Armas Beach Hotel 4*– Atsauksmes

88
Novērtējums 7.110
№72 viesnīcas reitingā Kemera
7.3 Numurs
7.7 apkalpošana
7.4 Tīrība
7.7 Uzturs
7.7 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Taura kalnu pakājē, jūras krastā, kilometru no kūrortpilsētas Kemeras centra. Uzcelta 2006. gadā, pēdējo reizi renovēta 2012. gadā. Viesnīca ir piemērota ģimenes, romantiskai vai jauniešu atpūtai.Vairāk →
аватар Aidar130
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pilnī bā piekrī tu pozitī vajā m atsauksmē m miroshkina1. Bet nav negatī vu atsauksmju. Reģ istrē š anā s bija uzreiz pē c ieraš anā s, labi, ka nezaudē ju pusi dienas bez jū ras. Man bija istaba ar skatu uz jū ru, bet bez balkona. … Tomēr ▾ Pilnī bā piekrī tu pozitī vajā m atsauksmē m miroshkina1. Bet nav negatī vu atsauksmju. Reģ istrē š anā s bija uzreiz pē c ieraš anā s, labi, ka nezaudē ju pusi dienas bez jū ras. Man bija istaba ar skatu uz jū ru, bet bez balkona. Istaba bija liela, bet, ja noņ emtu treš o gultu, istaba bū tu ļ oti liela. Ar galdiņ iem ē damistabā nekad nebija problē mu, varbū t tā pē c, ka oktobrī atpū tos. Sauļ oš anā s krē slu bija pietiekami daudz, bet kā saka sakā mvā rdā "Kas agri ceļ as, tam Dievs dod", es izvē lē jos sev labā ko vietu zem nojumes. Es gribu atzī mē t animatoru darbu, puiš i strā dā ja par 100%. Labi darī ts, kirgī zu puiš i (Alisher, Samat un Aizhan)!
Vienu mī nusu varu izcelt, ka telefons istabā s nestrā dā . Tas ir ļ oti svarī gi un nepiecieš ams, pē kš ņ i viesnī cas viesim kaut kas noticis vai slikts.
Un tā pē c man ļ oti patika viesnī ca, es dodu tai maksimā lo punktu skaitu!
аватар OnVamNeVovan
Viesnī ca tika izvē lē ta zemā s cenas (ap 1250 USD par 11 naktī m diviem) un labu atsauksmju dē ļ . 1. Norē ķ ins. Izbraukš ana bija naktī , ieradā mies no rī ta, visas istabas bija aizņ emtas, par papildus samaksu pat nevarē ja izmitinā t. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta zemā s cenas (ap 1250 USD par 11 naktī m diviem) un labu atsauksmju dē ļ .
1. Norē ķ ins. Izbraukš ana bija naktī , ieradā mies no rī ta, visas istabas bija aizņ emtas, par papildus samaksu pat nevarē ja izmitinā t. Man bija jā pagaida lī dz pusdienā m, devos uz pludmali, pludmalē bija cilvē ki kā dzī vnieki Ā frikas ū denstilpē ! Starp sauļ oš anā s krē sliem nav ne mazā kā attā luma, tikai kaut kā da krokodila oā ze! Arī jū rā ir daudz cilvē ku. Bet tā principā ir normā la valsts darbinieka situā cija.
Pusdienlaikā reģ istrē jā mies istabā s, kas atrodas pie baseina (nekā di nesamierinieties ar š ī m istabā m - tā ir pilnī ga miskaste! ), es negulē ju ne dienu un burtiski stundu nosnaudos, pē c tam biju pamodinā ja pē cvakariņ u muzlo, kas nespē lē ja - tikai e. . . ashilo, lai pat nedzirdī gie dzird! Kaut kā tikā m cauri pirmajai dienai š ajā bodē , otrajā devā mies uz reģ istratū ru, jo solī ja mainī t istabu. Liekulī gā reģ istratū ra atkal sā ka sliecoties uz to, ka nav istabu. Atbildot uz mū su nebeidzamo saš utumu, viņ š tomē r piedā vā ja vairā kas iespē jas. Viņ i gribē ja istabu ar skatu uz jū ru, viņ š prasī ja piemaksu 220 USD par istabu, kas skatā s uz kaimiņ u viesnī cas numuriem, no jū ras skata tur nebija smarž as (salī dzinā jumam Fame Residence 5 *, kas ir tikai 10 vā rti augstā k par š o stalli, oficiā li prasī ja 110 dolā rus par ļ oti jauku, plaš u istabiņ u ar ī stu skatu uz jū ru un kalniem, un te prasī ja 220 dolā rus par istabu, kurā balkons nevē rā s un bez jū ras. viedokli, pamatojot, ka mums ir š ā di noteikumi).
Rezultā tā viņ i atteicā s un ieņ ē ma istabu ar skatu uz kalniem, jo ​ ​ tur bija kluss. Bet tajā pa spraugā m no duš as kabī nes tecē ja ū dens, kā rezultā tā pē c pā ris dienā m uz grī das parā dī jā s tā rpi! Uzmetā m virsū dvieli, pagriezā mies uz gestrelā ciju, bet reakcija bija tikai 0! Tas sabojā ja svē tkus. Ja nebū tu mū zikas, kas pirmajā dienā plosī ja ausis un slikta duš as telpa, principā telpa derē s, tas ir normā li.
2. Viesnī cas zona normā la, ir slidkalniņ i, ū dens baseinā auksts septembra beigā s, viesmī ļ i strā dā normā li, bet bez smaidiem, viesmī ļ i neapmierinā ti pie bā riem, bet mē s nedzē rā m viesnī cas pļ ā pā š anu , tā pē c viņ iem tas nebija svarī gi. Katlā vienmē r bija verdoš s ū dens, kā arī ledusskapī , airan gandrī z katru dienu.
3. Ē diens viesnī cā parasts, bija kaut kas garš ī gs, kaut kas ne tik. Grila zonā biež i smirdē ja pē c zivī m, bija sajū ta, ka ceptu siļ ķ i. Brokastī s viņ i pasniedza arī olas. Kopumā uzturs samazinā sies.
4. Animā cija laba, puiš i ļ oti dzī vespriecī gi, draudzī gi - bez pretenzijā m.
Kopumā viesnī ca ir pirmajā trijniekā , bet vannas istabā m ir nepiecieš ams remonts (ne visos numuros) un mū zika, kas nepā rtraukti lauž ausis, ir kaitinoš a, un tā skan no rī ta lī dz vē lam vakaram. Protams, alkoholiķ a bezsamaņ ā viss bū s kā rtī bā , bet, ja nedzersi vai nedzersi ar mē ru, nemitī gi vaimanā još s urds ar š ņ ā coš iem skaļ ruņ iem par 100 dolā riem saniknos! Tā pē c es nevaru ieteikt viesnī cu atpū tai, labā k nenož ē lot papildu 400 USD (par 10-11 naktī m) un paņ emt to paš u netā lu esoš o Sea Life, kur ir svaigas istabas un vairā k vai mazā k plaš a pludmale.
аватар miroshkina1
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Plusi - pirmā lī nija, viss ir ļ oti kompakts, ļ oti tuvu jū rai. Daba - kalni, palmas - skaistums. Jū ra ir oļ i, tī rs, dzidrs ū dens, dibens redzams lī dz 9 metriem. Ir garš ī gs bezmaksas saldē jums. Ir uzkodu bā rs - frī kartupeļ i, hamburgeri, pica, tī rradņ i. … Tomēr ▾ Plusi - pirmā lī nija, viss ir ļ oti kompakts, ļ oti tuvu jū rai.
Daba - kalni, palmas - skaistums.
Jū ra ir oļ i, tī rs, dzidrs ū dens, dibens redzams lī dz 9 metriem.
Ir garš ī gs bezmaksas saldē jums.
Ir uzkodu bā rs - frī kartupeļ i, hamburgeri, pica, tī rradņ i.
Ir viens restorā ns a la carte (zivis) - pa dienu tas ir uzkodu bā rs, vakarā a la carte.
Ir ū dens aerobika, š autriņ as, vakara animā cija dienas laikā .
Ir wi-fi 5G - visā teritorijā un pat pludmalē !
Atraš anā s vieta - netā lu no Kemeras centra - gā jiena attā lumā.15 minū tes - LC Waikiki, Migros.
Mī nusi - mazas istabas.
Mū su ledusskapis nedarbojā s.
Un izsita balkona bī dā mā s durvis ar saplaisā juš u stiklu (uzreiz nofotografē ts, lai vē lā k nebū tu problē mu).
Ē dieni - vidē ji - neliela ē dienu izvē le - tikai 3 ē dienu veidi, bet izsalkuš i nebijā m.
Bija vista, liellopa gaļ a, zivis.
Covid dē ļ nebija iespē jams paš iem ieliet ē dienu - izveidojā s garas rindas - cilvē ki bija dusmī gi. Ē diens bija par maz, ja atnā c pusstundu vē lu, kaut kas garš ī gs jau ir beidzies.
Tā da pati situā cija bija ar galdiem un sauļ oš anā s krē sliem.
Viesnī ca ir 3*.
аватар yakimenko1966
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Viesnī ca ir pavisam jauna. Labs remonts. Personā ls ir visaugstā kajā lī menī . Tī rī š ana ir normā la. Bet ē diens ir sliktā ks 3. Ietaupī jumi uz visu. Ē dienu izvē les nav. Praktiski tas pats. Arī augļ u izvē le ir maza – vī nogas un ā boli. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir pavisam jauna. Labs remonts. Personā ls ir visaugstā kajā lī menī . Tī rī š ana ir normā la. Bet ē diens ir sliktā ks 3. Ietaupī jumi uz visu. Ē dienu izvē les nav. Praktiski tas pats. Arī augļ u izvē le ir maza – vī nogas un ā boli. Tiesa, mandarī ni tika doti 2 reizes. Pat ar alkoholu bija problē mas. Viena nav, tad cita. Pat fanta un sprite pē dē jā s dienā s nebija. Un vē l viens liels mī nuss ir atvaļ inā jumu turku uzvedī ba. Viņ i vienmē r tika apkalpoti bez rindas un neatkarī gi no tā , cik daudz cilvē ku stā vē ja viņ iem priekš ā . It kā mē s bū tu otrā s š ķ iras cilvē ki. Esmu vī lies par š ā diem ietaupī jumiem un tā du attieksmi. Es vairs neapmeklē š u š o viesnī cu. Un es to neiesaku.
Array
аватар angelina2909
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š o viesnī cu izvē lē jā mies pē c atsauksmē m un arī tā pē c, ka tā ir maza – š obrī d ar š o kroni man liekas, ka tas ir svarī gi. Priecā jos, ka izdarī jā m pareizo izvē li. Armas ir patieš ā m cienī gs č etrinieks ar elegantu atraš anā s vietu un labu apkalpoš anas lī meni. … Tomēr ▾ Š o viesnī cu izvē lē jā mies pē c atsauksmē m un arī tā pē c, ka tā ir maza – š obrī d ar š o kroni man liekas, ka tas ir svarī gi. Priecā jos, ka izdarī jā m pareizo izvē li. Armas ir patieš ā m cienī gs č etrinieks ar elegantu atraš anā s vietu un labu apkalpoš anas lī meni.
Ieradā mies 10 no rī ta, mū s uzreiz sū tī ja brokastī s, necerē jā m, ka tiksim izmitinā ti pirms pusdienā m, bet atgriež oties reģ istratū rā mū s sagaidī ja pā rsteigums - istabas atslē gas, mū su priekam nebija robež u! Nevienam neko neiedeva - 10:45 jau bijā m istabā - 5. stā vs Nr. 508 ar krā š ņ u skatu uz jū ru un kalniem. Pati istabiņ a izremontē ta, viss darbojā s, laba gulta ar ē rtu matraci, jaunas mē beles, kondicionieris, plazma, galds un krē sli uz balkona, bezmaksas seifs, bet skats no balkona vienkā rš i SUPER! Tī rī š ana katru dienu ir vidē ja, tač u š ajā ziņ ā neesam izvē lī gi. Wi-Fi ir bezmaksas, ā trums labs, tver visā teritorijā , ieskaitot pludmali.
Uztura ziņ ā mums viss kā rtī bā - jā saprot, ka š ī s tomē r ir 4 zvaigznes nevis ultra, tā pē c nav ko daudz kritizē t. Jā ! Nav lielas augļ u daudzveidī bas, gaļ a - pā ris veidi, grilē tas zivis pā rsvarā skumbrija vai tamlī dzī gi, pā ris veidi siers, zupa, dā rzeņ i, salā ti, olī vas, rī si, kartupeļ i, spageti, mē rces utt. , konditorejas izstrā dā jumi un saldumi garš ī gi , standarta brokastis - olas, pankū kas, ievā rī jumi, medus, piena putras. Alkohols ir kaut kas labs un kaut kas ne pā rā k labs, normas - alus, Baileys gan tī rā veidā , gan ar dž inu, labs š ampanietis, labi vī ni. No pulksten 11 lī dz 16 uzkodu bā rā pie pludmales uzkodas - kartupeļ i, burgeri, tī rradņ i, turku kū kas ar sieru. Un vakarā tas pā rvē rš as par A la carte restorā nu : ), tā ds pats kā galvenajā restorā nā , bet ar skaistu prezentā ciju : ))), mē s netikā m.
Man bija D. R. - kā komplimentu viņ i ienesa istabā pudeli vī na un augļ us - jauki.
Viesnī cai ir ļ oti maza teritorija, tikai viens baseins, kurā pā rsvarā peldas bē rni, jo ir slidkalniņ i, un protams vietē jie atpū tnieki. Lai arī pludmale maza, vietas pietiek visiem, sauļ oš anā s krē sli ar normā liem matrač iem, dvieļ us spa izsniedz uz kartē m. Jū ra skaista, caurspī dī ga un silta, ieeja normā la, bez akmeņ iem, pē c trī s metriem - dziļ ums, pontona nav - turpat blakus stā v, bet viens dzelzs karkass un pa ceļ am vē l viena viesnī ca, kas atrodas remontā .
Galvenais kontingents ir mū sē jais (Ukraina, Krievija, Baltkrievija, Kazahstā na), daž i vietē jie un ir daž i ā rzemnieki, neadekvā tus neesam novē rojuš i - visi dzī vespriecī gi, labsirdī gi cilvē ki.
Saskaņ ā ar "koronu" darbinieki ievē ro visus pasā kumus - dezinfekcija, spirta salvetes, berš anas galdi restorā nā ar birstē m, maskas lū gums valkā t galvenokā rt restorā nā , starp citu, tā s tiek izsniegtas reģ istratū rā . rakstā mgalds.
Devā mies uz pilsē tu pastaigā ties - lī dz centram 20 min, skopojā mies vietē jā tirgū - ā da, suvenī ri.
Ir kaut kā da animā cija, bet mē s nepiedalī jā mies (uzlā de, galda teniss un vē l kaut kas).
Rezultā tā varu teikt, ka mū su atpū ta š ajā viesnī cā bija izdevusies, un varu droš i ieteikt neizvē lī gajiem tū ristiem, kuri gatavojas apbrī not krā š ņ os skatus un peldē ties skaistajā dzidrajā jū rā . Laba atpū ta un tikai pozitī vi iespaidi.
аватар karpuhimar
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Lieliska pludmale, mazi oļ i, č ī bas nav vajadzī gas, mazliet mazs gan, vienmē r bija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, iepriekš neņ ē ma. Tī rī š ana katru dienu, gulta nav mainī ta, istaba laba, gaiš a. Pie pā rtikas ir rindas, bet mazas. … Tomēr ▾ Lieliska pludmale, mazi oļ i, č ī bas nav vajadzī gas, mazliet mazs gan, vienmē r bija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, iepriekš neņ ē ma.
Tī rī š ana katru dienu, gulta nav mainī ta, istaba laba, gaiš a. Pie pā rtikas ir rindas, bet mazas. Ē diens, mū suprā t, bija lielisks. Pietiekami daudz augļ u, saldē juma pusdienā s un vakarā . No 11.00 lī dz 16.00 uzkodas: kartupeļ i, pica, tī rradņ i. . . lī dz centram 20 minū š u gā jiens. Pakalpojums ir nedaudz klibs, bet ne kritisks, salvetes, piemē ram, jums ir jā lū dz vai ierī ces.
аватар laraskalska
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Lē mums š ogad atpū sties Turcijā nā ca spontā ni (vē l gaidī ja, kad ES atvē rs robež as), viņ i bija apņ ē mī bas pilni trī s dienas, dienu pirms izbraukš anas devā s ekskursijā , tā pē c ar izvē li neapgrū tinā ja. … Tomēr ▾ Lē mums š ogad atpū sties Turcijā nā ca spontā ni (vē l gaidī ja, kad ES atvē rs robež as), viņ i bija apņ ē mī bas pilni trī s dienas, dienu pirms izbraukš anas devā s ekskursijā , tā pē c ar izvē li neapgrū tinā ja. Kompleksajā s ekskursijā s mē s ar vī ru trī s reizes atpū tā mies, tostarp pagā juš ā gada septembrī Kemerā , viesnī cā Amara Club Marine Nature 5 *. Š ogad nolē mā m veikt budž eta tū ri, jo gribē jā m pludmales brī vdienas daž ā dot ar apskates vietā m un nesē dē t visas 8 dienas viesnī cā . Pē c ā tra skatī š anā s uz viesnī cu vē rtē jumiem un atsauksmē m, mē s apstā jā mies Armas pludmalē . Bijā m noskaņ oti, ka bū s sliktā k nekā pē rn, bet zini, kas notiek, kad realitā te sagā dā patī kamu pā rsteigumu un tavas sliktā kā s cerī bas nemaz neattaisnojas? Š is ir mū su gadī jums ar Armas pludmali!
Tā tad kā rtī bā . 10 no rī ta bijā m viesnī cā . Viņ i saka, ka teā tris sā kas ar pakaramo, un man jebkura viesnī ca sā kas ar pieņ emš anu. Un lū k, pirmais patī kamais iespaids: tī rs, mā jī gs, ē rts, bez patosa. Pirms iekā rtoš anā s ejam brokastī s: trī s zā les ē š anai: viss stilī gi iekā rtots, kompakts, tī rs, bija gatavi jaunajai apkalpoš anas sistē mai, tā pē c viss bez komentā riem. Uzreiz pē c brokastī m mums iedeva atslē gu karti (divas pē c mū su pieprasī juma) un ap 10 no rī ta jau bijā m istabā . Mums bija 101. istabiņ a galvenajā ē kā pretī reģ istratū rai (netā lu no viesnī cas izejas, lejā arī pa kā pnē m vai liftu uz ē damzā li vai izeju uz pludmali) standarta izmē rs ir 25 kv. m. ar balkonu. Pirmais iespaids par istabu (vē lā k nemainī jā s) bija tī rs, viss jauns: mē beles, laminā ta grī das segums, aizkari, gultas veļ a. Seifs ir bezmaksas. Wi-Fi ir bezmaksas ar lielisku ā trumu visā viesnī cā , tostarp pludmalē .
Tad viņ i izlasī ja, ka š ī s vasaras vidū tika pabeigts viesnī cas remonts (viss: ē dnī cas, istabas...).
Pē c iekā rtoš anā s pludmalē essno. Neparasti maza viesnī cas teritorija, tā pē c viss ir blakus: ē damzā le, baseins, un, galvenais, pludmale - 50 metri! Un mums paš iem negaidī ti atklā jā s, ka neesam lielu teritoriju cienī tā ji, kur pa gleznainajā m takā m stampē jam aptuveni 300 metrus no istabas lī dz pludmalei, kā pē rn Amara Club Marine, kur ir č etras piecas milzī gas zā les. par ē š anu un jū s steidzaties starp izdalā mu ē dienu un aizņ emtu galdu, kas lī kumo simtiem metru, nevis cienī tā ji staigā t pa viesnī cu, dodot priekš roku izpē tī t valsti ā rpus tā s sienā m). Š eit viss ir vairā k nekā kompakts, viss ir tī rs, bet apstā dī jumiem un puķ u dobē m nedaudz pietrū kst komforta. Pludmale ir maza, bet tā kā š ogad tika slē gta blakus esoš ā viesnī ca, tad faktiski pludmale dubultojā s un vietas pietika visiem. Protams, ne pludmalē , ne ē damistabā nebija ne runas par sociā lo distanci, bet tā da ir atpū tnieku izvē le, un pat ja estakā des pludmalē bū tu novietotas pusotra metra attā lumā viena no otras, tad cilvē ki tos pā rvietotu paš i: viņ i atpū š as ar ģ imenē m, uzņ ē mumiem. Jū ra ir krā š ņ a: tī ra, silta (apmē ram 30), divus vai trī s metrus un jau dziļ a, tā pē c es nezinu, kā ar maziem bē rniem, bet mums tas ir pluss.
Baseini viens ar diviem slidkalniņ iem pieauguš ajiem, mazs ar vienu slidkalniņ u bē rniem. Ir kaut kā da animā cija, bet, spriež ot pē c ū dens aerobikas, tā ir diezgan vā ja. Cilvē ki spē lē ja š autriņ as, galda tenisu, piemē ram, ū dens grī du.
Uzturs. No 7:00 lī dz 23:30 jū s noteikti nepaliksit izsalkuš i (uzkodu bā rā ir nesalī dzinā mas turku kū kas, burgeri, kartupeļ i...). Daudz augļ u - vē l sezona rit pilnā sparā , garš ī gi airan ledusskapjos uz vietas, bet gaļ a ir tikai vista vai tī tars, lai gan labi un daudzveidī gi pagatavots. Zivis ir daž ā das, bet neviena neienā ca: kaulaina un bezgarš ī ga. Cepš ana ir standarta, š eit tā pat kā visur citur, lai gan ir mazā ka daudzveidī ba. Mē rces ir nevis 40, bet 4, nu, kopumā ē dienu klā sts ir piecas reizes pieticī gā ks nekā pē rn Amara Club Marine. Š o rakstu gardē ž iem, jo, ja mē s paš i lietojam 5-6 stiprumu no 40 mē rcē m, tad nevaram sevi klasificē t š ajā kategorijā : -). Kopumā , lai arī bez jū ras veltē m (zivis neskaitā s), ē diens (ņ emot vē rā cenu par ekskursiju) mums tī ri labi piestā vē ja. Bet a la carte, iespē jams, ir vienī gais treknais mī nuss, jo š ķ iet, ka tā ir, bet patiesī bā tā nav.
Uzklā s jums galdu uzkodu bā rā , saliks ē dienus, kas atrodas ē damistabā , un ē dienu izvē le tiks izgatavota jums), vī ns no blakus esoš ā bā ra, apkalpoš ana (turks ar lielu vē deru, viņ š darbojas arī ē damistabā ) atrodas zem cokola. Tā pē c, lai nesabojā tu iespaidu par viesnī cu, neiesaku tajā esoš o a la carte restorā nu. Daudz burtu, jo rezultā ts: viesnī ca savai cenu kategorijai, 4 zvaigznes ir pamatī gas, tī ras, kompaktas, jū ra lieliska, apmierinoš a, bet bez volā niem. Kam patī k pretenciozas viesnī cas ar lielā m teritorijā m, tā nav ī stā vieta. Mums arī patika viesnī ca, lai gan otrreiz diez vai dosimies, bet tikai tā pē c, ka principā divreiz uz vienu un to paš u viesnī cu nebraucam.
Jā , daž i vā rdi par viesnī cas atraš anā s vietu: ā rpus viesnī cas ir pilsē ta! 20 minū tes kā jā m un esat š ī s pilsē tas centrā ar daudzajiem veikaliem, gaismas skatlogiem, strū klakā m, naktsklubiem, diskotē kā m - tas ir liels pluss! ! !
аватар L.Kharkhardina
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tā mies augusta beigā s, karantī nas laikā . Kā izrā dī jā s, viesnī ca tika remontē ta un tū ristiem tika atvē rta tikai augusta vidū . Istaba maza, mā jī ga. Norē ķ inā ties agrā k par norā dī to laiku (norē ķ ins no 24, tikā m iekā rtoti 12:30, uzreiz pē c ieraš anā s). … Tomēr ▾ Atpū tā mies augusta beigā s, karantī nas laikā . Kā izrā dī jā s, viesnī ca tika remontē ta un tū ristiem tika atvē rta tikai augusta vidū . Istaba maza, mā jī ga. Norē ķ inā ties agrā k par norā dī to laiku (norē ķ ins no 24, tikā m iekā rtoti 12:30, uzreiz pē c ieraš anā s). Jaunas mē beles, tas bija redzams tikai pē c remonta. Numurā ir gaisa kondicionieris, fē ns, seifs (bez maksas), mini bā rs, TV (plazmas). Ir remontē jami sē kļ i, bet tie ir niecī gi, un tā kā mē s atbraucā m atpū sties uz jū ru, nevis sē dē t istabā , tad centā mies uz tiem nekoncentrē ties. No visiem viesnī cas balkoniem paveras skats uz jū ru un kalniem.
Negatī vā puse bija telpas uzkopš ana. Tas ir tas, kas mani visvairā k apbē dinā ja. Š ķ ita, ka vannas istaba vispā r nav tī rī ta. Vabole nogulē ja uz grī das visas 7 dienas, lai gan nā ca sakopt. Un tualete, kā man likā s, arī nebija steigā mazgā ties...š eit ir trekns mī nuss par apkalpoš anu numurā , jo tie sabojā kopē jo iespaidu par viesnī cu. Tika nomainī ti dvieļ i, saklā tas gultas. Wi-fi ir bezmaksas, lieliski uztver visā teritorijā (pludmalē , istabā ), un, patī kami pā rsteigts, ļ oti ā tri.
Jū ra! Tī rs, caurspī dī gs. Piekraste ir oļ i. Pati pludmale ir maza, sauļ oš anā s krē sli atrodas diezgan tuvu viens otram. Tas bija mī nuss. Bet tad atkal vienmē r varē ja apgulties, varē ja arī solā riju pā rvietot prom no "pū ļ a". Ir baseins un 2 slidkalniņ i.
Teritorija ir labi kopta, kaut arī neliela.
Animā cijas ziņ ā viņ a bija vā ja. Bet es gribu ticē t, ka š ī karantī na ir ieviesusi savas korekcijas. Pa dienu - vingrojumi, š autriņ as, teniss, ū dens aerobika (dī vainā kā rtā jū rā ), ū denspolo un daž ā das sacensī bas. Vakarā - dzī vā mū zika, karaoke, loto. Ir tikai divi animatori, viņ i cenš as visu iespē jamo.
Uzturs. Gaļ a, zivis, apraksti, piedevas, augļ i, saldumi, saldē jums, burgeri utt. Izvē le nav liela, bet izsalcis noteikti nepaliksi. Arbū zs, melone, vī nogas, ā boli, bumbieri, apelsī ni bija daudz. Dzē rieni ir tik un tā . Par alkoholu neko nevaru pateikt. Viņ i gatavoja kokteiļ us, bet es nezinu, kas tie ir.
Kopumā patī kami iespaidi. Atpū ta bija laba. Viesnī ca ir cienī ga, tā ds pā rliecinā ts 4 *, daž reiz 5 * viss ir daudz skumjā k.
аватар Anna603364
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pietiekami laba viesnī ca. Reģ istrē š anos nesagaidī jā m, jo ​ ​ ieradā mies pē cpusdienā . Tas bija labs cipars. Teritorija ir maza, bet labi kopta un tī ra. Pludmale arī tī ra, jū ra ļ oti laba. Normā ls ē diens, lieliska animā cija. … Tomēr ▾ Pietiekami laba viesnī ca. Reģ istrē š anos nesagaidī jā m, jo ​ ​ ieradā mies pē cpusdienā . Tas bija labs cipars. Teritorija ir maza, bet labi kopta un tī ra. Pludmale arī tī ra, jū ra ļ oti laba. Normā ls ē diens, lieliska animā cija. Internets bija, bet istabā s viņ š neķ ē rā s. Š eit jū s varat labi atpū sties un labas apkalpoš anas klā tbū tnē .
аватар haterisha_gmail.com
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viss bija labi. Bija tikai nelieli mī nusi. Viesnī cā ir nepiecieš ams neliels remonts. Serviss, serviss labs. Pirmā rinda ir lieliska. Es izvē lē jos š o viesnī cu, pamatojoties uz atsauksmē m vietnē otpusk. com. atsauksmes ir patiesas. … Tomēr ▾ Viss bija labi. Bija tikai nelieli mī nusi. Viesnī cā ir nepiecieš ams neliels remonts. Serviss, serviss labs. Pirmā rinda ir lieliska. Es izvē lē jos š o viesnī cu, pamatojoties uz atsauksmē m vietnē otpusk. com. atsauksmes ir patiesas.
Parādīt vairāk »


iemiesojums _944954
4 gadā atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
iemiesojums l.v.v.
8 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums skuptsova
Manus bērnus ļoti interesē :)
8 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 5 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Goynuk kanjons
Novērtējums 9.6
Turcija, Kemera
Atpūta, Daba
Olympos vagoniņš
Novērtējums 9.8
Turcija, Kemera
Daba, Transports
Pilsēta un Phaselis līcis
Novērtējums 8.9
Turcija, Kemera
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Отель расположен у подножия Таврских гор, на берегу моря в километре от центра курортного города Кемер. Построен в 2006 году, последний ремонт произведен в 2012 году. Отель подойдет для семейного, романтического или молодежного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в 55 км от аэропорта Анталии.
Pludmales apraksts Протяженность пляжа – 50 метров.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Главный ресторан, Ресторан A’la Carte, Бар у бассейна, Wi-Fi (платно), магазины, стойка регистрации работает круглосуточно, комната для хранения багажа, магазины, услуги по глаженью одежды, доставка еды и напитков в номер, 1 открытый бассейн (без подогрева), 200 кв.м.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 1 детский бассейн, 2 водные горки, мини-клуб (4-10 лет), детская анимация (на русском языке), мини-диско, детская коляска (платно).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Амфитеатр, аквааэробика, водное поло, анимация, дартс (бесплатно), 2 водные горки, часы работы 10:00-12:00 / 14:00-17:00.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

Всего 160 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
  • (ne visās istabās)
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
Adrese Atatürk Bulvarı No:16, Kemer, Antalya, Turkey
Tālruņi: 0242 524 50 51
Tīmekļa vietne: Armas Beach Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.