lieliska brīvdiena

Rakstīts: 12 septembris 2011
Ceļošanas laiks: 27 augusts — 10 septembris 2011
Kam autore iesaka viesnīcu?: Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 5.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 8.0
Laba diena! !
Turcijā bijā m pirmo reizi, devā mies ar jaunu vī rieti. Bijā m ar Tezturu 14 naktis. Ar operatoru esam apmierinā ti, par viņ iem sū dzī bu nav. Tagad es rakstī š u sī kā k:
1. Viesnī ca
-naktsmī tne: ā tri, bez aizķ erš anā s, jo atbraucā m pē c pusdienā m. Reģ istrē š anā s pē c 14:00, izrakstī š anā s 12:00. Atseviš ķ i vē los pieminē t Ī ras tanti - no reģ istratū ras uzreiz nosū ta uz "informā ciju par viesnī cu", kur maigi spiež burus)) bijā m pirtī pirms izbraukš anas, tā pē c atteicā mies, un neviens mums nesekoja. vē lā k))

-istaba: Istabu dabū ju 4. stā vā , no pirmā acu uzmetiena bija š aurs, bet nekā du neē rtī bu nebija. Neliels televizors ar 2 krievu kanā liem. Vienī gais, kas man nepatika, bija gaisa kondicioniera atraš anā s vieta tieš i virs gultas.
-ē diens: kopumā labs, apmierinā ts. Daudz saldumu, smalkmaizī tes tieš i virtuvē , vista pusdienā s un vakariņ ā s gandrī z katru dienu, zivis uz oglē m, jē ra kebabs, tī tars, vistas tī rradņ i, kotletes, dā rzeņ i, augļ i, saldē jums vakariņ ā s.
- personā ls: labs, sadraudzē jies ar daudziem)
bija pā ris nekaunī gi, bet tas iespaidu nebojā ja.
- Tī rī š ana: uzkopš ana ir ļ oti slikta. 14 dienas gulta tika mainī ta tikai vienu reizi. . .
- pludmale: labi, no rī ta bija daudz brī vu sauļ oš anā s krē slu, bet pē cpusdienā , pulksten 16, nā k vietē jie, un nav vietas. Viņ i prasī ja, kā ir, jo pludmale ir viesnī ca, viņ i mums atbildē ja, viņ i saka, viņ i pā rdod tukš as vietas. ja nav vietas, pieejiet pie strā dniekiem pludmalē un pieprasiet vietu (lē nā solī ejiet uz pludmali 5 minū tes.
- suvenī ri: viņ i aiznesa visu tirgū.150 m no viesnī cas, jo operatora piedā vā tā iepirkš anā s ar bezmaksas transfē ru ir pilnī gi neizdevī ga, cenas š ajos centros ir vairā kas reizes augstā kas.
- ekskursijas: mē s devā mies ar Teztour uz Kipru (230 USD / vienai personai), Pammukale-Ephesus (2 dienas USD 170 / 1 personai), Demre-Kekova-Myra Lycian (55 USD par 1 personu), dā rgi, bet nolē ma lai neriskē tu.
Man ļ oti patika, viss skaidrs, pā rdomā ts.
Es ceru, ka š ī informā cija jums ir noderī ga, es novē lu jums labu atpū tu)
Ja jums ir kā di jautā jumi, es ar prieku atbildē š u.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu