Lieliska cenas un kvalitātes attiecība

Rakstīts: 15 septembris 2020
Ceļošanas laiks: 4 — 12 septembris 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 8.0
Lē mums š ogad atpū sties Turcijā nā ca spontā ni (vē l gaidī ja, kad ES atvē rs robež as), viņ i bija apņ ē mī bas pilni trī s dienas, dienu pirms izbraukš anas devā s ekskursijā , tā pē c ar izvē li neapgrū tinā ja. Kompleksajā s ekskursijā s mē s ar vī ru trī s reizes atpū tā mies, tostarp pagā juš ā gada septembrī Kemerā , viesnī cā Amara Club Marine Nature 5 *. Š ogad nolē mā m veikt budž eta tū ri, jo gribē jā m pludmales brī vdienas daž ā dot ar apskates vietā m un nesē dē t visas 8 dienas viesnī cā . Pē c ā tra skatī š anā s uz viesnī cu vē rtē jumiem un atsauksmē m, mē s apstā jā mies Armas pludmalē . Bijā m noskaņ oti, ka bū s sliktā k nekā pē rn, bet zini, kas notiek, kad realitā te sagā dā patī kamu pā rsteigumu un tavas sliktā kā s cerī bas nemaz neattaisnojas? Š is ir mū su gadī jums ar Armas pludmali!
Tā tad kā rtī bā . 10 no rī ta bijā m viesnī cā . Viņ i saka, ka teā tris sā kas ar pakaramo, un man jebkura viesnī ca sā kas ar pieņ emš anu. Un lū k, pirmais patī kamais iespaids: tī rs, mā jī gs, ē rts, bez patosa. Pirms iekā rtoš anā s ejam brokastī s: trī s zā les ē š anai: viss stilī gi iekā rtots, kompakts, tī rs, bija gatavi jaunajai apkalpoš anas sistē mai, tā pē c viss bez komentā riem. Uzreiz pē c brokastī m mums iedeva atslē gu karti (divas pē c mū su pieprasī juma) un ap 10 no rī ta jau bijā m istabā . Mums bija 101. istabiņ a galvenajā ē kā pretī reģ istratū rai (netā lu no viesnī cas izejas, lejā arī pa kā pnē m vai liftu uz ē damzā li vai izeju uz pludmali) standarta izmē rs ir 25 kv. m. ar balkonu. Pirmais iespaids par istabu (vē lā k nemainī jā s) bija tī rs, viss jauns: mē beles, laminā ta grī das segums, aizkari, gultas veļ a. Seifs ir bezmaksas. Wi-Fi ir bezmaksas ar lielisku ā trumu visā viesnī cā , tostarp pludmalē .
Tad viņ i izlasī ja, ka š ī s vasaras vidū tika pabeigts viesnī cas remonts (viss: ē dnī cas, istabas...).

Pē c iekā rtoš anā s pludmalē essno. Neparasti maza viesnī cas teritorija, tā pē c viss ir blakus: ē damzā le, baseins, un, galvenais, pludmale - 50 metri! Un mums paš iem negaidī ti atklā jā s, ka neesam lielu teritoriju cienī tā ji, kur pa gleznainajā m takā m stampē jam aptuveni 300 metrus no istabas lī dz pludmalei, kā pē rn Amara Club Marine, kur ir č etras piecas milzī gas zā les. par ē š anu un jū s steidzaties starp izdalā mu ē dienu un aizņ emtu galdu, kas lī kumo simtiem metru, nevis cienī tā ji staigā t pa viesnī cu, dodot priekš roku izpē tī t valsti ā rpus tā s sienā m). Š eit viss ir vairā k nekā kompakts, viss ir tī rs, bet apstā dī jumiem un puķ u dobē m nedaudz pietrū kst komforta. Pludmale ir maza, bet tā kā š ogad tika slē gta blakus esoš ā viesnī ca, tad faktiski pludmale dubultojā s un vietas pietika visiem. Protams, ne pludmalē , ne ē damistabā nebija ne runas par sociā lo distanci, bet tā da ir atpū tnieku izvē le, un pat ja estakā des pludmalē bū tu novietotas pusotra metra attā lumā viena no otras, tad cilvē ki tos pā rvietotu paš i: viņ i atpū š as ar ģ imenē m, uzņ ē mumiem. Jū ra ir krā š ņ a: tī ra, silta (apmē ram 30), divus vai trī s metrus un jau dziļ a, tā pē c es nezinu, kā ar maziem bē rniem, bet mums tas ir pluss.
Baseini viens ar diviem slidkalniņ iem pieauguš ajiem, mazs ar vienu slidkalniņ u bē rniem. Ir kaut kā da animā cija, bet, spriež ot pē c ū dens aerobikas, tā ir diezgan vā ja. Cilvē ki spē lē ja š autriņ as, galda tenisu, piemē ram, ū dens grī du.
Uzturs. No 7:00 lī dz 23:30 jū s noteikti nepaliksit izsalkuš i (uzkodu bā rā ir nesalī dzinā mas turku kū kas, burgeri, kartupeļ i...). Daudz augļ u - vē l sezona rit pilnā sparā , garš ī gi airan ledusskapjos uz vietas, bet gaļ a ir tikai vista vai tī tars, lai gan labi un daudzveidī gi pagatavots. Zivis ir daž ā das, bet neviena neienā ca: kaulaina un bezgarš ī ga. Cepš ana ir standarta, š eit tā pat kā visur citur, lai gan ir mazā ka daudzveidī ba. Mē rces ir nevis 40, bet 4, nu, kopumā ē dienu klā sts ir piecas reizes pieticī gā ks nekā pē rn Amara Club Marine. Š o rakstu gardē ž iem, jo, ja mē s paš i lietojam 5-6 stiprumu no 40 mē rcē m, tad nevaram sevi klasificē t š ajā kategorijā : -). Kopumā , lai arī bez jū ras veltē m (zivis neskaitā s), ē diens (ņ emot vē rā cenu par ekskursiju) mums tī ri labi piestā vē ja. Bet a la carte, iespē jams, ir vienī gais treknais mī nuss, jo š ķ iet, ka tā ir, bet patiesī bā tā nav.
Uzklā s jums galdu uzkodu bā rā , saliks ē dienus, kas atrodas ē damistabā , un ē dienu izvē le tiks izgatavota jums), vī ns no blakus esoš ā bā ra, apkalpoš ana (turks ar lielu vē deru, viņ š darbojas arī ē damistabā ) atrodas zem cokola. Tā pē c, lai nesabojā tu iespaidu par viesnī cu, neiesaku tajā esoš o a la carte restorā nu. Daudz burtu, jo rezultā ts: viesnī ca savai cenu kategorijai, 4 zvaigznes ir pamatī gas, tī ras, kompaktas, jū ra lieliska, apmierinoš a, bet bez volā niem. Kam patī k pretenciozas viesnī cas ar lielā m teritorijā m, tā nav ī stā vieta. Mums arī patika viesnī ca, lai gan otrreiz diez vai dosimies, bet tikai tā pē c, ka principā divreiz uz vienu un to paš u viesnī cu nebraucam.

Jā , daž i vā rdi par viesnī cas atraš anā s vietu: ā rpus viesnī cas ir pilsē ta! 20 minū tes kā jā m un esat š ī s pilsē tas centrā ar daudzajiem veikaliem, gaismas skatlogiem, strū klakā m, naktsklubiem, diskotē kā m - tas ir liels pluss! ! !
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu