The Norm Oriental 5*– Atsauksmes

194
Novērtējums 8.110
№15 viesnīcas reitingā Kemera
8.4 Numurs
8.5 apkalpošana
8.3 Tīrība
8.0 Uzturs
8.8 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Chamyuva ciematā, 7 km attālumā no Kemeras. Viesnīca atklāta 1998. gadā, pēdējais renovācija veikta 2018. gadā. Mierīga un eleganta biznesa klases viesnīca. Maza kompakta platība. Piemērots ģimenes brīvdienām un biznesa un svētku pasākumiem.Vairāk →
аватар yukizhuk
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī ca ir nolietojusies, 2022. gada oktobrī bija treš ā reize š ajā viesnī cā . Bā rmeņ i mainī juš ies, ļ oti biež i bā rā lej uz vietas raž otus dzē rienus, trauki š ogad nereti ir plastmasas. Arī ē diens ir nedaudz pasliktinā jies, pieņ emsim, ka 2021. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir nolietojusies, 2022. gada oktobrī bija treš ā reize š ajā viesnī cā . Bā rmeņ i mainī juš ies, ļ oti biež i bā rā lej uz vietas raž otus dzē rienus, trauki š ogad nereti ir plastmasas. Arī ē diens ir nedaudz pasliktinā jies, pieņ emsim, ka 2021. gadā tas bija daudzveidī gā ks. BET!! ! kad ieraudzī ju cenu 2023. gada sezonai bija kā di 4 tū kstoš i dolā ru par 8-9 naktī m!!! ! Tu nopietni? PAR TĀ DU NAUDU NEIESAKU!
аватар postmaster825
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Bija divas, 2 nedē ļ as. Pē c nedē ļ as uzturē š anā s viņ i saindē jā s ē damistabā . Man bija jā dodas pie ā rstiem caur apdroš inā š anu. Mana sieva divas reizes tika nogā dā ta slimnī cā . Ā rstē š ana ir formā la. … Tomēr ▾ Bija divas, 2 nedē ļ as. Pē c nedē ļ as uzturē š anā s viņ i saindē jā s ē damistabā . Man bija jā dodas pie ā rstiem caur apdroš inā š anu. Mana sieva divas reizes tika nogā dā ta slimnī cā . Ā rstē š ana ir formā la. Viņ i ielika pilinā tā ju Trichopolum. Rezultā tam nav nozī mes, klients vienalga lidos mā jā s. Tā pē c viņ a bija slima lī dz tū res beigā m.
Tajā paš ā laikā saindē juš ies vē l vairā ki cilvē ki, liecina sarunas. Administrā cija darba ar viesiem personā vainu neatzī st, dodas aizsardzī bā . Saka, ka paš i pacienti nā ca un te apmelo. Viņ i lū dza pagarinā t istabu, vē lo izrakstī š anos, apmē ram stundu ilgas sarunas, zvani, lū gumi pagaidī t. Secinā jums: viņ i teica, ka mē s varam atbrī vot istabu stundu vē lā k (plkst. 13.00). Iebiedē š ana, es pavadī ju stundu runā jot.
Es nevaru objektī vi runā t par viesnī cu.
Pludmalē nav nojumes, ir cauru sē nī tes, Baseins netī rs, flī zes tiek mazgā tas, visu uzturē š anā s laiku redzē ju tos paš us traipus no saldē juma. Bā rā ir Chivas 12, Jack Daniels, Beefeater Gin.
Tas viss ir zem letes, ja zini, jā prasa bā rmenim, varbū t uzlies. Diezgan pazemojoš i par naudu. Personā ls ļ oti cenš as, visi ir pieklā jī gi, ī paš i ē dnī cā . Ē diens ir parasts. Divi labi laukumi un basketbola laukums. Animā cija ir vā ja, viņ i cenš as visu paveikt formā li, bet viņ i nerada lielu troksni. Apmē ram pieci tur ir, priekš tik dā rgas viesnī cas viņ i ir vienkā rš i slinki.
Absolū ti nav savas naudas vē rts.
аватар 0677787575
Viesnī ca izvē lē ta pē c tū ristu atsauksmē m un par cenu (š ogad oktobrī ir trakas cenas). Viesnī cā ir laba, kompakta teritorija, zaļ š , jauks baseins, SPA, vakara animā cija lieliska, nav slikti bā ri, kafejnī ca tik-tā , skaista uzņ emš ana. … Tomēr ▾ Viesnī ca izvē lē ta pē c tū ristu atsauksmē m un par cenu (š ogad oktobrī ir trakas cenas).

Viesnī cā ir laba, kompakta teritorija, zaļ š , jauks baseins, SPA, vakara animā cija lieliska, nav slikti bā ri, kafejnī ca tik-tā , skaista uzņ emš ana.

Istabu skaits nav slikts, istabiņ a plaš a, tī ra, gultas, kvalitatī va gultas veļ a, liels platekrā na TV, mini bā rs papildinā ts katru dienu (kola, fanta, alus, soda, tī rs ū dens, cepumi), tē jkanna, glā zes, cukurs, tē ja, kafija istabā un piens kociņ os, papildinā ts katru dienu, vannasistaba diezgan normā la (bidē , duš a, liela izlietne, liels spogulis), dvieļ i mainī ti katru dienu, kosmē tika papildinā ta, tī rī š ana istabā ir normā la un katru diena.

Ē diens te nav, vienkā rš i nav runa par neko, viss nav garš ī gs, zivs visu laiku pā rcepas, liellopu gaļ u nevar ē st, baklava viss skā bs, izvē le ļ oti slikta, vienkā rš i nav serviss, tā kā man š ī ir viesnī cas vā jā kā puse, kam gribas plē st vē deru, tad klā t. Ē diens ir nulle, apkalpoš ana ir absolū ta nulle.
Dienas animā cija ir tikai miegainu muš u bars, kas guļ ceļ ā , aktivitā š u nav vispā r, vē lmes piedalī ties kā dā s aktivitā tē s pilnī gi nav (pilnī ga nulle).

Mani vē rtē jumi piecu baļ ļ u sistē mā , ē diens - 0 ar mī nusu, apkalpoš ana - 0, dienas animā cija - 0, teritorija - 5, baseins - 5, istaba - 5, tī rī š ana - 4, vakara izrā de - 5, kafejnī ca - 3 , batoniņ i - 3 (dzer alkoholu, pasū ti dž eku vai č ivas, nolī s no apakš as, neredzē si ko tev lej, beilis vietē jais, tekila beidzā s pē c trim dienā m, tomā ts sula beidzā s jau toreiz, agri no rī ta savā m acī m redzē ju, kā vienā pudelē no sarkanā s etiķ etes tika salietas visas daž ā da viskija paliekas - KAUNS!! ! (tad ar tevi dzeram š o bodyaga), (airā ns) , gozlū me, saldē jums lī menī ) Naktī viesnī cas teritorija un piestā tne nav izgaismota, tikai tumsa - "taupī t" .

Mans spriedums viesnī cai: viesnī ca nav naudas vē rta, es nevienam neiesaku š eit doties atvaļ inā jumā , ietaupot uz visu ! ! ! KAUNS! ! !
аватар savchhenkko
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Normā la viesnī ca. Personā ls labi veic savu darbu. Telpas ir labi iztī rī tas, viesmī ļ i laipni un izpalī dzī gi. Ierodoties uzreiz tikā m sē dinā ti, istabiņ a plaš a un ē rta. No mī nusiem: ē diens ir kļ uvis daudz sliktā ks; trū kst arbū zs ar meloni (tikai vakariņ ā s); nav ž ā vē tu augļ u ar halvu; puse ē diena garš o bez garš as; viņ i neatbild uz komentā riem, viņ i saka, ka mē s visu sakā rtosim, bet rezultā tā viņ i nepatur savas viesnī cas zī molu; ir problē ma ar sauļ oš anā s krē sliem, visu laiku agri jā ceļ as un jā iet ieņ emt vietas (pretē jā gadī jumā gulē sies uz oļ iem ar dvieli); bija gan itā ļ u, gan turku restorā nā , ē diens ī paš i neatš ķ iras no galvenā restorā na (izņ emot pamatē dienu), glā bj tikai apkalpoš ana (citā di ies uz 5/10) Kopumā , salī dzinot ar 2019. … Tomēr ▾ Normā la viesnī ca. Personā ls labi veic savu darbu. Telpas ir labi iztī rī tas, viesmī ļ i laipni un izpalī dzī gi. Ierodoties uzreiz tikā m sē dinā ti, istabiņ a plaš a un ē rta. No mī nusiem: ē diens ir kļ uvis daudz sliktā ks; trū kst arbū zs ar meloni (tikai vakariņ ā s); nav ž ā vē tu augļ u ar halvu; puse ē diena garš o bez garš as; viņ i neatbild uz komentā riem, viņ i saka, ka mē s visu sakā rtosim, bet rezultā tā viņ i nepatur savas viesnī cas zī molu; ir problē ma ar sauļ oš anā s krē sliem, visu laiku agri jā ceļ as un jā iet ieņ emt vietas (pretē jā gadī jumā gulē sies uz oļ iem ar dvieli); bija gan itā ļ u, gan turku restorā nā , ē diens ī paš i neatš ķ iras no galvenā restorā na (izņ emot pamatē dienu), glā bj tikai apkalpoš ana (citā di ies uz 5/10)
Kopumā , salī dzinot ar 2019. un 2020. gadu, viesnī ca ir kļ uvusi sliktā ka. Un š ī s pasliktinā š anā s, kā es teiktu, ir redzamas. Lidot par tā du naudu uz augstā kā s klases viesnī cu un saņ emt š o. . . kauns. Visus 11 gadus, kas pavadī ti Turcijā , pirmo reizi es biju tik satraukta viesnī cā . Bija viesnī cā s 5* ekonomiskajā klasē un bija labā k! Es š eit vairs neatgriezī š os.
аватар Anfiska_78
Viesnī cā bijis 2 reizes. Pirms tam viņ i tajā bija 2019.  gadā , un tā pē c ir ar ko salī dzinā t. No plusiem: ā tra reģ istrē š anā s, kompliments no viesnī cas kā pastā vī gajiem klientiem, labas un tī ras telpas. … Tomēr ▾ Viesnī cā bijis 2 reizes. Pirms tam viņ i tajā bija 2019.  gadā , un tā pē c ir ar ko salī dzinā t. No plusiem: ā tra reģ istrē š anā s, kompliments no viesnī cas kā pastā vī gajiem klientiem, labas un tī ras telpas. Uzkopš ana ir pieklā jī ga, viesmī ļ i strā dā labi, draudzī gi un izpalī dzī gi. Kas ir vē l ļ aunā k: ē diens ir sabojā jies. Ē dienu bija daudz, bet garš ī gu bija maz. Zivis visa bija pā rceptas. Dā rzeņ u un augļ u pietiek, bet arbū zs nez kā pē c bija tikai vakariņ ā s. Pagā juš ajā gadā tas bija vienmē r, turklā t pa dienu varē ja paē st uzkodu bā rā . Ne tagad. No saldumiem nebija halvas, no vā rda vispā r. . . (kaltē tie augļ i arī (Man tas ir liels mī nuss. Mani apmierina lielā ka atpū ta, bet neesmu pā rliecinā ta, ka gribu atgriezties Es vē lē tos, lai viesnī ca saglabā tu savu zī molu.
аватар natalikon388
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s ļ oti iesakā m š o viesnī cu, jo tajā ir daudz pozitī vu. Ē diens daudzveidī gs, daudz zivju, dā rzeņ u, svaigu sulu, izcili importa alkoholiskie dzē rieni, gards saldē jums, maģ iska kafejnī ca gardas kafijas un tē jas gardē ž iem, kā arī tiem, kam garš o, ja nav, tad tur jū s par viņ iem kļ ū siet. … Tomēr ▾ Mē s ļ oti iesakā m š o viesnī cu, jo tajā ir daudz pozitī vu. Ē diens daudzveidī gs, daudz zivju, dā rzeņ u, svaigu sulu, izcili importa alkoholiskie dzē rieni, gards saldē jums, maģ iska kafejnī ca gardas kafijas un tē jas gardē ž iem, kā arī tiem, kam garš o, ja nav, tad tur jū s par viņ iem kļ ū siet. Atmosfē ras kafejnī ca aizvedī s jū s uz Turcijas centru Stambulu. Jauks personā ls, kvalitatī va kosmē tika istabā s, labs istabu skaits, brī niš ķ ī gs SPA, kvalitatī vi laukumi. Š ī skaistā viesnī ca ir kā maza Turcijas pilsē tas miniatū ra, un tā s skaistais kalns Tahtalidag sniegs jums brī niš ķ ī gu skatu un neaizmirstamus iespaidus un emocijas. Nā ciet un jū s bū siet patī kami pā rsteigti par atpū tu š ajā skaistajā vietā .
аватар schebetya
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Par karsto taku gribē ju atstā t atsauksmi. Brī niš ķ ī ga klusa viesnī ca. Izlī gums noritē ja bez problē mā m. Par papildus samaksu varē ja nakš ņ ot lielā kā istabā . Skaista teritorija, parks. Tī ri. Visi sakopjas. Daudz darbinieku. … Tomēr ▾ Par karsto taku gribē ju atstā t atsauksmi. Brī niš ķ ī ga klusa viesnī ca. Izlī gums noritē ja bez problē mā m. Par papildus samaksu varē ja nakš ņ ot lielā kā istabā . Skaista teritorija, parks. Tī ri. Visi sakopjas. Daudz darbinieku. Vē los pieminē t ļ oti draudzī go personā lu, sā kot no viesmī ļ a restorā nā un beidzot ar vedē ju vestibilā.
Oļ u pludmale. Ir piestā tne. Pontons. Jū ra ir tī ra.
Attiecī bā uz pā rtiku, jo man bija pietiekami daudz. Lai gan izvē le nebija liela, bet diezgan garš ī ga. Augļ i. Arī deserti ir ļ oti garš ī gi. Tomē r nekas tik izsmalcinā ts nebija.
Laba kvalitatī va alkohola izvē le bā rā . Ne tikai paš u produkciju.
Programmā ir daž ā di š ovi, kuri ir ieinteresē ti, var piedalī ties animatoru rī kotajos pasā kumos, kuri ir diezgan izglī toti un neuzbā zī gi.
Kopē jais iespaids - gribē tos atbraukt vē lreiz.
аватар allusa
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Visiem patika viesnī ca, tas notiek reti, bet gadā s. Atbraucā m 9 no rī ta, uzreiz sū tī ja brokastī s, pē c brokastī m, negaidot 14, bijā m iekā rtojuš ies, š is bija pirmais bonuss no viesnī cas, istabiņ a ar skatu uz kalniem, ko gribē jā m, klusi, mierī gi, gulē jā m jau 9:00, nav dzirdamī bas, pilnī ga relaksā cija . … Tomēr ▾ Visiem patika viesnī ca, tas notiek reti, bet gadā s. Atbraucā m 9 no rī ta, uzreiz sū tī ja brokastī s, pē c brokastī m, negaidot 14, bijā m iekā rtojuš ies, š is bija pirmais bonuss no viesnī cas, istabiņ a ar skatu uz kalniem, ko gribē jā m, klusi, mierī gi, gulē jā m jau 9:00, nav dzirdamī bas, pilnī ga relaksā cija . Ē diens ir ļ oti daudzveidī gs un garš ī gs, un gandrī z 24 stundas bez pā rtraukuma vē los pateikties š efpavā ram - jū s esat lieliski, cieņ a pret jums, un konditorejas izstrā dā jumi ir neslavē jami. Ī paš s paldies visam personā lam, puiš iem no Kirgizstā nas un Kazahstā nas, vienkā rš i cī tī gs darbs, pieklā jī gs, izpalī dzī gs, vienmē r smaidī gs, vienkā rš i milzī gs PALDIES no Ukrainas. Lieliska hammam un masā ž as teritorijā Bali ir lieliski. Teritorija skaista un kopta, jū ra lieliska, viss kompakts, animā cija laba, ī paš i bē rniem. Mē s noteikti atgriezī simies pie jums vē lreiz, vienkā rš i saglabā jiet savu zī molu.
аватар lanasn.775
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Varbū t es sā kš u ar to, kas man nepatika, viņ i pasū tī ja standarta istabu ar balkonu, bet patiesī bā viņ i iedeva istabu bez balkona, kad es teicu, ka mē s ņ ē mā m istabu ar balkonu, viņ i man atbildē ja ka visas istabas ar balkonu ir aizņ emtas un negaidī š u nedē ļ u kad bū s brī vs, Tiesa, piedā vā ja istabu ar divā m istabā m un balkonu par piemaksu 100 USD, bet mē s atteicā mies un iekā rtojā mies istabā tas tika piedā vā ts. … Tomēr ▾ Varbū t es sā kš u ar to, kas man nepatika, viņ i pasū tī ja standarta istabu ar balkonu, bet patiesī bā viņ i iedeva istabu bez balkona, kad es teicu, ka mē s ņ ē mā m istabu ar balkonu, viņ i man atbildē ja ka visas istabas ar balkonu ir aizņ emtas un negaidī š u nedē ļ u kad bū s brī vs, Tiesa, piedā vā ja istabu ar divā m istabā m un balkonu par piemaksu 100 USD, bet mē s atteicā mies un iekā rtojā mies istabā tas tika piedā vā ts. Un š itā kā es saprotu viņ iem ir tā da tradī cija pā rdot istabas ar balkonu, un iekā rtoties istabā bez balkona, tā pē c netē rē jiet naudu, ņ emiet ekonomiju, un piemaksā jiet 100e uz vietas un viņ i dos jums istabu ar balkonu un skatu uz jū ru, lai gan ceļ ojumu aģ entū ra mani pā rliecinā ja, ka istaba bū s ar balkonu, un par to pat ī paš i atzī mē ja, bet patiesī bā tas viss izrā dī jā s neī sts.
Man vē l nepatika tas, kā viņ i gatavoja zivi, tā bija pastā vī gi rū gta un pā rā k sausa, nezinu vai cepa sinepē s, vai apstrā dā ja ar kaut kā du rū gtu mē rci, bet es nē . zinu, kā bija iespē jams zivis tā sabojā t, ka vienkā rš i nebija iespē jams to apē st, lai gan man ļ oti patī k zivis. Un vispā r par ē dienu bija daudz lietu, bet grū ti izvē lē ties kaut ko garš ī gu. Pirmā s divas dienas bija jā pavada, izvē loties, kas patieš ā m garš o un ko labā k neņ emt. Jebkurā gadī jumā ir, no kā izvē lē ties.
Atseviš ķ i vē los vē rst viesnī cas administrā cijas uzmanī bu: š ī ir apsardzes formas tē rps viesnī cas teritorijā , un baltais krekls un melnas bikses ar melniem apaviem izskatā s stilī gi, bet ne 30-45 grā du karstums, kad vienā peldkostī mā guli zem lietussarga pie baseina un daudz svī sti, un blakus saulei pilnā formā ir sargs bez galvassegas, tad paskatoties uz viņ u sirds asiņ o, domā kā pē c cilvē ki tā cieš daudz, jū s varat saņ emt vai nu saules dū rienu, vai karstuma dū rienu. Vienkā rš i, kad jū ties labi, bet blakus nav skaidrs, kā cilvē ks var izturē t tā du karstumu, tu sā c justies vainī gs, ka cilvē kiem jā cieš tavas droš ī bas un komforta dē ļ . Manuprā t, ja aizsargi bū s baltos kreklos ar ī sā m piedurknē m un melnos š ortos ar gaiš i baltā m kedas ar baltā m zeķ ē m un melnu vā ciņ u, tad izskatī sies ļ oti forš i. Un mē s jutī simies daudz labā k, ka tuvumā esoš ie cilvē ki strā dā ē rtā kos apstā kļ os. Patieš ā m, gandrī z visā s karstajā s valstī s policija un militā rpersonas strā dā š ortos.
Bet kopumā ar pā rē jo bijā m apmierinā ti, tā pē c iesaku š o viesnī cu.
аватар Senko8189
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ja neņ em vē rā aviokompā nijas atstā tos nosē dumus - 12h lidojuma kavē š anā s (Anex Tour sveiki), tad atpū ta š ajā viesnī cā man ļ oti patika, gandrī z viss atbilda priekš statiem par š o viesnī cu. Apkalpoš ana, kvalitatī vs un patī kams neuzbā zī gs personā ls (nu, izņ emot SPA, bet viņ i ir humoristiski, tā pē c viņ iem var piedot) atstā ja tikai labu iespaidu. … Tomēr ▾ Ja neņ em vē rā aviokompā nijas atstā tos nosē dumus - 12h lidojuma kavē š anā s (Anex Tour sveiki), tad atpū ta š ajā viesnī cā man ļ oti patika, gandrī z viss atbilda priekš statiem par š o viesnī cu. Apkalpoš ana, kvalitatī vs un patī kams neuzbā zī gs personā ls (nu, izņ emot SPA, bet viņ i ir humoristiski, tā pē c viņ iem var piedot) atstā ja tikai labu iespaidu.
Virtuve ir diezgan - tieš i pietiekami katrai gaumei. Alkohols ir imports, bet jā uzsver, ja ņ em to tī rā veidā , arī Effes alus ir diezgan dzerams lā gers. Vī ns pusdienā s un vakariņ ā s mani kopumā pā rsteidza ar labu kvalitā ti (iesaku sarkano). "Ē damzā lē " ir pat bā rs, tā pē c vienmē r var paņ emt aperitī vu, tā teikt). Jā , nu, brī niš ķ ī gs dolā rs dara savu) vispā r personā ls tā ds, ka dzeramnauda nemaz nav ž ē l.
Arī pati viesnī ca ir tī ra, nav par ko sū dzē ties)
Visas istabas ir funkcionā las un diezgan tī ras - tā s tiek uzkoptas katru dienu, un mini bā rs tiek papildinā ts katru dienu. Viesnī ca sastā v no vienas lielas ē kas, kurā viss ir pā rdomā ts un ē rts, nav pā rpildī ts un jū s jū taties diezgan ē rti visā . Viesnī cā ir arī veikali, vienā no tiem pirka vietē jos saldumus un viss, pā rdevē js, ļ oti jauks puisis Emī ls, taisa labas atlaides, tā pē c cenas vismaz nebija dā rgā kas kā ciematā , vai pat lē tā kas.
Pludmale ļ oti plaš a un tī ra, jū ra neaizmirstama, tuvumā ir jū ras aktivitā tes, ir super mols ar duš u un vē siem dzē rieniem.
Pie baseina ar vietā m nedaudz sliktā kas, bet pē c vakariņ ā m tā s vienmē r bija bez maksas, blakus bija viss nepiecieš amais: kū kas, saldē jums, vestibila bā rs.
Ī sā k sakot, es atgrieztos. )
Parādīt vairāk »


iemiesojums davykravets
10 mēnešus atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums Olhaplt
3 gadā atpakaļ  •  6 abonenti 4 atbildi
iemiesojums arina62
5 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums infofantasia
‹ Viesnīca The Norm Oriental 5*
Atrakcijas
Goynuk kanjons
Novērtējums 9.6
Turcija, Kemera
Atpūta, Daba
Olympos vagoniņš
Novērtējums 9.8
Turcija, Kemera
Daba, Transports
Pilsēta un Phaselis līcis
Novērtējums 8.9
Turcija, Kemera
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Отель расположен в п.Чамьюва, в 7 км от г. Кемер. Отель был открыт в 1998 году, последняя реновация проводилась в 2018 году. Спокойный и элегантный отель бизнес-класса. Небольшая компактная территория. Подходит для семейного отдыха и проведения деловых и торжественных мероприятий.

Atrašanās vieta В 65 км от аэропорта г. Анталья, в 7 км от г. Кемер, в п. Чамъюва.
Pludmales apraksts Протяженность пляжа — 235 м. Бар на пляже (бесплатно).
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, Wi-Fi в лобби (бесплатно), room service, ежедневная уборка номера, услуги по глажке одежды (платно), 1 главный ресторан, 1 снек ресторан, 3 ресторана аля карт, 5 баров, 6 конференц-залов, 3 бассейна (1 крытый — с подогревом, 2 открытых: бассейн 900 м2 и бассейн с 3-мя горками 95 м2), магазины.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 2 бассейна (1 открытый, 1 крытый), мини-клуб для детей 4-11 лет и джуниор-клуб для детей 12-16 лет, детская коляска (бесплатно).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports 3 водные горки. 2 теннисных корта, твердое покрытие (освещение – платно), дартс, бочча, стрельба из лука, стэп, аэробика, дневная и вечерняя анимация, тематические вечеринки, электронные игры, живая музыка, дискотека (бесплатно), водные виды спорта (платно), боулинг (платно).
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • golfs  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • vindsērfings
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 349 номеров. Состоит из основного здания - 4-7-этажных блоков.

Istabās

В номерах представлено: балкон//терраса/без балкона/террасы, ванна, тапочки, халат (платно), фен, сейф (бесплатно), туалетные принадлежности, софа, телефон, кабельный телевизор LCD, мини-бар (софт-напитки, пиво, вода – пополняется ежедневно, бесплатно), Wi-Fi (бесплатно), кондиционер, набор для приготовления чая/кофе, чайник.

  • vanna/duša
  • bidē (ne visās istabās)
  • fēns
  •  FREE 
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • balkons/terase (ne visās istabās)
  • kabeļa internets (ne visās istabās)
Adrese Çamyuva Mah. Turizm Blv . No:19 Kemer, Antalya
Tālruņi: +90 242 824 51 51
Tīmekļa vietne: The Norm Oriental
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол, футбол. В отеле есть водные развлечения. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами виндсерфинга. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.