Paldies Amara Wing par brīnišķīgo uzturēšanos!!!

Rakstīts: 30 augusts 2012
Ceļošanas laiks: 10 — 21 jūlijā 2012
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Sveiki! Neskatoties uz to, ka kopš mū su apmeklē juma viesnī cā ir pagā jis vairā k nekā mē nesis, mē s joprojā m ar prieku atceramies š ī s dienas.
Viesnī cu izvē lē jā mies pē c tā s vē rtē juma, kas absolū ti atbilda tā s augstajam standartam:
1. Viesnī cai ir neliela, iekopta teritorija, uz kuras ļ oti kompakti un loģ iski izvietotas visas viesnī cas viesiem apskatā mā s vietas.
2. Mē s ar draugiem dzī vojā m standarta istabiņ ā s galvenajā ē kā , kur bija nodroš inā ts viss komfortam un mā jī gumam. Tika veikta ikdienas tī rī š ana.

3. Galvenais restorā ns ir liels, ar skaistu skatu uz viesnī cu no atvē rtā s terases-balkona. Ē dienu kvalitā te un daž ā dī ba, laba apkalpoš ana. Mū s alus cienī tā jus iepriecinā ja alus dā rzs starp skaistiem ziediem un strū klakā m.
4. Katru dienu lielajā brī vdabas bā rā , kas atrodas zem galvenā restorā na, tika rī koti patī kami izklaides vakari.
5. Pludmale ir maza, oļ aina. Neparasti dzidrs ū dens, no mola ē rtā k ieiet jū rā . Katru dienu tika veikta rū pī ga pludmales zonas tī rī š ana. Viesnī cas dziļ umā ir neliels baseins ar slidkalniņ iem pieauguš ajiem un sekls bē rniem.
6. Ļ oti ē rta viesnī cas atraš anā s vieta iepirkš anā s cienī tā jiem. Kemeras centrs atrodas 1 km attā lumā , abā s ceļ a pusē s ir daudz veikalu.
7. Viesnī cas teritorijā ir daudz augu un puķ u, kurus rū pī gi pieskata viesnī cas darbinieki.
Izmantojot iespē ju, lai arī novē loti, es vē los izteikt sirsnī gu pateicī bu viesnī cas personā lam par mū su lielisko uzturē š anos, par viņ u rū pē m un uzmanī bu. Novē lam visam viesnī cas personā lam veiksmi un labklā jī bu
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu