Lieliska viesnīca par jūsu naudu.

Rakstīts: 12 jūlijā 2019
Ceļošanas laiks: 4 — 11 jūlijā 2019
Viesnīcas vērtējums:
6.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Viesnī ca nav paredzē ta izvē lī giem cilvē kiem. Ja vē laties, lai viss patieš ā m patiktu, izvē lieties viesnī cu, kas ir dā rgā ka par š o.
Mē s ar sievu Turcijā bijā m pirmo reizi, viesnī ca mums ļ oti patika!
Ceļ š no lidostas nav garš , dž eki reģ istratū rā ir draudzī gi, baseini ļ oti labā stā voklī un nav kvadrā tveida, ū dens tajos bez balinā tā ja, tī rs un ļ oti silts. Pē c 20:00 neviens nemazgā jas - lū dz iziet no baseina, saka, ka dezinficē ar balinā tā ju, bet es to nejutu. Ū dens slidkalniņ i iekļ auti laikā .
Viesnī cas teritorija nav liela, nav kur staigā t (jā brauc uz ciemu), bet ir daudz sulī gu zaļ umu un tas priecē aci.

2 ē kas, viena kreisajā pusē , kur atrodas ē damistaba, un otra labajā pusē . Labajā pusē man patika vairā k, tā ir ē rtā ka, tur ir klusā ks (animā cija ir tā lu) un telpas tajā it kā labā kas (svaigakas).
Mū s vispirms iekā rtoja ē kā kreisajā pusē , istabā mī nus pirmajā stā vā - tur ir ī stā cietī ba! pelē jums, smaka no tā , ļ oti mitrs, sienas vietā m pietū kuš as, aiz aizkara loga nav, tikai logs zem griestiem, kā cietuma kamerā (
Vispā r mē s tur pat nenakš ņ ojā m, jo. staigā ja visu pirmo nakti
Satikā m Vifu reģ istratū rā , sanā ca runā t, viņ š teica, ka no rī ta pā rvedī s mū s uz ē ku pa labi, bet tagad nav vietas (
No rī ta cits administrators mū s pā rcē la uz ē ku labajā pusē (mē s neko nemaksā jā m un nezvē rē jā m, tikai prasī jā m citu istabu). Tur tas bija forš i! Viss tī rs, vesels, nesmirdē ja, kondicionieris, plazma, stilī ga bilde pie sienas ar fona apgaismojumu, balkons ar burvī gu skatu uz kalniem, klusums, tī rī š ana katru dienu, vispā r č uminā š ana.
Pē c 19:30 nav karstā ū dens, kā citur, jo. to silda saule. Lieliska dzirdamī ba no blakus telpā m, pat ū dens murgojoš s.
Ē diens restorā nā noteikti nav paredzē ts gardē ž iem, lai neteiktu, ka garš ī gs, bet arī ne riebī gs, viss liekas vienlī dz garš ī gs, kā rtī gai C klasei pat saldumi neizraisī ja sajū smu, lai gan mī lu. Pts sanā k garš ī gi ē dieni, bet man liekas, ka tas ir amatieris. Viss ir skaisti pasniegts. Daudz trauku un galda piederumu.
Gandrī z vienmē r bija kaut kas gaļ ī gs vai uz gaļ as bā zes, un vienmē r bija zupas. Ir lož metē js ar spraitu un fantomu. Tē ja un kafija bā rā .

Personā ls restorā nā ir taktisks, viņ u ir daudz, viņ i izskatā s glī ti un strā dā ļ oti labi un efektī vi. Mums patika pakalpojums.
Mē s devā mies uz restorā nu 30 minū tes pē c atvē rš anas neatkarī gi no tā , vai tas bija brokastī s, pusdienā s, launags vai vakariņ as. Tad nav simpā tiju un var atrast galdiņ u un vē l ir ē diens.
Pie baseina atrodas bā rbekjū mā ja, kur gandrī z katru dienu kaut kas tika gatavots uz ugunskura: vistas gaļ a, dā rzeņ i, luļ ja, kartupeļ i un vē l kaut kas. Ē dienu un š ķ ī vju bija daudz, bet vienmē r bija rinda).
Nezinu kā pē c, bet rindas veido paš i cilvē ki, manuprā t, tas mū su tautieš iem ir asinī s). Mierī gi gaidī ju, kad rinda pā ries, gā ju un paņ ē mu visu nepiecieš amo, pā rtikas un tehnikas vienmē r pietika pilnā apjomā . Ja kaut kas beidzā s, tad uzreiz pievienoja.
Animā cijas nebija daudz: pā ris stundas dienā un pā ris stundas vakarā bē rniem, tad pieauguš ajiem: aerobika, ū denspolo, deju treniņ i, konkursi ar balvā m, diskotē ka uz ī su brī di. Animatori ir labi.
No alkohola bā rā bija alus?? ? ? un vī ns?? ? ? Sarkanbalts. Alus man patika, ne tas labā kais, bet labā k nekā kaimiņ u viesnī cā , kur bija mū su draugi un es ar to piedzē ros. Var dzert arī vī nu.
Alu ielej ?? ? ? gramu krū zes ne vairā k kā.2 gabali vienā rokā (
Ja pieiet ar smaidu, tad glā zes jau bū s lielā kas stikls, un ja pateicos ar dzeramnaudu, tad glā zes bū s 300 gr. nodroš inā ta. Bet uz bā ru vienmē r ir rinda un tas atrodas restorā na 2. stā vā (
Otrā baseina bā rā ir maksas Efes alus, 40 liras par 3 bundž ā m. Ū denspī pe 10 USD.

Ir turku pirts, kas noteiktā s stundā s ir bezmaksas. Bet labā k uzreiz iegā dā ties procedū ru kompleksu ar masā ž u, mums patika, iesaku.
Aiz ū densslī dkalniņ iem ir veikals ar lielu vietē jo produktu izvē li, tur mē s visiem sacerē jā m gardumus. Ē rti. Galvenais ir kaulē ties.
Lī dz pludmalei ejiet 10-15 minū tes. Izskatā s pē c paš valdī bas. Maz. Sauļ oš anā s krē sli ar lietussargiem ir cieš i sadurti. Viņ i pā rbaudī ja, ka no blakus esoš ajā m pludmalē m tā s tiks izmestas jebkurā diennakts laikā . Ū dens tī rs un silts, viļ ņ i dienā vā ji, naktī lieli. Pludmale tī ra, akmens, iet sā p, vajag koraļ ļ us. Skats no pludmales ir brī niš ķ ī gs! Pludmales augš pusē ir parasta diskotē ka, vienmē r jautra un pilna ar cilvē kiem. Vakarā pa ceļ am veikalā paņ ē mā m alkoholu un ar savē jo gā jā m uz diskotē ku - mums neviens neko neteica.
Internets viesnī cā par 10$ par 1 ierī ci, bet neņ ē mā m, lai nenovē rstos no pā rē jā s.
Lai visiem labas brī vdienas!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu