LIELISKI SVĒTKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rakstīts: 1 augusts 2011
Ceļošanas laiks: 24 — 30 jūlijā 2011
Kam autore iesaka viesnīcu?: Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 9.0
Atgriezos pirms divā m dienā m. Lieliski atpū tos!!! ! Bijā m divatā uz 7 dienā m par 28000. Satikā m daudz cilvē ku no š ī s viesnī cas. Un visi maksā ja daudz vairā k. un daudz pakaramie, ledusskapis, gaiss kondicionieris, viss darbojā s. Par tī rī š anu un veļ as maiņ u nezinu, jo. nedē ļ u viņ i neaudzē ja sū dus, nebija cū kas un nepā rtraukti karā ja zī mi, ka guļ am un nevajag tī rī t. Man nepatī k, ja ienā k sveš i cilvē ki. Seifs ir samaksā ts bet mē s to neņ ē mā m.
Viesnī ca krievvalodī ga, jaunatne. Animā cijas katru dienu daž ā das, daudz jautrī bas, daudz sacensī bu. dienas bija Maksims, Grā di, Inna, J Romeo, Alexandra Stan un kā vē l kā ds)
Alkohols viesnī cā normā ls. Alu neš ķ aida ar ū deni. Paņ ē mā m lī dzi dutikā un reiz nopirkā m uz vietas (alus 3$ svaigi spiesta apelsī nu sula 1$ č ipsi 1$ saldē jums 1$ š okolā de 1$) blakus bā ri un kafejnī cas. shawarma 3$ , kafejnī cā var paē st par 5-15$ vienai personai.

Ē diens viesnī cā pacieš ams. Pirmā s 4 dienas ir normā li, un tad sā k apnikt. Viss ir svaigs. Daudz daž ā du dā rzeņ u, sojas(bet paturiet prā tā tā ir visā s musulmaņ u valstī s)Turcijā esmu bijis 3x, pirms tam pirmajā skrejceliņ ā biju 4 zvaigznē s un neko nemanī ju atš ķ irī bas. Gā ju atpū sties, nevis meklē t mī nusus(starp citu, nedē ļ u nevaru pateikt nevienu sliktu vā rdu)Gaļ u ē du mā jā s. Tiesa, pē dē jā dienā bijā m uz restorā nu(visvairā k dā rgais ir centrā kapelā , tur bija jā ņ em milzī gas porcijas pa vienam, mē s tur pā rē dā mies par 40$ liellopa gaļ a mē rcē ar rī siem un dā rzeņ iem + frī kartupeļ i + kola) visi teica, ka jā ņ em viena uz diviem . Porcijas ir milzī gas katrā kafejnī cā .
Jā , ar bē rniem tur nav ko darī t. Jaunatne uz ballī tē m un izklaidi tikai tur brauc !! ! ))))
Tuvumā bija daudz viesnī cu un 4 un 5 zvaigznes, neko ī paš u neredzē ju. Viss tik-tā . Atš ķ iras tikai pē c atraš anā s vietas lī dz jū rai
No Adalinas 5 min ar mikroautobusu lī dz jū rai. Iet pē c grafika. Pludmale laba, tī ra, smiltis un oļ i, matrač i, sauļ oš anā s krē sli, lietussargi bez maksas. Viesnī cā paņ ē mā m lī dzi ū deni no dzesē tā ja(bija auksti ) Vienmē r gā jā m no 9.40 lī dz 12.30 pa vakariņ ā m. Saulī tē pē c 12 vai nu gulē ja vai iestrē ga baseinā . (Starp citu, nebija nekā das smakas, bija tī rs, sauļ oš anā s krē sli un matrač i, vienmē r brī vas vietas, a liels baseins, volejbols)
Starp citu, lī dz publiskajai oļ u pludmalei var aiziet 200m. Tur viss ir samaksā ts. Negā jā m.
Braucā m ar jahtu no Pegasus (76$ par diviem), mums ļ oti patika. Aizbraucā m uz hammam viesnī cā par 40$ diviem - prieks !!!! !
Kopumā bija apmierinā ti, ī paš i par tā du naudu !!!!!!!!!!!!!! !
Tā pē c tiem, kam patī k tusē t vai vienkā rš i labi atpū sties, iesaku))))
Pirms ceļ ojuma izlasī ju kaudzi sliktu atsauksmju, labi, ka viss nav tā , kā te rakstī ja.
Noteikti brauksim vē l!!!!!!!!!!! ! !
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu