Viesnīca optimistiskiem un izvēlīgajiem!!!

Rakstīts: 2 augusts 2011
Ceļošanas laiks: 11 — 18 jūnijs 2011
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 5.0
Uzturs: 4.0
Infrastruktūra: 5.0
Pilnī gi standarta 3-ka....No pā rē jiem palika tikai patī kami iespaidi !! !
Protams, ja jū s izturaties pret darbiniekiem ar prasī bu "es jums maksā ju, apkalpoju jū s", jū s sabojā t savu atvaļ inā jumu, un tas ir pareizi. nevienam nepatī k š ī attieksme!
Man bija lieliskas attiecī bas ar personā lu, nelocī ju pirkstus viņ u priekš ā , uzvedos ar viņ iem kā lī dzvē rtī gs (varbū t ne pareizi, bet viņ i nesanā ca nejauki un apkalpoja mani pirmajā zvanā ar smaidu )
Nokā rtots 3-4 minū š u laikā , numurs ir standarta. viss strā dā ja.
Uzturs protams vā jš , pā rsvarā zā le, zaļ umi, dā rzeņ i. Augļ u nebija, izņ emot arbū zus un apelsī nus uz kokiem))) Viņ i deva nesaprotamus desertus un kū ku! grilē tas zivis un grilē ta vista.

Baseins ir tī rs un nav mazs.
Bā rā dzer maz - ar ū deni atš ķ aidī ts alus, baltvī ns, kā bezalkoholiskais kvass, sprite, kola, vietē jā s produkcijas fanta, toniks, minerā lū dens un sulas, kas atš ķ aidī tas kā jupiji un zuko no mū su bē rnī bas))
Es nemaz neesmu dzē rā js, bet cilvē ki, kas pazī st pē rles no beznodokļ u alkohola))
Tū ristu kompā nija viesnī cā ir patī kama, ir jebkura vecuma, jaunieš iem un pusmū ž iem, vecā ka gadagā juma cilvē kiem un pā riem...
Ali reģ istratū rā ir ļ oti gudrs cilvē ks, interesants sarunu biedrs, jums nevajadzē tu ar viņ u lamā ties, viņ š ir atriebī gs un sabojā s jū su atpū tu)
Arī menedž eris Onurs ir jauks, vienmē r uztraucā s vai manā istabā viss strā dā un ļ oti sarū gtinā ja, ka nesū dzē jos par saplī suš u telefonu))) Uzdā vinā ja rozes pirms aizbraukš anas =)
Normā la viesnī ca, droš i ej, ja neesi ī gns un nepretenciozs pedants =))) vienalga, visu atpū tu viesnī cā neč akarē si, atnā ci tikai gulē t!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu