Izcilas brīvdienas!

Rakstīts: 2 septembris 2021
Ceļošanas laiks: 12 — 19 augusts 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 10.0
Izcilas brī vdienas! ! ! Mē s palikā m š ī gada augustā . Iespaidi ir tikai pozitī vi, realitā te pā rspē ja cerē to. Fotogrā fijas neliecina par troksni, kas patiesī bā ir atpū tas laikā š ajā viesnī cā . Viesnī ca š ika, skaista, tī ras istabas ar burvī gu skatu, ļ oti plaš as, (235 tieš i ar skatu uz jū ru) tiek uzkoptas katru dienu, dvieļ i tiek mainī ti katru dienu. Halā tu nebija.

Liela teritorija un maz cilvē ku, tikai 179 istabas, vienmē r ir brī vi galdi un bezmaksas sauļ oš anā s krē sli gan pie jū ras, gan pie baseina. Ē diens ļ oti garš ī gs un visa kā pietiek, rindu nav. Ē diens ir visaugstā kajā lī menī , tā pat kā ē dienu klā sts. Bija ne tikai omā ri un mī dijas, bet arī pietiekami daudz zivju. Dzē rieni bā rā ir labi un plaš ā klā stā . Bā ri 3 - netā lu no jū ras, baseina un restorā na. Par sevi mē s atzī mē jā m Pinocolada un Mojito kokteiļ us, lai gan nekas cits.

Par TIMURU un viņ a masā ž ā m vispā r par hammam gribu pateikt atseviš ķ u vā rdu, tas ir kaut kas SUPER un Timurs kā forš ā kais cilvē ks viesnī cā - VIESNĪ CAS IZGLĪ TĪ BA, viņ š ir zemā k esoš ajā fotoattē lā - š is vī rietis ar lielo burtu)))). Viņ a draudzī gums un viesmī lī ba ir pā rsteidzoš a, vā rdu sakot izskatī ga. Pē c viņ a masā ž as un pī linga tavs iedegums bū s neaprakstā ms.

Ceturtdienas turku vakars, forš a ballī te ar turku garš u. Animatori katru dienu izklaidē gan bē rnus, gan pieauguš os, katru vakaru ir diskotē ka, karaoke, ir ko darī t.

Apejiet tikai gida pusi no firmas JOIN UP Kemran, neko no viņ a nepasū tiet, es nezinu vai viņ š vai visi viņ u gidi smeļ as naudu par visu, it kā caur viņ iem ir lē tā k, neļ aujiet sevi apmā nī t, viņ i ņ emiet naudu pat bezmaksas braucienos uz veikaliem, par kuriem maksā paš i veikali.

Iesaku viesnī cu! Jū s nenož ē losiet!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu