Viesnīca velk uz 3+*, neiesaku

Rakstīts: 14 augusts 2021
Ceļošanas laiks: 5 — 21 jūlijā 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 2.0
Tīrība: 2.0
Uzturs: 6.0
Infrastruktūra: 7.0
Sveiki. Vē los padalī ties ar savu viedokli par š o viesnī cu. Viesnī ca tika piedā vā ta ceļ ojumu aģ entū rā , saskaņ ā ar augstu novē rtē jumu un vē rtē jumiem. Esmu pieredzē jis tū rists, esmu bijis daudzā s valstī s, esmu dzī vojis luksusa 5 "viesnī cā s un hosteļ os, man ir ar ko salī dzinā t. Jau iepriekš atvainojos par "daudzajā m vē stulē m" un, iespē jams, pā rmē rī go emocionalitā ti....Viesnī ca kā dreiz bija pelnī jusi savu augsto novē rtē jumu, bet kopš š ī gada tā ir izī rē ta. Un ir iekš ē jie konflikti starp daļ u vecā s komandas un komandu, kas ieradā s ar jauno ī paš nieku. Un tas jū tas reā li. Bet tū risti to nedara. Jums tas nerū p, mē s ieradā mies, lai saņ emtu apmaksā tu 5 zvaigž ņ u atvaļ inā jumu, bet diemž ē l...neizdevā s ((.
Sā kš u ar plusiem:
1. Teritorija kompakta, mā jī ga, apzaļ umota, iež ogota, kas ir svarī gi ģ imenē m ar bē rniem. Milzī gs baseins ar ū dens slidkalniņ iem, sauļ oš anā s krē sli ap baseinu un pludmalē vienmē r ir pā rpilnī bā . Milzī gs pluss par to, ka ū dens baseinā ir dezinficē ts, es personī gi redzē ju aparā ta darbī bu.

2. Istabu skaits izcils, istabiņ as plaš as, gandrī z visā s tā vai citā di var redzē t jū ru un kalnus, nav nepiecieš ams pā rmaksā t par tieš u skatu uz jū ru, ē rtā m gultā m, dī vā nu, terasē mē beles un veļ as ž ā vē tā js. Mē beles jaunas, interjers visur pā rdomā ts, vienots koncepts Vidusjū ras stilā ir visur - istabā s, gaiteņ os, hallē s.
3. Pludmale smilš aina, tī ra, ieeja jū rā ļ oti maiga, nož ogota ar lentu ar bojā m, visi nemitī gi š ū pojas pa viļ ņ iem, lieliska atpū ta un gandrī z droš i. Ā rpus teritorijas pā ri ceļ am, starp citu, ir vē l viena pludmale, 7 minū š u gā jienā , atvē rta, arī pilna ar sauļ oš anā s krē sliem, pludmale un ieeja jū rā ir mazi oļ i, un dziļ ums ir ļ oti tuvu, kas ir interesē peldē š ana kā pieauguš ais))).
4. Restorā ns un ē diens 4. Š ķ iet, ka tie tikai uzņ em apgriezienus. . . Viesmī ļ i un pavā ri lielā koties nav apmā cī ti, nemitī gi nā cā s izteikt komentā rus vadī tā jai. Bet, jā atzī mē , viņ š reaģ ē ja pā rsvarā adekvā ti, ī paš i pē c manas sarunas ar viesnī cas ī paš nieku, un operatī vi rī kojā s.
5. Uzņ emš anas komanda ir diezgan patī kama, uzņ emš anas vadī tā ja ir ļ oti uzmanī ga dā ma, viņ a cenš as to izdomā t, risinā t problē mas, palī dzē t.
6. Ī paš s paldies Hamam komandai! Paldies, puiš i, par jū su profesionalitā ti! Jū s palī dzē jā t bē rnam un man ar muguras problē mā m. Emre ir "zelta roku" ā rsts! Un bija tikai prieks ar jums komunicē t – daudz pozitī va!
Lū k, kur pozitī vais beidzas. . . Pā rē jie ir mī nusi.

Sā kš u no krā sns. Par viesnī cas atraš anā s vietu ir rakstī ts daudz, jā , š ī ir intravertu paradī ze. Viņ i mū s atveda ap pulksten 9 no rī ta, lidojuma un transfē ra "gazeles" Intourist š ofera briesmī gā s sacī kstes salauztus un spī dzinā tus pa serpentī nu. Bet, neskatoties uz to, ka iegā dā jā mies ceļ ojumu paketi un paš i nerezervē jā m viesnī cu, nokā rtojā mies tikai 14:00. Dī vaini, viņ i apmetas visur, kad tū risti ierodas, iegā dā joties ceļ ojumu paketi. Mē s sē dē jā m un tad gulē jā m vestibilā netā lu no reģ istratū ras. Bija smacī gs, kondicionieri vai nu netika galā , vai nestrā dā ja. Acī s iekrita mā kslī go ziedu pā rpilnī ba. Neparasti 5 zvaigž ņ u viesnī cai dienvidu valstī …
Iekā rtojā mies, istaba ar bē rnu patika no pirmā acu uzmetiena, iegā jā m duš ā (no vannas piederumiem - š ampū ns, duš as ž eleja, ziepes, viss ir vienkā rš i, ekonomiskā klase, istabā nav ziepju trauku un glā zes zobu birstē m ) un devā s izpē tī t teritoriju. Ziedi izrā dī jā s mā kslī gi visur ē kas iekš ienē - hallē s, gaiteņ os, uz kā pnē m. . . Mū su istabā bija vā ze "zem akmens" pelē ka, ar divā m mā kslī gā m rozē m! Puiš i, vai jū s nopietni? Jū s pieņ emat slā vus - viesnī cā pā rsvarā ir krievi un ukraiņ i. Tu vismaz pieklā jī bas dē ļ painteresē tos par muitu. . . Uz kapa ielikā m 2 rozes akmens vā zē . Iznesu tos gaitenī .
Ļ oti labi, ka baseinā ir ū dens slidkalniņ i. Bet dī vaini, ka augš ā neviens nevirza bē rnu izjā des procesu no viņ iem, un viņ i ir ļ oti gari un stā vi. Dī vaini ir arī tas, ka slidkalniņ i darbojas tikai dienas laikā , karstumā no 11 lī dz 13 un no 14 lī dz 17 stundā m, kad bē rnus nav ieteicams laist saulē . Š ī iemesla dē ļ daudzi bē rni sadedzina un saslimst. Bū tu jauki uzlikt tentu virs baseina vismaz nelielā laukumā no saules, tur tieš ā m nav kur paslē pties, un bē rnus no ū dens izvilkt nav iespē jams, un arī pa dienu nekas cits nav jā dara.
Galvenā viesnī cas problē ma ir antisanitā ri apstā kļ i un netī rī ba. Mū su Rospotrebnadzor tā s noteikti slē gtu. Tī rī š anas kā tā das nav, no vā rda vispā r, pareizā k sakot, ir, bet sū dus nedara! Un visi par to raksta pirmie. Istabā mazgā jā m grī du 3 nedē ļ as VIENREIZ! Un tad pē c tam, kad prasī ju noorganizē t tikš anos ar viesnī cas ī paš nieku. Vā rī ts. Viņ š ne vienmē r atrodas š ajā viesnī cā , lai gan, iespē jams, pakalpojuma palaiš anas posmā ir nepiecieš ama lielā ka personiskā kontrole. Es viņ am pastā stī ju par visu, kam sā kumā centos nepievē rst uzmanī bu, bet, kad pē c tī rī š anas no istabas sā ka pazust pludmales dvieļ i (un par to nozaudē š anu tika piemē rots sods), personī gā s lietas dī vainā kā rtā pā rvietojā s pa istabu. mū su prombū tne, un tad pavisam pazuda no galda augļ i, ko nopirkā m tirgū , pacietī ba ir beigusies. Viņ a ieteica ī paš niekam parā dī t ī paš i problemā tiskā s vietas savā viesnī cā , viņ š teica, ka tas viņ am ir ļ oti svarī gi un interesanti, tač u tā lā k par š o lieta netika. Tiesa, saimnieka labā roka izklaides menedž eris Boraks pē c komunikā cijas ar saimnieku viennozī mī gi piedā vā ja paspilgtinā t manu brī vo laiku. Dā rgais Borak, tu esi piemē rots maniem dē liem. Un mana brī vā laika kvalitā te nepadarī s jū su viesnī cu tī rā ku, paņ emiet lupatu labā k, ja jums ir tik daudz brī va laika.

Kā da meitene, kura atpū tā s ģ imenes istabā ar 2 bē rniem, teica, ka viņ i bez atļ aujas ielauzuš ies viņ u istabā . Bija tā - viņ a iemidzinā ja bē rnus otrajā istabā , pati atpū tā s, pie durvī m pielika zī mi "Netraucē t", pē kš ņ i pamanī ja ē nu un soļ us no durvī m, gā ja divi cilvē ki - sieviete un a. vī rietis š ortos. Viņ a gandrī z kliedza no bailē m, labi, ka bē rni gulē ja, pretē jā gadī jumā viņ i bū tu jā mierina. Izrā dā s, ka viņ iem uz balkona no augš as uzkrita kā da lieta, un š ī ā trā s reaģ ē š anas grupa devā s uz "lietu". Viņ i, piemē ram, pieklauvē ja, bet neatvē ra, lai jū s varē tu ienā kt! Nevajag zvanī t, gaidiet saimniekus, nē - tas ir ā rkā rtē jas steidzamī bas jautā jums! Loģ ika ir traka! Starp citu, vī rietis joprojā m bija tas pats gā dī gais Boraks.
Srach (atvainojos) visur - gaiteņ os dekoratī vajos logos putnu izkā rnī jumu kā rta, uz mā kslī gajiem ziediem bieza putekļ u kā rta, aiz visiem toveriem stū ros putekļ i, atkritumi. Uz kā pnē m pie hammam starp pirmo un otro stā vu zem Bugenvilijas ziediem visas 3 nedē ļ as bija lipī gas peļ ķ es no arbū za ar muš u lī ķ iem! Puiš i, kurš tagad atpū š as, apskatiet intereses pē c? Neesi vē l izmazgā jis? )))) Istabā duš ā kanalizā cijā matu kamols, uz balkona uz grī das kā dam nocirpti nagi, zem paklā ja pie dī vā na smilš u kaste, zem tā nekad nav celts, sū kts vai mazgā ts. Tī rī tā jiem pat nav putekļ u sū cē ju. Tī meklis aiz skapja. Bet regulā ri pē c tī rī š anas palika par 1-2 š ampū na ž eleju pudelē m mazā k - gan smiekli, gan grē ks! )))) Balkonam priekš ā ir terase (pirmā stā va jumts), pilns ar atkritumiem - pudeles, lupatas, somas utt. Neviens to nekad nav tī rī jis. Apkā rtnē ir arī daudz atkritumu.
Restorā nā no muš ā m un lapsenē m neizbē gt! Nu, tu vismaz uzkarinā tu lī mlentes vai kā ? Suņ i staigā pa teritoriju, ubagodami pie galdiņ iem. Uz galdiem, kas atrodas pie palmā m, skudras rā po, sā pī gi kož . Viesmī ļ i ir galī gi netrenē ti, nē sā maskas uz zoda, daž reiz bez prasī š anas sniedzas pē c netī riem š ķ ī vjiem, pā ri galdam, pā ri ē dienam, daž reiz netiek cauri, kad nav kur apsē sties, galdi ir netī ri. Bū tu jauki pievē rst uzmanī bu traukiem - krū zes un š ķ ī vjus caur vienu ar nolauztā m malā m, slikti mazgā ti. Nu, nav labi ietaupī t tik daudz pieczvaigž ņ u!
Pludmale. . . ir blakus, norobež ota ar ž ogu ar kaut kā du audeklu, radot nepabeigta bū vlaukuma sajū tu. Pa pludmali brī vi klaiņ o suņ i, milzī gi, vairā ki indivī di. Viļ ņ i ir pieklā jī gi, bet tā pat kā uz slidkalniņ iem nav redzami darbinieki vai glā bē ji. . .

Vispā r š ī viesnī ca tagad nav tā das naudas vē rta! Ne lī dz 5 zvaigznē m.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu