Akasia Resort 3*– Atsauksmes

81
Novērtējums 3.010
pamatā
81 atsaukt
№270 viesnīcas reitingā Kemera
2.9 Numurs
3.2 apkalpošana
2.8 Tīrība
3.4 Uzturs
3.0 Infrastruktūra
Ģimenes viesnīca ekonomiskai relaksējošai atpūtai. Uzcelta 2001. gadā, pēdējā restaurācija veikta 2012. gadā. Apkārt apelsīnu un priežu kokiem. Sastāv no trim 4 stāvu ēkām (nav lifta).Vairāk →
аватар ausrinarija
 •  apceļots 8 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 1.0
Cenas un atraš anā s vieta? bu? iui pieš ķ irts 3? iet? divi? es? attiecī ba. Google bildes ir viltus vecas, vai neatbilst realitā tei? s. Kā ir ar istabā m? kas? virve, vai ne? Es varu, vai? jaunas sienas un paklā js? pā rklā jums, e. uzstā dī š ana ir nekā rtī ga, logi un durvis vaļ ā ? Jū s divi ES nož ē loju alva, ū dens uz grī das? Turē ties pie tas? priekš ? , smird dr? gme un pel? siais, tualete ir antisanitā ra. … Tomēr ▾ Cenas un atraš anā s vieta? bu? iui pieš ķ irts 3? iet? divi? es? attiecī ba. Google bildes ir viltus vecas, vai neatbilst realitā tei? s.
Kā ir ar istabā m? kas? virve, vai ne? Es varu, vai? jaunas sienas un paklā js? pā rklā jums, e. uzstā dī š ana ir nekā rtī ga, logi un durvis vaļ ā ? Jū s divi ES nož ē loju alva, ū dens uz grī das? Turē ties pie tas? priekš ? , smird dr? gme un pel? siais, tualete ir antisanitā ra.
Ē dnī ca antisanitā ra? s? patī k . Trauki apkā rt? palicis ē diens? nā c, kā ar galdiem? rieš ana? kauls, ja? d? ir lipī ga? ios
Vai bā rs ir pā rā k slikts? Dž im, visi? rī mes ielietas? vienreizē jā s lietoš anas 100ml. brilles.
Dušo patalpos grindys,an jų vanduo Duš Dušo kabinaklo Klozetasl Lemputė virš lovos Elektros instaliacija kambaryje Balkono durys
аватар bezmejnist
 •  apceļots 10 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 1.0
Pirmais iespaids ir, ka viesnī ca ir laba par naudu. Tač u nauda nav maza, salī dzinot ar citā m viesnī cā m un sniegtajiem pakalpojumiem. Lielu neapmierinā tī bu izraisī ja, pirmkā rt, skats uz viesnī cu - visur netī rumi, bet pē c tam - apmetne. … Tomēr ▾ Pirmais iespaids ir, ka viesnī ca ir laba par naudu. Tač u nauda nav maza, salī dzinot ar citā m viesnī cā m un sniegtajiem pakalpojumiem. Lielu neapmierinā tī bu izraisī ja, pirmkā rt, skats uz viesnī cu - visur netī rumi, bet pē c tam - apmetne. Divas dienas staigā jā m no istabas uz istabu ar koferiem. Karstais ū dens ne vienmē r ir pieejams. Istabas netī ras, santehnika veca, visam ir nepatī kama smaka, it kā te dzī votu desmit cilvē ki, kas darī ja tikai to, kas smē ķ ē ja cigaretes. Apkalpojoš ais personā ls pret ukraiņ iem neizturas draudzī gi. Bā rā mums teica, ka viņ i mū s nesaprata, kad prasī jā m kolu. Ē dieni ir garš ī gi pagatavoti, sadalī ti pa porcijā m, tikai salā tus varē ja uzlikt paš i. Nav izvē les. Tā pē c viņ i ē da to, ko deva. Bet ar to pietiek, lai nebū tu izsalcis. Atkal - personā ls! Gan sadale, gan viesmī ļ i ir ļ oti izvē lī gi un ņ irgā jas par mums, reizē m pat apvainojot. Atvaļ inā jums jau no pirmā s dienas izvē rtā s par murgu.
Mū zika skanē ja visu dienu un vakaru, daž reiz lī dz pulksten vieniem naktī . Tajā paš ā laikā viesnī cas aprakstā teikts, ka tā ir klusa un ģ imenei draudzī ga. Cilvē ki ieradā s pavadī t laiku klusumā ar saviem bē rniem, un pat sū dzī bas š eit nelī dzē ja. Ļ oti daudz "krievu", kuri vienkā rš i neizgā ja no bā ra, neredzē ja jū ru, jo visi sē dē ja pie baseina un tajā defekē ja. Tas izglā ba mū su atpū tu. Pludmalē bijā m vieni, tā pē c lielā ko daļ u laika pavadī jā m jū rā , nevis viesnī cā . Ukraiņ iem neiesakā m atpū sties Akacijā . Meklē jiet viesnī cas ar atbilstoš u personā lu un bez netī rumiem.
аватар lugcontrol
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Tikko ieradies. Atpū tas iespaidi ir vislabā kie. Uzreiz pē c ieraš anā s. Viņ i apmetā s uzreiz, bez problē mā m. Pirms pusdienā m tieš ā m nā cā s "meklē t lā pstu, kur izrakt un apē st tā rpu (gribē ju ē st)", bet tā nav viesnī cas vaina, rutī na ir rutī na. … Tomēr ▾ Tikko ieradies. Atpū tas iespaidi ir vislabā kie. Uzreiz pē c ieraš anā s. Viņ i apmetā s uzreiz, bez problē mā m. Pirms pusdienā m tieš ā m nā cā s "meklē t lā pstu, kur izrakt un apē st tā rpu (gribē ju ē st)", bet tā nav viesnī cas vaina, rutī na ir rutī na. Tā lā k brokastis, pusdienas, vakariņ as, ne tikai nebijā m izsalkuš i, nedod Dievs, ka nepalika labā k, (jā uzsē ž as uz svariem) tā tad viss ir ļ oti, ļ oti garš ī gi, mums patika, tā pē c ī paš s paldies š efpavā rs. Tad darbinieki, liels paldies visiem, visi ir pieklā jī gi, kulturā li, smalki, cieņ pilni, ī paš s paldies Tatjanai, Dastanam un visiem pā rē jiem puiš iem.
Istabas labas, gulta tī ra, ir kondicionieris, siltais ū dens visu diennakti, KO VĒ L VAJAG! ! ! Lī dz pludmalei 5-7 minū š u gā jiens, NU KAS, tikai vismaz neliels pā rtraukums brokastis. Diskotē ka lī dz 24.00, nu, puiš i, mē s atnā cā m atpū sties, nevis gulē t. (Kas grib gulē t, lai tas mā jā s). Ī sā k sakot, nā kamajam gadam plā nus nelikš u, bet, ja viss bū s kā rtī bā , tad nā ksim vē lreiz. Un tagad neliela atkā pe pie kolē ģ iem rakstniekiem. Puiš i, ciems ir netī rs, tā pē c jums paš iem jā bū t cilvē kiem, nevis cū kā m. Ejam uz pludmali, priekš ā ir pā ris, abi smē ķ ē , izsmē ķ ē juš i izsmē ķ i uz asfalta, pie viesnī cas galvenā s ieejas, ir urna un apkā rt ir daudz izsmē ķ u, ja nē cieniet viesnī cas personā lu, kas jums š o visu iztī ra, tad cieniet sevi, vismaz neesiet CŪ KĀ S, bet ESIET CILVĒ KI.
Ar cieņ u Maksims Lilija.
аватар kira145
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Uz š o viesnī cu devā mies neko ī paš u negaidot. Mē s bijā m vairā kā s trijotnē s, tostarp Turcijā , un zinā m, kā tur viss notiek. Mē s neesam tā di, kas nakš ņ o viesnī cā , tā pē c mums vajadzē ja tikai nebū t izsalkuš am un kaut kur gulē t. … Tomēr ▾ Uz š o viesnī cu devā mies neko ī paš u negaidot. Mē s bijā m vairā kā s trijotnē s, tostarp Turcijā , un zinā m, kā tur viss notiek. Mē s neesam tā di, kas nakš ņ o viesnī cā , tā pē c mums vajadzē ja tikai nebū t izsalkuš am un kaut kur gulē t. Š ķ iet, kas var bū t vieglā k?
Tomē r š ajā viesnī cā mū s gaidī ja nepatī kams pā rsteigums. Izlaidī sim sī kā ku informā ciju par apmetni un š ausmī go š auru istabu divu metru attā lumā - tas ir cits stā sts. Viss sā kā s ar tā sauktajā m "vakariņ ā m". Nonā kot pie ē damistabas (nevaru uzdrī kstē ties š o vietu nosaukt par restorā nu - lipī gi galdi un krē sli - labā k uzreiz uzvilkt garā s bikses, vienkā rš i pretī gi sē dē t ar pliku ā du), ieraudzī jā m rindu viss ceļ š uz ielu. Viņ i laikam izdala gaļ u, nodomā jā m un nolē mā m pagaidā m paņ emt putru un dā rzeņ us. Kā ds bija mū su pā rsteigums, kad š o neatradā m - no visiem "daž ā dajiem" ē dieniem bija š ķ ī vis ar vienkā rš i sasmalcinā tiem sī poliem, asajiem pipariem, kaut kā dā m dī vainā m mē rcē m, tomā tiem, gurķ iem. Viss un nekas cits. Nolē mā m iestā ties rindā pē c “gaļ as”, kas izrā dī jā s mazas zivtiņ as (ar zarnā m) ar jē liem kartupeļ iem, ko parasti dodam kaķ im, un neapstrā dā tus rī sus ar nesaprotamiem vistu ā du ieslē gumiem. Mē s, protams, bijā m š ausmā s, bet tā pē c. bija noguruš i, negā ja lamā ties. + Cerē ju, ka tā bija tikai vienreizē ja punkcija.
Tač u brokastī s situā cija izrā dī jā s vē l trakā ka - gurķ i, tomā ti, garens kukulī tis, vafeļ u groziņ i (kas kaut kur gulē ja, pē c smarž as spriež ot) un kaut kā di ievā rī jumi. Viss. Nekas vairā k. Bez olā m, bez siera, bez konditorejas izstrā dā jumiem. Kā to var ē st - nav skaidrs. Tā tad otrajai ē dienreizei bija jā pē rk veikalā .
Protams, pē c š ī jautā juma aktualizē jā m ne ar viesnī cas gidu (kura nekā di negribē ja š o jautā jumu sakā rtot un beigā s vienkā rš i apvienojā s un iecē la jaunu gidu (!! ! )), ne arī ar viesnī cas personā lu. Ī paš s "paldies" Azizam par palī dzī bu - viss, ko mē s no viņ a gaidī jā m, bija hammam reklā ma "tikai par 15 USD". Un pē c tam, kad atteicā mies - stulbi sastinga.
Rezultā tā ē dā m galvenokā rt ā rpus viesnī cas.
Tagad par otro daļ u, uz kuru cerē jā m - miegs: te neļ aus gulē t vismaz lī dz 12. Mū zika un karaoke bļ aus, lai neviens ausu aizbā ž nis neglā btu. Skaņ as izolā cijas bū tī bā nav, bass ir tā , it kā jū s guļ at zem skaļ ruņ a. Š ī iemesla dē ļ man bija jā gaida pludmalē un jā atgriež as pē c pulksten 12.
Pati viesnī cas pludmale, starp citu, ar miruš iem sauļ oš anā s krē sliem un milzī giem akmeņ iem. Teikt, ka tas ir neē rti, ir nepietiekams apgalvojums. Rezultā tā uzpeldē jā mies tieš i vienu reizi, pā rē jā laikā devā mies uz Kemeru.
Paš ā ciematā nav ko darī t, ja vien, protams, nepatī k justies kā staigā još am maciņ am, ejot pa vienu ielu.
Kopumā mē s gandrī z visu laiku pavadī jā m, izvairoties no š ī s krā tuves. Un tas ir vienī gais, kas izglā ba mū su svē tkus.
Tā pē c es kategoriski neiesaku š o viesnī cu, labā k piemaksā t (un vē l piemaksā ē dot atseviš ķ i) un izvē lē ties normā lu viesnī cu.
аватар vladimirp300
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Iepriekš uzrakstu viesnī cas meklē š anas kritē rijus un aprakstu par sevi. Es neesmu izlutinā ts tū rists, kurš biež i meklē savu izklaidi (ekskursijas, pā rgā jieni kalnos vai vecpilsē tā ). Tā pē c biež i vien viesnī ca man pilda kā du funkciju (guļ , paē d). … Tomēr ▾ Iepriekš uzrakstu viesnī cas meklē š anas kritē rijus un aprakstu par sevi.
Es neesmu izlutinā ts tū rists, kurš biež i meklē savu izklaidi (ekskursijas, pā rgā jieni kalnos vai vecpilsē tā ). Tā pē c biež i vien viesnī ca man pilda kā du funkciju (guļ , paē d).
Pamatojoties uz to, tika izvē lē ts budž eta variants, kam teorē tiski bija jā atbilst iepriekš minē tajiem pieprasī jumiem.
Jau iepriekš pieņ ē mu, ka bū s "nogurusi istabiņ a", kaut kas sliktā ks par teikto, viesnī ca bū s garlaicī ga utt. bet. . . es nekad neesmu bijis tik vī lies. . .
Kā izrā dī jā s, viesnī ca nav tik 3 zvaigznes. A 2. Tas ir fakts. Otrais! Svarī gs! Beldibi ciemats burtiski zaudē ja vietu tikai 2 gadu laikā (acī mredzot bloķ ē š anas dē ļ ), daudz atkritumu, salauzta pludmale un apkā rtnes. (nofotografē š u ciematu, man nebija laika uzņ emt dienas fotoattē lu, bet jū s sapratī sit, ka tur viss nav ļ oti labi, ja dodaties uz Turciju, labā k izvē lieties goynuk vai Kemer)
Tā tad, pati viesnī ca.
80% istabu vai nu ir vē rstas pret baseinu vai prom no tā , bet tā kā jums pretī bū s cita ē ka, logi bū s vē rsti pretī pā rē jā m telpā m (un pats galvenais) visas skaņ as no baseina nonā ks pie jums, un š eit sā kas ogas. Š ajā viesnī cā atrodas "diskotē kas Alya 90th" ar karaoke un arā bu mū ziku, kas bū s dzirdama pat ar ausu aizbā ž ņ iem lī dz 23.30-00.30 naktī ! (Skatiet foto plaisas logos, lai nevar paslē pties no skaņ as) Ja vē laties ceļ ot ar bē rniem vai vienkā rš i gulē t naktī , tad esat lemts ciest vai kā mē s guļ am pludmalē lī dz pat plkst. nakts, jo cita ceļ a nav. . .
Uzturs.
Pirmā s 3 dienas bija š ausmī gi. . . Tik ļ oti, ka nā cā s ē st š avarmu bodē s (un vē l domā jā m, ka tiksim viss iekļ auts, lai arī pirmajā trijniekā ) cerē ju uz bagā tī gu salā tu izvē li , graudaugi un nedā rgie turku saldumi, bet no konserviem dabū jā m tomā tus, gurķ us, maizi, zivis, kas ir sliktā kas nekā mums ir atb (piecu analogs Krievijā ), biezpienu, kas skā bs 2 dienas, a ķ ekars salā tu ar majonē zi un SĪ POLU! VECIE smirdī gie saldē juma č iekuri un medus izvē le vai 3 ievā rī jumi. Viss. Patiesī bā jū s ē dī siet maizi, gurķ i un tomā tu. Un tad tu domā , kas bū s tā lā k? ? Galu galā jums kaut kas jā ē d, un tas jums bū s jā pē rk paš am...(jautā jums ir, vai š o naudu, ko jū s iztē rē jat pā rtikai, var uzreiz pievienot citai viesnī cai?? ? )
Starp citu, ir atseviš ķ s lete, kur tiek izdalī ta "gaļ a" vai kaut kas "ī paš s", un tur 30 cilvē ku rinda ierindojas un stā v tā , ka turks jums iedod mazu porciju. Un ne tas, ka tas bū s kaut kas vē rtī gs...
Bā rā jums bū s pieejama kola vai fanta, iedzeriet pē c sirds patikas.
Ir neliels slidkalniņ š , kas ieslē dzas uz pusstundu tieš i uz 30 minū tē m. Bē rni ar prieku tur skrien un aizņ em (jautā jums, kā pē c gan to neieslē dzot uz visu dienu? )
Viesnī cā apgaismojums ir gluž i kā strijas lē najiem, jo ​ ​ gaisma ieslē dzas no kustī bu sensoriem, kas ne vienmē r strā dā , var salauzt galvu. . .
Istabā s gaisa kondicionē š anas filtri nekad nav tī rī ti, tā pē c padomā jiet par savu veselī bu. . telpā bū s tikai š ķ idrā s ziepes un tualetes papī rs
Internets Turcijā ir dā rgs 200 liri par 20 koncertiem. . . Tā pē c padomā jiet par internetu iepriekš . Par to jā maksā viesnī cā . Un slikti.
Es neredzu iemeslu aprakstī t kaut ko citu. Galu galā pat ē š ana un gulē š ana š ajā viesnī cā nedarbosies, un tas ir mazā kais, kas tū ristam ir vajadzī gs. Tā pē c, ja jū su ceļ ojums maksā.300 USD diviem, tad tas ir iespē jams. Uz š o viesnī cu varat lidot, ņ emot vē rā to, ka ē dī siet malā un nespē siet aizmigt pirms 00.30. pretē jā gadī jumā palieciet prom no š ī s viesnī cas.
Ужин Ужин Ужин Набережная Пляж Улица бельдиби
аватар Katerina338288
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Ar personā lu varat vienoties par numura maiņ u. Internets ir maksas, darbojas ļ oti slikti un tikai netā lu no reģ istratū ras. Bet visi nā k skatī ties youtube tiktok utt. , un tas noslogo visu tī klu. Tieš ā m agri no rī ta. pirms brokastī m, kamē r visi guļ strā dā t ar wi-fi, š ī ir izeja. … Tomēr ▾ Ar personā lu varat vienoties par numura maiņ u. Internets ir maksas, darbojas ļ oti slikti un tikai netā lu no reģ istratū ras. Bet visi nā k skatī ties youtube tiktok utt. , un tas noslogo visu tī klu. Tieš ā m agri no rī ta. pirms brokastī m, kamē r visi guļ strā dā t ar wi-fi, š ī ir izeja.
Ē diens ok, brokastis sliktas. Bet vai jū s mā jā s negatavojat daž ā du sū tru ē dienu izvē li? ! Pusdienu un vakariņ u izvē le ir lielā ka, ir daž ā das iespē jas, ir no kā izvē lē ties.
Telpas daž ā das, gan noguruš as, gan izremontē tas. jā skatā s/jā skatā s. Reģ istrē š anā s tuvu pusdienā m. Ir iespē ja pā rģ ē rbties, lī dz esat iekā rtojies.
Personā ls ir ieinteresē ts palī dzē t viesiem pē c iespē jas labā k, nesasalst.
Tā lu no jū ras, 10-12 minū tes ar bē rnu. Vientuļ š varbū t ā trā k)) pludmalē vienmē r bija pieejami sauļ oš anā s krē sli, bet tas ir tad, ja ierodaties uzreiz pē c brokastī m, 8-30 stundas. Pē c tam, kad cilvē ki pievelk un cieš i ar vietā m, protams. Saulriets jū rā – oļ i. bez ī paš a apavi ir grū ti. Viss nepiecieš amais tiek pā rdots pa ceļ am uz jū ru; peldē š anai no mā jā m nekas cits nav jā ņ em lī dzi.
Aizbraucā m pirmā m kā rtā m uz jū ru, kopumā ar visu esam apmierinā ti.
ужин дорога к морю
аватар eshka0010
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Izvē lies viesnī cu par saprā tī gu cenu. Principā norē ķ inā jā s 14.00. Ē diens normā ls, visa pietika, var lietot piedevas. Cilvē ki, neņ emiet ē dienu, ja nevarat to ē st - tas izskatā s mež onī gs no ā rpuses. … Tomēr ▾ Izvē lies viesnī cu par saprā tī gu cenu.
Principā norē ķ inā jā s 14.00.
Ē diens normā ls, visa pietika, var lietot piedevas. Cilvē ki, neņ emiet ē dienu, ja nevarat to ē st - tas izskatā s mež onī gs no ā rpuses. No gaļ as vistas daž ā dā s formā s. Arī deva 1 reizi aknas - ļ oti garš ī gi. Un 1 reizi deva ceptu siļ ķ i - briesmī gi.
No alkohola pusdienā s un vakariņ ā s tikai atš ķ aidī ts skā bs vī ns.
Baseins ir tī rs labs - bet ū dens ir vē ss un smird pē c balinā tā ja.
Istaba bija laba ar gaisa kondicionē tā ju.
Vakarā ļ oti skaļ a diskotē ka lī dz pusnaktij, aizmigt nav reā li.
Pludmale ar lieliem oļ iem, nevis ē rta ieeja jū rā ar bezmaksas sauļ oš anā s krē sliem.
Bet ja brauc atvaļ inā jumā , nevis sē ž istabā , tad daba ir super, jū ra silta un tī ra.
Ja meklē jat vairā k, brauciet ar dā rgā ku ceļ ojumu.
аватар Alina146260
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mū s interesē ja pati jū ra, nevis viesnī ca, tā pē c ī paš u sū dzī bu nav, bet tomē r viņ i mū su istabu netī rī ja, mē s paš i uzkopā m. Mums nepatika tas, ka duš ā nedarbojā s noteka un bija ū dens. … Tomēr ▾ Mū s interesē ja pati jū ra, nevis viesnī ca, tā pē c ī paš u sū dzī bu nav, bet tomē r viņ i mū su istabu netī rī ja, mē s paš i uzkopā m. Mums nepatika tas, ka duš ā nedarbojā s noteka un bija ū dens. Ē diens ir normā ls. Baseina zona bija tī ra. Lī dz pludmalei ejiet 5 minū tes. Viesnī cā nebija animā cijas, katru vakaru bija diskotē ka. Par personā lu sū dzī bu nav.
аватар Bogdan85303
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mums bija problē mas ar pirmo istabu, kurā bijā m apmetuš ies, tā bija ļ oti mitra, tā pat kā pirmajā stā vā , otrajā dienā mē s reģ istratū rā samaksā jā m papildus USD 5 un tikā m pā rcelti uz augš ē jo stā vu. … Tomēr ▾ Mums bija problē mas ar pirmo istabu, kurā bijā m apmetuš ies, tā bija ļ oti mitra, tā pat kā pirmajā stā vā , otrajā dienā mē s reģ istratū rā samaksā jā m papildus USD 5 un tikā m pā rcelti uz augš ē jo stā vu. istaba tur bija labā ka, viss bija kā rtī bā , izņ emot uzkopš anu, kuras vienkā rš i nebija. Ē diens normā ls, kā jau 3* viesnī cai, bija normā li ē dieni, daž i nebija ī paš i garš ī gi, vienkā rš i neē dā m, kas nepatika, tas arī viss. Teritorija un baseins ir kā rtī bā . Serviss nav slikts, ja neskaita telpu uzkopš anu. Pludmale atrodas 15 minū š u gā jiena attā lumā no viesnī cas, transporta pakalpojumi nebija pieejami. Blakus bija daž i veikali, lielveikali.
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca nav pietiekami slikta, numuriņ š C klasei normā ls, kondicionē š ana un tī rī ba ir svarī gā kā s lietas. 3 zvaigž ņ u ē diens ir lielisks, katru dienu bija daž ā di gaļ as veidi. Pati teritorija nav liela, viens baseins, uz 3 * normā ls. … Tomēr ▾ Viesnī ca nav pietiekami slikta, numuriņ š C klasei normā ls, kondicionē š ana un tī rī ba ir svarī gā kā s lietas. 3 zvaigž ņ u ē diens ir lielisks, katru dienu bija daž ā di gaļ as veidi. Pati teritorija nav liela, viens baseins, uz 3 * normā ls. Viesnī ca atrodas 3. lī nijā , bet pludmale nav tā lu, sauļ oš anā s krē slu pietika, ar to problē mu nebija. Kad izgā jā m no viesnī cas un gā jā m uz pludmali, pabraucā m garā m vairā kā m viesnī cā m, veikaliem, tirgiem, tas bija ļ oti ē rti.
Parādīt vairāk »


iemiesojums vishnevskaya9
Esam ar pensionāru mammu un bērns 2 gadus vecs gatavojas doties uz šo viesnīcu. Protams, atsauksmes nemaz nav iepriecinošas, taču par cenu mums ir pieejamas tikai dažas iespējas. No tiem Akasia Resort, Infinity Hotel un Alerya Kemerā un Las Palmeras Kamjuvā. Viss, protams, nav strūklaka. Sliecas uz Acacia pusi, jo viņiem ir sava bezmaksas pludmale. Jautājumi ir. Visās atsauksmēs tiek uzsvērts, ka līdz pulksten 14:00 viņi principā neapdzīvo, tas ir, pat ja ir brīvas istabas. Ierodamies ļoti agri no rīta, 4os, bezmiega nakts, būsim pārguruši. Vai ir reāli lūgt un saņemt reģistrāciju no rīta? Vai arī viņi pat par naudu neapdzīvos? Brokastīs vispār nav piena un nevienai ēdienreizei nav jogurta (jogurta)? Citos 3 tā bija ((( Domāju ar ko barot bērnu, ja pērc veikalā, nav ledusskapja (( Ja viņi iedod istabu ar skatu uz kalniem un ceļu, tas vienmēr ir tik trokšņains (naktī), ka mēs nevarēsim gulēt, nekavējoties pieprasīt citu?
9 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 7 atbildes
iemiesojums ziskin
Vai viesnīcai ir iekštelpu baseins, vai tur tiek uzsildīts ūdens?
9 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums olgab7
Braucu 2014. gada jūlijā, vai viesnīcā ir kādi uzlabojumi, varbūt viss nav tik briesmīgi?
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
iemiesojums lybimc
Kur Kemerā var iegādāties drēbes un dāvanas?
11 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
iemiesojums guchenko1
Es nopirku tūri, kā jau ar daudziem notiek, pēc tūroperatora ieteikuma ACACIA RESORT KEMER 3 *, atsauksmes izlasīju daudz vēlāk, lai teiktu ŠOKS, neteiktu neko!Esmu stuporā!Vai viss tiešām TIK slikti?!sieva no 21. septembra uz 8 dienām.Nav ko mainīt, nav spēka.Pasaki.
12 gadiem atpakaļ  •  11 abonenti 46 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Goynuk kanjons
Novērtējums 9.6
Turcija, Kemera
Atpūta, Daba
Olympos vagoniņš
Novērtējums 9.8
Turcija, Kemera
Daba, Transports
Pilsēta un Phaselis līcis
Novērtējums 8.9
Turcija, Kemera
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Семейный отель для экономного спокойного отдыха. Построен в 2001 году, последняя реставрация сделана в 2012 году. Окружен апельсиновыми деревьями и соснами. Состоит из трех 4-этажных корпусов (лифта нет).

Atrašanās vieta Отель расположен в поселке Бельдиби, в 18 км от города Кемер, в 45 км от аэропорта г. Анталия.
Pludmales apraksts Собственная территория на общественном песчано-галечном пляже, находится в 550 м от отеля, через дорогу. Протяженность пляжа составляет 20 м. Пляжные полотенца — платно. Заход в море — крупная галька. Автобус на пляж предоставляется 2 раза в день.
  • 3. un tālāk
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Wi-Fi в лобби (платно), 1 основной ресторан, 1 бар у бассейна, 1 открытый бассейн, без подогрева, площадь 250 кв.м, часы работы: 07:00-18:00, 1 водная горка, 1 крытый бассейн без подогрева (площадь 80 кв.м, часы работы: 9:30-21:00).

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • veļas mazgāšana
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem Детские секции в открытом и крытом бассейнах по 3 м2.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Дартс (бесплатно), шахматы (бесплатно), бадминтон (бесплатно), 1 водная горка, массаж (платно).
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • disko klubs  FREE 
Telpu apraksts

В отеле 120 номеров: Standard Room - площадь номера 22 кв.м, максимальное размещение 3 чел.

Istabās

Индивидуальный кондиционер, спутниковое ТВ, сейф на ресепшен (платно), прямой телефон (платно), Wi-Fi (платно), душ, фен (бесплатно), балкон или терраса, дополнительная кровать (по запросу). Уборка номера: ежедневно, смена белья: 3 раза в неделю, смена полотенец: 3 раза в неделю, room service (платно).

  • vanna/duša
  • fēns  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi $
  • balkons/terase
Adrese Bahcecik Mah. 17.Sok. No: 10, Beldibi
Tālruņi: Tel: +90 242 824-94-84 Fax: +90 242 824-94-81
Tīmekļa vietne: Akasia Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля собственный песчано-галечный, галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).