SLIKTĀKĀ VIESNĪCA, KO ES esmu REDZĒJIS

Rakstīts: 10 jūnijs 2019
Ceļošanas laiks: 2 — 9 jūnijs 2019
Viesnīcas vērtējums:
2.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 1.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 1.0
Uzturs: 5.0
Infrastruktūra: 5.0
Š ī ir sliktā kā viesnī ca (Anita Club Fontana Life un Anita Dream, es atstā š u š ī s atsauksmes š ur tur), ko jebkad esmu redzē jusi. Nelasī ju atsauksmes par visiem resursiem - vairā k tā nedarī š u.

Mē s ar sievu ieradā mies pulksten trijos. Uzņ emš ana ir normā la. Viesnī cas aprakstā ā rzemju tū rista vietnē bija teikts, ka wifi ir bezmaksas. Faktiski tas izrā dī jā s samaksā ts - 10 USD par ierī ci. Uzreiz pē c ieraš anā s teica, ka mū su EKO istabiņ a nav pieejama, un pagaidā m ir tikai STANDARTS, tā pē c vai nu no rī ta bū s jā pā rvā cas uz jaunu istabiņ u, vai arī jā piemaksā.20$ un jā paliek tajā istabā . Vienī gā atš ķ irī ba starp tiem ir tā da, ka standarta ir balkons, bet eko nav. Man uzreiz nepatika, ka man kaut kur jā pā rvā cas. LABI. Mē s prasī jā m seifu, lai paslē ptu lietas, bet š ajā istabā seifa nebija. Kad viņ i ieradā s istabā , pavē rā s briesmī ga aina. Istaba joprojā m tika uzkopta. Bet patiesī bā viss bija netī rs.

Dzelteni traipi uz palagiem, netī ra tualete, mati uz grī das un galdiem, drausmī gs kondicionieris dzeltens no netī rumiem, mē beles no 70. gadiem, mazs TV, PELĒ JUMS vai SĒ NĪ TE vannas istabā stū ros un pie griestiem. Netī rs paklā js uz grī das un briesmī ga smaka. Un tai vajadzē ja bū t 4 zvaigž ņ u viesnī cai!! ! ! Pirms tam Kiprā bijā m trijniekā , un tur viss bija ok. Netī rumiem un pelē jumam nevajadzē tu bū t nevienā viesnī cā . Atgriezā mies reģ istratū rā un prasī jā m, vai ir normā las istabas, uz ko man ne pā rā k pieklā jī gi pateica "Nā c rī t pē c 12, redzē sim. " Sā ku runā t ar gidu (Ramazans, vienī gais normā lais Intourist kompā nijas darbinieks, paldies viņ am par visu), viņ š ieteica, ka varē tu pā rcelties uz citā m viesnī cā m ar piemaksu. Bijā m gatavi jebkuriem papildus maksā jumiem, ja tikai ne š eit. Rezultā tā vienojā mies pā rcelties pie Anitas Dream, 5 minū š u gā jiena attā lumā . Viņ i teica, ka ir paradī ze, ka viss ir pavisam savā dā k. Mē s samaksā jā m papildus 80 USD un devā mies turp.
Uzņ emš ana arī izrā dī jā s normā la, viņ i teica, ka viņ iem wifi ir super un ā trs, patiesī bā izrā dī jā s, ka nedarbojas 3 dienas no 6, un tajā s dienā s, kas strā dā ja, tas knapi ielā dē ja instagramu. Nav vietas vispā r. Bet tas ir mazā kais no ļ aunumiem. Kad nonā cā m istabā , tas nebija ī paš i labā ks, uz grī das nebija paklā ja, bet ne bez netī rumiem visur un arī bez dusmas tualetes. Visur bija arī mati. Par laimi vannas istabā nebija sē nī š u un pelē juma. Plazma, par kuru viņ i runā ja, izrā dī jā s 19 collu televizors no 2010.  gadiem. Kopumā jā , bija labā k, bet tikai pretstatā iepriekš ē jam numuram. Vismaz viens varē tu bū t š eit. Palagi arī nebija ī paš i tī ri, bet vismaz ne DZELTENI. Bija arī seifs. Tad izrā dī jā s, ka telpas vienkā rš i neprot vai negrib tī rī t. Visu laiku, kamē r mē s tur atradā mies, istaba tika tī rī ta katru dienu, kad mē s to prasī jā m (jā , 4 zvaigznē s jums ir jā lū dz, lai telpa tiek uzkopta, ja nezinā t).
Tī rī š ana sastā vē ja no grī das noslaucī š anas ar mitru lupatu, netī rumu un matu pā rvietoš anu no viena stū ra uz otru, dvieļ u izlikš anu (nemainī š anu) un palagu ievilkš anu (atkal nemainot). Labi, mē s paš i maz tī rī jā m matus un tualeti (4 zvaigž ņ u viesnī cā , paš i). Tā di bija iespaidi par telpu. Ē diens bija ok, lai arī ne ī paš i vienmuļ š , bet lielā cilvē ku skaita dē ļ š ajā viesnī cā nebija iespē jams piesē sties pie galda uz maltī ti, viss aizņ ē ma sekundi. Pā ris reizes ē dā m recepcijā un vienreiz istabā , pā rē jā laikā mē ģ inā jā m ierasties beigā s. Trauki nemaz nebija tī ri. Acī mredzot tas nav pā rbaudī ts pē c trauku mazgā jamā s maš ī nas, 4 no 5 š ķ ī vjiem / krū zē m izrā dī jā s vai nu ar taukiem, vai ar pā rtikas atliekā m, vai vienkā rš i š ķ ī ruš ies. Bija arī rindas pē c ē diena, kurā varē ja nostā vē t 20 minū tes. Pie baseina bija sauļ oš anā s krē sli, š ķ iet, 1/10 no viesnī cas iedzī votā jiem. Arī pludmalē nebija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu. Bā rs ne vienmē r bija atvē rts.
Deklarē tā s pē cpusdienas uzkodas un otrā s brokastis izrā dī jā s pieci cepumu š ķ ī vji, kas tika noķ erti sekundē . Televizoram bija 3 kanā li, visi turku valodā .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu