Asia Hotel 3*– Atsauksmes

70
Novērtējums 4.710
№236 viesnīcas reitingā Kemera
4.9 Numurs
5.0 apkalpošana
4.4 Tīrība
4.9 Uzturs
4.5 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Beldibi ciematā Vidusjūras piekrastē, 250 metru attālumā no pludmales. Uzcelta 2005. gadā, pēdējā restaurācija veikta 2016. gadā. Tā ir viena piecstāvu ēka (nav lifta). Viesnīca ir piemērota ekonomiskai relaksējošai atpūtai.Vairāk →
аватар Deg_smile
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Labdien) Es izvē lē jos viesnī cu par naudu. 9 dienas trijniekā - apzinā ta izvē le un principā biju gatavs uz servisa trū kumu, uz netī rī bu istabā , uz diezgan standarta istabu utt. Pē c bū tī bas: istabiņ a maza, ar divā m gultā m, kondicionieris. … Tomēr ▾ Labdien) Es izvē lē jos viesnī cu par naudu. 9 dienas trijniekā - apzinā ta izvē le un principā biju gatavs uz servisa trū kumu, uz netī rī bu istabā , uz diezgan standarta istabu utt. Pē c bū tī bas: istabiņ a maza, ar divā m gultā m, kondicionieris. Es vē rš u jū su uzmanī bu - Wi-Fi ir maksas! 2 dolā ri dienā , ledusskapis - 1 dolā rs dienā! ! ! SIM karte maksā apmē ram 1.8-2 tū kstoš us rubļ u! Man tas nav kritiski, es lasī ju, peldē ju, staigā ju un nesē dē ju pie telefona. Ieraš anā s un izbraukš anas dienā viņ i uz ī su brī di dod bezmaksas Wi-Fi - atsakieties no radinieku abonē š anas.
Ieeja jū rā neē rta - lieli akmeņ i, pē rciet hidrokurpes. Vē l labā k, dodieties uz savvaļ as pludmali. Tur ir brī niš ķ ī gi), un jū ra ir tī rā ka un siltā ka. Ē diens viesnī cā ir daudzveidī gs, viss, kas netika ē sts pusdienā s, tiks sajaukts ar dā rzeņ iem vakariņ ā s : ) jā prasa uzkopš ana istabiņ ā , tad darī s. Reģ istrē š anā s ir tieš i no pulksten 14:00. Vecmā miņ ā m varbū t agrā k) varat atstā t koferus vestibilā un doties uz jū ru, neviens neaiztiks, ir kameras.
Lai iepirktos, uz Antā liju labā k doties ar autobusu. Pieturas visur, jautā jiet vietē jiem. Apstā jas Antā lijā tieš i pie tirdzniecī bas centra Migros. Blakus zoodā rzs, akvā rijs. Attiecī gi 15 un 35 dolā ri. Ceļ ojums 8 liepas, rajons 80 rubļ i.
Kopumā viesnī ca ir piemē rota tikai tiem, kam apkalpoš ana nemaz nerū p un kuri ieradā s tieš i pludmalē , pie jū ras. BET! Ekskursijas gida pavadī bā ir par 10-15 dolā riem dā rgā kas. Labā k ir ņ emt uz ielas, no tū risma operatoriem. Vienkā rš i pā rbaudiet visu, lai netiktu apkrā pti.
аватар babayevaseva
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Izvē lē jā s š o viesnī cu par zemu budž etu. Viesnī ca laba, ē diens bija daudz. Pludmale nav tā lu desmit minū tes. Apkalpojoš ais personā ls labs. Lū dza nekavē joties izņ emt. Istabiņ u iedeva 3 stā vā normā lai atpū tai, kondicionieris, TV, ledusskapis par samaksu. … Tomēr ▾ Izvē lē jā s š o viesnī cu par zemu budž etu. Viesnī ca laba, ē diens bija daudz. Pludmale nav tā lu desmit minū tes. Apkalpojoš ais personā ls labs. Lū dza nekavē joties izņ emt. Istabiņ u iedeva 3 stā vā normā lai atpū tai, kondicionieris, TV, ledusskapis par samaksu. Teritorija skaista, mierī ga, SKATS UZ KALNU. Krā pš ana bija no gida puses, lai dotos ar laivu - 45 USD, ceļ ojumu aģ entū rā - 20 USD. Un karā jas nū deles atkā rto to paš u 10 reizes. Koronavī rusa testu var veikt par 25 USD, viņ š mums nozaga 33 USD. Tu saki viņ am to atdot, it kā papagailis atkā rto to paš u. Lai piezvanī tu Stasam, viņ š nedod ne vā rda, tikai runā un runā .
аватар tatiana067447
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Kā dreiz atpū tā mies trī szvaigž ņ u viesnī cā s Turcijā , bet š ī ir kaut kā da miskaste, nevis viesnī ca. Pretī gs ir viss no personā la attieksmes lī dz ē dienam. Jū ra nepieder viesnī cai, tas ir vienī gais, kas neļ ā va cilvē kiem zaudē t drosmi, viņ i nokļ uva tā dos apstā kļ os, tas ir skaisti. … Tomēr ▾ Kā dreiz atpū tā mies trī szvaigž ņ u viesnī cā s Turcijā , bet š ī ir kaut kā da miskaste, nevis viesnī ca. Pretī gs ir viss no personā la attieksmes lī dz ē dienam. Jū ra nepieder viesnī cai, tas ir vienī gais, kas neļ ā va cilvē kiem zaudē t drosmi, viņ i nokļ uva tā dos apstā kļ os, tas ir skaisti. Istabas ne reizi nav tī rī tas 8 dienas, vajadzē ja personī gi pieiet pie saimnieka un pajautā t. Viņ i nemaina gultu, š ķ ī vjus, krū zes, dakš iņ as - viss ir slikti mazgā ts, ē damistabā nav salveš u, viņ i teica, ka jā iet uz tualeti pē c papī ra. Atseviš ķ i par uzturu: sauja rī su un salā tu š ķ ī vī , vistas kauls, tas arī viss pusdienā s vai vakariņ ā s. Neprasi ekstras, viņ i tev nedos. Mē s nezinā jā m, ka Turcijā ir tik š ausmī gas viesnī cas, nekā dā gadī jumā nenokļ ū t tur, jo pā rē jais tiks sabojā ts. Mē s neesam pieraduš i pie luksusa atpū tniekiem, kuri nesē ž viesnī cā s.
аватар more1734
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Lidojā m no Sky up, reiss tika pā rcelts uz 2h. Reģ ions tika izvē lē ts, jo tas atrodas netā lu no Antā lijas, lai veiktu patstā vī gas ekskursijas. Viesnī ca tika izvē lē ta pē c cenas. Viesnī ca: Numurs ar skatu uz kalniem, karstais ū dens, gaisa kondicionieris, TV, balkons. … Tomēr ▾ Lidojā m no Sky up, reiss tika pā rcelts uz 2h. Reģ ions tika izvē lē ts, jo tas atrodas netā lu no Antā lijas, lai veiktu patstā vī gas ekskursijas. Viesnī ca tika izvē lē ta pē c cenas.
Viesnī ca: Numurs ar skatu uz kalniem, karstais ū dens, gaisa kondicionieris, TV, balkons. Ir 2 peldbaseini. Internets maksā ja 2 dolā rus.
Atraš anā s vieta: Ē rta, 5 minū tes lī dz jū rai. Savvaļ as pludmale, ļ oti skaista. Vakarā var staigā t gar jū ru, bet pilnī gā tumsā nav gaismas, vai iet pa 2 lī nijā m pa viesnī cā m un barker.
Ē diens: ē diens ir ē diens, kā jebkurā trijniekā . Mē s ē dā m. Bet salā ti bija ietē rpti ar kaut ko ļ oti skā bu, piemē ram, etiķ i. Bija augļ i. Baltvī ns un sarkanvī ns (mā jā s gatavots), sulas, tē ja, kafija.
Ekskursijas paš u spē kiem.
1. Kemer iepirkš anā s un pludmales - 3 reizes.
2. Goynuk Canyon - ieeja 260 liras. jeb 18 dolā ri ir ieeja, aprī kojums aizas pā rejai.
3. Teleferik (tunektepe) - ieeja 20 liras.
4. Tirdzniecī bas centrs Mark Antalya.
5. Terra City tirdzniecī bas centrs.
6. Upper Duden ū denskritums - ceļ š ir 2 stundas garš . Ieeja 5 liras.
7. Lejas Dudenas ū denskritums.
8. Camyuva - tirgus.
9. Pirā tu jahta - pirkta ceļ ojumu aģ entū rā.10$
Iespaidi no ceļ ojuma: viss patika, esam apmierinā ti ar atpū tu un braucieniem, ļ oti palī dzē ja turku valodas zinā š anas.
P. S. Ceļ ojiet un neaizraujieties ar viesnī cu trū kumiem.
аватар mistral11
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Man bija jā dzī vo 2.3, 4 zvaigž ņ u viesnī cā s Balkā nos, bet sliktā ku par š o 3 zvaigž ņ u turku viesnī cu vē l neesmu redzē jis un, ceru, arī neredzē š u! Lasot sliktas atsauksmes par š o viesnī cu, es tā s uzskatī ju par nenozī mī gā m un koncentrē jos tikai uz cenu. … Tomēr ▾ Man bija jā dzī vo 2.3, 4 zvaigž ņ u viesnī cā s Balkā nos, bet sliktā ku par š o 3 zvaigž ņ u turku viesnī cu vē l neesmu redzē jis un, ceru, arī neredzē š u! Lasot sliktas atsauksmes par š o viesnī cu, es tā s uzskatī ju par nenozī mī gā m un koncentrē jos tikai uz cenu. Tā bija mana milzī gā un tā lā k jau nelabojamā kļ ū da!
Ierodoties viesnī cā (01.00), viņ i drū mi paskatī jā s uz mani, it kā es bū tu kā rtē jā nasta, reģ istratū rā izpludinā ja istabas atslē gu un teica vienu vā rdu: "Aiziet! " Un to visu var nosaukt, kā vē lā k uzzinā ju, man paveicā s! ) Ierodoties, cilvē ki nakš ņ oja gan zā lē , gan pagrabā , un nakš ņ oja nemaz. Izskaidrojums vienkā rš s – brī va numura nav, pagaidi! Kā ds gaidī ja 3 stundas, kā ds - pusi dienas!
Kad iegā ju istabā , biju š okā ! Teikt, ka viņ š ir minimā lisma stilā , nozī mē neteikt neko. Divos vā rdos: tumš s un nož ē lojams! ! ! Pie griestiem lampas vietā karā jā s vadi un zirnekļ u tī kli. Pie sienas bija lampas un tajā s pat spuldzes, bet uz tā m nebija abaž ū ru. Gaisa kondicionē tā ja aizbī dnis bija salauzts, gaisa plū sma tika virzī ta tikai uz gultu un viņ i negrasī jā s to labot, sakot: "Ja nepatī k, izslē dziet to! ") Tad atverot skapi, Es tur atradu caurumu sienā . Uz manu saš utumu un prasī bu nomainī t numuru teica: "Nu nekas, tur neviens nekā pj, ciparu nav! " Gulta it kā izmazgā ta, bet palagi, spilvendrā nas un dvieļ i klā ti ar visā diem daudzkrā sainiem traipiem. Un vē l jā pā rvar riebuma lē kme, lai tā dā gultā gulē tu. 10 dienas nekas netika mainī ts un istaba netika tī rī ta vispā r! Acī mredzot viņ i gaidī ja papildu finansiā lo motivā ciju))
Fē ns istabā darbojā s pusminū ti un izslē dzā s. Pē c kā da laika atkal pusminū ti. Es izž ā vē ju matus un ieveidoju matus divas reizes visā uzturē š anā s laikā , un kopumā š ī procedū ra aizņ ē ma vairā k nekā stundu, un nebojā ja manus nervus vairā k) Man no balkona paveras skats uz nevajadzī gu piederumu noliktavu un ē damistabu . Turklā t pē dē jais atradā s metra attā lumā no loga. Kā da ir dzirdamī ba š ajā viesnī cā ? Izcili! ! ! Neizkā pjot no gultas, klausī jos sarunas un mū ziku no ē damistabas, filmu, kas tika skatī ta blakus istabā , nemitī gā s sarunas un apkalpotā ju skraidī š anu aiz durvī m un visu pā rē jo! Interesanta padarī ta arī ventilā cija tualetē ! Ik pa laikam, spriež ot pē c aromā tiem, kas ieplū da istabā , kanalizā cija izlauzā s cauri! ))
Starp citu, daudzus viesus š okē maksas WIFI. Man internets viesabonē š anā izrā dī jā s lē tā ks un tajā paš ā laikā pieejams visur. Un minibā rs ir tukš s un tajā paš ā laikā apmaksā ts! Ja vē lies savā istabā dzert vē su ū deni – maksā ! Un neviens nezina, kā tas darbojas!
Vē l gribu atzī mē t, ka gludeklis š ajā turku viesnī cā ir greznī ba! ! ! To nedod pat tad, kad stipri prasi! Gā ja piparmē trā ! )
Attiecī bā uz personā lu viesnī cā - pā rsvarā augstprā tī gi, viltī gi un bez dvē seles! ! ! Savā s tī mekļ a vietnē s viņ i reklamē kalpu spē ju runā t krieviski. Patiesī bā š ī spē ja turku vidū peld! Ja gribi no viņ iem kaut ko nopirkt, pieglaimo, ļ oti labi saprot. Ja gribi par kaut ko sū dzē ties, lū gt palī dzī bu, tad uzreiz pā rstā j saprast un izklī st pa daž ā diem stū riem. Manu acu priekš ā risinā jā s š ā di notikumi. Pē c brokastī m viena š ajā viesnī cā dzī vojoš a sieviete nevarē ja iekļ ū t savā numurā , jo durvju slē dzenē tika salauzta atslē ga. Ar asarā m acī s un salauztu atslē gu rokā viņ a centā s sazinā ties gan ar reģ istratū ru, gan ar vadī tā ju. Viņ ai teica: "Dodiet man 30 eiro un mē s to salabosim. " Kad viņ a teica, ka viņ ai vairs nav naudas, visi novē rsā s un viņ a palika viena, asarā s. Kas notika tā lā k, es nezinu. Tā ir tā da viesmī lī ba!
Izklaide viesnī cā ir tā dā paš ā lī menī kā viesnī cā . Ū dens slidkalniņ š tiek ieslē gts pusstundu dienā . 10 dienas divas reizes bija diskotē kas lī dzī ba) Turklā t pirmā no tā m vairā k atgā dinā ja kā du lī gavu. Vietē jie cilvē ki, kas strā dā ja š ajā viesnī cā , un apmeklē tā js sē dē ja rindā , kā teā trī , un meitenes tika ļ oti mudinā tas dejot pie trakas mū zikas! Personī gi man š ī s jautrī bas organizators jautā ja, ko es dzerš u, kā pē c es nedzeru un kā pē c es nedejoju. Tad viņ š mē ģ inā ja izvilkt dejot aiz rokas. Uz ko es viņ am teicu, lai mani neaiztiek. Un nobeigumā viņ š mē ģ inā ja mani iepazī stinā t ar saviem draugiem, acī mredzot ne intī mā m sarunā m! Un viņ š vē l divas reizes izmē ģ inā ja š ā da veida iepazī š anos. Pē c tam nā cā s ar viņ u izteikties asi un rupji! Tā tad, ja ceļ ojat bez vī rieš a pavadī bas, esiet uzmanī gi! ) Š ķ iet, ka tur ir pirts, bet es š ajā viesnī cā neko negribē ju!...Vai nē ! Es gribē ju mā jā s!
Ē diens! ! ! Ir pelnī jis atseviš ķ u rindkopu! ) Tū risma pakete - viss iekļ auts. Tu ieej ē damistabā un saproti – labā k bū tu izslē gts! Dekorē.10 dienas: 2 reizes kartupeļ u biezeni, pā rē jā s ē dienreizē s rī si, makaroni un vē l daž i graudaugi + sautē ti dā rzeņ i. No gaļ as, galvenokā rt vistas kā jas (daž ā das daļ as), 1 reize zivs (skumbrija...vienpadsmitā svaiguma ar rū gtu pē cgarš u), ceptiem pusfabrikā tiem (ko man grū ti pateikt). No augļ iem vakaros vai nu cieta plū me, vai melone, vai arbū zs, vai ā bols. Pusdienā s bija arī zupa, kas atgā dina sautē jumu. Deserts ir galī gi pretī gs! Bet pats interesantā kais ir tas, ka viss, ko viesi tajā dienā neapē da, tika plī vuroti pasniegts otrajā , treš ajā utt.
Pusfabrikā ti tika sagriezti strē melē s, sajaukti ar sautē tiem dā rzeņ iem un piedā vā ti kā jauns ē diens! ! ! Uzdroš inos to apgalvot, jo pati brokastī s sastapu rū guš piena putru un skā bo biezpienu, bet pusdienā s satrū dē juš us sautē tus tomā tus (acī mredzot ļ oti sen). Ja pusdienā s ir 4 š ķ ī vji ar daž ā diem salā tiem (baltie kā posti, puķ kā posti, tomā ti ar gurķ iem un vē l daž i) un viesi tos nav ē duš i, tad vakariņ ā s noteikti redzē siet vienu salā tu asorti! ! ! (ielej iekš ā ) viens š ķ ī vis un ir sajaukts) Tē jas visiem nepietika! ((Brokastis beidzas 9.00. Bā rs atver 11.00. Intervā lā starp tā m pat ū deni nevar dzert, ja nav savas krū zes vai pudele!
Kas attiecas uz jū ru. Tas ir brī niš ķ ī gi! ) Tomē r viesnī cai ar to nav nekā da sakara, paldies Dievam) Un, ja piekrī tat sauļ oties pilsē tas pludmalē uz oļ iem, uz dvieļ a, tad jū ra ir viegli sasniedzama. Ja vē laties bezmaksas sauļ oš anā s krē slu (to, par kuru viesnī ca atkal raksta sludinā jumā ), jums bū s jā iet 40 minū tes vienā virzienā , un tā katru dienu. Kā izskatā s viesnī cai piederoš ā s pludmales meklē jumi pē c gudru un neatlaidī gu tū ristu meklē jumiem! ) Visā Beldibi piekrastē ieieš ana jū rā ir nomā coš a. Lieli, slideni akmeņ i zem kā jā m. Jū s varat viegli gū t savainojumus: sagriezties, saskrā pē ties, gū t sasitumus. Meklē tiltus jū rā vai molus, no kuriem var nokā pt pa kā pnē m!
NEPALĪ DZIET Š AJĀ VIESNĪ CĀ NEKĀ DU PROFILAKSI! ! ! Pat ja jums nav pietiekami daudz lī dzekļ u, ņ emiet mazā k dienu, bet viesnī ca ir labā ka! Ja vē laties daudzas dienas un trī s zvaigznes - ņ emiet citu valsti!
В стене - дыра!
аватар Anna_Morozova
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Asia Hotel mums bija piemē rota cenai, milzī gs un forš s pluss personā lam, tas ir ļ oti forš i. Mī nus higiē na istabā . Viesnī ca bija tī ra. Mū s izmitinā ja par maksu. Teritorija laba, ē diens arī labs, ē dienu izvē le bija. … Tomēr ▾ Asia Hotel mums bija piemē rota cenai, milzī gs un forš s pluss personā lam, tas ir ļ oti forš i. Mī nus higiē na istabā . Viesnī ca bija tī ra. Mū s izmitinā ja par maksu. Teritorija laba, ē diens arī labs, ē dienu izvē le bija. Pludmale ir tā lu, bija jā iet, plus pludmale, ka tur ir maz cilvē ku. Tieš i pludmalē bija kafejnī ca un visur bija veikali.
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Izbraucā m ar 5 cilvē ku grupu, mums bija laiks un finanses bija ierobež otas. Un š ī viesnī ca mums bija ideā li piemē rota. Reģ istrē š anā s bija ī sa, bet baseinā paspē jā m nopeldē ties. Nebija nekā du mī nusu. … Tomēr ▾ Izbraucā m ar 5 cilvē ku grupu, mums bija laiks un finanses bija ierobež otas. Un š ī viesnī ca mums bija ideā li piemē rota. Reģ istrē š anā s bija ī sa, bet baseinā paspē jā m nopeldē ties. Nebija nekā du mī nusu. Bet tī rī š ana nebija ļ oti laba, pē c pieprasī juma viņ i visu izdarī ja uzreiz. Un, ieslē dzot gaisa kondicionieri, tas smarž oja pē c pelē juma. Privā tā pludmale atrodas tā lu no viesnī cas, 10 minū š u gā jiena attā lumā . Š ī nav 2. rinda, bet kaut kur 3. Viesnī cas teritorija ir neliela, bet ir baseins, pieticī gi. Bija jautā jumi par pā rtiku. Ne pā rā k tī ri trauki. Ē diens nav daudzveidī gs, maza izvē le. Internets viesnī cā bija, bet maksā ja - 2 vai 3 dolā ri dienā . Cilvē ks, kurš plā no labi atpū sties, š eit nebrauks. Un kā budž eta brī vdienas š ī viesnī ca ir piemē rota.
аватар krivova.fedunova
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Viesnī ca ir klusa un mierī ga....maza, bet tī ra. . . viņ i skaidri iekā rtojā s 14:00 ne minū ti agrā k. . . personā ls bija normā ls, neviens nesaskā rā s. . . ē diens bija tik un tā , bet mē s nebijā m 'nav izsalcis. . . nav saldumu. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir klusa un mierī ga....maza, bet tī ra. . . viņ i skaidri iekā rtojā s 14:00 ne minū ti agrā k. . . personā ls bija normā ls, neviens nesaskā rā s. . . ē diens bija tik un tā , bet mē s nebijā m 'nav izsalcis. . . nav saldumu. . . augļ i gandrī z vienā di. . . istabas parastas. . . duš ā nedaudz pelē jums....ledusskapis maksā...wi-fi arī ir $ 3 dienā...2 krievu kanā li . . gulta ir tī ra un dvieļ i arī...nebija nekas saplē sts...tī rī š ana reizi 7 dienā s gā jā m...vē rsā mies pie personā la , visi pieprasī jumi tika izpildī ti...viesnī ca nakš ņ oš anai...un Turcija ir tik skaista ka ir vē rts visu redzē t...kā arī ē st nacionā los ē dienus...kā da ir cena un kvalitā te. . .
аватар rnbee007
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Pirmkā rt! Personā la rupja attieksme - no bā rmeņ a lī dz paš am saimniekam!! ! Otrkā rt, vī nu atš ķ aida nevis vismaz 2 pret 1, bet visus 8 pret 1 ! ! ! t. i. , 8 ū dens un 1 vī ns! ! ! Jū s dzerat un vispā r nejū tat alkoholu, it kā tā bū tu ļ oti lē ta sula! Biju viesis tuvē jā viesnī cā (nosaukumu neteikš u, lai neuzskata par reklā mu), bet tur teritorija ir milzī ga, salī dzinot ar Ā ziju, un vī ns, lai arī ir sā tī gs, nav daudz, apm. … Tomēr ▾ Pirmkā rt! Personā la rupja attieksme - no bā rmeņ a lī dz paš am saimniekam!! !
Otrkā rt, vī nu atš ķ aida nevis vismaz 2 pret 1, bet visus 8 pret 1 ! ! ! t. i. , 8 ū dens un 1 vī ns! ! ! Jū s dzerat un vispā r nejū tat alkoholu, it kā tā bū tu ļ oti lē ta sula! Biju viesis tuvē jā viesnī cā (nosaukumu neteikš u, lai neuzskata par reklā mu), bet tur teritorija ir milzī ga, salī dzinot ar Ā ziju, un vī ns, lai arī ir sā tī gs, nav daudz, apm. 1.5 lī dz 1. Es piedzē ros no vienas glā zes . Turklā t satiktie cilvē ki tur paņ ē ma biļ eti par tā du paš u cenu, bet uz vairā kā m dienā m!
Ļ oti neiesakā m, pat ja vē laties tur vienkā rš i pā rnakš ņ ot, jo. Istabas pat vispā r netiek iztī rī tas. Tualete nestrā dā ja, poda sienā bija caurums, pa kuru varē ja redzē t ielu.
аватар cetka13
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
No plusiem vienī gais, ka TV darbojā s ar 2 krievu kanā liem, un viesnī cā ir 2 tī ri baseini))) Tas arī viss!! ! Mē s bijā m iekā rtojuš ies plaš ā istabā , kurā nebija lustras (plafonu), bet tikai spuldzī tes, kas karā jā s pie vadiem) uz sienā m bija netī ri roku nospiedumi)) uz gultas bija tikai 2 dvieļ i un vafeļ u gultas pā rklā js ar apdeguš u caurumu (laikam cigarete) labums nav ī paš i redzams) spilvendrā nas bija ar spī tī giem traipiem) Skapī atrada siltu segu (smirdē ja tik slikti, ka pat neatvē ra) un divus spilvenus, arī slikti izmazgā tus) vannas istabā vispā r murgs) duš as kabī ne neaizvē rā s, jo. … Tomēr ▾ No plusiem vienī gais, ka TV darbojā s ar 2 krievu kanā liem, un viesnī cā ir 2 tī ri baseini))) Tas arī viss!! !
Mē s bijā m iekā rtojuš ies plaš ā istabā , kurā nebija lustras (plafonu), bet tikai spuldzī tes, kas karā jā s pie vadiem) uz sienā m bija netī ri roku nospiedumi)) uz gultas bija tikai 2 dvieļ i un vafeļ u gultas pā rklā js ar apdeguš u caurumu (laikam cigarete) labums nav ī paš i redzams) spilvendrā nas bija ar spī tī giem traipiem)
Skapī atrada siltu segu (smirdē ja tik slikti, ka pat neatvē ra) un divus spilvenus, arī slikti izmazgā tus)
vannas istabā vispā r murgs) duš as kabī ne neaizvē rā s, jo. tai pietrū ka viena glā zes, tā pē c, ejot duš ā , viss ū dens iztecē ja uz grī das, uz kuras nebija papildu notekas, un, pamatojoties uz to, ū dens visu nakti stā vē ja tualetē ) nakts laikā iztvaikoja, atstā jot baltu pā rklā jumu) ) spogulis tika aplī mē ts ar maskē š anas lenti)
Kad prasī jā m mainī t istabu, mums teica, ka jā maksā.15$. . apskatot citas istabas, nolē mā m palikt š ajā . Viņ i arī neuzdroš inā jā s mainī ties par š ā du naudu)
Kas attiecas uz ē dienu....Toleranti pret meitenē m. Vienmē r svaigi dā rzeņ i. Kas palika no rī ta - pusdienā s pagatavoja salā tus) nu, manuprā t, visur ir vienā di)) Katra diena ir vienā da) atš ķ irī ba ir tikai piedevā s (makaroni, rī si, lē cas, kartupeļ u biezeni) . . Nu, kā teica, mums ļ oti paveicā s, jo lī dz. mē s noķ ē rā m zivi . . daž i atpū tnieki to redzē ja tikai vienu reizi vakariņ ā s), bet mē s to noķ ē rā m divas reizes)) parasti tā ir vista (varbū t balož i))
Kopumā ē diens ir pieļ aujams. Vī rieš iem, protams, nekas gaļ a))
Bā rs sagā dā ja vislielā ko vilš anos. . .
No rī ta (7.30-8.00) tika liets tikai vī ns (pilnī gi, kā mums likā s, bezalkoholisks), varbū t bija atš ķ aidī ts. . nu ī sajā vī na kompotā ))
Degvī nu un dž inu lē ja tikai vakarā no 18.00-21.00) Un degvī nu dzert nav iespē jams. . . tā pē c pē rc dutikā . . pat veikalā pirktu nejauku degvī nu, un turklā t lē tā kais par 7-11 $) Dž ins joprojā m ir pieļ aujams, ja atš ķ aidā t to sprite vai š vepes)
Man patika vietē jais hammam (turku pirts) . . Iesakā m visiem . . bet kā izrā dī jā s pilsē tā (Gidi sū ta) par 15 $ vē l kulturā lā k) tā pē c pā rbaudiet ar gidiem)) arī brauca ar kuģ i par 20 $ ( jahta pirā tu kuģ im uztaisī ja ) iekļ autas tikai pusdienas . . tā pat kā viesnī cā ) dzē rieni 2x dā rgā ki kā uz sauszemes . . tā pē c labā k pā rmaksā t 15$ un doties uz to kuģ i ko piedā vā ja gids . . viss ir iekļ auts . . arī alkoholiskie dzē rieni))
Jū ra ir tī ra)) Man ļ oti patika daba) ļ oti skaistas vietas)) Oļ u pludmale - ļ oti neē rta nolaiš anā s jū rā...visi man sā pē ja kā jas) bet ir mež onī ga pludmale . . tur ir smiltis...mē s devos tur))
Tur atpū š as tikai pensionā ri
Parasti š ī viesnī ca ir piemē rota tikai nakš ņ oš anai.
Parādīt vairāk »


iemiesojums nata2674
3 gadā atpakaļ  •  6 abonenti 8 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Goynuk kanjons
Novērtējums 9.6
Turcija, Kemera
Atpūta, Daba
Olympos vagoniņš
Novērtējums 9.8
Turcija, Kemera
Daba, Transports
Pilsēta un Phaselis līcis
Novērtējums 8.9
Turcija, Kemera
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Отель расположен в посёлке Бельдиби на побережье Средиземного моря, в 250 метрах от пляжа. Построен в 2005 году, последняя реставрация проведена в 2016 году. Представляет собой одно пятиэтажное здание (лифта нет). Отель подойдёт для экономичного спокойного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в 40 км от аэропорта г. Анталия, в 15 км от г. Кемер, в поселке Бельдиби.
Pludmales apraksts Собственный песчано-галечный пляж отеля протяженностью 150 метров — в 250 м от отеля. Вход в море: галечный. Пляжу присвоен международный знак «Голубой флаг». Между пляжем и отелем есть дорога, подземного перехода нет.
  • 3. un tālāk
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, экскурсионное бюро, улуги по продаже билетов, услуги по глажке одежды (платно), room service (платно), факс/ксерокопирование (платно), Wi-Fi платно (на всей территории), 1 основной ресторан: завтрак: 7:45-9:00, обед: 13:00-14:00, ужин: 19:00-21:00, 1 бар у бассейна (10:00-22:00), 2 открытых бассейна, площадь 90 и 40 м2, у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы: бесплатно, полотенец: нет.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem Детская секция в большом бассейне, 1 водная горка.
  • bērnu peldbaseins
Izklaide un sports 1 водная горка (время работы: 11:00-12:00, 15:00-16:00), дартс: бесплатно, дискотека: бесплатно (вход), волейбол на пляже: бесплатно, турецкая баня (хаммам): бесплатно, сауна: платно, массаж: платно,
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 60 номеров: standard room (макс. 4 чел., 19–25 м2).

Istabās

Кондиционер, телевизор, спутниковое ТВ, Wi-Fi (платно), сейф на ресепшн (платно), телефон (в номере и ванной комнате), мини-бар (пустой, пользование — платно), балкон, ванная комната с ванной, туалет, фен. Уборка номера: по запросу, смена белья: по запросу, room service: платно.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi $
  • balkons/terase
Adrese Molla Musa Cad No: 26, Beldibi, Antalya, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 242 824 94 93
Fax: +90 242 824 88 90
Tīmekļa vietne: Asia Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля собственный песчано-галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной.