Amore Boutique Hotel 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 7.010
pamatā
1 atsaukt
10.0 Numurs
10.0 apkalpošana
8.0 Tīrība
10.0 Uzturs
6.0 Infrastruktūra
Viesnīca Amore Tekirova atrodas Tekirovā, 5 km attālumā no niršanas zonas Three Islands. Kleopatras Koju pludmale atrodas 2,3 km attālumā no naktsmītnes Amore Teki 34rova, savukārt niršanas zona Three Islands atrodas 2,9 km attālumā. Viesnīca ir lieliski piemērota gan jauniešiem, gan ģimenēm.Vairāk →
аватар vishnya.li
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
2018.  gada augusts. Viesnī cu man izvē lē jā s draugs no aģ entū ras "Favorite" (logotips ar zelta zivtiņ u) Lū gums bija: neliela viesnī ca, bez slidkalniņ iem un bē rniem, mierī gs un kluss, pilnas maltī tes. Pē c 11 piedā vā jumiem mana izvē le krita uz Amore boutique Hotel. … Tomēr ▾ 2018.  gada augusts.
Viesnī cu man izvē lē jā s draugs no aģ entū ras "Favorite" (logotips ar zelta zivtiņ u)
Lū gums bija: neliela viesnī ca, bez slidkalniņ iem un bē rniem, mierī gs un kluss, pilnas maltī tes.
Pē c 11 piedā vā jumiem mana izvē le krita uz Amore boutique Hotel.
Manas cerī bas attaisnojā s un iesaku viņ u tikai tiem, kas ir noguruš i no cilvē kiem, meklē vientulī bu vai mieru, atpū tu bez "Macarena Macarena" pie baseina, bez skaļ as vakara animā cijas un muļ ķ ī gas dejas pē c vakariņ ā m.
Viesnī cu pā rvalda ģ imene. Tē vs "Boss", kā bē rni viņ u sauc, risina visus organizatoriskos jautā jumus, mamma gatavo, dē li palī dz izmitinā t un apkalpot restorā nā . Ļ oti jauki cilvē ki, ā tri risina visus jautā jumus, atsaucī gi (nomainī ja istabu bez papildus samaksas, iedeva papildus gultas veļ u)
Kas ir svarī gi:
- diezgan stilī gi numuriņ i, mazi, bet mā jī gi
- Brokastis no 8 lī dz 9-30, vakariņ as no 19 lī dz 20-30
- Wi-Fi uztver visur viesnī cas teritorijā (arī numurā )
- istabu uzkopš ana katru dienu
- Ir pludmales dvieļ i. Ierodoties, viņ i nestā sta, bet kafejnī cas ("Queen of Something there") pludmale pieder viesnī cai, saka, ka no Amor viesnī cas viņ i izsniedz sauļ oš anā s krē slu ar lietussargu. Ja jū s to nedarī sit, viņ i no jums iekasē s 4 $.
- Aptuvenais kurss par 1 $ – 4.5 vai 5 vietē jā s liras. (Ū dens pudele 1 lira)
- Ej lī dz jū rai 10-15 minū tes atkarī bā no soļ a spara.
- Pludmale ir publiska, daudz turku.
- Jū ra ir krā š ņ a, debeszila, neticami silta.
– Es nebraucu ekskursijā s, tā du š eit nav daudz. Bet, tā kā viesnī ca atrodas Tekirovas ciemā , tā var kļ ū t garlaicī ga uz 6-7 dienā m. Lai gan ar rī ta gaiļ iem nav garlaicī gi) Nav kur staigā t. Tā ir pludmales atpū ta, kuras mē rķ is ir lasī t grā matas un baudī t romantiku.
Uzturs.
Ē diens ir lielisks, ņ emot vē rā faktu, ka es neē du gaļ u un tā arī teica, viņ i man gatavoja atseviš ķ as vakariņ as. Tas bija neticami salds.
Brokastis – bufete. Vakariņ as ir a la carte ikvienam. Nav izvē les, bet viņ i gatavo ļ oti labi, "sev". (Salā ti, biezeņ a zupa, karsti dā rzeņ i ar gaļ u un turku rī siem, paš taisī ts deserts vai saldē jums)
Pusdienā s varat doties uz kafejnī cu pie pludmales vai veikalos iegā dā ties svaigu maizi, sieru, dā rzeņ us un augļ us. (Augļ i tiek pā rdoti tikai veikalā Nadir - 7 minū tes no viesnī cas)
Par lē tu un ē rtu uzturē š anos varu ieteikt š o vietu. Š ī s ir brī vdienas bez š ika, tač u daž reiz tas ir tieš i tas, kas jums nepiecieš ams. Urrā ! )


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Goynuk kanjons
Novērtējums 9.6
Turcija, Kemera
Atpūta, Daba
Olympos vagoniņš
Novērtējums 9.8
Turcija, Kemera
Daba, Transports
Pilsēta un Phaselis līcis
Novērtējums 8.9
Turcija, Kemera
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Отель Amore Teki̇rova расположен в Текирова, в 5 км от района для дайвинга Трех островов. Пляж Клеопатра Кою находится в 2,3 км от отеля Amore Teki 34rova, а зона для дайвинга Three Islands — в 2,9 км. Отель отлично подходит как для молодежного, так и для семейного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в 80 км от аэропорта, в 67 км от Анталии, в 17 км от Кемера, в 9 км от горы Тахталы и воздушного подъемника, в 12 км от Чыралы, а также в 1 км от исторического Ликийского пути.
Pludmales apraksts Пляж покрыт мелкой галькой, к тому же в некоторых местах специально насыпают песок. Береговая линия пологая, поэтому вход в море удобен для всех — как для самых маленьких, так и для тех, кто не слишком уверенно плавает.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • oļu pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранение багажа, экскурсионное бюро, услуги по продаже билетов, услуги консьержа, room service, ТВ-зал, сад.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Izklaide un sports В отеле Amore Teki 34rova к услугам гостей открытый бассейн, дартс и прокат велосипедов.
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Отель состоит из 20 номеров.

Istabās

Номера оснащены отоплением, сейфом, компьютером, прессом для брюк и телефоном с международной линией. В номерах есть электрочайник и посудомоечная машина, а также ванные комнаты с душем, бесплатными туалетными принадлежностями и банными халатами.

Adrese Tekirova Mah. 7014 Sok. No:4 Kemer-Antalya, 07995 Текирова, Турция
Tālruņi: 0 (242) 821 55 05
Tīmekļa vietne: Amore Boutique Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.