Jautājums par viesnīca Armas Labada Hotel 5*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
121 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Pēc izrakstīšanās no viesnīcas plkst.12.00 rokassprādzes uzreiz tiek nogrieztas? Vai arī jūs joprojām varat ēst viesnīcā, ja izbraukšana ir 22.00?
Pēc izrakstīšanās no viesnīcas plkst.12.00 rokassprādzes uzreiz tiek nogrieztas? Vai arī jūs joprojām varat ēst viesnīcā, ja izbraukšana ir 22.00?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
9 abonenti  • prasīja 2019-09-045 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  18
аватар lazy_person
Mūžīgā tēma. Interesanti, ja nav tādas iespējas ("ēst" pēc 12:00), ko tas maina? Kāpēc visu laiku uzdot šos jautājumus? Izbraukšana 22:00, saņemšana no viesnīcas 4 stundas pirms izbraukšanas (plkst. 18:00). Vienkārši pavelkot uz numura pagarinājumu. Maksājiet 40 USD un izbaudiet...
аватар selik1954
Parasti (kā likums) jūs atstājat istabu līdz pulksten 12-00, koferi - reģistratūrā un ... visu izmantojat.
аватар lazy_person
Telpa tiek atbrīvota (tas ir galvenais) 12:00. Un visu neizmanto, bet vāļājies šurpu turpu, kā pilsētā ... ledus bedrē ... tualete ir kopīga, nav kur pārģērbties, nav kur nomazgāties, pulcēšanās reģistratūrā . Galvenais numurs, un jūs to atstājat. Vēlā izbraukšana, pat saņemot no viesnīcas pulksten 17..18, tā ir neērtība, pārbaudījums!
аватар Vika284
Ja jau komforts ir tik svarīgs, tad, protams, pagariniet to. Un, ja viesnīca atļauj izmantot visu, izņemot istabu, tad var droši nodot mantas noliktavas telpā un sauļoties pludmalē bez skraidīšanas un nerviem, ja ir tik svarīgi pārģērbties un iet dušā nevis pludmalē zonā, tad to vienmēr var izdarīt viesnīcas SPA, parasti vakarā cilvēku nav un ir atsevišķas ērtas ģērbtuves ar dīvāniem, kur var pat izgulēties, bet viesnīcā ir hammam un sauna par brīvu un iekštelpu baseins
аватар Olgaolga153
Maksa par numura pagarināšanu izbraukšanas dienā līdz pulksten 16.00 šajā viesnīcā ir 30 €. Līdz 18-00 (aptuvenais izbraukšanas laiks no viesnīcas) nepagarināt. Viesnīcas infrastruktūru var izmantot līdz izbraukšanai. Vai ir jēga pagarināt numuru, lai izlemtu transportlīdzekli.
Pat ja rokassprādzes būtu nogrieztas, es nesēdētu istabā, bet atstātu bagāžu speciāli tam paredzētā vietā un staigātu pa ciematu. Aizietu uz kafejnīcu un ieturētu pilnvērtīgu maltīti par 30 eiro.
аватар Vika284
Nedaudz nepiekrītu izmaksām, viesnīcas mājaslapā viņiem standarta diena ir 167 eiro septembra sākuma datumiem, rezervējot cena 122 eiro, parasti pusei tiek prasīts piemaksāt par pagarinājumu.
Man kādreiz bija ļoti vēls lidojums pēc 12 naktī, ar visu manu vēlmi nevarēja pagarināt istabu, jo Bayram dienās viesnīcā nebija brīvu istabu. Un pirmo reizi es atklāju, ka SPA teritorijā vispār nav cilvēku jau pulksten 17-18, un tas ir Bayram. Ejiet dušā, pārģērbieties, lielus spoguļus, lai sakoptu sevi, dīvānus, lai atpūstos, notīrītu dvieļus un pat tēju un kafiju. Pēc istabiņas īrēšanas pulksten 12:00 paspēju atpūsties pludmalē, pusdienās un vakariņās sakārtot sevi, nedaudz atpūsties SPA bez apkārtējās vides trokšņa bayram laikā, kā arī iziet pilsētā krastmala pastaigai
аватар nadezda2017
Ja izbraukšana ir pulksten 22.00, tad visticamāk no viesnīcas būs jāiziet aptuveni pulksten 17.00. Kamēr iereģistrējies istabā, uzvelc bagāžu, paēd pusdienas, pirms ceļa iegremdēsies jūrā, laiks paies ļoti ātri. Tualetes ir pieejamas visur, duša arī nav problēma.
Mums bija ļoti vēls lidojums, tāpēc izmantojām atpūtnieku atsaucību, ar kuriem sadraudzējāmies atpūtas laikā. Mēs atstājām savas mantas viņu istabā, izmantojām dušu un pārģērbāmies pie viņiem. Es neredzu jēgu pagarināt numuru.
аватар ludmila.luk69
Paldies visiem.Pacēlu šo jautājumu,jo par vēlu izbraukšanu (plkst.22.00) piedāvāja piemaksāt 50 eiro par diviem.Tagad sapratu,ka nav jēgas piemaksāt.Izvēlos priekšlaicīgu izbraukšanu (plkst. 7.00) bez piemaksām.
аватар nadezda2017
Jūs nevar piespiest maksāt par kavētu lidojumu. Un kāda jēga no priekšlaicīgas izbraukšanas, šonakt jums tiks samaksāts. Laikā, kad pulksten divos jāiziet no viesnīcas. Un nakts ir sabojāta, un diena ir pagājusi ...... Varbūt es kļūdos, lai mani izlabo!
аватар Vika284
100% atbalstīšu nadezda2017 par priekšlaicīgu izbraukšanu, šajā gadījumā labāk piemaksāt par vēlu izbraukšanu, ja tāda ir operatora prasība.
аватар Olgaolga153
Meitenes, par ko jūs runājat? Šī ir harta. Ikviens var maksāt par vēlu izbraukšanu, un tas tiks pārcelts uz 12 stundām ne par labu atpūtniekam (manā gadījumā tas notika). Lidojumu izvēle var darboties tikai parastajiem lidojumiem, taču tā būs dārgāka. Tātad šeit ir abpusēji griezīgs zobens.
аватар Vika284
Pirms 2 gadiem Anex piemaksāja par vēlu izbraukšanu, solīja atdot piemaksu, ja būs izmaiņas uz agrāku laiku.
Šo jautājumu ir svarīgi noskaidrot ar operatoru
аватар selik1954
Parasti ekskursijas cenā tiek ņemti vērā šādi iesniegumi. Opcijā 8/7 jūs faktiski varat iegūt tikai pilnus 6 vai gandrīz 8))). Šeit darbinieks tagad meklē iespējas: starpība ir gandrīz 6000 UAH.
аватар Alexandr-
Katrs atbild uz jebko, bet ne uz autora jautājumu. Katrs stāsta savas situācijas, dalās pieredzē - skumji un ne īpaši...
Un jautājums ir ļoti vienkāršs - vai ir iespējams ēst viesnīcā pēc istabiņas piegādes.
Atbilde ir tikpat vienkārša, jūs būsiet pārsteigts. Jā, ēst var. Numura apskate pulksten 12:00 neliedz jums citas "viss iekļauts" priekšrocības...
аватар nadezda2017
Viesnīcas infrastruktūru var izmantot līdz izbraukšanai......
_________________________________________________________________
Aleksandrs, Olgaolga153 atbildēja uz šo jautājumu!
Un tad tika uzdots jautājums, vai ir jēga piemaksāt par lidojuma kavēšanos.
аватар Alexandr-
_ nadezda2017
Es nespēju sekot līdzi kāda domu gājienam...
Autore uzdeva jautājumu - vai es varu ēst pēc istabas piegādes.
Nu labi, saņēmu atbildi – jā, var.
Tad no jautājuma autora saņemam - "Man piedāvāja piemaksāt 50 eiro par diviem. Tagad sapratu, ka nav jēgas piemaksāt"
Nu ar smadzenēm sapratu, ka TA piedāvāja. Nav??
Kāds tam sakars ar numura paplašinājumu? Istabas pagarināšana tiek apmaksāta viesnīcā, tieši.
Un TA var jums pavisam legāli piedāvāt citu izbraukšanas iespēju. TEZ Krievijā rīkojas šādi visu laiku. Nepatīk mūsu harta??? Labi, mēs jūs ielaidīsim regulārajā lidojumā, izlidošanas laiks ir fiksēts - bet pievienojiet noteiktu summu ekskursijas izmaksām. Tas vienmēr ir bijis tā. Un atbildot, tas viss ir hartas, bla bla bla ...
Kā es saku, katrs ir atbildīgs par to, ko viņš vēlas...
аватар Vika284
Alexandr- Ukrainian Anex noteikti ir piemaksa par ērtu izbraukšanu no Azur hartas. Viņi pārdod tūri, kur ir čārterreiss no rīta un atpakaļ no rīta, bet atgriešanās dienā ir vakara lidojums. Un, pērkot tūri, jūsu ceļojums ar rīta čarterreisu atpakaļceļā maksā $$$, ja vēlaties izvēlēties vakara čarterreisu, lūdzu, plus 25 $ vienai personai.
Jā, labi, liksim uz parasto, tad cena tur noteikti nav + 25$ uz tūri.
Un Anex rezervējot tikai viesnīcu + regulāru lidojumu nav izdevīgs operators.
Viesnīcā pēc izrakstīšanās var izmantot visu, izņemot numuru, es neredzu iemeslu maksāt par numuru. Bet par vakara lidojumu šeit 100% piekrītu nadezda2017, labāk piemaksāt. Man nepatīk rīta lidojumi. Šajā gadījumā lidojums pulksten 7 no rīta ne tikai izniekoja dienu, bet arī sabojāja visu nakti viesnīcā un vakaru pirms tam.
аватар kemerphoto.ru
Jūs varat izmantot visus viesnīcas pakalpojumus, vienkārši atbrīvojiet istabu. Istabas paplašinājums nodrošina piekļuvi tikai dušai un gultiņai)
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Armas Labada Hotel 5*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl