Adonis Hotel Kemer 3*– Atsauksmes

17
Novērtējums 4.410
№244 viesnīcas reitingā Kemera
5.1 Numurs
5.5 apkalpošana
4.7 Tīrība
5.2 Uzturs
4.6 Infrastruktūra
Viesnīca Adonis celta 1985. gadā, pēdējā restaurācija veikta 2012. gadā. Viesnīcas platība ir 2500 kv.m., tā sastāv no divām 3 stāvu ēkām.Vairāk →
аватар mishina6
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Izlasot citu atsauksmes, man š ķ ita, ka cilvē ki ir ļ oti izvē lī gi. Turcijā.4 reizes, vienmē r bijis 3. vietā . Viesnī cas bija brī niš ķ ī gas. Bet š is… 1. Skaitļ i. Viņ i vispā r nenoņ em. Viņ i paskaidroja, ka katrai telpai ir tikai viena atslē ga. … Tomēr ▾ Izlasot citu atsauksmes, man š ķ ita, ka cilvē ki ir ļ oti izvē lī gi. Turcijā.4 reizes, vienmē r bijis 3. vietā . Viesnī cas bija brī niš ķ ī gas. Bet š is…
1. Skaitļ i. Viņ i vispā r nenoņ em. Viņ i paskaidroja, ka katrai telpai ir tikai viena atslē ga. Ja gribas dvieļ us vai papī ru - jā skraida apkā rt, meklē jot apkopē ju. Grī das segums viss ir notraipī ts. Divas dienas prasī ja segas (bija forš i). Atbilde: "Visiem segu nepietiek, kad kā ds izbrauks ā rā , atnesī sim tev. " Otrā s dienas beigā s saimniece izvilka mū su segas no netī rā s veļ as kaudzes.
2. Ē diens. Ir dā rzeņ i. Augļ i tikai apelsī ni. Gaļ u vajag izmeklē t mikroskopā , un arī tad ne vienmē r. Ļ oti biež i ē diens ir auksts.
3. Bā rs. Alus nav vispā r. Darbojas tikai ē š anas laikā . Biež i vien nav bā rmeņ a un ļ oti biež i: FINISH.
4. Pludmale. Man nav savē jo. Vai apgulties uz akmentiņ a uz maza cigareš u izsmē ķ u pleķ ī š a, vai samaksā t 2 dolā rus. Sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem.
5. Atraš anā s vieta. Uz iepirkš anā s ielas. Ļ oti daudz kafejnī cā pretī ! Skaļ a mū zika tiek atskaņ ota lī dz pulksten 4:00. Nav svarī gi, uz kuru pusi ir vē rsti jū su logi.
6. Viesnī cu gidi nepalī dzē ja atrisinā t nevienu sadzī ves jautā jumu, viņ i pā rdod tikai dā rgus talonus.
Pirms aizbraukš anas viens atpū tnieks jautā ja: "Kad tu brauc? "
- Rī t
-Paveicā s, bet mums vē l 12 dienas jā cieš .
аватар ewgeniya
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Š ī nav mana pirmā trī s rubļ u banknote Kemerā , tā pē c man ir ar ko salī dzinā t, es visu saprotu, ka 3 *, kas nav dā rgi! Bet tā di netī rumi ir visur, un tā das š ausmas, kas bija restorā nā , nekur neesmu redzē jis! Visiem nepietika ē diena, tā pē c bija baigā s rindas, un cilvē ki vienkā rš i uzbruka pā rtikas piegā dei. … Tomēr ▾ Š ī nav mana pirmā trī s rubļ u banknote Kemerā , tā pē c man ir ar ko salī dzinā t, es visu saprotu, ka 3 *, kas nav dā rgi! Bet tā di netī rumi ir visur, un tā das š ausmas, kas bija restorā nā , nekur neesmu redzē jis! Visiem nepietika ē diena, tā pē c bija baigā s rindas, un cilvē ki vienkā rš i uzbruka pā rtikas piegā dei. Alkohols (ja to tā var nosaukt) š ajā "viss iekļ auts" viesnī cā nav iekļ auts ē dienkartē , vakariņ ā s tika atnestas divas pudeles vī na, aplietas ar ū deni, un tas bija visam pū lim, kā liela labvē lī ba! Neko vairā k nerakstī š u..... nebojā sev atvaļ inā jumu ar š o viesnī cu, Kemerā ir vē l cienī gā ki treshki!
аватар dim_ua
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Mans vē rtē jums atbilst viesnī cas "zvaigznī tei". . 3 no 10. Lai gan, iespē jams, viesnī ca ir tikai 2*. Viesnī ca ir ļ oti netī ra, a priori netiek uzkopta, tā pē c sagatavojieties paņ emt lī dzi savu CLEAN gultas veļ u. Norē ķ ins vē lā k, pakalpojuma principā nav. … Tomēr ▾ Mans vē rtē jums atbilst viesnī cas "zvaigznī tei". . 3 no 10. Lai gan, iespē jams, viesnī ca ir tikai 2*.
Viesnī ca ir ļ oti netī ra, a priori netiek uzkopta, tā pē c sagatavojieties paņ emt lī dzi savu CLEAN gultas veļ u.
Norē ķ ins vē lā k, pakalpojuma principā nav.
Ē diens atbilst "pakalpojumam": bez gaļ as, tikai zaļ umi un pupiņ as katru dienu. Bet kas visvairā k satrauc viesnī cā : mež onī gi (! ) antisanitā ri apstā kļ i, un, ja to vē l var paciest istabā , tad "ē damistabā ", ak, nē . Paņ emiet lī dzi aktī vā s ogles iepakojumus!
ps. mē s personī gi rakstī jā m operatorei papī ra sū dzī bas, kuras caur mū su gidu nodevā m uzņ ē muma birojam, un 4. uzturē š anā s dienā Kemerā tikā m pā rcelti uz citu viesnī cu. Godī gi sakot, es vē los atzī mē t TUI Ukraine operatora lojalitā ti.
аватар newpast
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Viesnī ca izvē lē ta, jo atrodas 5 minū š u attā lumā no jū ras un centra. Tač u, kā izrā dī jā s, pie viņ a nokļ uva jauna veida rež isora ​ ​ Iskandera komanda. Kur viņ am ir tikai ņ emt un neko nedot pretī , iznī cinā t pā rē jo un ideju par brī niš ķ ī go Turcijas valsti. … Tomēr ▾ Viesnī ca izvē lē ta, jo atrodas 5 minū š u attā lumā no jū ras un centra.
Tač u, kā izrā dī jā s, pie viņ a nokļ uva jauna veida rež isora ​ ​ Iskandera komanda. Kur viņ am ir tikai ņ emt un neko nedot pretī , iznī cinā t pā rē jo un ideju par brī niš ķ ī go Turcijas valsti. . no mū su autobusa bija 30 cilvē ki un, kad mē s nonā cā m viesnī cā , tur joprojā m bija 20 cilvē ki. Dienā apmetā s 3 cilvē ki. Viesnī ca bija pā rpildī ta un nebija kur palikt. Cilvē ki jau bija noguruš i, izsalkuš i. Visu bez izņ ē muma tū roperatoru saimnieki izlikā s, ka nezina, ka tas notiek š ajā viesnī cā . Normā la ē diena nav, izņ em salā tu bļ odu ar tomā tiem, kā postiem un vermicelli, tas arī viss. Pē c 5 minū tē m nekas nav.
Bija pat vē tra, jo vī rietis ieguva vairā k vermicelli. Un Iskander teica atpū tuš ajam, kuram virsū viesmī lis metā s ar nazi, neej uz pilsē tu, tur es tevi neaizsargā š u. It kā viņ š aizsargā tu. Jo cilvē ki nezinā ja, ka var vē rsties policijā .
Un mē s tik 2 reizes saņ ē mā m š o ī paš nieku. Godī gi sakot, 5 gadu laikā nekas nav mainī jies. Viss tas pats triks un stā sts, ko viņ i saka, ka vadī tā ji sajauca un dubultoja vietas. Rezultā tā vienā istabā sē ž.5 pā ri cilvē ku. Netī rumi, santehnika nedarbojas pareizi, atkritumi tiek glabā ti tieš i uz grī das.
MELI, KAS VEICA REMONTU. Viesnī ca tagad ir nosaukta Arikan un Arikan Ying. Taupiet savus nervus un izvairieties no š ī s viesnī cas.
аватар svetlanamasina
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
"Uz "Pegaza spā rniem" pretī sapnim" Noskatī ts 2012. gada 23. novembrī Kad Č eboksarā kļ uva vē ss, nolē mu doties uz Turcijas piekrasti sasildī ties. Tū risma aģ entū rā.1001 es paņ ē mu biļ eti uz lē tu viesnī cu "Adonis" Kemeras centrā . … Tomēr ▾ "Uz "Pegaza spā rniem" pretī sapnim"
Noskatī ts 2012. gada 23. novembrī
Kad Č eboksarā kļ uva vē ss, nolē mu doties uz Turcijas piekrasti sasildī ties. Tū risma aģ entū rā.1001 es paņ ē mu biļ eti uz lē tu viesnī cu "Adonis" Kemeras centrā . Lidojums bija no Č eboksari, tā pē c pulksten 18 pē c Turcijas laika jau biju iekā rtojies viesnī cā un paē du vakariņ as. Uzreiz jā saka, ka tie, kas cieš no rijī bas, par savu grū ti nopelnī to naudu papildus var droš i ē st jē ra shawarma pretī esoš ajā Isa kafejnī cā . Telpas ir tī ras. Tī rī š ana katru dienu. Dvieļ i š ampū ns un ziepes viss, kā vajadzē tu.
Tū risma aģ ents bija no "Pegasus", un pē c lū guma apmeklē t hammam viņ š pā rdeva parasto hammam par 40 USD. tas bija apkaunojoš i. Jo pusgadu iepriekš par 36 Camyuva viesnī cā Elite Life bija ļ oti kvalitatī vs hammam 3 stundas. Tā pē c es pametu vispā rē jo mazgā š anu, un man tika atgriezta puse no izmaksā m. Hamam un citas ekskursijas var lē ti un kvalitatī vi doties pie vietē jā onkuļ a, kas atrodas pā ri ielai no viesnī cas. Piemē ram, hammam 15 dolā ri. Savā di, ka tū res aģ enti ir tik bargi pret saviem tautieš iem. Nā kamajā rī tā sarunā ju nelielu fotosesiju un ekskursiju pa Kemeru. Pilsē ta jaunieš u atpū tai. Mū zika skan no rī ta lī dz vakaram. Dzī ve rit pilnā sparā . Tirgotā ji sparī gi piedā vā savas preces. Visi runā krieviski un angliski. Tirdzniecī ba ir piemē rota.
Man patika turku tē ja un svaigi spiesta melones sula uz ielas veikalā tikai par 1 USD. ES iesaku. Mameds, viesnī cas ī paš nieks, mī ļ ais, bija tik laipns, ka mums ar draugu, kurš pē c dienas atlidoja visu Kemeru, pavadī ja mū s uz turku diskotē ku uz putu ballī ti Salinosā . Viņ š mū su ceļ u kaisī ja ar rozē m. Milzī gs paldies viņ am. Viņ š zina, kā radī t noskaņ u. Par viesnī cu sū dzī bu nav. Pludmale lieliska - oļ i. Pludmalē ir darbinieks Akello. tikai par 10 dolā riem piedā vā daž ā dus priekus gan vī rieš iem, gan sievietē m, tū re atbilst statusam: viss iekļ auts. Sū dzī bu nav. Un biedrs Ibrahims ar prieku brauks ar motorolleru par jū su 20 dolā riem visu vakaru.
Jautri kā Mamba vietne, ja jū s zinā t, ko es domā ju. Ja austrumu puiš i piedā vā doties uz "Mullay Park", ejiet tikai ar to, kas jums patī k, bet atcerieties, ka uz tikš anos ar treš ajā m personā m pē kš ņ i notika, ka medus. apdroš inā š ana netiks apmaksā ta. Ielū gumus uz restorā nu var pieņ emt bez nož ē las. Ē diens garš ī gs. Sū dzī bu nav. Un tā pē c no sevis piebildī š u: uzvedies pieklā jī gi. Nekautrē jies varas priekš ā pat tad, ja esi atvaļ inā jumā .
Ресторан у Исы. Городской пляж Кемер Цветение в сентябре бесподобно. по дороге на пляж ключик фотосессия на пляже прощальный вечер идём гулять.
аватар dyogot
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Ļ oti netī rs - visur! Antisanitā ri apstā kļ i! Nav karstā ū dens! Š ā dos apstā kļ os baidī jā s izmē ģ inā t ē dienu. Baseinā peld sausas lapas, muš as un cigareš u traipi. Ī sā k sakot, aizbē ga uz citu viesnī cu. … Tomēr ▾ Ļ oti netī rs - visur! Antisanitā ri apstā kļ i! Nav karstā ū dens! Š ā dos apstā kļ os baidī jā s izmē ģ inā t ē dienu. Baseinā peld sausas lapas, muš as un cigareš u traipi. Ī sā k sakot, aizbē ga uz citu viesnī cu.
аватар KleopatraAvleta
Sveiki visiem! Es gribu atklā t visus briesmī gos un š ausmī gos noslē pumus, kas saistī ti ar Adonis Hotel 3 *. Kā pē c es tā saku? Jā , jo iepriekš ievietotā s pozitī vā s atsauksmes par š o viesnī cu ir vai nu rakstī juš i manekeni (vai viena un tā pati persona, kas reģ istrē ta ar daž ā diem nosaukumiem), vai arī atsauksmes ir par citu viesnī cu ar tā du paš u nosaukumu, kas atrodas nevis Kemerā , bet Antā lijā , vai ī paš nieks/ī rnieks ir mainī jis viesnī cu. … Tomēr ▾ Sveiki visiem!
Es gribu atklā t visus briesmī gos un š ausmī gos noslē pumus, kas saistī ti ar Adonis Hotel 3 *.
Kā pē c es tā saku? Jā , jo iepriekš ievietotā s pozitī vā s atsauksmes par š o viesnī cu ir vai nu rakstī juš i manekeni (vai viena un tā pati persona, kas reģ istrē ta ar daž ā diem nosaukumiem), vai arī atsauksmes ir par citu viesnī cu ar tā du paš u nosaukumu, kas atrodas nevis Kemerā , bet Antā lijā , vai ī paš nieks/ī rnieks ir mainī jis viesnī cu.
Pē dē jos 7 gadus atpū š oties Turcijā daž ā dā s pilsē tā s un daž ā du zvaigž ņ u viesnī cā s 3-5 reizes gadā , daudzajā s š eit sniegtajā s atsauksmē s neesmu redzē jis tā dus melus. Tas ir labi, tas nav tik svarī gi, jo "no mutes mutē " patē rē tā jam (tū ristam) jebkurā brī dī tiks atklā ta visa patiesī ba par viesnī cu - "lai cik ļ oti virve grieztos. . . ".
Bet fakts ir tā ds, ka dzī voš ana š ajā viesnī cā pastā vī gā izsalkuma stā voklī , bez vienas istabas uzkopš anas un pat par tik uzpū stu cenu, iepriekš lasot daudz pozitī vu atsauksmju - nu, tas jau ir par daudz ! ! !
Kā rtī bā :
Viesnī cas priekš rocī bas:
1. Lieliska atraš anā s vieta: pats Kemeras centrs - visi veikali, gandrī z visi publiskie tirgi, galvenie Kemeras bā ri, restorā ni, tā s diskotē kas - pastaigas attā lumā . Pat š ajā pilsē tā jū s nezinā t, kas ir dolmushi vai taksis: tas ir tik "sasniedzams" visam, ko sirds vē las. Tač u viesnī cas lieliskā atraš anā s vieta nenozī mē , ka pret tū ristiem jā izturas kā pret cū ku. Turklā t papildus š ai viesnī cai Kemerā ir pietiekami daudz viesnī cu, kas atrodas tajā paš ā vietā , centrā , kas ar š ā du konkurenci var pievilinā t tū ristus, kuri beidzot uzzinā s visu patiesī bu par Adoni. Kā pē c viesnī cas ī paš nieks š o faktu nesaprot?? ?
Viesnī cas mī nusi:
1. Uzturs. Veģ etā rietis. 10 Adonis dzī voš anas dienu laikā gaļ a reiz bijusi kebaba formā (vī ri, kas stā vē ja rindā pē c gaļ as, nebeidza vairā kkā rt skaļ i brī nī ties: “Vai tieš ā m mē s vismaz vienu reizi ē dī sim gaļ u (! ) ) Visam atvaļ inā jumam, pretē jā gadī jumā mē s pilnī bā zaudē jā m svaru uz dā rzeņ iem” ).
Vienmē r karstā veidā : rī si, kartupeļ i vai pupiņ as vai ar dā rzeņ iem sautē tas pupiņ as (bez gaļ as !! ! ), dā rzeņ i (smejos draugiem, bet tā tieš ā m notika): sausi rī vē ti burkā ni, rī vē ti burkā ni ar airā nu, rī vē ti kā posti sausi, rī vē ti kā posti ar airā nu, kaltē ti gurķ i, (tomā tu nav - viesnī cas pā rstā vji vispā r nezina, kas tas ir), daž ā di zaļ umi, cepti cukini, cepti baklaž ā ni (lai gan vē ders ar tiem varē tu pietikt, un tad jums bū s laiks piepildī t savu š ķ ī vi).
Un par kā diem augļ iem vai saldumiem mē s varam runā t? Reiz, ierodoties, saskā ros: tika iedoti sarucinā ti apelsī ni un ā boli, domā ju: paņ emt kaut ko vī nam no dutika, vai tad iedos kaut kā labā k, bet vairā k augļ us visā atvaļ inā jumā neredzē ju. Tā nav viesnī ca, bet kaut kā da koncentrā cijas nometne: ē d, ko dod, un neparā dā s. Un cik daudz sū dzī bu bija, pat no manas puses uz viesnī cas pā rstā vjiem, kuri sevi sauca par ī paš niekiem! Es ļ oti labi zinu turku valodu: es tajā pat sacē lu skandā lu: un viņ i "kas uz pieres, kas uz pieres. " Jau no paš a atbraukš anas tā sacē lā s, cē lā s, skatos - nekā das reakcijas, nospļ ā vā s un nolē mu paē st pā ri ceļ am esoš ajā restorā nā . Bet, atvainojiet, es neesmu par 5, ne par 10 tr. Es ierados š eit, lai tē rē tu naudu pā rtikai citur.
Nu, kas attiecas uz alkoholu, mī ļ ie, ir pieejams tikai degvī ns, kuru es savā dzī vē nedzeru. Ierodoties no lidmaš ī nas un reģ istrē joties viesnī cā ap 10:00, es dodos pie bā rmeņ a: vai varu iedzert alu? Viņ š man teica: bira bitti (alus ir beidzies). Kā , es saku, beidzā s 10:00? Sakiet, ka viņ š neeksistē ja. Nē , viņ š nekaunī gi melo: "bija, bet tas beidzā s. " Interesanti, kad tas bija? Un mums ar viņ u ir tā ds dialogs krievu, angļ u un turku valodā s visu atvaļ inā jumu no rī ta, pē cpusdienā un vakarā . Es pieprasu: jebkurā dienā parā diet vismaz vienam tū ristam ar alus glā zi, jo tas ir beidzies? Viņ š atsakā s, ka tu, sak, zvē r, es te tikai strā dā ju, neesmu ī paš nieks. Bet galu galā arī saruna ar saimnieku nedeva rezultā tu. Reizē m vakaros bā rmenis iedeva vī nu, bet tik atš ķ aidī tu (lai gan krasi atš ķ iras pē c krā sas, par garš u nemaz nerunā jot), ka nekavē jas dot kopā ar neatš ķ aidī tu vī nu, ko nā cies liet, kad tū risti "deguš i "Viņ am par vī na atš ķ aidī š anu ar ū deni.
Vakariņ as sā kā s 19.30. Sā kumā , kad ierados 29.04. 2013 - pirmajā s 5-6 dienā s, viesnī cā bija maz cilvē ku, bet vienalga, lī dz pulksten 20 pilnī gi viss bija beidzies, pat tie dā rzeņ i, kas bija traucē juš i visiem (tur ir ko medī t). No maija brī vdienu vidus cilvē ki ieradā s, pat galdiņ u nepietika. Jū s nevarat iedomā ties: pulksten 19.35 vairā k nekā puse ē diena bija beigusies, un viena dā ma man reiz sū dzē jā s: “Atnā cu pulksten 19.38 - bija palikuš i tikai zaļ umi, pat visi dā rzeņ i bija apē sti. Tagad palikt izsalcis? Vai tas notiek Turcijā ? Es atpū š os š ajā valstī pirms 10 gadiem un negaidī ju, ka tas varē tu notikt. Vai visur tā ir? Un arī par š o cenu? "
Man nā cā s viņ ai paskaidrot, ka Turcijā ir lē tā kas viesnī cas, bet ar labā ku pā rtiku, un viņ a man ieteica, kur ā rpus viesnī cas var ē st lē tā k, bet arī ar gaļ u.
Pē dē jā dienā pirms izlidoš anas, dzirdot no visiem stū riem krievu saš utumu izsaucienus par pretī go ē dienu un tā ā trajā m beigā m, es, nož ē lā pamā dama ar galvu, atzī mē ju viņ iem: Jū tu, ka drī z jū s te visi nomirsiet badā . Ar katru dienu situā cija ar pā rtiku kļ ū st arvien sliktā ka.
2. Tī rī š ana. Tā kā tā da neeksistē . Viena apkopē ja visai viesnī cai. Un cik reizes esmu gā jusi garā m vaļ ē jā m telpā m, kur viņ a uzkopj - visur var redzē t, ka telpas ir tukš as, bez tū ristu mantā m, un viņ a iztī ra tikai pē c tū ristu kongresa no istabas, ko es jutu uz sevi. Piektajā ieraš anā s dienā man, atvainojiet, miskastē sapuvuš as zemeņ u atliekas, un es nepiekritu dzī vot tā dā s š ausmā s vē l vienu pusi dienas, bet par tā du naudu. Es devos uz reģ istratū ru, prasot, kā pē c man nekad nav bijusi apkopē ja. Viņ i man paskaidroja: atstā jiet atslē gas reģ istratū rā . Es viņ iem teicu: "Bet kā ar obligā tu atslē gu klā tbū tni no apkopē jas no visā m istabā m ?? ? " Klusums atbildē . Es viņ iem teicu: “Ko man tagad darī t? Man tagad jā iet uz tuvā ko restorā nu paē st. tu vispā r nebaro, un tad pā rģ ē rbies peldkostī mā , jo ir pienā cis laiks doties uz jū ru, es netaisos skriet pē c apkopē jas visos viesnī cas stā vos pē c savā m atslē gā m, nezinot, kad viņ a izlems sakopt kopā ar mani? Klusums atbildē . Un tā arī notika! Skrē ju, meklē ju viņ u, lai pē c vakariņ ā m pirms doš anā s uz jū ru paņ emtu atslē gas, bet viņ a vē l nebija sasniegusi manu istabu. Sakopju pirms ieraš anā s no jū ras. NEIEROBEŽ OTS!! !
Trī s dienas vē lā k, pulksten 12, es dzirdu, ka kā ds uzlauž manas istabas durvis, atver slē dzeni, un manas durvis joprojā m bija aizslē gtas ar aizbī dni. (Tas ir, apkopē jai patiesī bā ir rezerves atslē gas. ) Un tas saplī st bez iepriekš ē jiem klauvē jieniem, es atvē ru durvis un teicu: ben uyuyorum, sonra gel (es guļ u, atgriezieties vē lā k). Ī sā k sakot, viņ a nekad vairs neapmeklē ja manu numuru. Ja es atpū tas vidū reģ istratū rā nebū tu teicis par nelikumī bā m, tad tā s vienas tī rī š anas nebū tu vispā r.
3. Mana reģ istrē š anā s arī notika ar augstprā tī go turku purnu, kurš no manis saņ ē ma naudu par palī dzī bu nest koferi, un paziņ oja, ka viss strā dā , ieskaitot visu pieejamo aprī kojumu 2 sekundes. Un tad, kad viņ š aizgā ja, es atklā ju, ka aiz aizvē rtā loga aizkara balkons ir pusvē rts, un pie durvī m nebija roktura, tas bija izplē sts “ar gaļ u”, un tā vietā pavē rā s caurums. . Un tā kā balkons neaizveras, tad gaisa kondicionieris, uz minū ti ieslē dzoties, uzreiz izslē dzas, jo. caurvē ja istabā . Ilgu laiku turks no uzņ emš anas nepiekrita iet skatī ties, ka man tā da pretī ga situā cija pē c maniem paskaidrojumiem. Un, ierodoties istabā , viņ š esot bijis ļ oti pā rsteigts. Bet š ausmī gi š aubos - viņ i visi zina viesnī cas barus, tas viss ir paredzē ts zī dainim.
4. Hamam. Turks sē ž uz ielas pie viesnī cas hammam ieejas un burtiski uzmā cas visiem - nā ciet pie mums. Es, vienmr ierodoties pirmaj dien ierodoties hammam, atstjot savu č emodā nu, devos pie viņ a: man vajag hammam un ļ oti labu pī lingu, jo. pirms mē neš a atlidoju no Taizemes - tur nodega un ā da jā atjauno. Viņ š man teica: "Mums ir lieliskas masā ž as. " Es viņ am teicu: "pirmā pī linga". Viņ š atver man durvis uz tumš u telpu, kurā tiek veiktas pī linga procedū ras: "Redzi, pat gaisma nedeg, hammam nedarbojas. " Es viņ am teicu: "Nu, es atnā cu, ieslē dziet to, es samaksā š u naudu, ne par velti. " Un viņ š man teica: “Ko es ieslē gš u hammam tevis dē ļ ? Izmest to? Es tev tikai masā ž u. " Es jau biju apmulsis, bet es dzī voju viens viesnī cā ? Un kā pē c uzmā kties: hamam, hamam. Tā tad reklamē jiet: masā ž a, masā ž a. Tā tad pie jums nenā ks neviens viesnī cas viesis, jo jū s nevē laties pā rpludinā t viesus klienta dē ļ .
5. Skaitlis. C pakā pē nekas neplū da, nebija trokš ņ a. Bet duš ā ir pelē jums, tikai 2 ziepes, bez š ampū niem. Uz maza balkona 1mx1m = divi krē sli un galds ar melnu un netī ru pā rklā jumu, kas nenomazgā vecumu - viņ a pat nicinā jā s nož ā vē t peldkostī mu un drē bes, baidī jā s, ka netī rumi no krē sliem iesū ksies mitrā s drē bē s . No viesnī cas balkona paveras skats uz nabadzī gajiem balkoniem ar tuvumā dzī vojoš o turku apakš veļ u un kalniem. Zem balkona atrodas viesnī cas restorā na jumts, uz kura guļ jau no laika un laikapstā kļ iem netī rā tū ristu veļ a, ko, š ķ iet, savulaik vē jš noplē sis no balkoniem. Skats, protams, ir pretī gs. Tač u viesnī cas ī paš niekam ir vienalga, ko tū risti redz no sava numura.
Un kas ir ļ oti slikti: ledusskapja trū kums. Par tā du biļ etes cenu nevarē ju gan dzert alu bā rā tā pastā vī gā s prombū tnes dē ļ , gan nest no veikala uz istabu, iepriekš ievietojot ledusskapī .
Un tū risti, kas dzī vo istabā s ar skatu uz bā riem, man ž ē lojā s, ka mū zika skan lī dz 3-4 naktī , un otrdienā s ap 4-5 no rī ta turki atbrauc - atver Sali Pazar tirgu, trokš ņ o. kliedz, nav iespē jams aizmigt.
6. Izbraukš ana. Man ir lidmaš ī na 8.25 no rī ta, tā pē c viņ iem vajadzē tu mani savā kt no viesnī cas kaut kur 4-5 no rī ta. Vakarā pirms izbraukš anas lī dz 21.30 ik pē c 15 minū tē m apmeklē ju reģ istratū ru ar cerī bu, ka parā dī sies informā cija par izbraukš anas laikiem, kam jā notiek pē c nepilnā m 12 stundā m. Beidzot, stā stot turkam par manu aizbraukš anu, viņ š teica, ka jā nā k klā t krievu meitenei, kas tur strā dā , bet viņ a tagad vakariņ o. Nogaidī jis viņ u pietiekami daudz laika (un man pulksten 21 bija jā paņ em mans ā das izstrā dā juma pasū tī jums no Stambulas tirgū , kas mani ļ oti satrauca), es atklā ju, ka viņ ai nav informā cijas, viesnī ca menedž erim vajadzē tu vē rsties pie kuram Pegam viņ š nosū ta š o informā ciju uz e-pastu, pē c sava noteiktā laika nogaidī š anas, viņ am visu izskaidrojot, es skatī jos, kā viņ š no Pegasus atsū tī ja informā ciju, lai izdrukā tu uz savu portatī vo datoru, bet man vairs nav laika! Jautā ju: pasaki tikai izbraukš anas stundu un es skrē ju, cilvē ki mani gaida, galu galā , atstā ju depozī tu, pē kš ņ i mani “uzmetī s”. Viņ š man teica: "Pagaidi, es to tū lī t izdrukā š u, tur viss ir rakstī ts. " Un viņ š kaut kur aizgā ja, krievu meitene ķ ē rā s pie citu tū ristu problē mu risinā š anas, mani nemanot. Tajā paš ā laikā viņ a stā vē ja un skaidroja naktī dež urē još ajam turkam, ka tū ristiem jā dod 8 pusdienas, kuras viņ am jā ceļ.4 no rī ta.
Un es kā durra stā vu un gaidu 10 (! ) Minū tes, kad tiks nodrukā ts. Tad beidzot parā dā s vadī tā js un it kā mani nepamana (mani tik ļ oti pā rsteidza š ī augstprā tī ba un bezkaunī ba! ). Es jau emocijā s viņ am teicu: kur ir info, galu galā cilvē ki mani gaida, un es atnā cu atpū sties un vadī t savu laiku, kā gribu par savu naudu, un stā vu un gaidu, nezinot stundu aizbraukš ana un neziņ a Ko un ko tu gaidi? Viņ š saka: "Ak, printerim ir beidzies papī rs. " Un ko pē c minū tes, pē c nosū tī š anas drukā š anai, to nebija iespē jams pā rbaudī t? Vai arī pajautā man, vai reģ istratū rā man iedeva informā ciju, un tikai pē c tam aizbrauc??? ?
Kā ar pusdienā m? 4 no rī ta, nokā pusi ar koferi uz reģ istratū ru, un iedevusi atslē gu, gaidī ju Pegazu pusstundu (vienmē r pā rliecinos. Par Pegazu nav sū dzī bu. Ierados laicī gi. ). un es ne tikai nesaņ ē mu vienu no pusdienā m, kas turkiem jā sniedz tū ristiem, kas izlido no rī ta (kuri nez kā pē c nebija tur manā izbraukš anas periodā ), bet arī sadursme ar mani, kad es jau devos ar Pegasus pā rstā vis uz autobusu: un tu man iedod atslē gas! ! ! Es jau viņ am kliedzu: ko tu darī ji, kad es atnā cu pie tevis un iedevu savas istabas atslē gas? Vai viņ š bija piedzē ries pirms pusstundas, vai viņ am bija izsista atmiņ a? Nu bezkaunī gi! Ko, pirms saskā rā ties ar mani, jū s nevarat pā rbaudī t, vai jū su dē ļ ā ir atslē gas? Es tikko biju viņ a pā rē jā jautā juma beigā s kā pē dē jais piliens – pabeidzu. Ilgu laiku es par tā du naudu izturē ju nelikumī bas viesnī cā .
Un tas viss par divkā rš u biļ etes cenu. Es saprotu, ka maija brī vdienā s taloni vienmē r ir dā rgi. Nu, paaugstinot cenas, jū s padarā t tū rista atvaļ inā jumu atbilstoš u, nevis otrā di, pasliktinā t to. Ja parastā s brī vdienu dienā s Turcijā var aizlidot uz Kemeru vai Alaniju, kā lē tā kajā m pilsē tā m (ī paš i Kemeru) par 7-10 tr. vienai uz nedē ļ u - 10 dienas (atkarī bā no sezonas, mē neš a un nedē ļ as nogalē m, kā arī no tū risma operatora) - un tas ir Singl, viss iekļ auts, jebkurā trī s, 100-400 m no jū ras un netā lu no centra. Daž kā rt cenas paceļ as lī dz 15 tr, bet tā dos trī nī š os ē diens ir kā karalim - katrā m pusdienā m un vakariņ ā m 2-3 gaļ as veidi, 3-4 augļ u veidi, 3-5 saldumu veidi, alus un vī nu neatš ķ aidī tu, un kopā ar š ņ abi dod arī vē ž us - viņ a pati ne reizi vien š ā dos trī nī š os atpū tusies. Turklā t es paņ ē mu vauč erus 3-10 dienas pirms izlidoš anas - ne pē dē jā brī dī , bet ne to, ko piedā vā lē tā k uz mē nesi vai diviem. Un es vienmē r iedomā jos - tā kā izmaksas ir mazā kas par 10 tr. 10 dienā s, tad nav ko tracinā t nevienu viesnī cu.
Bet š ajā gadī jumā es esmu vienkā rš i š okā !!! ! : Es paņ ē mu biļ eti 04/04/2013 (gandrī z mē nesi) par 20 tr. (! ) uz 9 naktī m vienviet, izbraukš ana pirms brī vdienā m: 2013. gada 29. aprī ļ a naktī pē c kaudzi pozitī vu atsauksmju par Adoni izlasī š anas un izsalkuš ā atpū tā , bez alus un ar atš ķ aidī tu vī nu, bez vienas tī rī š anas reizes. Jā , ar tā du attieksmi pret tū ristiem vajadzē tu bū t 3 tr. pē c nedē ļ as, kā tagad, pē c brī vdienā m piedā vā citas viesnī cas. Un apmē ram nedē ļ u pirms manas izbraukš anas mana biļ ete pieauga ar tā diem paš iem nosacī jumiem un datumiem lī dz 35 tr. uz vienu cilvē ku no Maskavas.
Nu kas par š ausmā m??????!!!! !
Apskatot fotogrā fijas š ajā vietnē pē c mana ceļ ojuma, es redzu, ka garkoni un viss personā ls ir pilnī gi atš ķ irī gs, un ē diens bildē s varē tu bū t pagā juš ajā vasarā , vai varbū t tie ir attē li no citas viesnī cas. Varbū t ir mainī jies ī paš nieks. Es to neizmeklē ju, jo sā kumā sastrī dē jies ar saimnieku, viesnī cā biju tikai pa nakti: ē du pilsē tas restorā nos, visu dienu biju pie jū ras un vakaros lī dz vē lam vakaram staigā ju pa pilsē tu un veikaliem. Nolē mu nebojā t savu garastā vokli ar esoš o lietu stā vokli viesnī cā .
Izlasot pozitī vā s atsauksmes pē c ceļ ojuma, man rodas iespaids, ka cilvē ki vienkā rš i nekad nav redzē juš i labas 3* viesnī cas Turcijā par daudz lē tā ku cenu.
Es stingri neiesaku izmest lielu naudu par uzturē š anos š ajā viesnī cā .
Izvē le ir tava!
аватар karisina_yandex.ru
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Cilvē ki! Ja iespē jams brauc uz citu viesnī cu!!! ! ! Mums bija trī svietī ga istaba, logi bija vē rsti uz ceļ u, un tur bija 5 kafejnī cas un mū zika lī dz pulksten 5 no rī ta. Miegs nav iespē jams. Gribē jā s pā rvā kties, bet pagalmā nav lielu istabu. … Tomēr ▾ Cilvē ki! Ja iespē jams brauc uz citu viesnī cu!!! ! ! Mums bija trī svietī ga istaba, logi bija vē rsti uz ceļ u, un tur bija 5 kafejnī cas un mū zika lī dz pulksten 5 no rī ta. Miegs nav iespē jams. Gribē jā s pā rvā kties, bet pagalmā nav lielu istabu. Reizi divā s nedē ļ ā s tika mainī ti dvieļ i un gultas veļ a.
аватар alina2684
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
izskatā s, ka ar savu komentā ru nevienu nepā rsteigš u un Ameriku neatvē rš u. Adonī biju pirmo reizi un, godī gi sakot, visu atvaļ inā jumu š okē ja tas, ka 3-ke var bū t daudz labā k nekā daudzos 4-os un pat daž os 5-os. Norē ķ ins Mē s devā mies ar Pegazu. … Tomēr ▾ izskatā s, ka ar savu komentā ru nevienu nepā rsteigš u un Ameriku neatvē rš u.
Adonī biju pirmo reizi un, godī gi sakot, visu atvaļ inā jumu š okē ja tas, ka 3-ke var bū t daudz labā k nekā daudzos 4-os un pat daž os 5-os.
Norē ķ ins
Mē s devā mies ar Pegazu. Man viņ i ļ oti nepatī k. Protams, š oferis apmaldī jā s un Adoni nevarē ja atrast pusstundu. Bet tas ir pats pilsē tas centrs.
Iepriekš ē jie komentē tā ji nemaldī jā s – tieš ā m, ierodoties viesnī cā , reģ istratū ras paš as aizpilda anketas. Mē s ieradā mies ilgi pirms reģ istrē š anā s - pulksten 10:00. mū s uzreiz aizveda brokastī s. Un jau 11 iekā rtojā s (tiklī dz istabiņ a bija brī va). Atkal, pē c atsauksmju izlasī š anas, mē s gribē jā m skatu uz baseinu. Bet jū lijs ir sezonas sezona un vietu ī sti nebija. Pat par naudu. Mū s novietoja augš ē jā stā vā . Sā kumā biju nedaudz apbē dinā ts: istabiņ a maza un skats uz rosī go pilsē tu. Bet jau takā . dienā es nemaz negribē ju mainī t savu numuru. Izrā dī jā s, ka naksnī gā pilsē ta mū s nemaz netraucē , un telpas izmē rs 2x ir diezgan pieņ emams. Un istabā s, no kurā m paveras skats uz baseinu, no logiem paveras izmisī gs cikā ž u troksnis. Karstais ū dens bija visu diennakti, kondicionieris darbojā s pareizi, dvieļ i tika mainī ti trī s reizes (atpū tā mies tur 9 dienas), gulta mainī ta vienu reizi. Trī s reizes mē s atteicā mies no tī rī š anas, jo bija pulksten 3 pē cpusdienā un mē s gulē jā m saldi, pē c sā tī gā m vakariņ ā m)). Vannas istabā bija 2 š ampū ni. ziepes (2gab. ) + š ķ idrā s ziepes, diegs + adata, peldcepure, maisiņ i.
Uzturs.
Es jau daudzkā rt esmu bijusi ā rzemē s (galvenokā rt 5 *), un mans vī rs - pirmo reizi. Tā pē c, kad viņ i paņ ē ma š o 3 * ku, es ļ oti uztraucos, vai viņ a pirmais iespaids par atvaļ inā jumu ā rpus Ukrainas tiks sabojā ts. Bet, izlasot visdaž ā dā kā s atsauksmes, izanalizē jot pusi no 3. Turcijā , es pats riskē jot un riskē jot izlē mu, ka dosimies uz Adonisu. Un, fu. nav nepareizi!
Baroja daudz, diezgan (par 3ki) daudzveidī ga un diezgan garš ī ga! Ž ē l, ka nebija Turcijai raksturī go saldumu cepš anas. Un tā tad viss priecē ja: gaļ a (vista) katru dienu (pusdienā s un vakariņ ā s) neierobež otā daudzumā (tas ir, pirmajā izdales kā rtā lē ja tik, cik pasū tī ji), un pē c pusstundas varē ji droš i doties vairā k, ja nepiecieš ams. Gaļ u gandrī z vienmē r pasniedza kā sautē jumu, vienreiz bija jē ra gaļ a, vairā kas reizes deva zivi (grilē tu un sautē tu), kā rtē jo reizi uz grila uzcepa kā du gaļ as lietu.
Piedevas: rī si ar plā nā m nū delē m (neatceros nosaukumu), manti (! ), garš ī gi makaroni, sautē ti vai cepti dā rzeņ i, lē cas....
Dā rzeņ i: jebkurš skaits visu veidu. tikai sagriezti dā rzeņ i, salā ti, sī poli un daž ā di citi...
Saldumi: vienmē r bija arbū zs un melones neierobež otā daudzumā . Tā pat ņ emiet tik daudz persiku vai aprikož u, cik vē laties. . .
Vienmē r svaigā kā maize.
Bā rā lī dz 22.00 viss, kas ierasts citā s viesnī cā s (alus, vē ž i, dž ins - viss dabī gs. . . ). Pē c 22.00 var dzert ū deni un tē ju. Starp citu, man tē ja nepatika. Es paņ ē mu somas lī dzi.
Ē dienu apkopoju: garš ī gs, sā tī gs, sā tī gs, svaigs, vienmē r pietika visiem, pat ja kā ds ieradā s vakariņ ā s nevis 7, bet 21:00 un vē lā k)
Personā ls
Es biju ļ oti apbē dinā ts, kad izbraukš anas dienā mē s nevarē jā m (nakts vidū ))) reģ istratū rā atrast atsauksmju grā matu. Godī gi sakot, es tā du servisu nesatiku visos 5, kuros biju. Es gribē ju rakstī t paldies, bet ne likteni. Puiš i vienmē r strā dā ja ar smaidiem, vienmē r operatī vi un vienmē r neuzkrī toš i. Netī rie trauki gandrī z nekad nestā v uz galda, un jebkurš pieprasī jums tika izpildī ts tajā paš ā minū tē . Š ausmī gi kaitinā ja daž i tū risti, kuri uzskatī ja pat š ā du pakalpojumu sev par nepietiekamu. Acī mredzot, ieraduš ies 3ku, š ie cilvē ki mē ģ inā ja parā dī t visai pasaulei, ka beidzot ir izdarī juš i labu visiem, ierodoties turku 3ku)). Rupjī bas ar personā lu, vienmē r neapmierinā tas sejas. . par laimi tā du bija maz. Personā la darbu nenogurstoš i uzraudzī ja viņ u stingrais direktors vai viesnī cas ī paš nieks. Tā ds sirms turku vī rietis. Pieklā jī gs pret tū ristiem, stingrs pret personā lu, bet vienmē r godī gs. katrā ziņ ā to var spriest pē c mū su novē rotā .
Bija jautri skatī ties uz viņ u galveno pavā ru. Viņ š vienmē r valkā ja gludinā tus pavā ra uzvalkus un forš as cepures. Es centos visu iespē jamo (lai gan galu galā lielā kā daļ a pā rtikas tiek atnesta uz viesnī cu). Un puika pie izdales nekad nevienu neapvainoja ar izlietā ē diena daudzumu. Un tas viss, protams, ar smaidiem.
Viesnī cas rajons
Mazs. Nav animā cijas. BET! Tas viss nav nepiecieš ams bez maksas!
Mani personī gi neinteresē , kas bū s viesnī cas kungs un jaunkundze))). Animā cija ir nepiecieš ama tikai tad, ja dzī vojat pā rpildī tā ciematā /tuksnesī (piemē ram, Taba), kur nav nekā cita, izņ emot daž as viesnī cas. Pats Adonis ir animā cijas centrā . Pilsē tas centrs, netā lu no vietē jā s Arbatas, kas atrodas uz centrā lā s ielas. Ataturks. Pā ri ceļ am no viesnī cas atrodas arī neliels parks. Ejot garā m viesnī cai Asdem (sarkanzaļ a), jū s nokļ ū sit citā satriecoš ā parkā . Vakarā Kemeras centrā ir gaiš ā ks pat nekā dienā . Tū ristu bars, veikali, barkeri, parki, skaistas alejas, ceļ i, laternas, gaismas - mmmm! Satriecoš s! Ja aiziesiet pa Arbatu (pa kreisi no viesnī cas) lī dz Ataturkam, tad Arbata kreisajā pusē padziļ inā jumā redzē siet, kā ar gaismā m tiek izgaismota lielā NUR konditoreja (ir garš ī ga baklava, bet ne visai lē ta). ). Un blakus ir uzreiz 2 lielveikali, kur paš i turki uzpē rk (cenas normā las).
Pegazs un ekskursijas
Es nevaru klusē t! Pegasus ir laba kompā nija, bet viņ u pā rstā vji ir ELLĒ ! ne reizi vien pā rliecinā jos par viņ u viesnī cu gidu rupjī bā m un neprofesionalitā ti. Sā kumā Renā ta sarū gtinā ja (Movenpick, Taba), un š ovasar islā ms vienkā rš i saniknoja (Adonis, Kemer). Nekaunī gais nepatī kamais nosvī dis islā ms "tikš anā s reizē ar viesnī cas gidu" mums stā stī ja par viesnī cu, tikai to (citē ju) "pludmale tur ir". tad klausī jā mies standarta lekciju par viņ a pā rdotajā m ekskursijā m. protams, pā rmē rī gi. . Arī tur vajadzē ja vairā k kaulē ties, bet principā domā ju, ka tik un tā netē rē jā m daudz. Mira-Kekova-Sv. Nikolass (2 cilvē ki) + katru otro dienu Aqualand akvaparks (2 personas) = ​ ​.105 USD. Ar Pegasu visi 200 bū tu izrā dī juš ies))). Mē s domā jā m paš i doties uz Aqualand (Antā liju), tač u nolē mā m nesatraukties un devā mies kopā ar aģ entū ru. viss ir kā rtī bā , pietika laika, lai daudzas reizes izbrauktu visus slidkalniņ us, ē dā m (ē dieni ieskaitot) no vē dera. bet tomē r seko. vienreiz mē ģ inā m iet paš i (salī dzinā juma labad)
Mira-Kekova - viss ok. Izņ emot š ī s nebeidzamā s iepirkš anā s tū res. bet bez tā m ekskursijā s, iespē jams, neviens nenes.
Jū ra
Jū ra netā lu, kā jau visi rakstī ja, cauri omulī gam mī ļ am parkam, 5 minū š u gā jiens. Kas dī vaini, tas ir retums, pat 4-5 * pludmalē VIENMĒ R bija bezmaksas sauļ oš anā s krē sli. Jebkurā diennakts laikā . Bet pati pludmale tieš ā m ir ļ oti š aura! gulta uz gultas. bet jau otrajā dienā pieradā m un tas vairs netraucē ja. Ū dens jū rā ir silts un tī rs. vī rs iepeldē ja tā lā k jū rā un tur novē roja lielus jū ras bruņ urupuč us. Ņ emiet lī dzi aizsargbrilles.
Tirdzniecī ba.
Es jau rakstī ju par tirgiem. protams, neaizmirstiet kaulē ties. Visur, izņ emot lielveikalus un veikalus ar fiksē tā m cenā m. zemā ks pat par saldē jumu un Burger King (mums nebija nevienas liras, un dolā ri ir nerentabli). Atgā dinā š u, ejot gar Limanu (Arbatu), jū s uzskriet st. Ataturks. Ir arī daudz veikalu, kafejnī cu un viesnī cu. Centrs ir tur. kaplič a, daudz skaistu strū klaku, un aiz tā m pat lieli tirgi un interesantas ielas.
Izskatā s, ka viņ a visu uzrakstī ja. Viesnī cu var izmantot ģ imenes, pā ri un uzņ ē mumi. Neviens neapvainojas. Dod Dievs, lai arī turpmā k š is neuzkrī toš ais, no pirmā acu uzmetiena 3k "Adonis Kemer" paliktu tā ds pats kopts, draudzī gs un viesmī lī gs.
Ja jū s interesē , uzdodiet jautā jumus. Varbū t vē lā k ielikš u foto
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es nezinu, kā jums izdevā s tik neveiksmī gi, mums personī gi viss patika un ne tikai mums! Acī mredzot agrā k bija cits ceļ vedis, mē s ar gidu runā jā m par š o tē mu. Tagad serviss tur superī gs, istabene labi pastrā dā ta, skaista, atstā j kaut kā viņ ai dolā ru, viņ a no dvieļ iem uz gultas maisī s visā das lietas. … Tomēr ▾ Es nezinu, kā jums izdevā s tik neveiksmī gi, mums personī gi viss patika un ne tikai mums! Acī mredzot agrā k bija cits ceļ vedis, mē s ar gidu runā jā m par š o tē mu. Tagad serviss tur superī gs, istabene labi pastrā dā ta, skaista, atstā j kaut kā viņ ai dolā ru, viņ a no dvieļ iem uz gultas maisī s visā das lietas. Tas ir jauki. )) Ē diens ir ļ oti garš ī gs, reizi divā s dienā s viņ i atved puisi, kas taisa š avarmu, tad kebabus, tad kotletes. . Labi)) Noteikti nomē ģ iniet hamburgerus netā lu no viesnī cas apelsī nu ā trā s uzkodas un saldē jumu no č alis, kurš bļ auj pa visu ielu "morrrrozhinoe"))) lai veicas! nebaidieties, viesnī ca ir patieš ā m forš a, mē s devā mies prom, gandrī z lī dz asarā m bija ž ē l.. .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums slepchenkova
Kas ir bijis šajā viesnīcā? Vai tiešām tur nav netīrumu un ēdiena? Es rezervēju, un tagad man ir bail iet ((((
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
iemiesojums rayak
Lūdzu, kurš dzīvoja šajā viesnīcā, pastāstiet par to sīkāk, vai ir vērts uz turieni doties, lai nesabojātu atvaļinājumu.Tās atrašanās vieta kartē nav norādīta, vismaz pie kuras viesnīcas tā atrodas? lai viņi tur neapmetas.Meklēju kaut ko lētu, bet baidos no trīskārša. Pastāsti man, kurš zina lētu viesnīcu Kemeras centrā. Paldies
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Goynuk kanjons
Novērtējums 9.6
Turcija, Kemera
Atpūta, Daba
Olympos vagoniņš
Novērtējums 9.8
Turcija, Kemera
Daba, Transports
Pilsēta un Phaselis līcis
Novērtējums 8.9
Turcija, Kemera
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Отель Adonis был построен в 1985 году, последняя реставрация произведена в 2012 году. Площадь отеля составляет 2500 кв.м., состоит из двух 3-этажных корпусов.

Atrašanās vieta В 60 км от аэропорта г. Анталья, в г. Кемер.
Pludmales apraksts В 150 м от отеля. Между отелем и пляжем проходит дорога и променад. Протяженность пляжа – 20 м.
  • 3. un tālāk
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
Viesnīcā

2 открытых бассейна, 2 бара.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autonoma
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports
  • volejbols  FREE 
Telpu apraksts

В отеле 82 номера.

  • vanna/duša
  • fēns
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • balkons/terase
Adrese 1109, Sokak, Kemer, Antalya, Turkey
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля собственный песчано-галечный пляж.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями.