Anita Dream Hotel 4*– Atsauksmes

146
Novērtējums 4.810
№228 viesnīcas reitingā Kemera
5.2 Numurs
5.2 apkalpošana
4.8 Tīrība
5.0 Uzturs
5.3 Infrastruktūra
Maza mājīga viesnīca. Tā atrodas gleznainajā un dzīvīgajā kūrorta ciematā Kirish, 7 km attālumā no Kemeras pilsētas. Tā atklāta 1994. gadā, pēdējā renovācija veikta 2017. gadā. Viesnīca ir piemērota ģimenes un jauniešu atpūtai.Vairāk →
аватар oleksiymozhovyy
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Sā ksim no brī ž a, kad ievā caties. Ieradā mies 9.00, norē ķ inā š anā s tika solī ta 14.00, bet mums piedā vā ja "early booking" par 20$. Atteicā s; bija jā gaida lī dz 14:00. Negribī gi apmetā s kā dā nož ē lojamā istabā. … Tomēr ▾ Sā ksim no brī ž a, kad ievā caties.
Ieradā mies 9.00, norē ķ inā š anā s tika solī ta 14.00, bet mums piedā vā ja "early booking" par 20$. Atteicā s; bija jā gaida lī dz 14:00. Negribī gi apmetā s kā dā nož ē lojamā istabā.1. stā vā . Man bija jā maksā.20 USD, lai uzlabotu istabu ar balkonu. Istaba izrā dī jā s diezgan normā la, bet dvieļ u bija par maz (uz 3 cilvē kiem bija 4 dvieļ i, un vajadzē ja bū t 6 gab, bija jā lū dz dvieļ i, izrā dī jā s netī ri, atkal mainī ja). Mē beles ir gandrī z "Spartas", matrač i nokarā juš ies, santehnika un flī zes tualetē netī ras. Kopumā viņ i sabojā ja iespaidu pat ierodoties.
Istabā ir seifs, bet bez atslē gas (atslē ga reģ istratū rā , protams par samaksu).
Viesnī cas aprakstā ir rakstī ts bezmaksas Wi-Fi, bet patiesī bā.10 USD par vienu ierī ci.
Tagad par ē dienu: brokastis ir tik un tā . Pusbadā gaidī jā m vakariņ as. Gaļ u reizi dienā vai katru otro dienu, un tā tad pā rsvarā gaļ as pusfabrikā ti. No augļ iem bija tikai arbū zi un plū mes (tas ir sezonā!!! ).
No dzē rieniem - tē ja, kafija, soda, sulas, ū dens.
Tagad par izklaides programmu: animatori, protams, mē ģ inā ja. Dienā un vakarā bija daž i raidī jumi, par kuriem ziņ ots pē cpusdienā (ap 11.00), kad lielā kā daļ a atpū tnieku atradā s uz jū ras, nevis viesnī cas teritorijā . Ideā lā gadī jumā viņ i izdrukā tu programmu visai nedē ļ ai un pakā rtu reģ istratū rā un pie ē dnī cas.
Ī sā k sakot, 4 * nevelk.
Kurš atpū tā s Truskavecā (Ukraina) viesnī cā "Truskaveca 365", dotu 4* (vai pat 5*) tai viesnī cai, nevis "Anita Dream". Izlem tu.
No savas pieredzes es ieteiktu izvē lē ties 5 * viesnī cu. Varbū t apstā kļ i bū s labā ki.
аватар serenkiy34
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī cā nokļ uvā m ar pē dē jā brī ž a biļ eti par smieklī gu naudu, kas arī bija izvē les iemesls. Mani uzreiz atturē ja "nogurusī " uzņ emš ana ar blā vi noplucis baltā m sienā m un dī vā niem (nav nekā da sakara ar fotogrā fiju). … Tomēr ▾ Viesnī cā nokļ uvā m ar pē dē jā brī ž a biļ eti par smieklī gu naudu, kas arī bija izvē les iemesls. Mani uzreiz atturē ja "nogurusī " uzņ emš ana ar blā vi noplucis baltā m sienā m un dī vā niem (nav nekā da sakara ar fotogrā fiju). Nokā rtots bez problē mā m, ā tri. Tipisks budž eta viesnī cas rajons. Nobruž ā ta istaba. Nav jauns, bet arī ne nobruž ā ts. Izlietnē aizsē rē jusi notekcaurule pati sev trā pī ja (uz lū gumu neatbildē ja). Istaba bija slikti iztī rī ta, mati uz grī das utt. Konder, TV, ledusskapis viss strā dā ja. Viena atslē ga (dzelzs) katrai ģ imenei.

Mani iepriecinā ja ē dienu daž ā dī ba, kā jau š im lī menim. Standarta brokastis ar pienu, sojas desu, olā m (olu kulteni), pankū kā m. Pusdienas ir vienkā rš as. Vakariņ as vienmē r ir ar vairā ku veidu gaļ u, grilē tā m, zivī m ik pē c 3 dienā m. Alus, vī ns, dzē rieni visu dienu bez ierobež ojumiem (no 10-22 like). Nogalinā ja cilvē ku skaitu viesnī cā (ē damistabā ). Apvienotajā s 2 ē kā s 1 ē damistaba (bet 2 baseini). Nebija pietiekami daudz galdu. Uz grilu vienmē r ir rinda. Animatori darī ja visu iespē jamo.
Tā lu no jū ras, nevis 2. lī nija. Vajag apiet viesnī cu un finiš u kaut kā nomā coš i ar savu izskatu.

Viesnī cā ir 90% lielo formu vecmā miņ as un tantes. Ir daudz tū ristu no rietumukrainas (viņ iem surž iks griež ausis). Jaunatnei tur nav ko darī t. Pludmalē viesnī cas vieta ir 10 metri ar 9 nojumē m. Sauļ oš anā s krē slu un ī paš i ē nas visiem nepietika. Wi-Fi ir maksas un pretī gs (10 USD par 1 ierī ci). Izglā ba vairā kas ekskursijas uz kanjonu, Tahtali kalnu, turku Maldī viju, seno pilsē tu, braucieni uz Kemeru u. c.
аватар filimonchyk89
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Mē s, tā pat kā daudzi citi, rezervē jā m Anitu Kemerā . Ierodoties viņ i teica, ka nav vietas un piedā vā ja Anitai Drē mai. Jā , ir vairā k vietu un 2 baseini, bet š is ir ciems, nevis Kemeras centrs. Uzrakstī tai viesnī cai ir 4+ zvaigznes (pilnī gs absurds). … Tomēr ▾ Mē s, tā pat kā daudzi citi, rezervē jā m Anitu Kemerā . Ierodoties viņ i teica, ka nav vietas un piedā vā ja Anitai Drē mai.
Jā , ir vairā k vietu un 2 baseini, bet š is ir ciems, nevis Kemeras centrs.
Uzrakstī tai viesnī cai ir 4+ zvaigznes (pilnī gs absurds). Maksimā li 3 (pat gide, kas mū s savā ca, tā pati teica).
Ē dienam: 3-4 karsti, vakarā grils (negaidiet š aš liku, lulu vai zivis).
Augļ iem: tas ir vai nu arbū zs, vai plū mes, vai melone.
Desertiem: viss no biskvī ta, tikai mē rcē ts kaut kā dā sī rupā , vai pa virsu krē jums.
Alkohols: sausais alus un vī ns.
Pat par naudu nav kokteiļ u.
Dvieļ i ir tī ri, vajag nokratī t, jo uz tiem ir matiņ i un reizē m netī ri.
Arī duš a nebija ī paš i tī ra.
Kā teica, viena stikla starpsiena.
Arī gulta nebija tī ra.
Wi-Fi - 10 dolā ri par telefonu, slikti velk.
Pie baseina ir maz sauļ oš anā s krē slu, un jū rā visiem nepietika sauļ oš anā s krē slu un arī saulessargu.
Istabā nav tī rī š anas - bet dodiet man dolā ru.
Между зданиями Басейн Басейн Зонтики на пляже - 4 штуки, этот самый приличный
аватар cancer_2005
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s, tā pat kā daudzi citi atpū tnieki, rezervē jā m Anitu Naitu. Bet ierodoties mū s brī dinā ja, ka Kemerā viesnī ca ir pilna un nā ksies apmesties Kiriš ā . Biju ļ oti neapmierinā ta, izteicu savas pretenzijas reģ istratū rā , uz kuru man piedā vā ja pabrokastot un iereģ istrē ties ģ imenes istabiņ ā. … Tomēr ▾ Mē s, tā pat kā daudzi citi atpū tnieki, rezervē jā m Anitu Naitu. Bet ierodoties mū s brī dinā ja, ka Kemerā viesnī ca ir pilna un nā ksies apmesties Kiriš ā . Biju ļ oti neapmierinā ta, izteicu savas pretenzijas reģ istratū rā , uz kuru man piedā vā ja pabrokastot un iereģ istrē ties ģ imenes istabiņ ā.68 no ceļ a, lai gan mums ir standarts) Piekritu, bet brī dinā ju, ka ieš u pie Anitas Naita tieš i š odien un, ja tur bū tu labā k, es pieprasī š u pā rcelš anu. Apskatī juš i teritoriju, aprakti apelsī nu kokos un dateļ palmā s un paē duš i š iki brokastis, jau nolē mā m, ka paliksim, bet tomē r devā mies uz Kemeru. Mana mā sa ar vī ru atpū tā s Anitā Knight, tā pē c rezervē jā m š o viesnī cu, bet, godī gi sakot, mums tā nepatika. Salī dzinot ar Anitu Dream, viņ š ir daudzkā rt mazā ks un ne tik skaists, skats pavisam cits. Tā pē c atgriezā mies pie Kiris.
Par viesnī cu varu teikt sekojoš o: IZCILI BUDŽ ETA VIESNĪ CA! Lai ko teiktu, bet ē diens izcils, izvē le liela, augļ u daudz un katru dienu daž ā di (vī nogas, kivi, plū mes (negarš o ļ oti labi), arbū zi, melones, persiki), saldumi ir pā rsteidzoš i, dā rzeņ i un siers ir traka izvē le. Labie cilvē ki, nedusmojiet Dievu, jū s neē dat tā das lietas mā jā s katru dienu, kā pē c š ī s atsauksmes par badu? Uz š ķ ī vjiem tiek savā kti 10 gaļ as gabali, un tad paliek tā pati gaļ a)) Es atkā rtoju vē lreiz - pā rtikas ir pietiekami daudz un tas ir daudzveidī gs, ir daudz zaļ umu un dā rzeņ u. Par telpas uzkopš anu - kaut kas nogā ja greizi, kad sapratā m, ka nedomā jam par tī rī š anu. Piegā jā m pie patī kamas apkopē jas, viņ a nezina valodu, bet viņ a visu iztī rī ja, nomainī ja veļ u un iedeva pilnu komplektu duš ai (š ampū ns, ž eleja, ziepes). Tieš i tā arī darī jā m nā kamreiz. Izrā dā s, lai telpu uzkoptu, atslē ga ir jā nodod reģ istratū rā , nevis jā ķ er apkopē jas uz grī das)) Bet to uzzinā jā m jau plkst. brī vdienu beigas (
Gar pludmali un jū ru: staigā t 7 minū tes, jū ra ir skaista))) Pludmale ir oļ i, ieeja-izeja ir pā rbaudī jums kā jā m, visu izš ķ ir speciā lie apavi. Pludmalē vienkā rš i nebija laika savest kā rtī bā , lielā kā daļ a sauļ oš anā s krē slu ir saplaisā juš i, pludmales dvieļ u nav, var nopirkt pa ceļ am vai paņ emt lī dzi. JŪ RA IR LIELISKI! Ū dens temperatū ra visas 10 mū su brī vdienu dienas bija vismaz 29 grā di! Tie ir tikai svē tki! Animā cija ir BOMBA! Visas dienas garumā kaut kā da izklaide (karstumā pie baseina), cilvē kus nebiedē )), zumba 16.00, vismaz pulksteni paskatā s)) Vakarā diskotē ka lī dz 22.00, dejas lī dz nokrī t. , pirms tam multenes bē rniem. Animatori ir ļ oti jauki cilvē ki, par visu atdod 100, karstumā tieš ā m grū ti. Labi pavā ri, š efpavā rs smuks, staigā pa zā li un interesē jas kā ir ar ē dieniem) Paldies par brī niš ķ ī go torti Uzvaras dienai pā r grieķ iem, grandiozu pasā kumu, ko darbinieki mums sarī koja viesnī cā , tad š . kū ka tika cienā ta atpū tniekiem)
Vispā r mans viedoklis var nesakrist ar citiem, bet mums ar draudzeni ļ oti patika un noteikti atgriezī simies! )) Paldies viesnī cas personā lam par elliš ķ ī go darbu ekstremā los apstā kļ os karstumā + 38-41, bā rmenis puikas maskā s un cimdos elles karstumā , nabaga viesmī ļ i un pavā ri, kas atpū tniekiem strā dā ja 14 stundas diennaktī . Es novē lu viesnī cas vadī bai uzklausī t atsauksmes, novē rst visus trū kumus un maksimā li palielinā t visu Anitu vē rtē jumu! )))
аватар surikova-olya
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pirmo reizi, kad nonā cā m pie Anitas, viesnī ca saucā s Blue Sky 3*. Tagad Anitai ir 4 zvaigznes. Un tie paplaš inā jā s. Paš ā viesnī cā vietu nebija, un mē s dzī vojam citā s dzī vī bas strū klakas viesnī cas ē kā s no Anitas. … Tomēr ▾ Pirmo reizi, kad nonā cā m pie Anitas, viesnī ca saucā s Blue Sky 3*.
Tagad Anitai ir 4 zvaigznes.
Un tie paplaš inā jā s. Paš ā viesnī cā vietu nebija, un mē s dzī vojam citā s dzī vī bas strū klakas viesnī cas ē kā s no Anitas. Ē diens ir uzlabojies. Apkalpoš ana.
Pludmale ir vienkā rš i pasakaina. Mē s izklā jam dvieļ us, neturoties pie sauļ oš anā s krē sliem.
Internets 10 dolā ri vienai personai. Pieņ em gan Fontknē (teritorijas numurs), gan Anitā sapnī .
аватар gordinskaalena
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Jū ra ir krā š ņ a, un pā rē jais bija veiksmī gs! BET tas nav viesnī cas nopelns, viesnī ca ir š ausmī ga! Ļ oti netī ri: trauki netī ri, galdi ē damistabā netī ri, krē sli balti taisni melni, grī da nomazgā ta ar vienu lupatu, kura pat nav izskalota, tie tikai berzē purvu! Reģ istratū rā viss ir tik nenopietni, ka aizmirsa mū s paņ emt no viesnī cas, kad izrakstī jā mies, viņ iem vienkā rš i ir vienalga par tū ristiem. … Tomēr ▾ Jū ra ir krā š ņ a, un pā rē jais bija veiksmī gs! BET tas nav viesnī cas nopelns, viesnī ca ir š ausmī ga! Ļ oti netī ri: trauki netī ri, galdi ē damistabā netī ri, krē sli balti taisni melni, grī da nomazgā ta ar vienu lupatu, kura pat nav izskalota, tie tikai berzē purvu! Reģ istratū rā viss ir tik nenopietni, ka aizmirsa mū s paņ emt no viesnī cas, kad izrakstī jā mies, viņ iem vienkā rš i ir vienalga par tū ristiem. Cik tur bija, tik daudz viņ i dzirdē ja no cilvē kiem, ka viņ iem kaut kas neder, tad tas plū st, tad vē l kaut kas...visi sū dzas! Daž us tū ristus vispā r atveda un apmetā s bez viņ u ziņ as, viņ i domā ja, ka atrodas Kemerā , un tas ir Kirish ciems (tā ir tā , ka Kemerā ir Anita Noch viesnī ca, tas ir viens ī paš nieks un viņ i no turienes ved tū ristus , jo nav vietas. . . bet tur arī ir ļ oti slikti! ! ))) Ī sā k sakot, viesnī cu neiesaku! Kemerā ir daudz mazu viesnī cu, kur var apmesties, š ī viesnī ca ir vienkā rš i pretī ga. Un ar bē rniem pat nedomā jiet uz š ejieni braukt, š eit ir pilnī gi antisanitā ri.
столовая коридор..постоянно стояла посуда грязная тарелки всегда грязные! коридор, возле нашего номера
аватар Kate_Kholod
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
1. Viesnī cā nav karstā ū dens, ar siltu ū deni var nomazgā ties tikai dienas laikā , kad silda saulē . 2. Visā viesnī cā nav nevienas segas! ! ! Rudenī , kad naktis jau vē sas, ir ļ oti auksti gulē t zem plā nas segas, nā cā s segties ar 4 uzreiz un daž i no tiem 2 papildinā jumos. … Tomēr ▾ 1. Viesnī cā nav karstā ū dens, ar siltu ū deni var nomazgā ties tikai dienas laikā , kad silda saulē .
2. Visā viesnī cā nav nevienas segas! ! ! Rudenī , kad naktis jau vē sas, ir ļ oti auksti gulē t zem plā nas segas, nā cā s segties ar 4 uzreiz un daž i no tiem 2 papildinā jumos.
3. Istabā s nav ne krū zī š u, ne glā ž u.
4. Gulta ne vienmē r ir tī ra, ar traipiem.
5. Ē damistabā traukus gandrī z nekad nemazgā , tos izsniedz cilvē kiem ar ē diena pā rpalikumiem un taukainiem traipiem. Pirms katras ē dienreizes man paš ai bija jā mazgā .
6. Pē cpusdienā skan mū zika, tikai ļ oti skaļ i, labi, ka mū su istaba bija tā lumā un tas viss nebija dzirdams. Un pē c pulksten 22.00 dzī vī ba viesnī cā pilnī bā nomirst. Gandrī z viss, uz kura var apsē sties, tiek iztī rī ts ap teritoriju, izslē gta mū zika un bā rs slē gts.
7. Diskotē kas viesnī cā ir superī sas - kā das 30-40 minū tes un viss. . .
8. Daž ā m pastaigā m viesnī cā nav teritorijas.
9. Ē dienu nevar ienest istabā . Nav.
10. Viesnī cas kontingents - tikai krievi, 0 eiropieš u, jū ties tā , it kā nekur nebū tu aizbraucis.
No labā m, diezgan mā jī gā m istabā m ar balkoniem aizmugurē jā ē kā , ar skatu uz kalniem, klusi un nekarst. Garš ī ga un daudzveidī ga virtuve.
Pē c vispā rē jiem iespaidiem viesnī ca ir domā ta tantē m un onkuļ iem 40+, kas nā k uzbaroties un gulē t. )
аватар batrak678
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Divas zvaigznes. VISS DZERAM Ū DENS AR BURBUĻ IEM NO Ū DENS APGĀ DES. Ē dinā š anas rindā . Trauki biež i ir netī ri. Trū kst trauku. Ē damistabā nav pietiekami daudz vietu. Peroksī da vī ns - pē rtiķ u urī ns. Alus garš ī gs. … Tomēr ▾ Divas zvaigznes. VISS DZERAM Ū DENS AR BURBUĻ IEM NO Ū DENS APGĀ DES. Ē dinā š anas rindā . Trauki biež i ir netī ri. Trū kst trauku. Ē damistabā nav pietiekami daudz vietu. Peroksī da vī ns - pē rtiķ u urī ns. Alus garš ī gs. Animā cija - lieliski. Wi-Fi ir maksas, tikai reģ istratū rā . Otrajā ē kā NAV karstā ū dens! Paš reizē jais 1. , kur ē damistaba. Un kas š eit ir VISS IEKĻ AUTS? Jū ra, kalni un laikapstā kļ i nav viesnī cas nopelns!
на территории красиво присесть негде вай фай платный только на рецепшн на территории красиво присесть негде вай фай платный только на рецепшн грязь.2 этаж. веранда.Из столовой с 1го этажа приходиться сюда подниматься с тарелками несколько раз. подносов нет. В столовой мест не хватает.  Отель перегружен. завтрак ОЧЕНЬ плохой всегда грязь грязь.2 этаж. веранда.Из столовой с 1го этажа приходиться сюда подниматься с тарелками несколько раз. подносов нет.  В столовой мест не хватает.  Отель перегружен. встаете с унитаза и бьетесь головой о ребро стекла. унитаз течет. не подводка а унитаз при спуске воды. Во 2ом корпусе горячей воды не бывает. ФЕН РАБОТАЕТ КАК КОФЕМОЛКА Во 2ом корпусе горячей воды не бывает. Бывает теплая прим в 2 часа дня на несколько часов.  горячая есть в 1ом корп где столовая за отдельн плату могут переселить в лучший номер. 20-40 s. пляж. на фото дождливый день поэтому есть лежаки.  в солнечный ... можно найти во второй половине дня или рано утром. ВОДА- ИЗ ВОДОПРОВОДА- АВАНГАРДИЗМ  анита дрим пляж. на фото дождливый день поэтому есть лежаки.  в солнечный ... можно найти во второй половине дня или рано утром. ВОДА- ИЗ ВОДОПРОВОДА- АВАНГАРДИЗМ  анита дрим
аватар ovk5948
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
3 pieauguš ie atpū tā s, viņ i pirmie ieradā s Turcijā un, iespē jams, pē dē jie. Ļ oti nepatī kami bija tas, ka tū ristu neapmierinā tī ba nesajū smina daļ u viesnī cas darbinieku. Ī paš i ar savu vienaldzī bu mū s pā rsteidza reģ istratū ras darbinieks Ainurs un vienmē r teica dež ū rfrā zi: "Ja jums kaut kas nepatī k, tā ir jū su problē ma! ". … Tomēr ▾ 3 pieauguš ie atpū tā s, viņ i pirmie ieradā s Turcijā un, iespē jams, pē dē jie. Ļ oti nepatī kami bija tas, ka tū ristu neapmierinā tī ba nesajū smina daļ u viesnī cas darbinieku. Ī paš i ar savu vienaldzī bu mū s pā rsteidza reģ istratū ras darbinieks Ainurs un vienmē r teica dež ū rfrā zi: "Ja jums kaut kas nepatī k, tā ir jū su problē ma! ". Lū dzā m, lai reģ istrē joties nomaina istabu un iedod mums istabiņ u, kuras logi neskatā s uz atkritumu urnā m un saimniecī bas telpā m, bet gan kaut ko patī kamā ku. . . Viesnī cā bija brī vas istabas, un mē s paš i to pā rliecinā jā mies, aizejot uz viņ u vietne ar jauna tū rista vā rdu, kurš nolē ma rezervē t istabu. Tač u mums atteica, un viens mū su ģ imenes loceklis, astmatiķ is, kurš ieradā s Kiriš ā elpot kalnu un jū ras gaisu, bija spiests palikt viesnī cā ar aizvē rtiem logiem. Pā rē jais aprī kojums bija apkalpojams, izņ emot balkona durvju slē dzeni - tā salū za trī s reizes, un pie mums atsū tī ja vī rieti ar urbi.
Istaba atradā s 1. stā vā . Vannas istabā biež i smarž oja pē c kanalizā cijas. Bet tas bija ne tikai viesnī cā , bet visā pilsē tā , š ā da smaka periodiski atkā rtojā s. Bet mē s bijā m š ī s situā cijas "ķ ī lnieki" un nolē mā m meklē t plusus. Un atrada! Ē diens garš ī gs, daudzveidī gs, skaisti noformē ts, ē damistaba uzkopta rū pī gi, ā tri - pavā ri un jaunie puiš i, kas strā dā ja uzkopš anā un bā ros ir vienkā rš i lieliski! Animatori - arī . Ī paš i man patika bē rnu programmu un ū dens aerobikas vadī tā ja Katja. Liels paldies viņ iem visiem, pateicoties viņ iem atpū ta viesnī cā nebija tik sā pī ga. Vī rieš i saimnieki ī paš i nepatika, un viņ u pasā kumos centā mies nepiedalī ties, it ī paš i vakaros.
Vē los atzī mē t, ka viesnī cā ir ļ oti maz apstā dī jumu. Gandrī z visa iekš telpa ir zem karstas saules: baseins, skatuve un pakā pieni, kur sē ž skatī tā ji, letes, kur tika cepta un izdalī ta gaļ a un grilē ti dā rzeņ i. Bā ra galdus, kas pa dienu tika izmantoti kā pusdienu galdi, no saules pasargā nojume, tač u tā uzsilst, un no tā kā pirtī nā k siltums. Ne vienmē r varē ja ieņ emt vietu ē damistabā , tač u arī tur nebija gaisa kondicionē tā ju, tikai daž kā rt tika ieslē gti ventilatori. Izbraukš anas dienā viesi tiek lū gti atbrī vot istabu pulksten 12:00 neatkarī gi no transfē ra ieraš anā s laika. Piemē ram, gaidī jā m 6 stundas pie reģ istratū ras, ar koferiem, ģ ē rbuš ies, nosvī duš i. Visai lielajai telpai tika ieslē gts 1 ventilators, un tad tas stā vē ja pie dī vā niem, kur gidi rī ko tikš anā s ar tikko atbraukuš ajiem tū ristiem. Ja vē laties pagarinā t uzturē š anos numurā - maksā jiet 20 dolā rus.
Bet ir arī pozitī vi aspekti: pati pirmā lieta ir jū ra! Tā ir skaista, silta un tuvu viesnī cai. Pludmalē ir viesnī cas sauļ oš anā s krē sli ar matrač iem un nojumē m (par dvieļ iem jā maksā ), atvedā m savus. Tieš i pludmalē ir ū dens dzesē tā js, tualete un duš a ir no citā m viesnī cā m, bet mē s drī kstē jā m izmantot. Atkritumu vā kš ana pludmalē notika katru dienu vairā kas reizes, bija patī kami redzē t tī ru teritoriju. Paldies strā dniekiem, kuri strā dā ja saulē ! Lieliski arī tas, ka tuvumā atradā s glā bē ji, kuri modri vē roja atpū tniekus un laikus brī dinā ja par nelabvē lī gā m situā cijā m.
Vē l viens pozitī vs aspekts ir sabiedriski, draudzī gi cilvē ki ā rpus viesnī cas (mazumtirdzniecī bas veikalu pā rdevē ji, izplatī tā ji pludmalē utt. ) - gandrī z visi runā krieviski, viņ i paskaidro un iesaka, ja kaut ko jautā . Neuzkrī toš i, kas mū s pā rsteidza! Rezultā tā mū su atvaļ inā jums nebija pilnī bā aizē nots, kopumā to var novē rtē t ar "4". Bet viesnī ca nevē las likt vairā k "3". Tas noteikti "nevelk" pē c č etrā m zvaigznē m! Es nekad nevienam neieteiktu Anitu Dream.
аватар georgnekl
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Samaksā jā m 4 zvaigž ņ u paketi par standarta numuriņ u, beigā s sanā ca: netī ra istaba ar izkrituš u durvju rokturi, ar vienvietī gā m gultā m, kuras bija jā pā rvieto vienā , duš ai ir tikai viena sā nu stikla starpsiena, kā dē ļ viss ū dens plū st uz grī das un no tā nevar izvairī ties, duš as flī ze ir simtreiz izrauta un nosmē rē ta, un apakš ā kanalizā cijā ir matu ķ ekars (ne mū su), duš a plū st pē c izslē dzot, grī da visur ir lipī ga ((nav paklā ja), no fē na lī st ā rā pliki vadi, poda apakš ā ir pelē jums, pati tualete svā rstā s un forš ā kais, ka durvis uz vannasistaba neaizvē rā s dē ļ tā ka durvis nederē ja durvī s! ! , nav telefona, nav krē slu, nav ledusskapja, viens ķ eblī tis, ir tikai lampas, lustru nav, lampas (kas ir ļ oti dī vaini) deg ar dzeltenu gaismu, it kā sauļ oties SOLĀ RIJĀ ! Fu! + Veļ u mainī ja katru otro dienu, + skats uz kalnu labs -(bet balkons ir pirmajā stā vā un tur pastā vī gi iet strā dnieki un skatā s) balkoni ir pā rā k tuvu viens otram (ar roku var aizsniegt kaimiņ u). … Tomēr ▾ Samaksā jā m 4 zvaigž ņ u paketi par standarta numuriņ u, beigā s sanā ca: netī ra istaba ar izkrituš u durvju rokturi, ar vienvietī gā m gultā m, kuras bija jā pā rvieto vienā , duš ai ir tikai viena sā nu stikla starpsiena, kā dē ļ viss ū dens plū st uz grī das un no tā nevar izvairī ties, duš as flī ze ir simtreiz izrauta un nosmē rē ta, un apakš ā kanalizā cijā ir matu ķ ekars (ne mū su), duš a plū st pē c izslē dzot, grī da visur ir lipī ga ((nav paklā ja), no fē na lī st ā rā pliki vadi, poda apakš ā ir pelē jums, pati tualete svā rstā s un forš ā kais, ka durvis uz vannasistaba neaizvē rā s dē ļ tā ka durvis nederē ja durvī s! ! , nav telefona, nav krē slu, nav ledusskapja, viens ķ eblī tis, ir tikai lampas, lustru nav, lampas (kas ir ļ oti dī vaini) deg ar dzeltenu gaismu, it kā sauļ oties SOLĀ RIJĀ ! Fu!
+ Veļ u mainī ja katru otro dienu, + skats uz kalnu labs
-(bet balkons ir pirmajā stā vā un tur pastā vī gi iet strā dnieki un skatā s) balkoni ir pā rā k tuvu viens otram (ar roku var aizsniegt kaimiņ u). - Aizkari nederē ja logam un izskatī jā s bojā ti un veci.
+ Gaisa kondicionieris, paldies Dievam, darbojā s labi.
+ Ē diens bija garš ī gs (bija daudz vistas un sojas pupiņ as, garš ī gi pī rā gi), - BET RETI, pa stundā m ir gari pā rtraukumi, aizliegts ņ emt lī dzi pā rtiku, sods.
mū su durvis bija gaitenī (1 stā vs) un visi trokš ņ i, sarunas bija dzirdamas, it kā durvis bū tu no kartona! (tā pē c bija grū ti gulē t.
Gultu klā ja katru otro dienu, bet grī du mazgā ja TIKAI ISTABAS VIDUS (ap malā m bija akmeņ i, visu nedē ļ u uz mums skatī jā s atkritumi no durvju remonta), č ī bas negribē ju vilkt nost, bija ļ oti nepatī kami atrasties istabā par tā du naudu.
+ Animā cija + (jautri konkursi)
Izrā dī jā s, ka teritorijā ir DIVAS DAŽ Ā DAS VIESNĪ CAS (kuras tika apvienotas vienā ) un tā , kuru mē s rezervē jā m, ir visur fotoattē lā (ē ka, kurā atrodas ē dieni un bā ri) (pie skatuves), un tā , kurā atrodas karogs (agrā k bija trī skā rš s! ) un skaitļ i tā di paš i kā pirmajā trijniekā ! lai gan mums teica, ka š ī ē ka ir pē c remonta. VISPĀ RĒ JĀ M BIJĀ M TO TRIJĀ PAR CETU CETU!! ! (atteicā s mainī t numuru, atsaucoties uz to, ka tas ir standarts un č etrinieks. Mē s satikā mies un nonā cā m ē kā , kas atradā s foto, izrā dī jā s, ka ir pavisam citi numuri, ko mē s un solī jā m tū risma aģ entū rā “Sanmar! ” (Paš ā pirmajā rī tā viņ i sū dzē jā s mū su tū roperatoram “INTOURIST”, kas
tū roperatora pā rstā vis palū dza nomainī t numuru, viņ am atteica, atsaucoties uz numuru trū kumu, un viņ š teica - nu labi. (lai gan pē c mums un laikā cilvē ki turpina apmesties tajā paš ā ē kā , kas ir bildē . Mū s pat nebrī dinā ja, ka ir divas ē kas un mē s par to nemaz nezinā jā m! Esiet uzmanī gi ! ! ! ! Mež onī gi sabojā ja garastā vokli un par tā du naudu. . (Starp citu, kas mū s nobiedē ja, Ekonomiskā istaba tieš ā m ir pagrabā . . tur ir skā rda, bet mums arī nebija č etristabu! Karstais ū dens ir tikai dienas laikā ieplā nots uz pā ris stundā m.
NOTEIKTĀ sporta zā le nav pieejama. Ū dens slidkalniņ i darbojā s tikai 2 stundas no 10:00 lī dz 12:00. Salī dziniet vietnē ievietotā s un mū su uzņ emtā s fotogrā fijas, un jū s bū siet š ausmā s.
IEEJA VIESNĪ CĀ CAUR TIRGUS, TROIKAS NUMURI APKALPOJUMĀ KĀ Č ETRI! Istaba ir briesmī ga, viņ i reti barojas.
Lī dz jū rai 7-10 minū tes no viesnī cas, skats uz kalnu skaists, bija kondicionieris, ē diens labs.
Parādīt vairāk »


iemiesojums surikova-olya
Kas zina, cik maksā 1 diena viss iekļauts, mēs ar draugu nolēmām to pagarināt..
7 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 7 atbildes
iemiesojums surikova-olya
Kas zina, cik maksā pagarināt viesnīcā viss iekļauts uz 1 dienu. Paldies
7 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
iemiesojums gremykova_s
Nopirku ar avansa maksājumu, atvedu uz viesnīcu, samaksāju ar karti, nav skaidrs, kāds kažoks, nav nekādas pazīšanas zīmes, vienīgais, ko iedeva bez čeka bija kaut kāds numurs s01291207. Paskaidrojiet, kādu produktu es iegādājos.
11 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
iemiesojums Natulya.2013
Ekskursijas tikai Ginza Travel - stabila aģentūra ar ērtiem autobusiem, saprātīgām cenām, ļoti uzmanīgu personālu (vadītājs Marik) un viesnīcu gidi biedē jūs ar visām ielu aģentūrām un paši lauž šādas cenas ...
11 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 9 atbildes
iemiesojums Samana
Kurš ar kuru tūrisma operatoru ieradās atpūsties šajā viesnīcā?
14 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 8 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Goynuk kanjons
Novērtējums 9.6
Turcija, Kemera
Atpūta, Daba
Olympos vagoniņš
Novērtējums 9.8
Turcija, Kemera
Daba, Transports
Pilsēta un Phaselis līcis
Novērtējums 8.9
Turcija, Kemera
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Небольшой уютный отель. Находится в живописном и оживленном курортном поселке Кириш, в 7 км от г. Кемер. Был открыт в 1994 году, последняя реновация проведена в 2017 году. Отель подходит для семейного и молодежного отдыха.

Atrašanās vieta Расположен в поселке Кириш, в 55 км от аэропорта, в 7 км от г. Кемер, в 35 км от центра г. Анталия.
Pludmales apraksts Пляж в 400 м от отеля. Между пляжем и отелем есть дорога, подземного перехода нет. Протяженность пляжа — 10 м. Вход в море: песчано-галечный. Полотенца выдаются под депозит.
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Wi-Fi (платно), телефон / факс (платно), услуги по глажке одежды (платно), 1 основной ресторан, 1 A la Carte (по резервации — платно, открыт 3 дня в неделю: понедельник, среда, пятница), 3 бара — Blue Teras Bar, бар в ресторане 12:30-14:00 / 19:30 - 20:30, диско-бар (платно), 1 открытый бассейн, площадь 300 м2, 1 крытый бассейн 150 м2 (работает в зимний сезон).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Мини-клуб для детей 4-12 лет.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports 2 водные горки. Сауна и турецкая баня бесплатно с 10:00 до 12:00. Водное поло, водная гимнастика, дартс, нарды бесплатно, настольный футбол бесплатно, водные виды спорта платно, компьютерные игры платно, освещение и оборудование для теннисного корта платно.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 117 номеров. Представляет собой одно четырехэтажное здание.

Istabās

балкон, кондиционер, Wi-Fi, душ, туалет, фен, минибар, телефон, сейф в номере: платно, TV.

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi $
  • balkons/terase
Adrese Kiriş, Sahil Cd., 07980 Kemer, Antalya, Antalya, Turkey
Tālruņi: 0 242 524 55 09
Tīmekļa vietne: Anita Dream Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает аэробикой. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.