Laba viesnīca

Rakstīts: 14 oktobris 2020
Ceļošanas laiks: 3 — 13 oktobris 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 9.0
Š ajā viesnī cā dzī vojam jau treš o gadu. Pirmais gads bija kluss ģ imeniski, nā kamgad atbrauca ar draugiem un atkal atvaļ inā jums izdevā s 100%. Otrajai un nā kamajiem viesnī cas apmeklē jumiem tiek nodroš inā tas daž as privilē ģ ijas: viens bezmaksas a la carte restorā na apmeklē jums, peldmē teļ i, zobu birstes, pastas u. c. Numurā bija arī pā rsteigums: vī ns ar glā zē m, augļ i, kas ir ļ oti labi.
Gaisa temperatū ra no rī ta 20-22, pē cpusdienā.33-38, vakarā.27-29. Jū ra 26-28. Viesnī ca ir maza, labi uzturē ta un mā jī ga. Istaba ir tī ra, regulā ri tiek mainī ti dvieļ i un veļ a, mini bā rā ir pilns dzē rienu klā sts, kas tiek papildinā ts katru dienu. Mē s ieradā mies no rī ta, tā pē c mums piedā vā ja paē st brokastis, atstā t mantas noliktavas telpā , un mē s mainī jā mies, paņ ē mā m dvieļ us un devā mies uz pludmali.
Viesnī ca atrodas kalnu pakā jē , tā pē c gaiss ir tī rs un svaigs. Jū ra ir ļ oti tī ra, peldot zem kā jā m var redzē t ne tikai skaistu zivju barus, bet arī oļ us apakš ā .

Daudz izklaides: pludmales volejbols, boč a, ū dens aerobika utt. , animā cija ir laba. Tas ir ī paš i ē rti tiem, kas atpū š as ar bē rniem - viņ i noī rē ja miniklubu un ir laimī gi (pirā ti, indieš i, dā rgumi, bē rnu istaba, diskotē kas...). Viesnī cā ir arī brī niš ķ ī gs ū dens atrakciju parks ar slidkalniņ iem, kas aizrauj elpu. Super.
Ledusskapis ar dzē rieniem netā lu no pludmales ir piepildī ts ar ū deni, sulā m, ayran, kolu, spritiem (un stikla traukos) - dzeriet, cik vien sirds kā ro. No 10.00 atveras bā rs pie pludmales, un tur ir pilns importa alkoholisko dzē rienu klā sts, alus (izlej un pudelē s), č ipsi, rieksti, visā di kokteiļ i. . . Saldē jums arī visas dienas garumā , ja vē laties pē c svara (pistā cijas, karamele, vaniļ a, š okolā de...), un, ja vē laties, iepakoti (radziņ i, uz kociņ a). Kū ku displejs pludmales bā rā neļ auj garā m paiet.
Restorā ns nav slavē jams. Tī ri, skaisti trauki, galdauti, lieliska apkalpoš ana, ē dienu daž ā dī ba (tieš ā m premium ultra viss iekļ auts). Š ogad epidē mijas dē ļ ir daž i ierobež ojumi: restorā nā viss ir aiz stikla. Tiesa, salī dzinot ar pagā juš o gadu, ē dienu klā sts ir samazinā jies, tač u izsalcis nav aizgā jis neviens. Temperatū ra tiek mē rī ta pie ieejas restorā nā . Visur ir uzstā dī ti dezinfekcijas lī dzekļ u dozatori. Blakus viesnī cai pa ielu atrodas tirdziņ š , kurā š ajā periodā var iegā dā ties daudz ko par ļ oti labā m cenā m (sezonas beigas).
Nopirkā m pamē ģ inā š anai kafiju un pulvera tē jas, ļ oti patika. Tagad es zinu, ko pirkt. Teritorijā ir daudz augļ u koku: citroni, apelsī ni, granā tā boli. . . Ir vē l daudz ko rakstī t, bet labā k aiziet un pā rbaudī t. Mē s ne mirkli nenož ē lojā m savu izvē li, un mū su draugi bija sajū smā . Tagad zinā m, kur brauksim nā kamgad. . . Labi saprotu cilvē kus, kas š eit atbrauc atpū sties daudzkā rt. . . Iesaku visiem saulaino, viesmī lī go Turciju un brī niš ķ ī go viesnī cu "AKKA ALINDA".
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu