Atgriezta 05/07/11, viesnīca noteikti nav 4 zvaigznes

Rakstīts: 18 maijā 2011
Ceļošanas laiks: 28 aprīlis — 7 maijā 2011
Viesnīcas vērtējums:
6.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Sā ksim ar plusiem, tad bū s mī nusi, tad aprakstī š u kopē jo iespaidu.
Plusi:
1) Personā ls - tā du personā lu nebiju satikusi, sajū ta, ka esi lauku mā jā ar draugiem.
2) Check-in - ieradā s agri no rī ta, uzreiz iedeva atslē gas
3) Viesnī ca atrodas blakus galvenajā m diskotē kā m.
4) Pludmale ir ļ oti laba, lai gan ar 5. mikroautobusu lī dz turienei vajag 9 minū tes), ejot pa pilsē tu - 20 minū tes. Pludmalē ir laba mū zika, daudz sauļ oš anā s krē slu, tī ra un viss ir ļ oti civilizē ts.
Mī nusi:

1) UZTURS - cik esmu visē dā js, nav kaprī zs utt. utt. , bet ē diens tur ir ļ oti slikts. Lai gan atkal es atgriezos lieliskā formā , vē ders gandrī z pazuda, jo. Ikdienā ē du rī sus, lē cas, zaļ umus un dā rzeņ us, reizē m vistu (pā rē jo bija grū ti saskaitī t kā gaļ u), no saldumiem - VIENS tā ds nesaprotams kaut kas - vispā r - super veselī bai un izskatam)).
Tagad iespaidi.
- Viesnī cas kontingents (un acī mredzot visa Kemera) acī mredzami nav mans. "Nepabeigtā s" meitenes plū st uz š ejieni no visas mā tes Krievijas un peldas vietē jo pamatiedzī votā ju uzmanī bas lokā , no kuriem katrs ir "viesnī cas ī paš nieks" vai "kafejnī cas ī paš nieks" un š iem abrgeniem ir absolū ti vienalga, kuru ievietot. Daž i krievu jaunieš i jau ir pieraduš i, ka viņ u dzimtajā s Krievijas pilsē tā s ir daudz sievieš u, te viņ as ir galī gi stulbas no sava skaita.
- Varbū t, es vairs nebraukš u uz Kemeru - jā - kalni, jā - jū ra ir lieliska, bet kaut kā atmosfē ra nav ī stā . No izklaides - 4 vietē jā s diskotē kas, 2 no apakš as - ļ oti populā ras. Visas diskotē kas ir milzī gas un ir dalbež ka, zem kuras nav iespē jams dejot, nav nekā di bā ri, nav vidē ja izmē ra diskotē kas + iepriekš aprakstī ts + maijā katru dienu lī st lietus un saule ir tikai pirmajā pusē . diena.
- Ekskursijas. Mē s devā mies uz Miru - interesanti, bet aizkavē jā s, lai gan es joprojā m konsultē ju. Kā parasti, viesnī cas ceļ vedis to piedā vā par 55 USD, 2 minū š u gā jienā aģ entū ra pā rdod par 30 vai pat mazā k.
Protams, biju ī paš i nogurusi no Maskavas ziemas un tā visa, un tā bija lieliska iespē ja par 1.000 rubļ u paelpot svaigu gaisu un peldē ties jū rā . pē c 10 dienā m (ar lidojumu un viss iekļ auts), bet varbū t nā kotnē meklē š u citus ceļ us.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu