Mana pirmā brīvdiena Turcijā

Rakstīts: 30 augusts 2010
Ceļošanas laiks: 15 — 25 augusts 2010
Kam autore iesaka viesnīcu?: Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 7.0
Bijā m kopā ar draugu š ajā viesnī cā no 2010. gada 15. lī dz 25. augustam. Maskavieš u posta dē ļ Maskavā un viņ u negaidī tā bē gš anas no galvaspilsē tas dē ļ mums, perifē rijas iedzī votā jam, nā cā s 4 zvaigž ņ u viesnī cas vietā doties uz 3-ku. Tas noteikti nav 5 vai 4 Ē ģ iptē un pat ne 3 Itā lijā . Bet mē s zinā jā m, kur ejam. Viss ir diezgan tī rs. Ja vē laties izņ emt savu istabu, jums jā piesakā s reģ istratū rā . Baroja normā li, bet bez milzī gas izvē les, pie kuras visi ir pieraduš i. Uz karstā ū dens rē ķ ina. . . visā Turcijā ir saules paneļ i (elektrī ba ļ oti dā rga) un arī viesnī ca nav izņ ē mums, bet ū dens nekad nav bijis auksts.
Jū ra tieš ā m tā lu (20-25 min gā jienā ), bet autobusi kursē . Mē s tur ceļ ojā m pā ris dienas un pē c tam pā rcē lā mies uz pilsē tas pludmali. Tas atrodas aiz parka ar dzī viem putniem, jums jā iet garā m diskotē kā m Inferno un Aura. No viesnī cas bija ekskursijas uz diskotē kā m par 5 dolā riem. Bet meitenes aurā ielaiž bez maksas, tikai visi par to klusē . Aura ir lieliska!
Ekskursijā s devā mies nevis no Aneksas (jo dā rgas), bet no ielu tū risma aģ entū ras HERO TOUR (sveicieni no Jū lijas moldā vim Igoram no Č ernozemas apgabala). Mē s iesakā m doties uz Pamukalu un Miru Kekovu, kā arī iesakā m atlikt senā s Olimpa pilsē tas apmeklē jumu un Himeras kalna apmeklē jumu (ī paš i, ja gids ir Venera Ivanova) - dzī vī bai bī stami. Viesnī cā atradā s arī atpū tnieki, kuri pa nakti dzē ra un uz jū ru negā ja - tie ir puiš i no Sanktpē terburgas.

Viesnī ca atrodas ļ oti izdevī gā vietā , gandrī z paš ā centrā (precī zā k, 2 mazi kvartā li lī dz pulksteņ a tornim, un ir veikali, kafejnī cas utt.
Secinā jums: mums patika pā rē jais, tač u neaizmirstiet, ka katrs savas laimes kalē js.. .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu