Ļoti laba viesnīca

Rakstīts: 22 oktobris 2020
Ceļošanas laiks: 1 — 7 oktobris 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Mē s ieradā mies š ajā viesnī cā , lai nosvinē tu mana vī ra dzimš anas dienu. Diemž ē l lī dz a la carte restorā nam netikā m, rekords bija tikai 4 dienas iepriekš . Bet meitenes mums istabā organizē ja augļ us un vī nu, bet terasē kū ku ar aplausiem. Tas bija ļ oti jauki. Viesnī cā ieradā mies naktī , no rī ta mū s iekā rtoja, laikam Iskander no reģ istratū ras apž ē loja un negaidī ja 14 stundas. Bet es runā ju ar citiem atpū tniekiem, viņ i uzreiz tika nokā rtoti. Nedomā ju, ka naktī s kā ds tī ra istabas, jo ī paš i tā pē c, ka tū risti nebija izbraukuš i.
No rī ta iepazinā mies ar SPA, un Rafik mums izteica piedā vā jumu hammam un masā ž ai, no kā mē s neatteicā mies. Tur viss bija brī niš ķ ī gi. Nā kamajā dienā mums bija tikš anā s ar Anex Tour pā rstā vjiem. Varu arī teikt, ka ī si un saturī gi viņ i netē rē ja mū su laiku.
Ē dieni galvenajā restorā nā ir ļ oti garš ī gi un daudzveidī gi. Apkalpoš ana ā tra, trauki ā tri iztī rī ti. Tas ir ļ oti svarī gi pandē mijas laikā .

Ī paš i patī kami bija tas, ka apkalpoš ana nebija paredzē ta, un viesnī cas personā ls ļ oti centā s, lai mē s labi atpū tā mies. Animā cija bija neuzkrī toš a.
WiFi pludmalē un istabā bija pietiekami labs.
Numuri ir plaš i un uzkopti, un dvieļ i tiek mainī ti katru dienu.
Tagad par to, kas mums nepatika. Tukš i sauļ oš anā s krē sli, uz kuriem agri no rī ta tika uzmesti dvieļ i un atstā ti pildī ties. Pilni ē diena š ķ ī vji. Bet viesnī ca nav vainī ga.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu