Viesnīca neattaisnoja mūsu cerības

Rakstīts: 29 augusts 2019
Ceļošanas laiks: 13 — 21 augusts 2019
Viesnīcas vērtējums:
4.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 5.0
apkalpošana: 4.0
Tīrība: 5.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 4.0
3 pieauguš ie atpū tā s, viņ i pirmie ieradā s Turcijā un, iespē jams, pē dē jie. Ļ oti nepatī kami bija tas, ka tū ristu neapmierinā tī ba nesajū smina daļ u viesnī cas darbinieku. Ī paš i ar savu vienaldzī bu mū s pā rsteidza reģ istratū ras darbinieks Ainurs un vienmē r teica dež ū rfrā zi: "Ja jums kaut kas nepatī k, tā ir jū su problē ma! ". Lū dzā m, lai reģ istrē joties nomaina istabu un iedod mums istabiņ u, kuras logi neskatā s uz atkritumu urnā m un saimniecī bas telpā m, bet gan kaut ko patī kamā ku. . . Viesnī cā bija brī vas istabas, un mē s paš i to pā rliecinā jā mies, aizejot uz viņ u vietne ar jauna tū rista vā rdu, kurš nolē ma rezervē t istabu. Tač u mums atteica, un viens mū su ģ imenes loceklis, astmatiķ is, kurš ieradā s Kiriš ā elpot kalnu un jū ras gaisu, bija spiests palikt viesnī cā ar aizvē rtiem logiem. Pā rē jais aprī kojums bija apkalpojams, izņ emot balkona durvju slē dzeni - tā salū za trī s reizes, un pie mums atsū tī ja vī rieti ar urbi.
Istaba atradā s 1. stā vā . Vannas istabā biež i smarž oja pē c kanalizā cijas. Bet tas bija ne tikai viesnī cā , bet visā pilsē tā , š ā da smaka periodiski atkā rtojā s. Bet mē s bijā m š ī s situā cijas "ķ ī lnieki" un nolē mā m meklē t plusus. Un atrada! Ē diens garš ī gs, daudzveidī gs, skaisti noformē ts, ē damistaba uzkopta rū pī gi, ā tri - pavā ri un jaunie puiš i, kas strā dā ja uzkopš anā un bā ros ir vienkā rš i lieliski! Animatori - arī . Ī paš i man patika bē rnu programmu un ū dens aerobikas vadī tā ja Katja. Liels paldies viņ iem visiem, pateicoties viņ iem atpū ta viesnī cā nebija tik sā pī ga. Vī rieš i saimnieki ī paš i nepatika, un viņ u pasā kumos centā mies nepiedalī ties, it ī paš i vakaros.
Vē los atzī mē t, ka viesnī cā ir ļ oti maz apstā dī jumu. Gandrī z visa iekš telpa ir zem karstas saules: baseins, skatuve un pakā pieni, kur sē ž skatī tā ji, letes, kur tika cepta un izdalī ta gaļ a un grilē ti dā rzeņ i. Bā ra galdus, kas pa dienu tika izmantoti kā pusdienu galdi, no saules pasargā nojume, tač u tā uzsilst, un no tā kā pirtī nā k siltums. Ne vienmē r varē ja ieņ emt vietu ē damistabā , tač u arī tur nebija gaisa kondicionē tā ju, tikai daž kā rt tika ieslē gti ventilatori. Izbraukš anas dienā viesi tiek lū gti atbrī vot istabu pulksten 12:00 neatkarī gi no transfē ra ieraš anā s laika. Piemē ram, gaidī jā m 6 stundas pie reģ istratū ras, ar koferiem, ģ ē rbuš ies, nosvī duš i. Visai lielajai telpai tika ieslē gts 1 ventilators, un tad tas stā vē ja pie dī vā niem, kur gidi rī ko tikš anā s ar tikko atbraukuš ajiem tū ristiem. Ja vē laties pagarinā t uzturē š anos numurā - maksā jiet 20 dolā rus.

Bet ir arī pozitī vi aspekti: pati pirmā lieta ir jū ra! Tā ir skaista, silta un tuvu viesnī cai. Pludmalē ir viesnī cas sauļ oš anā s krē sli ar matrač iem un nojumē m (par dvieļ iem jā maksā ), atvedā m savus. Tieš i pludmalē ir ū dens dzesē tā js, tualete un duš a ir no citā m viesnī cā m, bet mē s drī kstē jā m izmantot. Atkritumu vā kš ana pludmalē notika katru dienu vairā kas reizes, bija patī kami redzē t tī ru teritoriju. Paldies strā dniekiem, kuri strā dā ja saulē ! Lieliski arī tas, ka tuvumā atradā s glā bē ji, kuri modri vē roja atpū tniekus un laikus brī dinā ja par nelabvē lī gā m situā cijā m.
Vē l viens pozitī vs aspekts ir sabiedriski, draudzī gi cilvē ki ā rpus viesnī cas (mazumtirdzniecī bas veikalu pā rdevē ji, izplatī tā ji pludmalē utt. ) - gandrī z visi runā krieviski, viņ i paskaidro un iesaka, ja kaut ko jautā . Neuzkrī toš i, kas mū s pā rsteidza! Rezultā tā mū su atvaļ inā jums nebija pilnī bā aizē nots, kopumā to var novē rtē t ar "4". Bet viesnī ca nevē las likt vairā k "3". Tas noteikti "nevelk" pē c č etrā m zvaigznē m! Es nekad nevienam neieteiktu Anitu Dream.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu