Jaukas ģimenes brīvdienas

Rakstīts: 30 maijā 2017
Ceļošanas laiks: 20 — 27 maijā 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Liels paldies viesnī cas personā lam un vadī bai par brī niš ķ ī go uzturē š anos!
Braucā m ar Anex Tour, lidojums iekrita naktī , kas ar bē rnu nav ī paš i ē rti. Viņ i aizgā ja bez kavē š anā s, viņ i arī ieradā s. Pā rsū tī š ana notika laikā , nekā du kavē š anos. Viņ i mū s apmetinā ja tuvā k vakariņ ā m, kā tas parasti notiek)
Viesnī cas teritorija ir sakopta. Pieauguš o baseini un bā ri atrodas tuvā k jū rai. Jū ra ir pie rokas. Pierce, vienmē r ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu. Uzreiz diezgan dziļ i, oļ i, staigā t sā kumā nav viegli aiz ieraduma : ) Sā kumā iedeva vienu istabu, bet tajā nebija deklarē tā interneta. Mainī ts bez problē mā m

Animā cija: atseviš ķ s punkts, ko es gribē tu teikt par animā cijas komandu. Kā ds pieauguš ais, kā ds bē rns - visaugstā kajā lī menī . Ar bē rniem klubā viņ i amatniecī bu, bē rnu diskotē ku, daž ā das izklaides. Un viņ i cepa picu, un bija indieš u ballī te) Pieauguš o animā cija - jū s š ū posies. Katru dienu deju kolektī vu priekš nesumi, komē dijas š ovi un daudz kas cits.
Ē diens visaugstā kajā lī menī . Bē rnu galds daudzveidī gs - tvaicē ti, vā rī ti, graudaugi katrai gaumei, pat zī daiņ u barī ba bija burciņ ā s) Arī pieauguš o galds ir lielisks - gaļ a, zivis, dā rzeņ i, augļ i. Ī sā k sakot, viss vienmē r bija pā rpilnī bā .
Kopumā es biju ļ oti apmierinā ts ar pā rē jo) Ž ē l, ka ar to nepietiek))) Nā kamajā reizē es paņ emš u vismaz 10 dienas vai pat 14
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu