Cik dārgi par šo skopu

Rakstīts: 5 augusts 2019
Ceļošanas laiks: 24 — 31 jūlijā 2019
Viesnīcas vērtējums:
3.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 1.0
apkalpošana: 3.0
Tīrība: 1.0
Uzturs: 6.0
Infrastruktūra: 6.0
Samaksā jā m 4 zvaigž ņ u paketi par standarta numuriņ u, beigā s sanā ca: netī ra istaba ar izkrituš u durvju rokturi, ar vienvietī gā m gultā m, kuras bija jā pā rvieto vienā , duš ai ir tikai viena sā nu stikla starpsiena, kā dē ļ viss ū dens plū st uz grī das un no tā nevar izvairī ties, duš as flī ze ir simtreiz izrauta un nosmē rē ta, un apakš ā kanalizā cijā ir matu ķ ekars (ne mū su), duš a plū st pē c izslē dzot, grī da visur ir lipī ga ((nav paklā ja), no fē na lī st ā rā pliki vadi, poda apakš ā ir pelē jums, pati tualete svā rstā s un forš ā kais, ka durvis uz vannasistaba neaizvē rā s dē ļ tā ka durvis nederē ja durvī s! ! , nav telefona, nav krē slu, nav ledusskapja, viens ķ eblī tis, ir tikai lampas, lustru nav, lampas (kas ir ļ oti dī vaini) deg ar dzeltenu gaismu, it kā sauļ oties SOLĀ RIJĀ ! Fu!
+ Veļ u mainī ja katru otro dienu, + skats uz kalnu labs
-(bet balkons ir pirmajā stā vā un tur pastā vī gi iet strā dnieki un skatā s) balkoni ir pā rā k tuvu viens otram (ar roku var aizsniegt kaimiņ u). - Aizkari nederē ja logam un izskatī jā s bojā ti un veci.

+ Gaisa kondicionieris, paldies Dievam, darbojā s labi.
+ Ē diens bija garš ī gs (bija daudz vistas un sojas pupiņ as, garš ī gi pī rā gi), - BET RETI, pa stundā m ir gari pā rtraukumi, aizliegts ņ emt lī dzi pā rtiku, sods.
mū su durvis bija gaitenī (1 stā vs) un visi trokš ņ i, sarunas bija dzirdamas, it kā durvis bū tu no kartona! (tā pē c bija grū ti gulē t.
Gultu klā ja katru otro dienu, bet grī du mazgā ja TIKAI ISTABAS VIDUS (ap malā m bija akmeņ i, visu nedē ļ u uz mums skatī jā s atkritumi no durvju remonta), č ī bas negribē ju vilkt nost, bija ļ oti nepatī kami atrasties istabā par tā du naudu.
+ Animā cija + (jautri konkursi)
Izrā dī jā s, ka teritorijā ir DIVAS DAŽ Ā DAS VIESNĪ CAS (kuras tika apvienotas vienā ) un tā , kuru mē s rezervē jā m, ir visur fotoattē lā (ē ka, kurā atrodas ē dieni un bā ri) (pie skatuves), un tā , kurā atrodas karogs (agrā k bija trī skā rš s! ) un skaitļ i tā di paš i kā pirmajā trijniekā ! lai gan mums teica, ka š ī ē ka ir pē c remonta. VISPĀ RĒ JĀ M BIJĀ M TO TRIJĀ PAR CETU CETU!! ! (atteicā s mainī t numuru, atsaucoties uz to, ka tas ir standarts un č etrinieks. Mē s satikā mies un nonā cā m ē kā , kas atradā s foto, izrā dī jā s, ka ir pavisam citi numuri, ko mē s un solī jā m tū risma aģ entū rā “Sanmar! ” (Paš ā pirmajā rī tā viņ i sū dzē jā s mū su tū roperatoram “INTOURIST”, kas

tū roperatora pā rstā vis palū dza nomainī t numuru, viņ am atteica, atsaucoties uz numuru trū kumu, un viņ š teica - nu labi. (lai gan pē c mums un laikā cilvē ki turpina apmesties tajā paš ā ē kā , kas ir bildē . Mū s pat nebrī dinā ja, ka ir divas ē kas un mē s par to nemaz nezinā jā m! Esiet uzmanī gi ! ! ! ! Mež onī gi sabojā ja garastā vokli un par tā du naudu. . (Starp citu, kas mū s nobiedē ja, Ekonomiskā istaba tieš ā m ir pagrabā . . tur ir skā rda, bet mums arī nebija č etristabu! Karstais ū dens ir tikai dienas laikā ieplā nots uz pā ris stundā m.
NOTEIKTĀ sporta zā le nav pieejama. Ū dens slidkalniņ i darbojā s tikai 2 stundas no 10:00 lī dz 12:00. Salī dziniet vietnē ievietotā s un mū su uzņ emtā s fotogrā fijas, un jū s bū siet š ausmā s.
IEEJA VIESNĪ CĀ CAUR TIRGUS, TROIKAS NUMURI APKALPOJUMĀ KĀ Č ETRI! Istaba ir briesmī ga, viņ i reti barojas.
Lī dz jū rai 7-10 minū tes no viesnī cas, skats uz kalnu skaists, bija kondicionieris, ē diens labs.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu