Katre Hotel Oludeniz 4*– Atsauksmes

12
Novērtējums 5.210
№19 viesnīcas reitingā Fethiye
4.7 Numurs
5.0 apkalpošana
5.1 Tīrība
4.1 Uzturs
5.1 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Oludenizas kūrortciemā, 300 metru attālumā no pludmales. Uzcelta 1992. gadā, pēdējo reizi renovēta 2018. gadā. Viesnīca ir lieliski piemērota relaksējošām brīvdienām.Vairāk →
аватар xs
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Un viesnī ca man Ļ OTI patika (atš ķ irī bā no Oludeniz)...mī ļ a, tī ra, mā jī ga, skaista zaļ a zona, kluss - dvē sele atpū š as...Viņ i apmetā s uzreiz pē c ieraš anā s 10:00...Tiesa, vispirms pagraba stā vā B korpusā ar skatu uz kalnu un Suncity viesnī cas teritoriju (ē kas iepretim Katrei bija tukš as). … Tomēr ▾ Un viesnī ca man Ļ OTI patika (atš ķ irī bā no Oludeniz)...mī ļ a, tī ra, mā jī ga, skaista zaļ a zona, kluss - dvē sele atpū š as...Viņ i apmetā s uzreiz pē c ieraš anā s 10:00...Tiesa, vispirms pagraba stā vā B korpusā ar skatu uz kalnu un Suncity viesnī cas teritoriju (ē kas iepretim Katrei bija tukš as)...Pē c mana lū guma 3. dienā pā rvā cā s uz 1. stā vu tajā paš ā ē kā un ar tā du paš u skatu...Istaba man derē ja perfekti . . Ē diens pieticī gs, bet naš ķ us pie malas negribē jā s. . . Ē diens bija vairā k kā pietiekami. . . Par garš u nevaru spriest, jo 1 - Man negarš o turku virtuve un 2 - pē c pā rciesta Covid mana garš as uztvere bija stipri izkropļ ota. . . Patika alus bā rā (diezgan pieklā jī gs, bet ar ļ oti mazu pakā pi). . . Pā rsteidzoš i normā ls sausais sarkanvī ns (un nekas balts)...es nedzē ru stiprā kus dzē rienus...
Izbraukš anas dienā bija jā maksā par vē lo izrakstī š anos, jo. izlikts tieš i pulksten 12 bez koncesijas, kā apmetnē . Un nē , viņ š joprojā m ķ eras bā ra-baseina rajonā , lai "redzē tu" sociā lo. lapas, ziņ as, foto un ziņ u sū tī š ana ir jauda pietiekoš i...teiksim viber zvani pastā vī gi neizdevā s...starp citu...par pagrabu - tas nav tik slikti...Diezgan normā la istaba, nedaudz plaš ā ka nekā augš ē jā s, tur ir vē sā ks. . . Vienī gais, kas man traucē ja, bija kaimiņ i uz grī das, kas ik pa laikam pagā ja garā m logiem (protams, neviens logos neskatī jā s. . : )). . ).
аватар UA2021
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Iesā kumā uz š o var doties ar lielu naudas trū kumu: ļ oti gribas aizbraukt uz jū ru, bet budž ets neļ auj. Bet jū s riskē jat vilties Turcijā . Pirmkā rt, telpas ir ļ oti mazas un netī ras. Ē ka 3 stā vi: pagrabs, kur pa logu var redzē t tū ristu kā jas, un dvieļ i než ū st; pirmais stā vs, kur balkons ir atvē rts visiem apmeklē tā jiem; un vairā k vai mazā k 2. … Tomēr ▾ Iesā kumā uz š o var doties ar lielu naudas trū kumu: ļ oti gribas aizbraukt uz jū ru, bet budž ets neļ auj. Bet jū s riskē jat vilties Turcijā . Pirmkā rt, telpas ir ļ oti mazas un netī ras. Ē ka 3 stā vi: pagrabs, kur pa logu var redzē t tū ristu kā jas, un dvieļ i než ū st; pirmais stā vs, kur balkons ir atvē rts visiem apmeklē tā jiem; un vairā k vai mazā k 2. stā vs, kur lietas ž ū st uz margā m. Istabā nebija TV, fē na, notekas tualetē un duš ā . Ū dens ir karsts no rī ta un vakarā , pē cpusdienā pē c pludmales nomazgā jieties ar aukstu ū deni. Tas bija nereā li netī rs: iepriekš ē jo tū ristu mati pie sienā m, duš ā .
Ziepes, š ampū ns tiek nodroš inā ts tikai ieraš anā s brī dī . Istaba ļ oti maza, bet uzņ em trī s apmeklē tā jus uz saliekamā s gultas (ļ oti skumji, nav kur apgriezties). Viņ i nemaina istabu, viņ i to tikai salabo: viesnī cas ī paš nieks skrien ar skrū vgriezi.
Interesantā k: ē diens. Tur nav nekā . Gaļ ai (ja tā da ir) izdodas sabojā t garš vielas. Pat nedomā jiet par zivī m vai augļ iem, saldumiem vai medū ū denī iemē rcē tu biskvī tu vai sauso cepumu. Otrā s š ķ iras dā rzeņ i, it kā ko izmet tirgū , to atņ em. Saldē jums viens rokā (veikalā ir 2-4 liras). Uzkodas frī kartupeļ i un uzkodas.
Pilsē tas pludmale (gulta 20 liras + lietussargs 20 liras). Pludmalē ir daudz cilvē ku. Ū dens ir skaists, debeszils, bet dubļ ains.
Izklaides NAV VISPĀ R.
Nevienam neiesaku š o viesnī cu pat nabadzī bas dē ļ . Ja jū s patieš ā m vē laties doties uz Oludenizu, š ajā reģ ionā ir nedaudz labā kas viesnī cas.
Раскладушка-мечта туриста Это сладкий стол
аватар gambasta
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
1. Normā las pā rtikas praktiski nav. Gaļ as nav. Reiz 8 dienā s redzē jā m vistas gaļ u, ar ko pietika vairā kiem cilvē kiem. Bū tī bā gaļ as veidā tie ir tī rradņ i, kuros gaļ as nav. Lielā kā daļ a salā tu ir majonē ze ar majonē zi. … Tomēr ▾ 1. Normā las pā rtikas praktiski nav. Gaļ as nav. Reiz 8 dienā s redzē jā m vistas gaļ u, ar ko pietika vairā kiem cilvē kiem.
Bū tī bā gaļ as veidā tie ir tī rradņ i, kuros gaļ as nav.
Lielā kā daļ a salā tu ir majonē ze ar majonē zi.
Deserti – ja ir laiks apē st arbū za gabaliņ u. Vai sausais biskvī ts. Vairā k nekā nav.
Ē damzā lē rindā.10-15 minū tes + tad vē l rinda uz sē dvietu. Ē damzā lē vietu ir uz pusi mazā k nekā cilvē ku viesnī cā .
Dzē rieni: sula - kaut kā ds urī ns. Tē ja ok. Kafija – kā kafija no lē ta automā ta.
2. Duš as kanalizā cija nedarbojas, jū s stā vat lī dz potī tē m ū denī . Divas reizes gā ju lū gt, lai mani iztī ra. Kamē r nedosi naudu, nekas netiks darī ts.
3. Rezervē ts numurs ar vienu divguļ amo gultu. Ir divi singli.
4. Visu laiku jā prasa duš as ž eleja/š ampū ns/tualetes papī rs.
5. Viņ i nerunā angliski/krieviski.
6. Reģ istratū rā puisis ir rets krā pnieks) Ja pasū tā t taksometru caur viņ u - + 20% no izmaksā m) pē c viņ a teiktā , š is ir viņ a draugs un š is ir lē tā kais.
7. Baseins ir mazs. Ir ap 20 sauļ oš anā s krē slu, savukā rt viesu ir vairā k nekā.70. Lielā kā daļ a no rī ta noliek dvieļ us sauļ oš anā s krē slā un aizņ em visu dienu.
8. Vē l viens interesants moments: š ķ iet, ka viesnī cas ī paš nieki vakariņ o kopā ar visiem, bet viņ i izņ em gaļ u, un viņ iem vienmē r ir arbū zs. Tas nav ī paš i skaisti, laikā , kad parastajiem viesiem tā nav.
аватар tacvir5
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī ca ir maza, divas ē kas. Saimniece, viņ a ir priekš niece, no rī ta uzreiz apmetā s. True apmetā s no treš ā s istabas. Tie ir ļ oti mazi. Mē s atbraucā m trī s un viņ a saka, it kā mē s atnesī sim gultu. Bet ī sti nav kur to likt. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir maza, divas ē kas. Saimniece, viņ a ir priekš niece, no rī ta uzreiz apmetā s. True apmetā s no treš ā s istabas. Tie ir ļ oti mazi. Mē s atbraucā m trī s un viņ a saka, it kā mē s atnesī sim gultu. Bet ī sti nav kur to likt. Mē s esam noliegumā . Otrajā istabā ir liela gulta un divstā vu gulta bē rniem. Mē s atkal esam noliegumā . Pie mums nā ca treš ā otrā stā va divistaba ar skatu uz kalnu. Neņ ē ma maksu. Viņ i pasniedza arī brokastis un pusdienas. Bet izrakstoties tika samaksā ti 30 dolā ri par pagarinā jumu lī dz 17.00. Baroja normā li, barī bu lika paš i. Alus, vī ns, saldē jums no 15.00 lī dz 15.30. Meitenes neuzkrī toš i uzkopj ē damistabu, puisis pie bā ra ir dzī vespriecī gs. Viesnī ca ir normā la, ja ne peļ u numuriņ os. Un pats Oludenizs ir pasaka. Kaut kā jū ties brī vs, bez spriedzes.
аватар konstvn
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Pati Oludeniz ir ļ oti laba vieta, ko ieskauj kalni, zaļ umi un jū ra. Viesnī ca tika izvē lē ta, jo tajā laikā nebija lielas izvē les. Reģ istratū ra vienkā rš i guļ darba vietā bez ko darī t. Viesnī ca ietaupa daudz uz visu. … Tomēr ▾ Pati Oludeniz ir ļ oti laba vieta, ko ieskauj kalni, zaļ umi un jū ra. Viesnī ca tika izvē lē ta, jo tajā laikā nebija lielas izvē les. Reģ istratū ra vienkā rš i guļ darba vietā bez ko darī t. Viesnī ca ietaupa daudz uz visu. Mē s ieradā mies 10:00, mums nebija laika brokastī m, jo ​ ​ tā s beidzas pulksten 10, un ar to tas ir stingri, ja kavē jat 5 minū tes, tad viss. Pē dē jā atpū tas dienā vakariņ u laiks mainī jā s. Protams, neviens mums par to nestā stī ja. Kā pē c dabiski? Jā , jo personā ls ne par ko neliekas, galvenais nepā rstrā dā ties, un mums vienkā rš i tam nebija laika, un agri no rī ta bija jā dodas prom, bija jā iet meklē t ē st ā rpus viesnī cas. . .
Starp citu, par ē dienu: trauki ir izmazgā ti un tā arī darī s, ē diens ir ekonomisks, bet izsalcis nepamet. Brokastis: bez frills standarta, pusdienas: bija kaut kā da nesaprotama zupa, bija vista, liellopa gaļ a, sojas gaļ a. . ; daudz slikti mazgā tu zaļ umu; piedevas frī kartupeļ i, rī si, kartupeļ u biezeni; desertu standarts - viens un tas pats daž ā dā s interpretā cijā s; tē ja, kafija, "sulas" no automā ta. No alkoholiskajiem dzē rieniem vietē jie ir lē tā kie.
Internets ir vā jš , bet ir daudz normu. Viņ i mū s uzreiz nokā rtoja, bet netī rā istabā uz palagiem bija dzelteni plankumi, lū dza saburzī t palagu un ko jū s domā jat, vienkā rš i apgrieza ar dzeltenu plankumu uz kā jā m ahaha, pē c treš ā lū guma viņ i tomē r nomainī ja, bet tomē r ar traipiem pa ceļ am, tī rie nav pieejami. . no duš as pamī š us zem slikta spiediena tek karsts un auksts ū dens, bet ja izskrū vē Leica tad viss ok. . .
Bet mums tomē r paveicā s, jo tas bija 2. stā vs, pirmais ir pagrabs, un ja lī st lietus, tad ir upe, varbū t pat istabā s bija ū dens, jo tū risti lietū gā ja uz augš ē jo stā vu...Bā rs: nav nekas cits kā dzē rieni, izvē le nav ī paš i laba, un jā , kafijas laikam iedeva arī saldē jumu un konditorejas izstrā dā jumus, š efpavā rs darī ja visu, ko droš i vien varē ja. . . Kopumā iespaidi par viesnī cu ir pilnī gi neviennozī mī gi, nav absolū ti nekā das animā cijas.
Rezultā ts ir netī ras istabas, bet ja tieš ā m prasī siet, tad mazliet uzkops. . . , Badā nenomirsi (lai gan ja nav laika var)) bez volā niem, baseins ir tī rs, bā rs tukš s, garlaicī gs, internets tač u vā jš , atrodas pastaigas attā lumā no jū ras, nevis uz kalna, viss. Ja vieta ir svarī ga un nav iespē jams izvē lē ties citu viesnī cu, iespē jams, varat apmesties, bet labā k ir meklē t vairā k)
аватар ilonagritsenko
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ļ oti mā jī ga viesnī ca. Apstā dī jumu jū ra: laimi, olī vas, ziedi un citi mums nezinā mi augi. No jū ras nav tā lu - 10 minū tes lī dz bezmaksas pludmalei. Apkalpoš ana pieklā jī gā lī menī . Personā ls ir draudzī gs, atsaucī gs, vē lams angļ u valodas zinā š anas vismaz pamatlī menī , jo. … Tomēr ▾ Ļ oti mā jī ga viesnī ca. Apstā dī jumu jū ra: laimi, olī vas, ziedi un citi mums nezinā mi augi. No jū ras nav tā lu - 10 minū tes lī dz bezmaksas pludmalei.
Apkalpoš ana pieklā jī gā lī menī . Personā ls ir draudzī gs, atsaucī gs, vē lams angļ u valodas zinā š anas vismaz pamatlī menī , jo. maz cilvē ku zina krievu valodu. Ē dienu daudzveidī ba no brokastī m lī dz vakariņ ā m ir iespaidī ga - neviens nepaliks izsalcis) Deserti bija ī paš i neaizmirstami - viņ i nekad nevarē ja atteikties))
Tī rī š ana kvalitatī va un savlaicī ga.
No mī nusiem - wi-fi istabā ir ļ oti lē ns, jā dodas uz reģ istratū ru.
Kopsavilkums: mē s te vē l nā ksim : )
аватар elizavetka
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Klusa, ē rta, relaksē još a viesnī ca mē renai atpū tai. Tieš i tas, ko meklē jā m. Mē s palikā m kā pā ris jū lija beigā s. Iespaidi ļ oti labi, viesnī ca patika, apkalpoš ana augstā lī menī , komfortabli apstā kļ i, gleznaina apkā rtne. … Tomēr ▾ Klusa, ē rta, relaksē još a viesnī ca mē renai atpū tai. Tieš i tas, ko meklē jā m. Mē s palikā m kā pā ris jū lija beigā s. Iespaidi ļ oti labi, viesnī ca patika, apkalpoš ana augstā lī menī , komfortabli apstā kļ i, gleznaina apkā rtne. Biļ etes pirktas caur t/o tpg. Puiš i organizē ja mums ē rtus lidojumus, transfē ru uz viesnī cu, vienmē r sazinā jā s un atrisinā ja visus raduš os jautā jumus. Ierodoties viesnī cā , mū s sirsnī gi sagaidī ja un uzreiz piedā vā ja iereģ istrē ties mū su istabā . Mē s baž ī jā mies, ka viņ i iedos labu numuru, kā izrā dī jā s - veltī gi. Viņ i mums iedeva mā jī gu, tī ru, mazu istabu ar skatu uz baseinu. Telpas dekors ir vienkā rš s, tajā nav nekā lieka. Divas vienvietī gas gultas, naktsgaldiņ š , galds, mini ledusskapis, TV, kondicionieris, seifs (par papildu samaksu). Uz balkona ir divi plastmasas krē sli. Kompakta vannas istaba, duš a, tī ri dvieļ i, fē ns, ž eleja un š ampū ns. Tī rī š ana notiek katru dienu, gultas veļ as un dvieļ u maiņ a ir savlaicī ga. Draudzī gs, pieklā jī gs, izpalī dzī gs personā ls. Ē diens ir diezgan daudzveidī gs, viss ir garš ī gs. . Vistas, liellopa gaļ a, tī tara gaļ a, zivis, dā rzeņ i, augļ i, siers-desas no rī ta, olas, konditorejas izstrā dā jumi, graudaugi, jogurts, piens, pankū kas, grauzdiņ i. Pē c vakariņ ā m bā rā varē ja uzkost, paē st saldē jumu vai iedzert daž ā dus dzē rienus un kokteiļ us. Viesnī ca neliela, bet skaista, mā jī ga, daudz zaļ umu. Bē rniem ir slidkalniņ š , š ū poles, baseins. Pie baseina vienmē r bija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu. Wi-Fi ne vienmē r uztver. Lī dz pludmalei jā iet apmē ram 10 minū tes Pludmale ir plaš a, smilš aina, bet ir daž i akmeņ i. Par sauļ oš anā s krē sliem ir jā maksā . Ū dens ir diezgan tī rs un vē ss. Viesnī cas atraš anā s vieta ir lieliska, tuvumā ir labi bā ri un restorā ni, vakaros ir kur pastaigā ties. Kopumā es noteikti varu ieteikt viesnī cu, tā ir absolū ti naudas vē rta.
аватар Evgenij315168
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Normā la laba viesnī ca, labs ē diens. Sā kumā , reģ istrē joties, mums nebija lielas domstarpī bas par reģ istrā cijas stā vu, jo, pē rkot ekskursiju, piemaksā jā m par reģ istrā ciju pirmajā stā vā , sā kumā bijā m iekā rtojuš ies uz kā du sava veida. … Tomēr ▾ Normā la laba viesnī ca, labs ē diens. Sā kumā , reģ istrē joties, mums nebija lielas domstarpī bas par reģ istrā cijas stā vu, jo, pē rkot ekskursiju, piemaksā jā m par reģ istrā ciju pirmajā stā vā , sā kumā bijā m iekā rtojuš ies uz kā du sava veida. pagrabā , bet tad vē rsā mies pie administratores, un pē c 2 dienā m mū s pā rcē la. Diezgan laba viesnī ca, normā li numuriņ i, lai gan ilgu laiku, iespē jams, remontē ja vannas istabā . Es ieteiktu š o viesnī cu arī citiem. Viesnī cai nav izejas uz jū ru, tā ir pilsē tas pludmale, bet tas ir normā li, pludmale ir kā pludmale, vienī gais, ka tā ir akmeņ aina, un ja nestaigā pa to ī paš ā s č ī bā s sagriež kā jas. Pludmalē problē mu nav. Teritorijā ir peldbaseins, var atpū sties sauļ oš anā s krē slos, var redzē t kalnus. 200 metru attā lumā no viesnī cas ir taisna iela ar miljoniem veikalu un kafejnī cu.
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Visur rakstī ts, ka š ī viesnī ca ir 4 zvaigznes, bet patiesī bā tā ir 3 zvaigznes. Ir liela atš ķ irī ba starp pieprasī to un saņ emto. Man bija cenu politika, un man nebija lielas izvē les par all-inclusive viesnī cā m. Daudzā s viesnī cā s vai nu cena ir augsta, vai arī ē diens ir tikai brokastis. … Tomēr ▾ Visur rakstī ts, ka š ī viesnī ca ir 4 zvaigznes, bet patiesī bā tā ir 3 zvaigznes. Ir liela atš ķ irī ba starp pieprasī to un saņ emto. Man bija cenu politika, un man nebija lielas izvē les par all-inclusive viesnī cā m. Daudzā s viesnī cā s vai nu cena ir augsta, vai arī ē diens ir tikai brokastis. Š ajā viesnī cā , protams, tā lu no daudzveidī ga ē diena. Uz reģ istrē š anos ilgi negaidī jā m, apkalpoš ana kopumā bija 10 balles. Pati viesnī ca ir veca, bet diezgan ē rta un brī niš ķ ī gā vietā . Internets bija ļ oti slikts, 2 vai 3 dienas nedarbojā s vispā r. Animā cija viņ us ī paš i neinteresē ja, tač u š ajā ciematā ir daudz lī dzī gu viesnī cu. Ļ oti pieticī ga viesnī ca, bet nepā rprotami ne vairā k kā.3 zvaigznes, lai gan pakalpojums ir 5 zvaigznes.
аватар halyagalya
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ieradā mies 11.00, bijā m 5, uz pieņ emš anu speciā li tika uzaicinā ts krieviski runā još s darbinieks. Š ajā laikā telpas tika uzkoptas, tā pē c mums piedā vā ja pā rģ ē rbties un ieiet duš ā un pagaidā m atstā t savas mantas. … Tomēr ▾ Ieradā mies 11.00, bijā m 5, uz pieņ emš anu speciā li tika uzaicinā ts krieviski runā još s darbinieks. Š ajā laikā telpas tika uzkoptas, tā pē c mums piedā vā ja pā rģ ē rbties un ieiet duš ā un pagaidā m atstā t savas mantas. Neskatoties uz to, bijā m iekā rtojuš ies jau 11.15. Divos kvartā los - A un B, dabū jā m istabiņ u pē dē jā , treš ajā stā vā (un patiesī bā arī otrajā ), ar skatu uz kalniem un blakus esoš o SunSity viesnī cu. No rī ta saule, pateicoties kalnam, nepamodā s. Istaba neliela, bet mā jī ga, ir kondicionieris (darbojas tikai dzesē š anai), balkons ar 2 plastmasas krē sliem, televizors, skapis. Gultas bija atseviš ķ as, bet tā s tika pā rvietotas. Dvieļ i tika mainī ti katru dienu, gulbji tika virpinā ti un apkaisī ti ar ziedu ziedlapiņ ā m)) Tū biņ as (š ampū ns, ž elejas) un ziepes tika pievienotas katru dienu, tualetes papī rs un tika atstā tas 2 pudeles ar 0.5 ū dens. No mī nusiem: grī das kaut kā tika mazgā tas - pē c tī rī š anas uz grī das atrada matus, istabā durvis uz vannas istabu neaizvē rā s ar slē dzeni, skaņ as izolā cija viesnī cā nav pā rā k laba. Fē ns ar ī su vadu un ļ oti karstu gaisu, bez aukstas strū klas, bija neē rti lietot. Augš ē jā stā va istabā s nav ž ā vē š anas iespē ju - mums "paveicā s", ka trī s reizes bijā m nokļ uvuš i lietū , tā pē c tā bija neliela problē ma. Vispā r apzinos, ka istaba pagraba (1. tipa) stā vā man nederē tu - grasī jos "pā rrunā t", ja dabū š u. Lietus laikā tur uz lieveņ a sakrā jā s ū dens un diezgan daudz + ā rdurvis pusstikla, aizsegtas ar aizkaru, man bū tu neē rti. Kad aizkars ir aizvē rts, telpā ir blā vi. 2(1) stā vā durvis ir tā das paš as - gribot negribot ieskaties sveš ā istabā . Tā pē c labā k palū gt pē dē jo stā vu. Ē diens: apmierinā ts ar gandrī z visu. Ī paš u volā niņ u nebija, bet arī nevajaga, ē diena pietika visiem un jebkurā laikā . Vakariņ as vienmē r sā kā s 19-00, lai gan tika izziņ ots no 19:30 Vakariņ ā s biež i bija grilē ta gaļ a, reiz bija makrele. No rī ta pavā rs jū su priekš ā gatavo omleti vai tortilju ar pildī jumu, karstu. Viesmī ļ i gudri, trauki tī ri, ē dieni garš ī gi, lai arī nedaudz vienmuļ i. Man vienī gais mī nuss bija brokastis - no rī tiem patī k ē st saldumus, bet deserti bija tikai pusdienā s un vakariņ ā s un brokastī s piedā vā ja visā das kukurū zas pā rslas, pienu un ievā rī jumus. . Man ar to nepietika)) Bā rā strā dā forš i puiš i, ī paš s sveiciens Gjumefam. Mū zika beidz spē lē t tieš i pulksten 23:00, un vakarā puiš i uzliek mierī gas melodijas, lai nevienu netraucē tu. Pie baseina ir atļ auts sē dē t ar dzē rieniem sauļ oš anā s krē slos (daž ā s viesnī cā s bija stikla trauku aizliegums pie baseina). 70% iedzī votā ju bija turki, man arī tas ir labas vietas rā dī tā js. Tuvu jū ra, 5-7 minū tes. Istabā es neuztvē ru Wi-Fi, un patieš ā m es to neuztvē ru pirmajā s dienā s, lī dz uzzinā ju, ka viņ i ir nepareizi ievadī juš i manu pases numuru (kā paroli). Baseins bija tī rs, bet man negribē jā s tajā peldē ties, kad tā da jū ra ir blakus. Daba ir krā š ņ a, jau daudzkā rt rakstī ts. Atgriež oties pie viesnī cas apraksta, teritorija ir tī ra, diezgan zaļ a, aug olī vas, granā tā boli un citroni) Ir daudz man nezinā mu augu, vakarā bija jū tams ziedu aromā ts. Viesnī cā ir arī neliela trenaž ieru zā le – aptuveni 20 kvadrā tmetru liela telpa. m. , veloceliņ š un pā ris vienkā rš i trenaž ieri, ir pirts, kā arī lielā ka telpa ar biljardu. Neizmantoju, bija interesanti. Izbraucā m agri no rī ta, vakarā apjautā jā mies par pusdienu kastī ti, bet tā kā.6 no rī ta virtuve joprojā m nav vaļ ā , tad mums maisos atnesa bulciņ u, ā bolu un pā ris š ķ iņ ķ a gabalus, š is brī dis ir slikti nostrā dā ts)))) nu nekas, kopumā ar pā rē jo esmu ļ oti apmierinā ts, jo personā ls sirsnī gs, pieklā jī gs, visi smaida, vienī gais, ka tikai divi runā krieviski, bet visi varē ja runā t angliski . Rezumē jot, es nā ktu ne reizi vien ar prieku, bet ar obligā tu nosacī jumu - istaba augš ē jā stā vā .
Parādīt vairāk »


iemiesojums uk1111111
5 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
iemiesojums uk1111111
5 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
iemiesojums halyagalya
Es to neredzu fotoattēlā. Un varbūt gludeklis? (lai gan cerību nav :)) Paldies!
6 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Ieleja Kabak
Novērtējums 9.5
Turcija, Fethiye
Daba, Pludmales
Oludeniz apmetne
Novērtējums 9.0
Turcija, Fethiye
Atpūta, Daba
Zilā lagūna
Novērtējums 7.3
Turcija, Fethiye
Daba, Pludmales

Отель расположен в курортном посёлке Олюдениз, в 300 метрах от пляжа. Построен в 1992 году, последняя реновация проведена в 2018 году. Отель прекрасно подойдёт для спокойного отдыха.

Atrašanās vieta 13 км от г. Фетхие. 70 км от аэропорта г. Даламан. 215 км от аэропорта Милас Бодрум.
Pludmales apraksts Пляж в 300 м. Вход в море – песок и галька.
  • 3. un tālāk
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

Завтрак 07:30-10:00, обед 12:30-14:00, закуски 14:30-17:30, ужин 19:30-21:30.

1 открытый бассейн с пресной водой, без подогрева, площадь 150 кв.м.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • transfērs uz/no lidostas
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • ūdens aktivitātes
Telpu apraksts

Всего 68 номеров, из них 8 семейных. Расположены в двух- и трёхэтажных корпусах. В 40 номерах есть балконы с видом на бассейн или Baba Dağ.

Istabās

Кондиционер, спутниковое телевидение, телефон, сейф (платно), Wi-Fi (бесплатно), холодильник (бесплатно), фен, балкон.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese Belceğiz Mh. 48300 Ölüdeniz/Muğla
Tālruņi: Phone: +90 252 617 02 71, Fax: +90 252 617 00 27
Tīmekļa vietne: Katre Hotel Oludeniz
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля собственный песчано-галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).