Anatolia Cave Hotel & Pension 2*– Atsauksmes

1
Novērtējums 8.010
pamatā
1 atsaukt
8.0 Numurs
8.0 apkalpošana
8.0 Tīrība
8.0 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Ģimenes pārvaldītais viesu nams Anatoliacave atrodas Göremē, pasaku kamīnā izraktās alās, tikai īsa brauciena attālumā no Fairy Chimney Valley. Pilsētas centrs atrodas 1 km attālumā, un tuvākā autobusu pietura atrodas 100 metru attālumā. Daudzi veikali un restorāni atrodas tikai 1 minūtes pastaigas attālumā no viesnīcas. Piemērots aktīvai jaunatnei, ģimenei un romantiskam tūrismam.Vairāk →
аватар Irishka_s
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Kapadokija ir skaista un traka, un jebkura Goreme ciemata viesnī ca jau izskatā s lieliski un pasakaini. Viesnī cā ir gan numuri alā s, gan parastie numuriņ i. Viesnī cas saimnieks ir viesmī lī gs un vienmē r draudzī gs, labprā t palī dz jebkurā lū gumā . … Tomēr ▾ Kapadokija ir skaista un traka, un jebkura Goreme ciemata viesnī ca jau izskatā s lieliski un pasakaini. Viesnī cā ir gan numuri alā s, gan parastie numuriņ i. Viesnī cas saimnieks ir viesmī lī gs un vienmē r draudzī gs, labprā t palī dz jebkurā lū gumā . Brokastis izcilas, vienmē r no rī tiem augļ i un mā jas kū kas, tā dus saldumus nekur citur neesmu ē dusi. Brokastis uz nelielas terases ar skatu uz apkā rtni un skats uz gaisa baloniem debesī s, neaizmirstamas) Istaba ļ oti ē rta, tī ra, vienmē r svaiga veļ a, ļ oti glī ta saimniece viesnī cā . Pagalmā rozes, viss kopts, vienkā rš i mierī gi un viss ir mā jā s, sajū ta, ka es tur dzī voju, labā kā viesnī ca un labā kā vieta no mū su lielā Turcijas ceļ ojuma. Viesnī ca atrodas pie ceļ a uz brī vdabas muzeju, no viesnī cas izstaigā jā m visas tuvē jā s ielejas, ne tuvu nav nogurdinoš i, daž i krā š ņ i skati. Pie viesnī cas ir saldumu veikals, ir vē rts ieiet un izmē ģ inā t neiedomā jamus gardumus un obligā tu programmu, kafejnī cā nogarš ot mā la trauku ar gaļ u) Dodieties uz š o pasakaino vietu, nenož ē losiet!
аватар Irishka_s
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
… Tomēr ▾
ФОТО Дорога  к музею от отеля Автостанция Около отеля ФОТО За Завтраком ФОТО Местный житель


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Kapadokijas alu apmetnes
Novērtējums 10.0
Turcija, Kapadokija
Arhitektūra, Daba, Stats

Семейный пансион Anatoliacave расположен в Гереме, в пещерах, вырытых в «камине фей» и всего в нескольких минутах езды от Долины Волшебных Дымоходов. Расстояние до центра города составляет 1 км, а до ближайшей автобусной остановки 100 метров. Многие магазины и рестораны находятся всего в 1-й минуте ходьбы от отеля. Подходит для активного молодёжного, семейного и романтического туризма.

Atrašanās vieta Аэропорт Невшехир расположен в 30 км.
Viesnīcā

В теплое время года гости могут насладиться блюдами на открытом воздухе. Вам предложат местные блюда домашнего приготовления, сделанные из свежих сезонных продуктов. Размещение домашних животных допускается. Дополнительная плата не взимается. Работает круглосуточная стойка регистрации. За услуги прачечной взимается плата.

  • kafejnīca/bārs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • izmitināšana ar dzīvniekiem  FREE 
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Сотрудники отеля помогут вам заказать различные мероприятия — полет на воздушном шаре, катание на лошадях и велосипеде, а также походы.
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 9 номеров.

Istabās

Номера оборудованы собственной кухонной зоной с техникой для приготовления пищи и столовой посудой, гостиной, патио с отдельным входом. В числе прочих удобств есть телевизор, телефон, мини-холодильник, набор для кофе и чая, электрический чайник. Ванная комната с феном и туалетно-косметическими принадлежностями.

Adrese Muze Caddesi,gaferli Mahallesi no 22 Göreme kasabası, 50180 Cappadocia/Nevşehir, Турция
Tālruņi: +90 532 512 8055
Tīmekļa vietne: Anatolia Cave Hotel & Pension
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием.