"Nepareizs pagrieziens"

Rakstīts: 24 jūlijā 2012
Ceļošanas laiks: 10 — 24 jūlijā 2012
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām
Viesnīcas vērtējums:
1.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 1.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 1.0
Uzturs: 1.0
Infrastruktūra: 1.0
Tikko atgriezā mies no š ī s š ausmī gā s vietas. . . Ne pirmo reizi atpū š amies Turcijā , ir ar ko salī dzinā t. . . Š ī viesnī ca pat nevelk uz 2 . .
Kad ieradā mies š ajā viesnī cā , bijā m vī luš ies. . .
Viesnī cas teritorija maza, garlaicī ga vieta. . . Sajū ta ir tā da, it kā bū tu ciemā , un visu nakti gaiļ i un krikš ķ i. . . Mū zika tiek ieslē gta atbilstoš i garastā voklim. . . Baseins ļ oti mazs, nav mols un volejbola laukums pludmalē , lai, ieejot jū rā , nesalauztu kā jas, obligā ti jā iegā dā jas speciā las galoš as staigā š anai pa akmeņ iem.
Sā kumā viesnī cas numuriņ i nav lieli, duš a ir briesmī ga, karstais ū dens ir retums.

Katru vakaru visā Beldibi tika atslē gta elektrī ba.
Mū zika, kā arī ē diens vienmuļ š , "Es tev iedoš u naudu un" Deguns deguns ", un tikai vista no ē diena (domā ju, ka drī z sā ksim kū kot)...
Ierodoties izdomā ja iet uz sporta zā li. . . viens vā rds - nav nekā , izņ emot 2 hanteles. . . vanna ir maksas (un tā silda tur ilgi) - es sē dē ju 20 minū tes, bet bija nav jē gas.
Aizgā ju uz masā ž u - Pat nav slikti. Ali ir labs masā ž as terapeits. Par 20 $ - veic lielisku masā ž u)))
Tā pē c vē los pastā stī t vairā k par personā lu!

Mehmets tur strā dā.33 gadi, atbild par bā ru, vienmē r staigā rū tainā kreklā . viņ š joprojā m ir tips. katru dienu izdomā jaunus noteikumus. Bā rā iedod tikai vienu dzē rienu uz cilvē ku, tad viņ š saka lai atdod glā zes un tikai tad piepildī s limitē tos dzē rienus lī dz minimumam. Cola beidzas no rī ta, sprits kā mū su zvaniņ š , grē mas no fantas. . . Ilē ja alu mazā s glā zī tē s, š ņ abi atļ ā va tikai vakariņ ā s vī ns pē dē jā s dienā s bija tikai sarkans(kas bija š ausmī gi)Visi ko satikā m viņ i tur vienkā rš i š ausminā jā s. . . Mehmets joprojā m ir ķ ē ms. Visa viesnī ca viņ u neizturē ja. Sasauc meitenes uz pludmali, ja atsakā s viņ š sā k ņ irgā ties. . . Pē c tam atkal sā c nervozē t. . jo viņ iem vienmē r bū s taisnī ba, mē s esam viņ u teritorijā . Es neizturē ju un pastā stī ju Salim par iebiedē š anu, pē c kā Mehmets mainī jā s)) Neatstā jiet viņ u bez uzmanī bas, viņ š visu izlē ja.
Mustafa ir pavā rs. Garš ī gi gatavoja. Tikai vienmuļ ī ba ē dienā...Bet tam nebija nekā da sakara ar saimnieka teikto, nopirka no tā un gatavoja. No augļ iem bija tikai arbū zi un apelsī ni.
Salims ir saimnieka uzticamā seja, vienmē r atrodas viesnī cā . Viņ am ļ oti patī k apciemot meitenes, nevienu viņ š nav palaidis garā m. . . Katrā vizī tē tiek meklē ts kā ds ar ko pasē dē t.
Viņ i nereģ istrē jas viesnī cā uzreiz, bet, ja ir 20 USD, tad numurs ir uzreiz))
Istabas tiek tī rī tas reti, saklā j tikai gultu)) Mani draugi vairā kas reizes pazaudē ja cigaretes un daž us dolā rus pē c tī rī š anas. . .
Puiš i, es teikš u vienu - neejiet uz š o briesmī go vietu. Man atgā dina filmu "Nepareizs pagrieziens" !!!! !
Jū ra ir 300 metru attā lumā , ieeja ū denī ir š ausmī ga, visiem tika sā pē tas kā jas...
Labā k ejiet uz 4 * Alanjā ))) Tur ir daudz forš ā k un interesantā k))! ! !
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu