Astoria - šausmas par savu naudu

Rakstīts: 1 augusts 2011
Ceļošanas laiks: 20 — 30 jūlijā 2011
Viesnīcas vērtējums:
1.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 1.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 1.0
Uzturs: 1.0
Infrastruktūra: 1.0
Uzreiz jā saka, ka viesnī ca man nemaz nepatika, tk. Vissvarī gā kais viesnī cā ir apkalpoš ana, un personā ls un š ķ iet, ka ī paš nieki ī sti nedomā par to, kas ir serviss.
Mē s lasī jā m slavinoš as atsauksmes un ļ oti nož ē lojā m: tiem, kuri nekad dzī vē nav mē ģ inā juš i neko saldā ku par burkā nu, tas noteikti ļ oti, ļ oti garš os. Bet vispirms vispirms.
Norē ķ ins.
Tante reģ istratū rā ir ā rkā rtī gi nedraudzī ga un, kā vē lā k izrā dī jā s, arī rupja. Ar visu savu izskatu viņ a pauž nicinā jumu tikko atnā kuš ajiem viesiem. Un š ī ir viesnī cas SEJA, cilvē ks, kuru redzat pirmais!
Promuryzhili pieklā jī gi ar norē ķ inu.
Numurs.

Viesnī ca ir maza, numuriņ i arī nav plaš i, tas ir paš saprotami. Mē beles un remonts - sasistas. Nav svaigs un jauns, bet joprojā m nav miris, kaut kur pa ceļ am no pirmā s uz otro.
Uzturs.
Uzreiz jā saka: mē s, no vienas puses, esam ā rkā rtī gi izvē lī gi attiecī bā uz pā rtiku, no otras puses, ceļ ojam diezgan daudz un biež i. Tik pretī ga attieksme pret viesnī cas viesu ē dienu nekur citur nav redzē ta. Tiem, kas dodas uz š o viesnī cu, iesakā m paņ emt lī dzi pā ris bundž as sautē juma, jo gaļ u š ajā viesnī cā dod tikai lielos svē tkos (tā saucamajā "turku naktī ", kad izdodas paķ ert veselu kebabu! ) . Turklā t rū pī gi apskatiet, ko jū s ar prieku savā cat restorā nā - ir ē dieni, kas nav pirmais svaigums (vakar cepta liellopa gaļ a, no rī ta tā iekļ uva karstos-aukstos salā tos un vakariņ ā s - tas jau ir picas veidā un tas viss notiek č etrdesmit grā du karstumā ! ), un uzrodas nenobrieduš i augļ i (pā ris reizes viņ i izlika arbū zu baltu kā svaigs sniegs, un vai nebija slinkums to griezt? ).
Vispā r ē diens ir ļ oti, ļ oti neinteresants un reizē m pat bī stams. Lū dzu, esi uzmanī gs.
Nekas labā ks nav, piemē ram, ar sulā m - valstī , kur uz ielas aug tā di augļ i kā dubļ i un apelsī ni, š ajā maģ iskajā viesnī cā no iepakojuma iegū si visvairā k atš ķ aidī to dzī vespriecī go krā su "Jupi". Nē , viņ iem nav grū ti uztaisī t normā lu apelsī nu sulu, bet...par jau dolā riem.

Bā ri ir ī paš i jautri. Aprakstā ir norā dī ti 2 bā ri un patiesī bā ir divi no tiem - viens pie baseina (viss iekļ auts), otrs - "viesnī cas" pludmalē un apkalpo viesnī cas viesus "all off" rež ī mā . Tie. ja, atrodoties savā viesnī cas pludmalē , vē laties izdzert vismaz glā zi ū dens - iegā dā jieties to sev vai nopē rciet uz dzesē tā ju viesnī cā .
Vislielā kā s un nopietnā kā s sū dzī bas par ē dinā š anu viesnī cā ir ABSOLŪ TI NEPIEŅ EMTAS viesnī cai, kas apgalvo, ka ir 4+.
Tač u saimnieki par to ī sti nedomā : krievi visu aprī s.
Pludmale.
Pludmale tieš ā m ir netā lu, tieš ā m aprī kota ar visu nepiecieš amo, bet uz kā da pamata tā tiek uzskatī ta par "viesnī cu", nevarē jā m saprast: bā rs pludmalē neapkalpo viesnī cas viesus (tikai par skaidru naudu), puse vai vairā k sauļ oš anā s krē slu. ir aizņ emti cilvē ki bez Astoria rokassprā dzē m - vietē jie, citu viesnī cu viesi utt.
Peldbaseins.
Arī š eit pakalpojuma kā klases nav vispā r. Pie baseina ir ļ oti, ļ oti maz sauļ oš anā s krē slu, tā pē c jums joprojā m ir jā izdomā , lai tos ņ emtu. Turklā t gultas ir diezgan "nogalinā tas" un cenš as izjukt ar katru kustī bu. Ar tā du viesu pā rpilnī bu tieš ā m varē tu bū t pagodinā ts atjauninā t sauļ oš anā s krē slus un pielikt vē l duci, lai viesiem nebū tu jā skrien skrē jiens, bet ak vai, saimnieki it kā taupa uz visu.
Vakarā pie baseina tiek klā ti galdi vakariņ ā m. Lielisks risinā jums, jo visi zina, ka restorā nā pastā vī gi ir smacī gs un ikviens vē las ē st ē rti. Bet...un te atkal nospē lē ja saimnieku skopums vai personā la stulbums - uz 78 viesnī cas numuriņ iem salikti 10-12 galdi. Parē ķ iniet paš i: 160 viesiem, 40 vietas pie galdiņ iem uz ielas. Vai arī skrienam ieņ emt vietas vai "krieviem derē s".
Personā ls.

Vē lreiz uzsveru, ka esam bijuš i visdaž ā dā kajā s pasaules viesnī cā s un nekur citur neesam redzē juš i tik dī vainu personā la attieksmi.
Istabas uzkopš ana Astorijā tiek uzskatī ta par gultas uzklā š anu + atkritumu izmeš anu. Š eit beidzas viss jū su istabas uzkopš anas pakalpojums. Tajā paš ā laikā , dī vainā kā rtā , divas dienas pē c kā rtas tī rī š ana mū s nesasniedza vispā r.
Dvieļ i tiek mainī ti tikai pē c skandā la reģ istratū rā .
Par dvieļ iem, starp citu, atseviš ķ a saruna. Pirmo reizi redzē jā m interesantu servisa formā tu kā "ja nevarē jā m kaut ko nomazgā t = bū s jā pē rk kā suvenī ru". Jebkurā sevi cienoš ā viesnī cā uzkopš anas un veļ as mazgā š anas jautā jums ir viesnī cas un tā s darbinieku kompetencē . Astorijā tā ir viesu problē ma, t. i. jū su. Esiet uzmanī gs un uzmanī gs.
Mums nemaz nebija ž ē l par 10 dolā ru "sodu", kas tika pieš ķ irts par "sabojā to" dvieli. Bet mums izdevā s novē rtē t animā cijas programmu ar mū su netī rā s veļ as demonstrā ciju, ko meitene sakā rtoja reģ istratū rā ar visiem godī gajiem cilvē kiem (kā ds runā ja pa telefonu, kā ds skatī jā s lidojumus).
Tas pats stā sts ar animā ciju. Ā rkā rtī gi kaulu mē le jauna dā ma mē ģ ina kaut ko attē lot, bet tas izrā dā s ā rkā rtī gi slikti.

Turklā t "deg" arī vakara animā cijas programma: lī dz pulksten 23 ieslē dzas mū zika un cilvē ki piedzeras formā tā "mē s ar draugiem dzeram Turcijā uz Verku Serduč ku". Viesnī ca ir niecī ga, un visa š ī ekstravagancija ir dzirdama absolū ti visur. Tā mums mā jā s pietiek, absolū ti nebija jā brauc uz Turciju, lai š o visu redzē tu un dzirdē tu.
Fitness un dž akuzi.
Viesnī cas aprakstā ir, natū rā - Nr. Fitnesu attē lo divas hanteles un 3 nestrā dā još as maš ī nas. Ir dž akuzi, bet tā arī nedarbojas.
KOPĀ :
Astoria faktiski ir 3 * viesnī ca, tā saņ ē ma 4 zvaigznes, visticamā k, par prefiksa "spa" klā tbū tni.
Mē s uzskatā m, ka š ī viesnī ca ir pā rvē rtē ta gan zvaigž ņ u, gan vē rtī bas ziņ ā . Pakalpojums ir pilnī gi neatbilstoš s.
Otro reizi uz š o viesnī cu nebrauksim, arī draugiem neieteiktu. Iesakā m noskatī ties ko citu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu