Mājīga viesnīca

Rakstīts: 3 septembris 2019
Ceļošanas laiks: 17 — 24 jūlijā 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 7.0
Mē s ieradā mies vakarā , mē s trī s, ā tri iekā rtojā mies pirmajā stā vā . Ejam vakariņ ā s. Ā rā kaut kas cepā s un ļ oti nepatī kami smirdē ja. Gaļ as ir maz. Mē s kavē jā m brokastis un atkal nebija gaļ as. Jau sarū gtinā ti domā jam, nu, viss, mē s pastā vī gi bū sim izsalkuš i. Nolē mā m nenokavē t pusdienas un - ak, brī nums! - Izrā dā s, ka ē diens š eit ir diezgan labs! Tā pē c, ja vē laties ē st pietiekami, nā ciet laicī gi.

Trī svietī ga istabiņ a plaš a, gultas ē rtas, viss darbojā s, tī rī š ana katru dienu.

Animā cija ir laba. Vienmē r rū pē jā s par bē rniem. Uzstā ties ieradā s daž ā das grupas.


Pludmale ir maza, bet sauļ oš anā s krē slu pietika visiem un jebkurā laikā . Negatī vā puse ir tā da, ka tie atrodas pā rā k tuvu viens otram.

Dzē rieni bā rā , protams, ir ļ oti atš ķ aidī ti, tač u varē ja paņ emt krā sainus kokteiļ us un izjust prieku vismaz par to, ka tie ir auksti.
Starp citu, no 15.00 lī dz 16.00 dā vinā ja ļ oti garš ī gu saldē jumu un ceptus virtuļ us, kas tika pasniegti ar š okolā di, ievā rī jumu, kokosriekstu skaidiņ ā m, arī garš ī gi. Saņ ē mā m tikai 1 reizi, jo pusdienlaikā vienmē r gulē jā m.
No mī nusiem varu nosaukt Wi-Fi trū kumu (tas ir maksas, par 7 dienā m maksā jā m 16$, ķ er tikai vestibilā ) un ļ oti mazu viesnī cas teritoriju.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu