Astoria Hotel 4*– Atsauksmes

125
Novērtējums 7.410
№46 viesnīcas reitingā Kemera
8.6 Numurs
8.5 apkalpošana
8.4 Tīrība
8.1 Uzturs
7.6 Infrastruktūra
Neliela pilsētas viesnīca netālu no Kemeras centra. Viesnīca atklāta 2006. gadā, pēdējais renovācija veikta 2018. gadā. Iesakām jauniešu atpūtai.Vairāk →
аватар shutnova
 •  apceļots 9 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ieradā mies 3 naktī , mū s sirsnī gi sagaidī ja administratore. Numurs 2 stā vā ar balkonu, tī rs, ē rts, uzkopts katru dienu, dvieļ i mainī ti katru dienu. Š ampū ns ziepes, ž eleja, bez ierobež ojumiem, karsts ū dens, č ī bas. … Tomēr ▾ Ieradā mies 3 naktī , mū s sirsnī gi sagaidī ja administratore. Numurs 2 stā vā ar balkonu, tī rs, ē rts, uzkopts katru dienu, dvieļ i mainī ti katru dienu. Š ampū ns ziepes, ž eleja, bez ierobež ojumiem, karsts ū dens, č ī bas. Ē diens izcils, nezinu, kā mā jā s gatavo, katrs 10 ē dieni, te tā pat: borš č s, zupas, 6 garnē juma gabali, 8 salā ti, daž ā di siers, dā rzeņ i. Augļ i daž ā di (plū mes, ā boli, arbū zs, persiki, aprikozes u. c. Ē diens garš ī gs, svaigs. Gaļ u gatavoja uz grila katru vakaru. No dzē rieniem: tē ja, kafija, sulas, dzē rieni. Deserts katru dienu. Pavā ri lieliski Pludmale 10 minū tē s, sauļ oš anā s krē sli, saulessargi, vienmē r pietiek, ieeja jū rā ir laba. Mums ļ oti patika, nā ksim vē l. Paldies personā lam.
Отель,бассейн. Номер.
аватар nikolenkomarina79
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca nav liela, tī ra un ļ oti jauka! Visu viesnī cas teritoriju aizņ em galvenā viesnī cas ē ka un divi peldbaseini. Viesnī cas tī rī ba tiek uzraudzī ta. Telpas tiek uzkoptas un dvieļ i tiek mainī ti katru dienu lī dz ar visa kosmē tikas komplekta atjaunoš anu. … Tomēr ▾ Viesnī ca nav liela, tī ra un ļ oti jauka! Visu viesnī cas teritoriju aizņ em galvenā viesnī cas ē ka un divi peldbaseini. Viesnī cas tī rī ba tiek uzraudzī ta. Telpas tiek uzkoptas un dvieļ i tiek mainī ti katru dienu lī dz ar visa kosmē tikas komplekta atjaunoš anu. Seifu neizmantojā m (viesnī cā par maksu), visas lietas istabā bija droš ī bā . Internets ir maksas, 2 dolā ri dienā . Ē diens bija labs, nekas neparasts, bet garš ī gs un bagā tī gs. Bezmaksas ieeja visas dienas garumā bā rā kafija, tē ja, sulas, alkohols. Starp citu, alkohols ir labas kvalitā tes, nav atš ķ aidī ts. Personā ls ir pieklā jī gs. Pludmale atrodas 5-7 minū š u lē nas pastaigas attā lumā , tuvu. Pludmale sastā v no divā m sauļ oš anā s krē slu rindā m ar saulessargiem (bez maksas) un, patiesī bā , tas arī viss! Tač u vietas vienmē r pietika, pat viesnī cas iekrauš anā . Daž i atpū tnieki sauļ ojā s pie baseina ar bā ru un nesteidzā s uz pludmali. Kafija, tē ja, sulas, ū dens pludmalē bez maksas. Pludmalē ir lieli oļ i, jū rā vē lams iebraukt apavos. Viesnī ca nav ī paš i piemē rota ģ imenē m ar bē rniem, jo ​ ​ pludmales dē ļ bē rniem bū s garlaicī gi. Animā cija viesnī cā , bez slidkalniņ iem. Bet! Blakus pilsē tas centrs, tirgus, parki utt. Pietiekami daudz vietas spē lē š anai! Priecī gs par atvaļ inā jumu!
аватар s.labekina
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pirms brauciena lasī ju š ausmī gas atsauksmes, tā pē c bija bail tur apmesties, bet patiesī bā viss izrā dī jā s ļ oti cienī gi. Istabas tika tī rī tas katru dienu, mā jī ga neliela viesnī ca bez dejā m ar tamburī nu lī dz rī tam. … Tomēr ▾ Pirms brauciena lasī ju š ausmī gas atsauksmes, tā pē c bija bail tur apmesties, bet patiesī bā viss izrā dī jā s ļ oti cienī gi. Istabas tika tī rī tas katru dienu, mā jī ga neliela viesnī ca bez dejā m ar tamburī nu lī dz rī tam. Ē dienu izvē le nav milzī ga, bet viss ir garš ī gs un tradicionā ls. Skats uz kalnu ir pā rsteidzoš s. Bā rā strā dā noraizē jies vī rietis, tač u jū s varat viņ u ignorē t. Netā lu no oļ u pludmales ar smaragda ū deni.
Пляж от отеля
аватар marchuk.alisha
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Jauka un mā jī ga viesnī ca relaksē još ā m brī vdienā m. Izvē loties viesnī cu, vadī jos pē c pludmales tuvuma un tā , cik mierī ga ir viesnī ca. Lai arī Astoria nav gluž i tuvu pludmalei (ap 400 m, sasniedzu 5 minū tē s), izvē lē jos to. … Tomēr ▾ Jauka un mā jī ga viesnī ca relaksē još ā m brī vdienā m. Izvē loties viesnī cu, vadī jos pē c pludmales tuvuma un tā , cik mierī ga ir viesnī ca. Lai arī Astoria nav gluž i tuvu pludmalei (ap 400 m, sasniedzu 5 minū tē s), izvē lē jos to. Uzpirka tas, ka š ī ir maza un glī ta viesnī ca.
Esmu ļ oti priecī gs, ka izvē lē jos viņ u. Apsē dā mies 14:00. Daž i bija saš utuš i, jo Turcijā biež i apmetas uzreiz, bet man tā nav ī paš i liela traģ ē dija: pabrokastoju, iemetu mantas noliktavas telpā , tur pā rģ ē rbos un skrē ju peldē ties : ). Bet cik es zinu, daž reiz viņ i uzreiz apdzī vo, acī mredzot, tas ir atkarī gs no istabu pieejamī bas. Vispā r ar š o, cik paveicies. Starp citu, visus sagaida viesnī cas ī paš nieks. stā sta, kas ir kas. Ja ir kā da problē ma, varat sazinā ties ar viņ u.
Personā ls ir pieklā jī gs un neuzkrī toš s. Pirmā vieta Turcijā , kur mani visu laiku nevilka, mē ģ inot kaut kur uzaicinā t vai paaugstinā t par naudu.
Ē diens ir garš ī gs. Daudz dā rzeņ u un garš augu. No gaļ as - vienmē r vista, biež i dod zivi, daž reiz liellopu gaļ u. Ļ oti patika brokastis. Kopumā man bija pietiekami daudz pā rtikas, es nebiju izsalcis, bet tas, iespē jams, ir atkarī gs no tā , cik cilvē ks ir izvē lī gs un rijī gs. Protams, ja katru reizi vienā piegā jienā drupinā siet gaļ u, zivis, makaronus, kartupeļ us, tad ē diens liksies vienmuļ š : ).
Ē dnī cā ē da arī darbinieki un saimnieks, tā pē c par produktu svaigumu š aubu nav.
No mī nusa ē dienam: maz augļ u. Viņ i deva vai nu arbū zu, vai meloni. Pirku no tirgus.
Tī rī ba: Viesnī ca ir tī ra un sakopta. Katru dienu tī rī ja, regulā ri mainī ja palagus un dvieļ us, deva duš as ž elejas un š ampū na burciņ as.
Plusi:
+ Klusa mā jas vieta.
+ Garš ī gs svaigs ē diens (daudz dā rzeņ u un zaļ umu).
+ Istabu tī rī ba, regulā ra dvieļ u un veļ as maiņ a.
+ Pludmale un centrs nav tā lu no viesnī cas.
+ Tī ra pludmale.
+ Pieklā jī gs personā ls.
Mī nusi:
- Pludmale ir maza.
- Internets ir maksas. Kam ir svarī gi, lai bū tu internets, tas var bū t problē ma. Bet ir vietas, kur noķ ert wi-fi: McDonalds, veikali, kafejnī cas - nopē rc tē ju par 6 lirā m un pasē di vismaz visu dienu : )
- Maz augļ u. Bet jū s vienmē r varat iegā dā ties tirgū .
Kopumā š is ir labā kais Turcijas č etrinieks, kurā esmu bijis. Tā da ļ oti eiropeiska viesnī ca. Viss ir ļ oti mā jī gs. Mierī gs un kluss, pludmale un centrs ir viegli sasniedzama, nav bē rnu animā cijas (tas man ir pluss, lai gan daž iem, gluž i pretē ji, tas var nepatikt).
аватар Viktor549775
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Manuprā t, agrā k š ī viesnī ca bija lieliska, tagad tā ir nedaudz veca, lai gan principā neko sliktu par to nevaru teikt. Istabas nav jaunas, bet tī ras un tī ras. Ē st vienmē r ir, bet nekas ī paš s. Viesnī ca pirmajā lī nijā , uzreiz pludmale, bet ir akmeņ i, tas ir saprotams. … Tomēr ▾ Manuprā t, agrā k š ī viesnī ca bija lieliska, tagad tā ir nedaudz veca, lai gan principā neko sliktu par to nevaru teikt. Istabas nav jaunas, bet tī ras un tī ras. Ē st vienmē r ir, bet nekas ī paš s. Viesnī ca pirmajā lī nijā , uzreiz pludmale, bet ir akmeņ i, tas ir saprotams. Es negā ju ā rpus viesnī cas, jo man nav interesanti doties tur uz tirgiem). Š ī viesnī ca ir aptuveni 7 balles 10 ballu skalā .
аватар nadezhda.shnal
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Viesnī ca tika izvē lē ta pē c vadī tā jas Nina tour Karaganda ieteikuma. Restorā ns ir studentu ē dnī ca no stagnā cijas laikiem. Vakardienas ē dieni regulā ri tiek uzsildī ti, ar kaut ko papildinā ti un pasniegti atkā rtoti. Nav piena produktu. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta pē c vadī tā jas Nina tour Karaganda ieteikuma. Restorā ns ir studentu ē dnī ca no stagnā cijas laikiem. Vakardienas ē dieni regulā ri tiek uzsildī ti, ar kaut ko papildinā ti un pasniegti atkā rtoti. Nav piena produktu. Margarī ns un tikai viena veida maize, importē ta. Š ī ir Turcija! Kur ir airā ns, kur ir viņ u daudzveidī gā kā s kū kas, garš ī gi kartupeļ i? Pat ne piena. Traukus ar pē dā m, atkā rtoti lietojamas plastmasas glā zes un mazgā pie mums zem tekoš a ū dens. Netī ri trauki bā rā . Viesnī cā neviena nav: ne administrā cija, ne viesnī cas gids neuzņ emas nekā du atbildī bu par apkalpoš anas trū kumu. Kas viņ am iedeva 4 *. Ekonomiskā ekonomiskā klase maksimums 2 * sabojā ts garastā voklis, nauda un laiks. Nav neviena pozitī va brī ž a, nav ē diena, nav pludmales, nekas.
аватар Sabisabisabi
VIESNĪ CAS BUGS! ANIMATORS IESPĒ JA KRIEVU VĪ RI! PĀ RTIKA IR BRIESMĪ GS! Atpū ta no 10.06. 2018 lī dz 18.06. 2018 KĻ Ū DAS VIESNĪ CĀ ! Rezervē jā m numuriņ u ar 3 gultā m (esam 3 meitenes), ierodoties viesnī cā , mums pateica, ka pē c 2 dienā m mums iedos istabiņ u ar 3 gultā m un pagaidā m jā pacieš as. … Tomēr ▾ VIESNĪ CAS BUGS! ANIMATORS IESPĒ JA KRIEVU VĪ RI! PĀ RTIKA IR BRIESMĪ GS!
Atpū ta no 10.06. 2018 lī dz 18.06. 2018
KĻ Ū DAS VIESNĪ CĀ !
Rezervē jā m numuriņ u ar 3 gultā m (esam 3 meitenes), ierodoties viesnī cā , mums pateica, ka pē c 2 dienā m mums iedos istabiņ u ar 3 gultā m un pagaidā m jā pacieš as. Ir pagā juš as divas dienas. .
UN Š EIT SĀ KĀ S INTERESANTAKAIS! Pē c divā m dienā m mū s pā rcē la uz 309. TELPU!
Sā kumā es sā ku atrast sev nesaprotamus plankumus un niezē t, domā jot, ka tā ir alerģ ija pret pā rtiku vai sauli.
Dienu vē lā k mē s redzē jā m GULTA rā pojam pa drē bē m, un burtiski pē c minū tes gultā atradā s vē l viena (VIDEO KLĀ T)!
Mē s aizskrē jā m uz reģ istratū ru, un viņ i, protams, nemainī ja mū su numuru un teica: dzī vo, meitenes blaktē s lī dz rī tam.
No rī ta lietas kļ uva vē l sliktā kas. Mē s baidī jā mies ienest mā jā s blaktis un lū dzā m savas mantas mazgā t maš ī nā un izž ā vē t.
Reģ istratū rā Atabels (Š AJĀ VIESNĪ CĀ GALVENAIS, viņ š nē sā brilles) sā ka uz mums kliegt, pat veļ u atteicā s, vicinā ja rokas, viņ am ir pilnī gi vienalga un vispā r, ka mē s paš i risinā m “savas” problē mas. Mē s bijā m š okē ti.
Gribē jā m paņ emt biļ etes uz Maskavu, bet Nabi mums palī dzē ja, viņ š mazgā ja mantas rakstā mmaš ī nā un iemeta 100 grā dus ž ā vē tā jā . Mē s no drē bē m izvilkā m blaktis. Un istabiņ ā nekas nav mainī jies, jo viesnī cas vadī bai par to ir vienalga, un konkrē ti Atabelam nerū p jū s, tū risti.
Reģ istratū ras darbinieki atvainojā s mums, Nabisam, tū roperatoram.
Un Atabels (galvenais š ajā viesnī cā ) neatvainojā s, es jau klusē ju par kaut kā du papildinā jumu.
Starp citu, tad par kodumiem sū dzē jā s arī tū risti, kas š eit atpū tā s (CITĀ S ISTABAS DZĪ VOTĀ JI)!!! !
ANIMĀ CIJA!
Bē rniem tikai diskotē ka 30 minū tes vakarā un vienam bē rnam tiek uzspē lē ts saldē jums, ko viņ i nodroš inā s RĪ T. NEŅ EMOT VĒ RĀ , ka bē rns var jau lidot mā jā s, bē rni š ķ ī rā s.
Animators sasitis piedzē ruš os krievu vī rieti par dziesmas lū gumu, tač u animators to neieslē dza, pē c kā izš ķ ī dinā ja rokas. Krievu vī rietis netrā pī ja pretī .
Un š ie cilvē ki var strā dā t ar jū su bē rniem!
Ē DIENS!
Vienmuļ i, tad devos uz kafejnī cā m. Mē s varam teikt, ka viņ i neglā ba.
Прилагаю скрин, так как видео не прикрепляется
аватар velgass89
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
2018. gada maija brī vdienā s ar vī ru atpū tā mies. Galvenais kontingents bija jaunieš i un vecā ka gadagā juma pā ri, bē rnu bija maz. Manuprā t - diezgan mierī ga atmosfē ra bez liela trokš ņ a un apgrū tinā jumiem. Vienmē r varē ja atrast brī vu vietu pie baseina. … Tomēr ▾ 2018. gada maija brī vdienā s ar vī ru atpū tā mies. Galvenais kontingents bija jaunieš i un vecā ka gadagā juma pā ri, bē rnu bija maz. Manuprā t - diezgan mierī ga atmosfē ra bez liela trokš ņ a un apgrū tinā jumiem. Vienmē r varē ja atrast brī vu vietu pie baseina. Ē diens mums likā s nevis par 5 zvaigznē m, bet slikti, visa pietika : ) Lī dz pludmalei klusā solī.5-7 minū tes. Man patika jū ra - tī ra un mierī ga, bet oļ i ir lieli un pa to vienmē r ir ē rti staigā t. Atraš anā s vieta plus: 7 minū tes lī dz Kemeras centram, 5 minū tes lī dz naktsklubiem, veikaliem - kopumā pastaigas attā lumā . Labs budž eta atvaļ inā juma variants.
аватар amelygrin11
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Labdien) Mē s ar mā su atpū tā mies viesnī cā Astoria 2017. gada jū lijā . Ekskursija pirkta no tū roperatora TPG. Patika viesnī ca un atraš anā s vieta (Kemeras centrs), gan ā rē ji (dizainā jū tams nacionā lais stils), un arī istabu skaits nav slikts. … Tomēr ▾ Labdien) Mē s ar mā su atpū tā mies viesnī cā Astoria 2017. gada jū lijā . Ekskursija pirkta no tū roperatora TPG. Patika viesnī ca un atraš anā s vieta (Kemeras centrs), gan ā rē ji (dizainā jū tams nacionā lais stils), un arī istabu skaits nav slikts. Manuprā t, cenas un kvalitā tes attiecī ba ir absolū ti pamatota. Viesnī ca iekš ā ir ļ oti jauki iekā rtota, dā rgs un stilī gs dizains, daudz gaismas un spoguļ i. Istaba bija gaiš a un ē rti iekā rtota. Divas gultas, galds ar spoguli, TV, skapis, seifs (par papildus samaksu), kondicionieris. Duš as kabī ne ar visu diennakti karsto ū deni, santehnika labā stā voklī . Dvieļ i tika atnesti katru dienu. Tī rī š ana notiek regulā ri, no dvieļ iem taisa mī ļ us putnus un dzī vniekus) Istabā ir arī neliels balkoniņ š , no mums paveras skats uz baseinu. Mē s daž reiz ē dā m ā rpus viesnī cas, bet biež i vien viesnī cā . Nav ī paš u ē dienu daudzveidī bas, bet viss ir ļ oti apmierinoš s un garš ī gi pagatavots, pavā ri cenš as! Ē dā m pā rslas, sieru, desu, olas, dā rzeņ us. No gaļ as vistas, jē ra, tī tara. Bija zivis, dā rzeņ i, makaroni, rī si, kartupeļ i, salā ti, olas, siers, olī vas. Es domā ju, ka ē diens ir ok. . Jū ra š ajā rajonā ir ļ oti silta, lī dz pludmalei jā staigā.5-7 minū tes, pludmale ir oļ u (ņ em lī dzi apavus), sauļ oš anā s krē sli ir bez maksas, bet ne vienmē r ir brī vi, bet pati pludmale ir tī ra, atkritumi tiek pastā vī gi noņ emts. Animā cija viesnī cā ir vē rsta tikai uz pieauguš ajiem, bē rniem nav izklaides, kā arī viesnī cā nav pā rā k daudz ģ imeņ u ar bē rniem. Viesnī cā patika arī tas, ka ir daudz krieviski runā još u darbinieku, tā pē c uz pirkstiem nav ko skaidrot) Bijā m ļ oti apmierinā ti ar Astoria un jau apsveram variantus, kā rudenī apmeklē t š o viesnī cu. Cik ļ oti tī ri, ē rti un ar labu servisu č etri - lieliski!
аватар 14tanya88
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Pirmajā s pā ris dienā s domas par viesnī cu bija š ā das: labi, bet otrreiz nebrauksim. Tač u ar katru dienu iespaids kļ uva arvien sliktā ks, jo parā dī jā s noteikti mirkļ i. Astorijā ir daudz vairā k mī nusu nekā plusu. Negatī vs: 10 dienas, kamē r mē s tur uzturē jā mies, mē s nekad (! ) nemainī jā m gultas veļ u un dvieļ us. … Tomēr ▾ Pirmajā s pā ris dienā s domas par viesnī cu bija š ā das: labi, bet otrreiz nebrauksim. Tač u ar katru dienu iespaids kļ uva arvien sliktā ks, jo parā dī jā s noteikti mirkļ i. Astorijā ir daudz vairā k mī nusu nekā plusu.
Negatī vs: 10 dienas, kamē r mē s tur uzturē jā mies, mē s nekad (! ) nemainī jā m gultas veļ u un dvieļ us. Lai gan saskaņ ā ar noteikumiem tas jā dara ik pē c trim dienā m. Veļ a ne reizi netika mainī ta, lai gan par tā s stā vokli runā jā m reģ istratū rā .
Istaba ir jā tī ra katru dienu. 10 dienas vannas istabā grī da netika izslaucī ta pat vienu reizi. Ja bū tu slota, viņ a pati to slaucī tu. Tī rī š ana mū su istabā sastā vē ja tikai no tā , ka gultas pā rklā js tika salocī ts dī vainā formā un novietots gultas vidū . Uz durvī m piekā rā m etiķ eti ar lū gumu tī rī t, bet arī tas neizdevā s.
Istaba ir ok, lai gan ļ oti maza. Mē beles ir vairā k vai mazā k, matracis tomē r "spicy", varē ja just atsperes.
Viesnī cā ir zhlobskaya naudas sodu sistē ma: par nozaudē tu rokassprā dzi, par istabas atslē gas izņ emš anu no atslē gas piekariņ a, par grū ti noņ emamiem traipiem uz gultas veļ as un dvieļ iem. Pirmajā dienā mē s pamanī jā m, ka uz mū su segas ir sā rtinā ts traips. Par to viņ i reģ istratū rā stā stī ja, lai mums “nepakarinā tos”. Kā ds vī rietis to pierakstī ja, bet plī vurs nekad netika nomainī ts. Vē lā k uz tā bija manī ti vē l daž i dzelteni plankumi. Labā nozī mē , tā du segu jau sen vajadzē ja izmest (atgā dinu, ka viesnī ca ir 4 zvaigž ņ u).
Recepcijas vī rs ir pelnī jis ī paš u uzmanī bu. Citā di to nevar nosaukt. Š eit kā ds atsauksmē s viņ u sauca par "turku tautī bas seju". Tikai pie lietas. No viņ a puses nebija nekā das banā las pieklā jī bas, kam vajadzē tu bū t raksturī gi viesnī cas administratoram. Viņ š mums pā rdeva telefona karti par 5$, it kā ar 30 minū š u zvaniem (es arī pajautā ju vē lreiz, noteikti bū tu 30 minū tes). Rezultā tā paspē jā m parunā t 2 minū tes un viss - nauda uz to beidzā s. Protams, naudu mums neatdeva un pat neatvainojā s.
Kad devā mies ekskursijā (izbraukš ana bija 5:00), iepriekš ē jā dienā piegā jā m pie viņ a reģ istratū rā , lai pasū tī tu pusdienu kastī ti. Starp citu, ekskursijas ielu aģ entū rā s ir vismaz 2 reizes lē tā kas nekā viesnī cu gidiem. Pē c "sastā va" - tas pats. Uz ko viņ š atbildē ja, ka mums nav atļ auts ieturē t pusdienu kastī ti, jo mē s pasū tī jā m ekskursiju no ielu aģ entū ras, nevis no mū su viesnī cas gida. Lai gan nekur tā di noteikumi nav rakstī ti. Kā vē lā k izrā dī jā s, tad tā di sarkanie bija tikai Astorijā , jo autobusā bijā m vienī gie bez pusdienu kastē m; un problē mas bū tī ba nav tā , ka mē s iztē rē jā m papildu 5-10 USD. par ē dienu, bet par viesnī cas personā la sarkano attieksmi. Tas ir, mē s bū tī bā samaksā jā m par š o dienu, bet vispā r neē dā m (mums pat nebija laika vakariņ ā m). Es negribē ju ar viņ u strī dē ties tikai tā pē c, ka mū su lietas palika istabā . Starp citu, viesnī ca arī nav atbildī ga par lietu droš ī bu. Bet tas piedā vā seifu par USD 3 dienā (kad bijā m pie reģ istratū ras, divas sievietes pienā ca pie ķ ermeņ a un lū dza iemā cī t viņ iem izmantot seifu, jo 2 dienas viesnī cā jau bija pagā juš as, viņ i samaksā ja naudu, bet neviens nevē lē jā s viņ iem tuvoties). Internets viesnī cā arī tiek apmaksā ts - 3 USD dienā par vienu (! ) ierī ci. Draugs atpū tā s tuvē jā viesnī cā ar 3 * un tur bija bezmaksas Wi-Fi.
No nedaudzajiem plusiem gribu atzī mē t, ka bijā m iekā rtojuš ies nevis 14.00, kā pē c noteikumiem, bet 10. Bija arī normā ls ē diens un pieklā jī gi viesmī ļ i.
Ē dienu izvē le nebija liela, bet neesam izvē lī gi. Ļ oti pā rsteidza arī tas, ka sulas tika atš ķ aidī tas ar ū deni. Redneck. Pati ē damistaba ir ļ oti slikti iztī rī ta. Galdauti ir netī ri, un drupatas daž kā rt gulē ja uz dienu. Viesnī cas saimnieka suņ i (tā di ir vismaz 2) brī vi skraidī ja pa ē damzā li (viņ i to sauc par restorā nu) un lū dza ē st. Viņ i arī dzē ra ū deni no bē rnu baseina. Es ļ oti mī lu dzī vniekus, bet domā ju, ka tas nav gluž i pareizi.
Pē dē jā dienā pā ris stundas nebija ū dens (ū dens nebija vispā r).
Rezumē jot, gribu teikt, ka viesnī ca nemaz nepiesaista 4 zvaigznes un pat 3. Atpū tai to kategoriski neiesaku. Ne jauni, ne veci, ne cilvē ki ar bē rniem.
ps Mē s nesatikā mies ar slaveno tanti Iru, jo viņ a vienkā rš i bija slima. Hamam mē ģ inā ja mums reģ istratū rā par 60 USD pā rdot neģ ē li. Uz ielas tas maksā.20 USD.
Parādīt vairāk »


iemiesojums malik2110
Sakiet, vai ieiešana jūrā ir gluda, jo bērni ir ļoti slikti peldētāji!
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums natalihomen
pastāsti kādas viesnīcas ir Kemerā ar diskotēku (krievu popmūzika) un šova programmu.Iesakiet tādas viesnīcas
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums katena.
Pirmo reizi braucam ar ģimeni uz Turciju, lasīju, ka operatores piedāvātās ekskursijas maksāja par kārtu vairāk nekā tās pašas, bet pirktas uz ielas. Ja kāds zin kādu labu ielu aģentūru, sakiet lūdzu :) Būšu ļoti pateicīga
12 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 12 atbildes
iemiesojums volkova1909
Laba diena visiem! Braucu uz Astoria 02.09.12
12 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 11 atbildes
iemiesojums volkova1909
Ja jums ir nepieciešams gludināt lietas, viesnīca nodrošina gludināšanas pakalpojumu.
12 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 10 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Goynuk kanjons
Novērtējums 9.6
Turcija, Kemera
Atpūta, Daba
Olympos vagoniņš
Novērtējums 9.8
Turcija, Kemera
Daba, Transports
Pilsēta un Phaselis līcis
Novērtējums 8.9
Turcija, Kemera
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Небольшой городской отель недалеко от центра Кемера. Отель был открыт в 2006 году, последняя реновация проводилась в 2018 году. Рекомендуем для молодежного отдыха.

Atrašanās vieta В 55 км от аэропорта г. Анталья, в центре г. Кемер, в 220 м через дорогу от собственного пляжа.
Pludmales apraksts В 220 м от отеля. Между отелем и пляжем проходит дорога и променад.
  • 3. un tālāk
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, услуги по глажке одежды, Wi-Fi (платно, в лобби и номерах), 1 основной ресторан, 3 бара, ТВ-салон, 1 открытый бассейн с пресной водой, без подогрева, у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы: бесплатно, полотенца: платно.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Открытый детский бассейн 12 кв.м, 1 горка.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Дартс бесплатно, живая музыка бесплатно (1 раз в неделю).
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika
  • disko klubs
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 78 номеров. Состоит из одного 4-этажного здания.

Istabās

В номерах представлено: мини-бар (вода в день прибытия), ТВ с каналами на русском языке, сплит-кондиционер, телефон, фен, ванная комната с душевой кабиной, тапочки, музыкальный центр, Wi-Fi (платно), сейф (платно).

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi $
  • balkons/terase
Adrese Merkez Mahallesi, Kavaklı Cad. No:3, 07990 Kemer, Antalya, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 (242) 814 73 97
Tīmekļa vietne: Astoria Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в волейбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает аэробикой. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).