Tiešām vienīgā viesnīca pirmajā līnijā Kamjuvā. Internets tikai apmaksai

Rakstīts: 13 janvārī 2020
Ceļošanas laiks: 5 — 14 septembris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 5.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 4.0
Infrastruktūra: 5.0
Viesnī cu izvē lē jā mies tā s atraš anā s vietas dē ļ pirmajā rindā . Pludmale ir pā rsteidzoš a, un tā ir arī jū ra. Istabu skaits normā ls. Dzī vojā m centrā lajā ē kā otrajā stā vā . No balkona paveras skats uz baseinu. Bā rs pē c ieraš anā s tika papildinā ts. Vodichka a la sprite un fanta raž ots Turcijā . Neē dams. Viņ i no viesnī cas atnesa komplimentu nelielas pudeles vī na un augļ u veidā .
Reģ istrē š anā s un reģ istrē š anā s: notika ļ oti ā tri. Ekskursijas tikš anā s gids Anekss bija ļ oti kluss. Kemerā atpū š os ne pirmo reizi, iepriekš ē jos braucienos gids pa ceļ am uz viesnī cā m stā stī ja nelielu ekskursiju par reģ ionu, ejot cauri tuneļ iem izskanē ja leģ endas par vē lē š anos utt. utt. Š oreiz gids bija pavisam kluss.
Uzreiz gribu atzī mē t par Aneka gidiem viesnī cā - ā rkā rtī gi nepatī kamas personas. Tē vocis un brā ļ adē ls. Viņ i paziņ oja, ka š ī ir viņ u viesnī ca un viņ i to patur. Kā deviņ desmitajos taisni vai no multfilmas par Prostokvaš ino. Tik pazī stamu un necieņ as pilnu attieksmi pret viesnī cas un tū risma aģ entū ras viesiem vē l nebiju sastapusi. Gids tikš anā s reizē ar tū ristiem varē tu atļ auties komentē t, ka ī paš i neveiksmī gas ekskursijas piedā vā tiem tū ristiem, kuri viņ am nepatī k. Tieš ā m? !

Ē dienreizes: Patieš ā m, ē diens nav ļ oti daudzveidī gs. Ē dienu izvē le ir niecī ga, visi dā rzeņ i stipri piparoti, pat vairā kas reizes tika pasniegtas skā bas zupas. Tas nav 5 zvaigž ņ u viesnī cas ē diens. Lielā kajā daļ ā.4 zvaigž ņ u viesnī cu ē diens ir daudz labā ks. Pavā ri pat paspē ja sabojā t grilē tu skumbriju, nogā dā jot to neē damā stā voklī .
Alkohols viesnī cā ir ļ oti pieklā jī gs. Pirmo reizi š o kvalitatī vo alkoholu satiku Turcijā viesnī cā . Ī paš a cieņ a pret turku kafiju. Garš ī gi. plus garš ī gs saldē jums.
Personā ls: viņ am ir ļ oti attā ls priekš stats par pakļ autī bu, kā arī viesnī cu ceļ vež i. Var atļ auties nesaprotamus un nepiedienī gus komentā rus, kas adresē ti viesnī cas viesiem.
Animā cijas izklaide: objektī vi animatori ir slinki. Viens no viņ iem kopumā nav skaidrs, ko viņ š darī ja un kā da bija viņ a animatora funkcija, turklā t viņ š pastā vī gi tika nomē tā ts ar akmeņ iem. Es nenosaukš u vā rdu. Pirmajā ieraš anā s dienā viņ i gandrī z nemaz nestrā dā ja, bet kaut kā pamazā m sā ka mē ģ inā t. Un viss kļ uva labā k. Katru dienu š ovi, diskotē kas. Pē c tū ristu lū guma tika aizvesti uz Kemeras naktsklubiem - Aura, Inferno. Katru dienu notika aerobika un vingroš ana, vakarā sacensī bas, bē rnu diskotē ka un izklaides bē rniem lī menī . Bē rnu animatore Enesa ir ļ oti gudra meitene.
Jū ra: jū ra ir krā š ņ a, silta, tī ra. Ir mazas zivis, kas kož uz papē ž iem))) pludmale ir liela, tī ra.
Spa viesnī cā labs un cenas normā las. Masā ž a un hammam ir jā atzī mē ar pozitī vu atsauksmi.
Internets tikai apmaksai. Bet ā trums labs un velk pa visu teritoriju.

Un nobeigumā es gribē tu teikt, ka milzī gs š ī s viesnī cas pluss ir tā s atraš anā s vieta pirmajā rindā . Bet, ja tam pieiet objektī vi, tad tas nav ultra piecinieks un pat ne tikai piecinieks, bet parasts č etrinieks.
Ar atpū tu bijā m apmierinā ti, jo sapratā m, kurp dodamies un kas gaidā ms. Turklā t biļ ete tika nopirkta par degoš u cenu. Tā s izmaksas ir ļ oti augstas.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu