Gypsophila Club Marine 5*– Atsauksmes

134
Novērtējums 7.110
№63 viesnīcas reitingā Kemera
6.9 Numurs
7.4 apkalpošana
7.2 Tīrība
7.6 Uzturs
8.1 Infrastruktūra
Viesnīca tika atklāta 1991. gadā, pēdējais remonts notika 2018. gadā. Sastāv no astoņpadsmit 2 stāvu un trīs 3 stāvu kotedžām. Kluba viesnīca atrodas priežu birzī. Augsts apkalpošanas līmenis, izcils ēdiens, ērta maiga ieeja jūrā un aktīva animācija padara viesnīcu pievilcīgu ģimenēm ar bērniem. Mūsdienīgs SPA centrs, attīstīta infrastruktūra, ļoti labs miniklubs apstādījumu ielokā. Piemērots pāriem un brīvdienām ar bērniem.Vairāk →
аватар makastlt
Teritorija ir forš i sakopta un ar to visi plusi beidzā s. Un tagad mī nusi 1. Š ausmī ga mā jturī ba. 2. Slikta virtuve. 3. Nekvalificē ts personā ls. 4. Importa alkohola trū kums (ir tikai 2 vai 3 veidi un tas beidzas pirms sā kuma). 5. Pludmale nav aizbē rta, ieieš ana ū denī ir briesmī ga un bī stama. … Tomēr ▾ Teritorija ir forš i sakopta un ar to visi plusi beidzā s.
Un tagad mī nusi
1. Š ausmī ga mā jturī ba.
2. Slikta virtuve.
3. Nekvalificē ts personā ls.
4. Importa alkohola trū kums (ir tikai 2 vai 3 veidi un tas beidzas pirms sā kuma).
5. Pludmale nav aizbē rta, ieieš ana ū denī ir briesmī ga un bī stama.
6. Mini bā rs ir pavisam cits stā sts (papildinā ts DIENU - Ū DENS!! ! ).
Rezultā ts. Neļ aujiet sevi apmā nī t maksas emuā ru autoru krā sainajā m atsauksmē m.
аватар kuzneczn
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s palikā m š ajā viesnī cā.2021.  gada septembrī . 1. Pā rsū tī š ana. No lidostas nokļ uvā m kā das 50 minū tes (braucot bez sastrē gumiem). 2. Skaitlis. Apmetā mies vienā no istabā m "Acacia". Plusi: Istaba nav slikta, ir televizors, kondicionieris, peldmē teļ i, mini bā rs, fē ns, seifs bez maksas. … Tomēr ▾ Mē s palikā m š ajā viesnī cā.2021.  gada septembrī .
1. Pā rsū tī š ana. No lidostas nokļ uvā m kā das 50 minū tes (braucot bez sastrē gumiem).
2. Skaitlis. Apmetā mies vienā no istabā m "Acacia".
Plusi: Istaba nav slikta, ir televizors, kondicionieris, peldmē teļ i, mini bā rs, fē ns, seifs bez maksas. Minibā rs pirmo reizi bez maksas, pē c tam - par maksu. Ir neliels balkons.
Mī nusi: mini bā rs pē c lietoš anas netika papildinā ts. Visas atsauksmes par tī rī š anu ir patiesas, slikti tī ra istabu, dvieļ i tika mainī ti pā ris reizes 10 dienu laikā , gulta nav mainī ta vispā r, vannas istabā tikai salocī ja dvieļ us un papildinā ja ž eleju un š ampū nu komplektu un iztī rī ja pā ris reizes. Arī balkons netiek tī rī ts un no istabas netiek ņ emti netī rie trauki.
Istabā daž reiz tika ienests dzeramais ū dens, bet arī reti. Lai gan visā viesnī cā ir ū dens dzesē tā ji, tā pē c tā nebija problē ma.
3. Teritorija.
Plusi: Ļ oti skaista teritorija, daudz priež u, strū klakas, soliņ i, š ū puļ tī kli, aug puķ es, banā ni, liepas, viss ļ oti zaļ š un kopts. Tas ir ī paš i skaisti, kad jū s peldat jū rā , un fonā ir redzami kalni. Ir wi-fi. Ir divi baseini: viens ar slidkalniņ iem tikai bē rniem, otrs bez slidkalniņ iem. Uz vietas ir 4-5 bā ri. Ir laba trenaž ieru zā le, kur var nosvē rties. Teritorijā dzī vo daudz kaķ u (nevienam netraucē ).
Mī nusi: wi-fi ne vienmē r strā dā ja, kaut kur labā k, kaut kur sliktā k, bet kopumā ar to pietika. Ū dens baseinā ir nedaudz vē ss, jū ra siltā ka.
4. Animā cija.
Plusi: Animā cija ir ļ oti laba, un puiš i visi ir jauki, neuzkrī toš i. Ir futbols, volejbols, galds un teniss, boč ija, joga, ū dens aerobika, stepa aerobika, zumba, ū dens polo, š autriņ as. Vakara š ovi un diskotē kas, putu ballī tes. Dienas laikā notiek deju meistarklases. Ir pieejams mini klubs bē rniem un mini diskotē ka.
Mī nusi: visa animā cija ir ieplā nota noteiktā laikā , daž reiz daž as aktivitā tes pā rklā jas viena ar otru.
5. Pludmale.
Plusi: notī riet pludmali, izņ emiet atkritumus un netī ros traukus. Labajā pusē ir normā la ieeja jū rā , bez akmeņ iem. Ir divas piestā tnes ar sauļ oš anā s krē sliem. Normā las ģ ē rbtuves un duš as. Jū ra ir ļ oti silta un tī ra.
Mī nusi: iegū stiet vietu pludmalē tuvā k 12:30, kad visi dodas pusdienā s. No rī ta nevarē ju dabū t vietu. Jū rā daudz zivju, kas iekost.
6. Uzturs.
Plusi: Ē diens ir garš ī gs, pusdienā s un vakariņ ā s vienmē r bija daž ā da veida gaļ a un zivis. Dekorē ar kartupeļ u biezeni, frī kartupeļ iem, rī siem, makaroniem, daž ā diem dā rzeņ iem. Brokastī s bija omletes, ceptas olas, pankū kas, brokastu pā rslas, ž ā vē ti augļ i. Daudz daž ā du saldumu un gardu konditorejas izstrā dā jumu, ir saldē jums. Reiz bija meksikā ņ u virtuves vakars. Alkohols ir normā ls, labs alus, rozā vī ns, kokteiļ i. Ir arī uzkodu bā rs, kur var paņ emt lī dzi frī , burgerus, hotdogus, picas, spā rnus, augļ us. Ir trī s a la carte restorā ni, mē s bijā m zivju vienā , mums patika.
Mī nusi: bet laika gaitā viss kļ ū st garlaicī gi. Jū ras velš u tikpat kā nebija, tikai pā ris reizes mī dijas un kalmā ri. Karantī nas dē ļ jū s nevarat ē st pats, viņ i to tikai uzliek.
7. Serviss.
Plusi: Personā ls nav slikts, neuzkrī toš s, pieklā jī gs. Viesnī cas gidi visu skaidri un gaiš i pateica.
Mī nusi: SPA centrā jā ņ em lī dzi pludmales dvieļ i apmaiņ ā pret kartē m. Bet, tā kā viņ i pastā vī gi cenš as viņ us tur ievilinā t, tas bija nedaudz neē rti, bet ne kritiski. Vienreiz bijā m uz kompleksu “hammam, masā ž a, pī lings, maska” - nav slikti, bet otrreiz nebrauktu.
аватар sensor.major
Mī nusi: 1) Numurs reģ istrē š anā s brī dī bija netī rs (tumš ā grī da). Mā jturī ba ir viduvē ja. Katru rī tu skudras skraidī ja apkā rt. Bet mē s atnā cā m atpū sties nevis istabā , bet gan uz jū ru, tā pē c š is fakts mū s ī paš i neapbē dinā ja. … Tomēr ▾ Mī nusi:
1) Numurs reģ istrē š anā s brī dī bija netī rs (tumš ā grī da). Mā jturī ba ir viduvē ja. Katru rī tu skudras skraidī ja apkā rt. Bet mē s atnā cā m atpū sties nevis istabā , bet gan uz jū ru, tā pē c š is fakts mū s ī paš i neapbē dinā ja.

2) Lielā kais mī nuss ir sauļ oš anā s krē sli. Tā s ļ oti pietrū kst (lai pē c brokastī m atgultos pie jū ras, jā ceļ as 6 no rī ta un jā iet paņ emt vismaz 1 ģ imenei ar bē rnu) Protams, es to nedarī ju. , jo mā jā s pat 8 neceļ os. Kā pē c cilvē ki tā dara, nav skaidrs, tu atnā c pie jū ras un puse vietu vienkā rš i ir aizņ emtas, bet cilvē ku nav.

3) Virtuves ir daudz, bet viss kaut kā liess, bez garš as (nekā das pretenzijas, kaviā rs un krabji nav vajadzī gi) Bet kas to nogalinā ja, tā bija sapuvusi zivs (skumbrija) sanā ca 2 reizes ...CARL 2 reizes 5 zvaigž ņ u viesnī cā . (proti sapuvis, kauls nokrita no gaļ as un smarž a ir atbilstoš a) un reiz bē rnam aiznesa skā bos makaronus...man vajadzē ja visu izmē ģ inā t pirms doš anas bē rnam. Un bē rnu virtuve vispā r ir vā ja.
Š ķ iet, ka viesnī ca ģ imenē m ar bē rniem, bet paš iem bē rniem ē dienu izvē le nav ī paš i liela.

4.7 naktis nebija neviena uzstā š anā s ...ne tu cirks, akrobā ti, izrā de vai kaut kas tamlī dzī gs. Katru dienu tie paš i bē rni dejoja uz skatuves pie tā m paš ā m dziesmā m un devā s mā jā s. Nu tad, protams, diskotē ka utt. , bet es runā ju par kaut kā du priekš nesumu bē rniem.

5) SPA, proti, NAV viņ u pakalpojumi, jo man nevajag un neizmantoju, bet dvieļ u saņ emš ana no viņ iem. Ja es nevē los masā ž u un procedū ras, kā pē c man to pastā vī gi uzspiest 1-2 dienas. Lai dabū tu dvieļ us, man ir jā iziet cauri "paldies, nevajag" vilnim papildus jā uzklausa, kas katram ir slikti un tikai viņ iem ir vislabā kā apkalpoš ana un tad jā paskaidro, kā pē c man nevajag.
Ja cilvē kam tas ir vajadzī gs, viņ š vienmē r jautā s sev. Jū s varat vienkā rš i iepazī stinā t, kā pē c pastā vī gi ķ ircinā t un uzspiest.

Plusi:
1) Skaista un sakopta teritorija. Ugunsgrē ka veidi.
2) Pludmale laba (vienā pusē , bruģ akmeņ i otrā , oļ i un smiltis).
3) Bā rmeņ i ir vienkā rš i izskatī gi, bet ne visi. Ir puiš i, kuri vispā r nesaprot, ko ar ko jaukt un kā dā s proporcijā s. (Tiem, kam patī k piedzerties, protams, bū s tā pat) Lai gan daž u sejā s bija lasā ms, cik viņ š par mani priecā jā s.
4) Izklaides komanda ir vienkā rš i super slaucē ji. Viņ i vienmē r cenš as, aicina atpū sties niecī gajā izklaides laukā . Š ie ir vienī gie puiš i, kuri vienmē r ir jautri, joko, smaida.

Es personī gi š o viesnī cu vairs neapmeklē š u.

Dzirdē tas baumas, ka tad, kad tā bija Amara, bija savā dā k.

lpp. s Un tad jau var noņ emt liekā s zvaigznes, jo pat pē c Turcijas standartiem tas vairs nav 5.
аватар 13shammm
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Patika viesnī ca. Tā tad kā rtī bā... Reģ istrē š anā s pagā ja ā tri, iekā rtojos istabiņ ā negaidot 14-00. Istaba ir tī ra un izremontē ta. Mums bija skats uz kalniem. Sā kumā istabā bija zosā da, tad tā s vairs nebija. … Tomēr ▾ Patika viesnī ca.
Tā tad kā rtī bā...
Reģ istrē š anā s pagā ja ā tri, iekā rtojos istabiņ ā negaidot 14-00. Istaba ir tī ra un izremontē ta. Mums bija skats uz kalniem.
Sā kumā istabā bija zosā da, tad tā s vairs nebija.
Ē diens ir garš ī gs, svaigs un daudzveidī gs. Svaigi spiesta sula brokastī m. Uzlieta kafija ir pieejama reģ istratū rā un pludmales bā rā .
Pludmale ir oļ u vienā pusē un smilš u no otras puses. Pludmalē sauļ oš anā s krē sli ir aizņ emti no rī ta (tas ir mī nuss), bet uz mola vienmē r bija brī vi sauļ oš anā s krē sli.
Animatori ļ oti centā s – labi darī ts.
Viesnī cas teritorija ir ļ oti skaista.
Atpū ties apmierinā ts.
Завтрак Пирс с правой стороны Бассейн и вид на ресторан Пирс с левой стороны Очень красивый вид на горы
аватар degtyarenko78y
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
1. Ē diens ir garš ī gs. 2. Jū ra, pludmale, baseins, sacī kstes, teritorija, personā ls ir momentā ni atsaucī gs. 3. Animā cija bē rniem ir SUPER. Bē rni spē lē spē les, ved peldē ties, vakarā iedod vē stules. 4. SPA (maksas), bet tas ir lieliski. … Tomēr ▾ 1. Ē diens ir garš ī gs.
2. Jū ra, pludmale, baseins, sacī kstes, teritorija, personā ls ir momentā ni atsaucī gs.
3. Animā cija bē rniem ir SUPER. Bē rni spē lē spē les, ved peldē ties, vakarā iedod vē stules.
4. SPA (maksas), bet tas ir lieliski.
5. Alkoholiskie dzē rieni (nu labā k paķ ert dutifree).
7. Veļ a un dvieļ i ir labi, tie smarž o svaigi un kvalitā te ir laba.
8. Mē s atgriezī simies vē lreiz.
Bē rniem patī k, daba ir krā š ņ a, un arī vecā ki š ajā laikā atpū š as, ir tā da nianse, ka š ī ir tī rī š ana, bet man labā k bez sveš iem cilvē kiem.
Secinā jums cena un kvalitā te atbilst! Viss ar mē ru (Turcijā jau 3. reizi, š is ir mū su lē tā kais un neaizmirstamā kais atvaļ inā jums! ).
аватар gap4i4
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Mē s gaidī jā m, kad š is "atvaļ inā jums" beigsies! Ja domā , ka atpū ties 5* un UAl - NĒ , TĀ NAV!! ! Par servisu neko nevaru teikt, jo tā vienkā rš i nav. . . serviss un attieksme pret klientiem ir vienkā rš i š ausmī ga! Attiecī bā uz alkoholiskajiem importē tajiem dzē rieniem, kuros jā iekļ auj UAI, jums paziņ os, ka viss ir beidzies, vai piedā vā s vietē jos analogus. … Tomēr ▾ Mē s gaidī jā m, kad š is "atvaļ inā jums" beigsies!
Ja domā , ka atpū ties 5* un UAl - NĒ , TĀ NAV!! !
Par servisu neko nevaru teikt, jo tā vienkā rš i nav. . . serviss un attieksme pret klientiem ir vienkā rš i š ausmī ga!
Attiecī bā uz alkoholiskajiem importē tajiem dzē rieniem, kuros jā iekļ auj UAI, jums paziņ os, ka viss ir beidzies, vai piedā vā s vietē jos analogus...
Ē diens restorā nā ir vienkā rš i briesmī gs, sā kot no piena, kas atš ķ aidī ts ar ū deni, lī dz kartupeļ u biezenim, kas ū dens daudzuma dē ļ tajā tek pa karoti. . .
Pludmale ir maza un ne pā rā k labi kopta!
Visi viens otram virsū ! Atpū ta ir nereā la un pretī ga!
Vienī gais, kas š eit ir patieš ā m pienā cī gs, ir skaitlis. Tas bija tī rs un glī ti atjaunots.
Ja plā nojat sē dē t istabā un ievē rot diē tu - TU PIEMĒ RO! )
Nā kamajā dienā pē c ieraš anā s mē s tomē r nolē mā m mainī t viesnī cu, jo kā š eit palikt nebija iespē jams. Vismaz tā pē c no š ejienes var atgriezties jau ar gastrī tu, E. coli un citā m kuņ ģ a-zarnu trakta slimī bā m.
Lū dzis TUI viesnī cas gidam pā rcelt mū s uz citu viesnī cu par papildu samaksu, viņ š sā ka mū s pilnī bā ignorē t, pē c kā tomē r teica, ka mums ir jā paziņ o viesnī cai, proti, par viesmī lī bu un jā paskaidro, kā pē c vē lamies pā rcelties. varbū t š o problē mu var atrisinā t savā dā k un viņ i varē s piedā vā t kā du variantu.
Es piegā ju pie gestrelā cijas, viņ a jautā ja, kā pē c mē s vē lamies pā rvā kties. Un es viņ ai paskaidroju visus punktus no ē diena lī dz tam, ka hammam ir bezmaksas, un pie ieejas viņ i piedā vā par naudu!
Gestrelā cija tā vietā , lai vismaz mē ģ inā tu izlī dzinā t situā ciju, vienkā rš i sā ka bū t rupjš un strī dē ties par katru manu vā rdu. Lai gan es normā li, nepaceļ ot tonusu, teicu, ka š ī viesnī ca mums neder un gribam pā rvā kties!
Pē c tam mums vienkā rš i sā ka draudē t un teica, ka vai nu rakstam kvī ti, ka pretenziju pret viesnī cu nav, vai samaksā sim sodu, vai arī netiksim pā rcelti.
ZINI - TAS NAV NORMĀ LI, tā nav nevienā normā lā viesnī cā Turcijā . Tieš i TĀ DA ir viesnī cas gida un viesnī cas Š Ķ Ī RĪ BA.
Ja tomē r nolemjat izvē lē ties š o brī niš ķ ī go vietu. . .
. . . jums bū s jā ņ em lī dzi:
dvieļ i, jo š eit var nodroš inā t tikai grī das lupatas. . . (foto pievienots);
PIRMĀ S PALĪ DZĪ BAS KOMPLEKSS - tā kā š eit saindē š anā s garantē ta (pat MELONE bija skā ba. . . par piena produktiem nerunā ju) vakariņ ā s paliks stā vam viss, kas stā vē jis kopš pusdienā m + antisanitā ri apstā kļ i - netī rie trauki un tehnika taisa sevi. filcs;
tē ja - ja pē kš ņ i no rī tiem patī k iedzert tē ju, tad jā ņ em lī dzi, ir tikai melnais š efs. Nebū s ne zaļ a, ne cita, š ķ iet, ka ir "ir", bet nezinā mu iemeslu dē ļ to slē pj un saka, ka tā nav;
pē c pludmales apskatī š anas, iespē jams, vē lē sities kaut kā glā bt situā ciju un atpū sties - lai nejustos, ka Turcijas vietā atrodaties Odesā vai Kirilovkā ))
Var iznomā t telti. BET NE AMĀ RĀ , turpat netā lu ir Rixos, ir skaisti paviljoni un pludmale. Telts cena tā da pati, bet apstā kļ i. . . debesis un zeme. Š EIT...taisni kapets (foto pieteikumā ).
Arī duš ā uzmanies, lai kā jā s nenestu suvenī rus no Turcijas. Kopumā vienkā rš i rū pī gi izvē lieties viesnī cas. Tā kā cena var bū t vienā da, bet viesnī cas ir ļ oti...daž ā das)
Это полотенца Мебель Мебель Пляжные полотенца Пляжные полотенца Постель Грибок в душе
аватар 540m
Pirmo reizi atpū tos kopā ar vī ru š ajā viesnī cā.2020.  gada oktobrī . Un pirms tam septembrī atpū tā mies Turcijā citā viesnī cā , tā pē c mums bija iespē ja salī dzinā t atpū tas apstā kļ us COVID periodā daž ā dā s viesnī cā s. … Tomēr ▾ Pirmo reizi atpū tos kopā ar vī ru š ajā viesnī cā.2020.  gada oktobrī . Un pirms tam septembrī atpū tā mies Turcijā citā viesnī cā , tā pē c mums bija iespē ja salī dzinā t atpū tas apstā kļ us COVID periodā daž ā dā s viesnī cā s.
Viesnī cas numuriņ i ir diezgan veci – noplukuš i. Daž as lietas pat bija salauztas. Piemē ram, tualetes papī ra turē tā js, nestrā dā ja telefons, nestrā dā ja kondicionieris, nestrā dā ja tā lvadī bas pults. Visur kaut kā das plaisas, š ķ embas, uzbriedis laminā ts. Visur netī rī bas sajū ta. Par tī rī š anu neko nevaru pateikt, jo pē c uzkopš anas arī istaba izskatī jā s netī ra.
Pludmale ir slikta visā dā ziņ ā . Nolaiš anā s jū rā ir bī stama - akmeņ i ir lieli un asi. Ir ļ oti grū ti izkļ ū t! Jū s varat viegli gū t traumas. Pludmalē vietu nepietiek. Pirmajā dienā mē s nevarē jā m atrast sauļ oš anā s krē slus. Man bija jā iet uz baseinu. Daž i cilvē ki vienkā rš i guļ uz akmeņ iem, jo ​ ​ nav bezmaksas sauļ oš anā s krē slu.
Personā ls ir ā rkā rtī gi nekvalificē ts. Viņ i apkalpo bā ros un ē damistabā (jū s to nevarat saukt par restorā nu) ar acī mredzamu neapmierinā tī bu.
Animā cijas komandā ir krievvalodī gie no postpadomju republikā m – Turkmenistā nas u. c. Viņ u attieksme pret atpū tniekiem ir niķ ī ga vā rda tieš ā kajā nozī mē . Viņ i apsē ž as pie galdiem, nekaunī gi vē rš as pret "tu", viņ i var kliegt "slē gts! " vai "neviens cits nedabū s dvieļ us! ". Personī gi mē s ar vī ru pirmo reizi saskā rā mies ar š ā du attieksmi. Pret atpū tniekiem izturas ļ oti slikti.
SPA ir vecs un netī rs. Duš ā saplī suš i rokturi - ū deni nevar pieslē gt, saplī suš i ā ķ i, skapja durvis, plaukti. . . Netī rumi. Tā ir kaut kā da SPA parodija! Š ausmas ir pilnī gas. Turklā t ir problē ma sē dē t hammam, jo ​ ​ ir maksas pakalpojumi, kuru laikā visiem pā rē jiem ir jā atstā j. Cilvē ki tiek vienkā rš i padzī ti no turienes vā rda tieš ā kajā nozī mē . Gribu atgā dinā t, ka svē tku cenā iekļ auts hammam lī dz 18:00!
Vakara programma ļ oti vā ja – kā ds dzied krievu estrā des dziesmas skaņ u celiņ ā .
Pā rtika vairā k vai mazā k. Es nevaru teikt, ka tas ir slikti. Neliels saldumu klā sts. Tikai pakalpojumu pretenzijas.
Viņ i staigā pa teritoriju un pludmali un piedā vā aitā das mē teļ us.
Personā ls ir bez pā rmetumiem. Sā kot no pā rdevē ja veikalā un beidzot ar animatoriem.
Š ķ iet, ka mē s atpū tā mies padomju sanatorijā , kas ir zemā kā s kvalitā tes. Lai gan, pē c memuā riem, tur bija vē l labā k. Neiesaku š o viesnī cu.
аватар albinakomp81
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Es nekad nedomā ju, ka rakstī š u negatī vu atsauksmi. Viss sā kā s ar to, ka ierodoties Turcijā mums pateica, ka braucam uz citu viesnī cu. Kā ? ! Tā ! Rezervē jā m citu viesnī cu, tū roperatora statuss tika “apstiprinā ts”, bet, kā izrā dī jā s, Armas viesnī cu tī kla pā rstā vji lē ma citā di! Tas bija nepatī kami! Kā izrā dī jā s reģ istrē joties reģ istratū rā , tad tā du "laimī go" ir ļ oti daudz! Tā tad, mū su viesnī ca tika nomainī ta uz Amara club Marine 5*. … Tomēr ▾ Es nekad nedomā ju, ka rakstī š u negatī vu atsauksmi.
Viss sā kā s ar to, ka ierodoties Turcijā mums pateica, ka braucam uz citu viesnī cu. Kā ? ! Tā ! Rezervē jā m citu viesnī cu, tū roperatora statuss tika “apstiprinā ts”, bet, kā izrā dī jā s, Armas viesnī cu tī kla pā rstā vji lē ma citā di! Tas bija nepatī kami! Kā izrā dī jā s reģ istrē joties reģ istratū rā , tad tā du "laimī go" ir ļ oti daudz!
Tā tad, mū su viesnī ca tika nomainī ta uz Amara club Marine 5*. Viesnī cai ir skaļ š nosaukums Amara, un jū s uzreiz sev sakā t: š ī ir Amara! Bet! Š ai viesnī cai nav nekā da sakara ar Amara ķ ē di, agrā k, jā , bet tagad to vai nu ī rē ja Armas, vai arī izpirka, un tagad atrodas tā “spā rnā ”! Pirmais iespaids par viesnī cu ir vairā k “+” nekā “-”, bet pē c 2 dienu uzturē š anā s š eit sā c saprast, ka par 5* viesnī ca nekur tā lu nevelk!
Tā tad, viesnī cas priekš rocī bas:
1. Liela teritorija, kopta.
2. Lielisks skats uz kalniem.
Mī nusi:
1. Vecas istabas, no vā rda ļ oti vecas.
2. Slikta tī rī š ana telpā .
3. Ē diens neatbilst deklarē tajiem 5*, pat vairā k vai mazā k budž ets 5 dos Amarai priekš rocī bu uztura ziņ ā . Katru dienu viena un tā pati ē dienkarte, no rī tiem garas rindas pie omletes, kuru gatavo cilvē ks knapi kustoties. Brokastis sā kas 7:00, bet ne visi puiš i ceļ as tik agri, cilvē ki te ir atvaļ inā jumā un atpū š as, tā pē c atnā kot uz restorā nu lī dz 9:00 nedabū siet nekā das pankū kas, vafeles, jū s tiks atbildē ts "pabeigt"! Kā tas ir? ! Desiņ as ir zelta vē rtas, smalkmaizī tes, ar kurā m slavena Turcija, tik niecī gā sortimentā , ka nav ko izvē lē ties vispā r, no vā rda vispā r!
4. Saistī bā ar COVID-19 darbinieki uzliek ē dienu, viss bū tu labi, bet varbū t labā k, bet tas viss tiek darī ts tā , ka jū s š eit neesat laipni gaidī ti, jū s nedodat darbu, pē rkot ekskursijas uz viesnī cu, bet viņ i jums izdara labu. Personā ls nav apmā cī ts apkalpoš anas kvalitā tē , ē diens burtiski tiek "uzmests" uz š ķ ī vja, kā padomju ē dnī cā , daž reiz tas lido garā m un nokrī t uz galda, tā pē c viņ i to joprojā m ņ em no galda un mē ģ ina likt atpakaļ uz š ķ ī vja! Kā tas ir? !
5. Jū ra ir tī ra, bet ieieš ana jū rā ir dzī vī bai bī stama! Laukakmeņ i ir milzī gi, var savainot vai salauzt kā jas, tā pē c droš i nokā pt jū rā var tikai no mola.
6. Par kaut kā du sociā lo distanci nav runas, viesnī ca ir pilna.
7. Tagad sezona beidzas un nepatī kamā kais ir tas, ka viesnī cas ī paš nieki burtiski sā k taupī t uz atpū tniekiem. Ē dienkarte samazinā ta lī dz minimumam, bā ros nav normā lu, vismaz normā lu turku dzē rienu, saka “finish”!
8. Wi-fi labi darbojas tikai istabā , ar pā rtraukumiem teritorijā , pusdienlaikā gandrī z nedarbojas.
Daudz ir runā ts, varbū t haotiski, bet es nevienam neieteikš u š o viesnī cu!
Cienī jamie ī paš nieki, viesnī cas pā rstā vji, milzī gs lū gums, ja pozicionē jat sevi kā.5* viesnī cu, laipni sū tiet darbiniekus uz servisa apmā cī bu un pareizu attieksmi pret klientiem! Lai pareizi izprastu 5* viesnī cu kvalitā ti un servisu, apmeklē un uzzini, kā jā atbilst 5* viesnī cai! Ir cienī gi 4-ki, kas dos izredzes uz š o viesnī cu! Atcerieties, ka mē s esam tū risti, neatkarī gi no valsts un tautī bas, mē s sniedzam jums iespē ju nodroš inā t, ka jū su viesnī cas darbojas un ir pieprasī tas! Mē s maksā jam lielu naudu, lai atbrauktu atvaļ inā jumā un iegū tu kvalitatī vu un laipnu attieksmi pret sevi!
Es ļ oti mī lu Turciju, esmu braukusi pa daudziem reģ ioniem un viesnī cā m, esmu bijusi gan 4s, gan forš os 5, gan vienkā rš ajos, bet tā du attieksmi nekur neesmu redzē jusi! Man nevajag klanī ties un klanī ties, es nekad neprasu deklarē tā s kategorijas numuru, tikai vē los cieņ pilnu attieksmi pret sevi un savu ģ imeni un atstā t labvē lī bu citiem!
Vai ieteikt š o viesnī cu? Jā NEKAD! Š ajā sakarā mū su stā sts ar Armas tī klu ir beidzies uz visiem laikiem!
аватар anna_burlea
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Ģ imenes atvaļ inā jums (septembris 2020) ar bē rnu 4 gadi. Iespaidi no viesnī cas nebija tie pozitī vā kie. NEIESAKU! Pandē mijas laikā viesnī ca ir pā rpildī ta. RESTORĀ NĀ pie katra ē diena (dā rzeņ i, augļ i, maize un pamatē diens) jā gaida rindā. … Tomēr ▾ Ģ imenes atvaļ inā jums (septembris 2020) ar bē rnu 4 gadi. Iespaidi no viesnī cas nebija tie pozitī vā kie. NEIESAKU!
Pandē mijas laikā viesnī ca ir pā rpildī ta. RESTORĀ NĀ pie katra ē diena (dā rzeņ i, augļ i, maize un pamatē diens) jā gaida rindā.15 cilvē ki, visi drū zmē jas un par attā lumu nevar bū t ne runas. Daž reiz jū s nevarat atrast galdu.
Kamē r PLAY LAUKUMS ir slē gts, ierobež ojumu dē ļ gaismas ir izslē gtas pat vakarā . BĒ RNU ANIMĀ CIJA aprobež ojas ar mini diskotē ku, kas tiek rī kota blakus baseina bā ram, kur viņ i dzer un smē ķ ē un visi dū mi nonā k bē rniem. Pati minidiskotē ka ir absolū ti tā da paš a veida un tiek veikta kā izrā dei. AR BĒ RNIEM NAV KO DARĪ T.
PĀ RTIKA - katru dienu viens un tas pats - kartupeļ u biezenis, rī si, liellopu gaļ a un tī tara gaļ a tā pat gatavota un makaroni. Grilē ta zivs un vistas iesmi. Pā ris reizes bija suš i - tikai ietī ti rī si.
PLUDMA ir maza. Sauļ oš anā s krē sli jā lieto pulksten 7:00. Redzē ju, kā meitene jū rā smagi savainoja kā ju. Š ū ta lazaretē .
TĪ RĪ Š ANA tiek veikta katru dienu, BET mū su gadī jumā (nezinu kā citiem) sastā vē ja no dzē rienu papildinā š anas, tualetes papī ra un dvieļ u maiņ as. Nedē ļ as laikā gultas veļ a netika mainī ta.
ISTABA. Gaisa kondicionieris atrodas tieš i virs gultas. Bez tā gulē t nevar, ar to saaukstē jā mies, tā kā pū š tieš i pa gultu. Vannas istabā stikla duš as aizsegs ir ļ oti ī ss un ļ oti jā cenš as peldoties nespļ aut. Mē beles istabā s ir vecas un brū k. No mū su drē bju skapja nokrita atvilktne, un spogulis bija saplaisā jis.
TERITORIJA kopta un zaļ a. Bet mē s dzī vojā m Nerium kvartā lā . Takas veidotas no bruģ akmeņ iem. Katru agru rī tu pulksten 4 viņ i sā ka ripinā t ratus, š ķ iet, uz restorā nu - nebija iespē jams gulē t, jo uz š ī s flī zes ļ oti skaļ i dā rd un grab. Un, starp citu, arī krelles ar proviantu uz restorā nu iet pa taku, pa kuru atpū tnieki dodas uz jū ru vai uz restorā nu.
аватар mashek
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Ar TUI tū roperatora starpniecī bu rezervē jā m pavisam citu viesnī cu, bet autobusā saskā rā mies ar faktu, ka braucam uz Amara Club Marine Nature. Neticiet tū roperatoriem, kuri saka, ka viesnī cas tagad ir pilnas par 50%. Š ī viesnī ca, tā pat kā visas pā rē jā s, kuras izdevā s atvē rt š ogad, ir 100% pilna un plosā s no tū ristu pieplū duma. … Tomēr ▾ Ar TUI tū roperatora starpniecī bu rezervē jā m pavisam citu viesnī cu, bet autobusā saskā rā mies ar faktu, ka braucam uz Amara Club Marine Nature.
Neticiet tū roperatoriem, kuri saka, ka viesnī cas tagad ir pilnas par 50%. Š ī viesnī ca, tā pat kā visas pā rē jā s, kuras izdevā s atvē rt š ogad, ir 100% pilna un plosā s no tū ristu pieplū duma.
Sauļ oš anā s krē sli pie baseina un pludmalē ir jā aizņ emas agri no rī ta pirms brokastī m – ar tiem nepietiek. Galvenajā restorā nā arī ļ oti trū kst galdiņ u. Lai apsē stos, jā ierodas uz atvē rš anu vai pusstundu pirms slē gš anas.
Saistī bā ar koronavī rusu tagad darbinieki uzliek pā rtiku. Š ī iemesla dē ļ , lai ē stu, jā stā v vairā kā s garā s rindā s (pie salā tiem, pie gaļ as, pie piedevas, pie maizes, pē c augļ iem, pē c saldumiem u. c. - katrai ē dienreizei jā stā v atseviš ķ ā rindā ) .

Tā da pati situā cija ir bā ros: ja gribi kā du dzē rienu, stā vi rindā.10-15 minū tes. Lī dzī gi ar saldē jumu, gozleme utt. Atgā dina kausiņ u))
Kas attiecas uz ē dienu: ē diena pietiek, ē diens ir ē dams, bet, ja gribas kaut ko ī paš u vai ļ oti garš ī gu, š ī nav ī stā vieta.
Izsalcis noteikti nebū si, tač u arī no ē diena lielu baudu nesaņ emsi.

Visiem darbiniekiem ir maskas un dezinfekcijas lī dzekļ i. Tie ir visi piesardzī bas pasā kumi saistī bā ar koronavī rusu. Mē s nerunā jam par sociā lo distanci, jo visur ir blī vas milzī gas rindas un cilvē ku pū ļ i)

Telpas ir vairā k vai mazā k tī ras, bet ļ oti noguruš as un nobruž ā tas. 2018. gadā bija remonts: novā jinā tā s telpā s lika jaunas mē beles, vietā m rupji aizseguš as plaisas. Tā ir visa renovā cija. Tī rī š ana: vairā k vai mazā k, iznesa miskasti un mainī ja dvieļ us un gultas veļ u, bija arī mitrā tī rī š ana (ne katru dienu).

Atseviš ķ i daž i vā rdi par sanitā riju:

Muš u ir daudz visur: restorā nā , pie baseina. Viņ i vienkā rš i neļ auj man dzī vot, viņ i iekā pj š ķ ī vjos, kož man kā jā s utt. Atstā jot ē diena š ķ ī vi vai glā zi, es visu aptinu ar salvetē m.
Biež i vien tē jas glā zes ir netī ras, ar pē dā m un taukainā m nospiedumiem.

Priekš pē dē jā mū su uzturē š anā s dienā bē rnu baseinā viens no bē rniem kakā jā s. Zvanī ju dež urantam, kakas tika noķ ertas, baseins tika norobež ots ar lenti un viss. Š eit sanitā rija beidzas. Tā viņ š stā vē ja ar lenti lī dz dienas beigā m, un no rī ta tā atkal tika atvē rta. Ū dens netika mainī ts, ķ imikā lijas netika pievienotas.

Kopumā izdariet savus secinā jumus)
Animā cija ir vā ja. Koronavī rusa periodā bē rnu klubs ir slē gts, vakaros ir tikai mini diskotē ka.
Pieauguš ajiem pē c dziesmas skaņ u celiņ a vai dejas.
Jauku aerobiku, š autriņ as un ū denspolo katru dienu.
Pē c maniem novē rojumiem populā rs bija tikai ū denspolo.

Atpū tnieku kontingents, pē c maniem novē rojumiem: 50% - krievvalodī gie, ap 40% - turki, bija arī daž i angliski runā još ie.

Plusi: liela zaļ a, sakopta teritorija, pieklā jī gs personā ls. Ar to, iespē jams, visi plusi beidzas.
Secinā jums: Es š eit vairs neatgriezī š os un nevaru ieteikt š o viesnī cu.
Parādīt vairāk »


iemiesojums nemceva66
Būsim šajā viesnīcā 2019. gada jūnija beigās ar bērnu 7 gadi Kuram numuriņam dot priekšroku, lai nebūtu noplucis, viss strādā un nav tālu no jūras un restorāna?
5 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
iemiesojums alitravel
Es paliku šajā viesnīcā pirms 10 gadiem. Tagad lasu negatīvas atsauksmes par to. Pastāstiet man, kāda šīs klases viesnīca Turcijā jums patīk. (+/-)
7 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 9 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums clubmarine
‹ Viesnīca Gypsophila Club Marine 5*
Atrakcijas
Goynuk kanjons
Novērtējums 9.6
Turcija, Kemera
Atpūta, Daba
Olympos vagoniņš
Novērtējums 9.8
Turcija, Kemera
Daba, Transports
Pilsēta un Phaselis līcis
Novērtējums 8.9
Turcija, Kemera
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Отель был открыт в 1991 году, последняя реновация прошла в 2018 году. Состоит из восемнадцати 2-этажных и трех 3-этажных коттеджей. Клубный отель, расположенный в сосновой роще. Высокий уровень сервиса, великолепное питание, удобный пологий вход в море и активная анимация делают отель привлекательным для семейного отдыха с детьми. Современный SPA-центр, развитая инфраструктура, очень хороший мини-клуб в окружении зелени. Подходит для семейных пар и отдыха с детьми.

Atrašanās vieta В 41 км от аэропорта г. Анталья, в 15 км от г. Кемер, в поселке Бельдиби.
Pludmales apraksts Собственный песчано-галечный пляж протяженностью 150 м, 2 пирса обустроены лежаками и подушками. Бар на пляже (бесплатно).
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, услуги консьержа, камера хранения багажа, экскурсионное бюро, Wi-Fi в общественных местах (бесплатно), room service: круглосуточно (платно), 1 конференц-зал (макс. 40 чел., 60 м2), 1 основной ресторан (есть диетическое и вегетарианское меню), 3 ресторана a la carte: итальянский, турецкий — 1 раз за время проживания, по предварительной записи, бесплатно; рыбный — платно, 6 баров, 2 открытых бассейна с пресной водой (без подогрева) — главный бассейн 1100 м2, глубина 1,7 м, бассейн с горками (3 горки) 890 м2, глубина 1,4 м, у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы, полотенца: бесплатно, магазины, 1 конференц-зал (на 35 чел.).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem Детский открытый бассейн 25 м2, глубина 40 см, детские клубы: Mini Club 4-8 лет, Junior Club: 8-12 лет, Teenager Club: 12-16 лет, мини-диско, мини-кинотеатр, мини-шоу, тематические дни, развивающие игры и мероприятия, детский парк на открытом воздухе. 3D кинотеатр, раскраска футболок, картины из песка — платно. Детский буфет бесплатно (в главном ресторане), детская коляска: платно, детская ванночка (по запросу), детские горшки (бесплатно). В основном ресторане можно воспользоваться блендером и микроволновой печью для приготовления детского питания.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā  FREE 
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports 3 водные горки, живая музыка бесплатно, массаж платно, аквааэробика бесплатно, дартс бесплатно, стрельба из лука бесплатно, бочче бесплатно, стрельба из пневматической винтовки бесплатно, мини-гольф, мини-футбол бесплатно, пляжный волейбол бесплатно, моторные и безмоторные водные виды спорта — платно, 3 теннисных корта с жестким покрытием: освещение, прокат оборудования и уроки тенниса — платно, курсы серфинга платно, катамаран платно (с лицензией), спортивная академия платно, уроки подводного плавания платно.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • golfs
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • jogas nodarbības
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Отель состоит из восемнадцати 2-этажных и трех 3-этажных коттеджей: 309 standard room (из них 3 номера для инвалидов (с душем), макс. 2+2 чел., 26–32 м2), 63 двухкомнатных family room (2 спальни с дверью, макс. 4 чел., 39–45 м2),11 двухкомнатных suite room (гостиная, спальня с дверью, макс. 3 чел., 45–55 м2).

Istabās

Центральный кондиционер, Wi-Fi (бесплатно), сейф (бесплатно), телевизор, телефон (платно), мини-бар бесплатно (прохладительные напитки, пиво — пополняется бесплатно 1 раз в день), чайник (по запросу, бесплатно), набор для приготовления чая/кофе (пополняется бесплатно 1 раз в день), ванная комната, фен (бесплатно), туалетные принадлежности, халат и тапочки (бесплатно), балкон. Уборка номера: ежедневно, смена белья: 3 раза в неделю, room service (платно).

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis  FREE 
  •  FREE 
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi  FREE 
  • tējas/kafijas automāts  FREE 
  • balkons/terase
Adrese Göynük Mah. Başkomutan Atatürk Cad. No:151/1, 07985 Göynük, Kemer, Antalya, Turkey.
Tālruņi: +90 242 824 85 00
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в гольф (платно), баскетбол, футбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает йогой. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.