Mūsu atvaļinājums!

Rakstīts: 7 jūnijs 2011
Ceļošanas laiks: 12 — 25 maijā 2011
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 6.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 6.0
Infrastruktūra: 8.0
Visiem, kas dodas atvaļ inā jumā - sveiki ! !
Atpū tā mies no 2011. gada 12. maija lī dz 25. maijam Kemerā viesnī cā ASDEM PARK. Bijā m 4 cilvē ki: es ar vī ru un mana mā sa ar 7 gadī gu bē rnu. Viesnī ca visiem patika: atrodas pilsē tas centrā , 5 minū š u gā jienā lī dz jū rai skaistā skvē rā , vienā pusē krā š ņ i kalni otrā , tī rā kā jū ra.
Pati viesnī ca nav liela, bet pietiekami mā jī ga. Istabas tomē r mazas bez volā niem, bet viss nepiecieš amais ir klā t: duš ā ir š ampū ns, ziepes un fē ns, dvieļ i tika mainī ti katru dienu, bet reizē m bija lai atgā dinā tu par to istabenē m. Nav č ī bu un zobā rstniecī bas piederumu – ņ emiet š o lī dzi.

Par ē dienu: zviedru galds, ē diens vienmuļ š , tikai gaļ a vista (vī rs daudz cieta bez liellopa gaļ as), bet kafejnī cā var pasū tī t jē ra š aš liku. Augļ u izvē le nav liela, bet ticiet nepaliec izsalcis.
Par jū ru: pludmale ir no lieliem oļ iem, basā m kā jā m pa to grū ti staigā t - peldē š anai ņ em lī dzi gumijas apavus (tur arī var nopirkt), bet jū ra forš a! Ļ oti tī rs un ļ oti sā ļ š .
Mē s dzī vojam Japā nas jū ras krastā , un es domā ju, ka tikai miruš ie ir vē sā ki par mū sē jo sā ļ uma ziņ ā . Bet nē...Vakarā bija iespē ja vē rot bruņ urupuč us peldam. Tie ir lieli un nebaidā s no cilvē kiem - peld 10 metru attā lumā no krasta.
Labā k ir pā rbaudī t C korpusā , tas atrodas tā lā k no galvenā s - tur ir skaists skats, un daudz klusā ks. Jaunieš iem katru dienu ir diskotē kas uz galvenā s ē kas jumta.
Lai visiem labas brī vdienas!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu