In Stone House 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 7.010
pamatā
1 atsaukt
7.0 Numurs
8.0 apkalpošana
7.0 Tīrība
7.0 Uzturs
7.0 Infrastruktūra
Neliela viesnīca atrodas klusā Goreme nacionālā parka rajonā, gleznainajā Cavusin ciematā. In Stone House atrodas vēsturiskā mājā ar iekšpagalmu un terasēm, no kurām paveras skats uz Kapadokijas apgabalu un gaisa baloniem. Numuri ir aprīkoti ar centrālo apkuri. No logiem paveras skats uz kalniem. Restorāns piedāvā tradicionālos turku virtuves ēdienus. Daudzās ielejas, kas ieskauj Cavusin ciematu, ir lieliski piemērotas pārgājieniem. Tiek organizētas ekskursijas, lai izpētītu Kapadokijas apgabala ielejas un takas. Apkārtne ir iecienīta vieta izjādēm ar zirgiem un gaisa baloniem. Lielisks variants romantiskai nedēļas nogalei.Vairāk →
аватар ollennka
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ģ imenes viesnī ca, ļ oti, ļ oti lē ta, tikai aptuveni 2000 rubļ u par numuru par nakti ar brokastī m. Piecus kilometrus lī dz Goremei ir galvenā naktsdzī ve, bet Cavusin ir arī vairā kas kafejnī cas, kur var pasē dē t vakarā . … Tomēr ▾ Ģ imenes viesnī ca, ļ oti, ļ oti lē ta, tikai aptuveni 2000 rubļ u par numuru par nakti ar brokastī m. Piecus kilometrus lī dz Goremei ir galvenā naktsdzī ve, bet Cavusin ir arī vairā kas kafejnī cas, kur var pasē dē t vakarā . Istaba ir interesanti iekā rtota, vannasistaba diezgan plaš a. Uzkopts kvalitatī vi, personā ls ļ oti draudzī gs un izpalī dzī gs, lai gan angliski runā ļ oti maz. Bet tajā paš ā laikā vecā kais darbinieks / ī paš nieks runā pamata franč u valodā , kas ir pā rsteidzoš i Turcijas ā rpusei))).
Viesnī cas iezī me ir atvē rta terase, kurā varat ieturē t brokastis un vakarā malkot vī nu ar skatu uz apkā rtē jiem kalniem. Otra iezī me ir vairā ki kaķ i, kas dzī vo viesu namā , viņ i visi ir labi paē duš i un kopti. Kopumā viesnī cai ir ļ oti laba cenas un kvalitā tes attiecī ba.
Терраса на крыше Номер Ванная комната Номер


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Kapadokijas alu apmetnes
Novērtējums 10.0
Turcija, Kapadokija
Arhitektūra, Daba, Stats

Небольшой отель, расположенный в тихом районе национального парка Гереме, в живописной деревне Чавушин. In Stone House занимает исторический дом с внутренним двором и террасами, откуда можно полюбоваться видами района Каппадокия и воздушными шарами. Номера оснащены системой центрального отопления. Из окон открывается вид на горы. В ресторане подают традиционные блюда турецкой кухни. Многочисленные долины, окружающие деревню Чавушин, отлично подходят для пеших походов. Для гостей организуются экскурсии по долинам и тропам района Каппадокия. В близлежащей местности популярна верховая езда и полеты на воздушном шаре. Отличный вариант для романтичного уикенда.

Atrašanās vieta Расстояние до аэропорта Невшехир Каппадокия составляет 48 км, а до аэропорта Кайсери Эркилет – 80 км.
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, терраса, сад.

  • restorāns
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • izmitināšana ar dzīvniekiem  FREE 
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего в отеле 14 номеров.

Istabās

Телевизор с плоским экраном, спутниковое ТВ, письменный стол, кофеварка/чайник, фен, ванна/душ.

Adrese Cavusin Koyu Avanos Cappadocia, 50580 Гереме, Турция
Tālruņi: +90 384 532 7070
Tīmekļa vietne: In Stone House
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.