Mums visiem patika, lieliska cenas un kvalitātes attiecība! Mēs iesakām visiem.

Rakstīts: 25 jūnijs 2019
Ceļošanas laiks: 8 — 15 jūnijs 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 8.0
Š ajā viesnī cā atpū tā mies no 2019. gada 8. lī dz 15. jū nijam kopā ar vī ru. Bijā m apmetuš ies ar skaistu skatu no istabiņ as - uz kalniem. Numurā ir gaisa kondicionieris, ledusskapis, TV. Mē beles tieš ā m nav jaunā kā s modes - bet tā s ir 4 zvaigznes), tā pē c par mē belē m nav sū dzī bu. Veļ a tī ra, dvieļ i mainī ti, istaba tī rī ta katru otro dienu.
Runā jot par ē dienu, pirms lidojuma lasī jā m daž ā das atsauksmes par trū cī go ē dienkarti. Bet tā nav! Daudz salā tu, daudz daž ā du dā rzeņ u daž ā dā s gatavoš anas metodē s. Ir gan gaļ a, gan zivis (alternatī vi). Ī sā k sakot, izsalcis tu neaizbrauksi!
Wi-Fi darbojas visur viesnī cā , lai gan par maksu - 2 USD dienā . Mē s to neņ ē mā m, mē s to neizmantojā m daudz atvaļ inā jumā , un, ja nepiecieš ams, Kemerā ik uz soļ a katrā kafejnī cā ir bezmaksas Wi-Fi.

Ļ oti laba viesnī cas atraš anā s vieta - Kemeras centrā , viss ir blakus: kafejnī cas, veikali, klubi, lī dz jū rai (vietē jā pludmale) 5 minū š u gā jiens. Viesnī cai ir sava pludmale, kuru katru dienu paņ em pulksten 9 un atved pulksten 12, tū lī t pē c pusdienā m to aizved pulksten 14:00 un paņ em pulksten 18:00. Š ī pludmale man patika vairā k, jo. pludmale ir smilš aina un oļ aina, un jū s varat staigā t basā m kā jā m, par 1 USD jū s varat nopirkt svaigu sulu vai saldē jumu - un jums tiks dota Wi-fi parole, un jums bū s internets visu laiku, kamē r esat pludmalē .
Neskatoties uz to, ka viesnī ca ir 4 zvaigznes, visa personā la rū pes ir jū tamas it visā : viņ i tikko pabeidza ē st restorā nā - nekavē joties pienā k darbinieks un noņ em netī ros š ķ ī vjus. Visi darbinieki nemitī gi smaida, jautā , vai viss ir kā rtī bā . Ja rodas kā di jautā jumi vai problē mas, viņ i nekavē joties visu nekavē joties atrisina. Reiz vestibilā atstā jā m videokameru - tad jau pusi dienas mū s meklē ja, lai atdotu - patī kami, ka par tū ristiem tā rū pē jas.
Viesnī cas ī paš nieks Mustafa pastā vī gi atrodas tur, daž reiz stā v reģ istratū rā , staigā pa viesnī cu, noskaidro, vai š eit viss ir patī kami. Skaidrs, ka visi ļ oti cenš as izpatikt viesiem. Tā pē c neklausieties tajos, kas raksta sliktas atsauksmes: cū ka visur atradī s netī rumus!
Kopumā par pā rē jo palika ļ oti pozitī vs iespaids. Paldies viesnī cas personā lam un ī paš niekiem par mū su brī niš ķ ī go uzturē š anos. Mē s vē lamies atgriezties š eit atkal rudenī , un tas ir budž ets un elegants).
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu