Club Tuana Fethiye 5*– Atsauksmes

57
Novērtējums 7.910
№1 viesnīcas reitingā Fethiye
7.5 Numurs
8.1 apkalpošana
8.0 Tīrība
8.2 Uzturs
8.4 Infrastruktūra
Kluba viesnīca brīvdabas entuziastiem. Tas ir sadalīts Kluba daļā (17 trīsstāvu bungalo, kas atrodas tuvāk jūrai) un Parka zonā (7 trīsstāvu bungalo, atrodas pāri ielai no Kluba zonas). Atpūtnieki izmanto divu zonu infrastruktūru. Viesnīca uzcelta 1993. gadā, pēdējā renovācija veikta 2016. gadā. Tas ir bungalo komplekss, kas atrodas plašā zaļā zonā ar dārzu. Atrodas 2 km no Yanyklar ciema, jūras krastā. Viesnīca ir piemērota ģimenēm ar bērniem.Vairāk →
аватар tanusha-20
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pirmo reizi lidojā m ar Planet Travel uz Turciju, Fethiye Tuana Club viesnī cu. Diezgan liela teritorija un tajā paš ā laikā mazs cilvē ku skaits. Izcila daudzveidī ga virtuve, draudzī gs un tajā paš ā laikā neuzbā zī gs personā ls, viesnī cas teritorijā ir veikali, kuros var nopirkt pilnī gi visu, un man likā s par adekvā tu (ne uzpū stā m cenā m). … Tomēr ▾ Pirmo reizi lidojā m ar Planet Travel uz Turciju, Fethiye Tuana Club viesnī cu. Diezgan liela teritorija un tajā paš ā laikā mazs cilvē ku skaits. Izcila daudzveidī ga virtuve, draudzī gs un tajā paš ā laikā neuzbā zī gs personā ls, viesnī cas teritorijā ir veikali, kuros var nopirkt pilnī gi visu, un man likā s par adekvā tu (ne uzpū stā m cenā m). Viss bija ideā li. Jū ra, saule, ekskursijas (devā s uz Daljanu). Es tieš ā m gribu tur atgriezties.
аватар helybr1986
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ģ imene apmeklē ja š o viesnī cu. Secinā jums ir tikai viens: noteikti viena no labā kajā m viesnī cā m un reģ ioniem Turcijā . Uz Antā lijas piekrasti noteikti nebrauksim. Negribē jā s iet prom. Esam apmeklē juš i gandrī z visus Turcijas kū rortu stū rus. … Tomēr ▾ Ģ imene apmeklē ja š o viesnī cu. Secinā jums ir tikai viens: noteikti viena no labā kajā m viesnī cā m un reģ ioniem Turcijā . Uz Antā lijas piekrasti noteikti nebrauksim. Negribē jā s iet prom. Esam apmeklē juš i gandrī z visus Turcijas kū rortu stū rus. Fethiye aizrauj ar savu skaistumu un skaisto dabu. Nav tū ristu pū ļ u, viss ir mierī gi un jū s patieš ā m izbaudā t atvaļ inā jumu. Viesnī ca 5+. Jā , daudzi raksta vecus numurus, prasa remontu utt. Mē s to zinā jā m, kad devā mies ekskursijā . Pakalpojuma kvalitā te, teritorijas skaistums, animā cija, serviss. Attieksme pret atpū tniekiem vienkā rš i aizē noja vecā s mē beles istabā ). Patiesī bā istaba ir labi kopta, tī ra, lielisks balkons un skats no tā . Klusa un lieliska atpū ta. Noteikti iesaku un esmu gatavs atgriezties vē lreiz. Izlutinā ti, pieredzē juš i atpū tnieki precī zi novē rtē s viesnī cu un reģ ionu kopumā .
аватар eva.kara
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ideja doties uz Turciju jū nija sā kumā radā s spontā ni, 1. jū nija vakarā )...tā kā.12. jū nijā jau bija paredzē ts lidot uz Š arm. . . Bet, ā tri atradā m pē dē jā brī ž a viesnī cu tū ri ar labā m atsauksmē m. … Tomēr ▾ Ideja doties uz Turciju jū nija sā kumā radā s spontā ni, 1. jū nija vakarā )...tā kā.12. jū nijā jau bija paredzē ts lidot uz Š arm. . . Bet, ā tri atradā m pē dē jā brī ž a viesnī cu tū ri ar labā m atsauksmē m...un, voila! ))
Nedē ļ u atpū tā mies no 2021. gada 3. jū nija. Viesnī cā ieradā mies agri no rī ta - ap septiņ iem no rī ta - uzreiz iedeva anketas aizpildī t, tad aizsū tī ja brokastī s, pē c brokastī m iedeva istabiņ as atslē gas . Patī kamī ba - viesnī cā nav aproč u)
Viesnī cas noslogojums mū su ieraš anā s brī dī bija 10-15%.
Numurs bija 1317, korpusā.13. . ē ka ir veiksmī ga, klusā zaļ ā vietā - starp reģ istratū ru un restorā nu. Istaba ir nedaudz novecojusi, bet viss darbojā s. Vodaminibā rs - ledusskapī , seifs par brī vu, tualetes piederumi bija. No mī nusiem - balkons metrs pa metram, istabā s nav tē jkannu. Labi iztī rī ts. Pē c mana lū guma viņ i atnesa gultas pā rklā jus, jo naktī bija vē ss. Istabā noteikti vajag fumigatoru, un odu atbaidī š anas lī dzekli. . . vakaros ir daudz odu.
Ē dieni - sortiments diezgan mazs, bet gatavo ļ oti (Ļ OTI) garš ī gi! )...gaļ a, grilē ta zivs - ar zeltainu garoziņ u un garš vielu minimumu . . vispā r - viss ē diens garš ī gs. . . Ē diens tiek izdalī ts, bet rindu nebija. Personā ls ir ļ oti draudzī gs un smaidī gs.
Jū ra - pludmale daž ā da izmē ra oļ i, ieeja maiga - bet ne pā rā k ē rta oļ u dē ļ...koraļ ļ os - ideā li. Ir piestā tne ar lietussargiem un kā pnē m ū denī . Pludmalē ļ oti ē rti ir lieli saulessargi. Jū ra bija uzmundrinoš a - 22 Celsija). . Pludmales dvieļ us izsniedz (pats ņ emat)) pie baseina.
Slaidi - standarta komplektā cijā , atrodas labi - netā lu no jū ras.
Bē rnu animā cija - jā , darbojas - bē rnam ļ oti patika, viņ š katru dienu skrē ja uz bē rnu klubiņ u un Mini diskotē ku.
Ar internetu - viss kā rtī bā , tā ir.
Ir neliels zoodā rzs - tas ir interesanti bē rniem)...skaistas zivis peld mazā s upī tē s un mā kslī gos dī ķ os.
Viesnī ca atrodas tā lu no paš as Fethiye...Taksometrs ir apmē ram 80-100 liras vienā virzienā (pē c skaitī tā ja).
Ap viesnī cu ir zaļ a zona, miers un grā cija, putni dzied. . . Var iet pa labi pa pludmali lī dz kalnam, ir gabaliņ š smilš ainas pludmales. . . (tā lu, pā ris km) .
Veikali teritorijā - tie ir. Cenas augstas, negrib kaulē ties, jo apkā rt nav konkurences.
Kopā :
Varu ieteikt viesnī cu. Lai gan tas ir diezgan vienkā rš s un pieticī gs, tač u ar tā du pilnī bu un izvietojumu ir tieš i radī ts atpū tai un relaksā cijai.
пирс пляж пляж сад вид с балкона обед десерт горки
аватар lorochka-20001
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca ir lieliska. Ē diens ļ oti labs, personā ls uzmanī gs. Ļ oti zaļ a milzī ga teritorija ar skaistu ainavu dizainu. Labi cipari. Telpā ir pā ris veikali. Hammam ir maksas (lai gan aprakstā tas ir bez maksas). Ļ oti iesaku spa masā ž u. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir lieliska. Ē diens ļ oti labs, personā ls uzmanī gs. Ļ oti zaļ a milzī ga teritorija ar skaistu ainavu dizainu. Labi cipari. Telpā ir pā ris veikali. Hammam ir maksas (lai gan aprakstā tas ir bez maksas). Ļ oti iesaku spa masā ž u. Bet ir viens BET, kas man personī gi bija svarī gā kais mī nuss. Tikai autobusā pa ceļ am uz viesnī cu uzzinā jā m, ka vismaz Egejas jū ras piekraste, bet viesnī ca atrodas pie Vidusjū ras. Un tā s ir 2 lielas atš ķ irī bas) Jū ra sagā dā ja lielu vilš anos. Burtiski 500 m no pludmales tajā ietek kalnu upe. Tā pē c ū dens augš pusē ir vē ss, bet apakš ā - silts. Un dubļ ains. Nu apmē ram kā Krimā , ne tajā s labā kajā s vietā s. Es pat nesalī dzinā š u ar Egejas jū ru, tā ir nesalī dzinā ma. Tā tad, kurš iet jū ras dē ļ - jū s noteikti š eit neesat. Un kam patī k tī ri viesnī cas brī vdienas - viesnī ca ir lieliska, baseins ir lielisks. Animā cija arī laba. No ekskursijā m man ļ oti patika Daljans, viņ i aizveda Ayse Anex tū rē . Tika ķ erti krabji, visā krā š ņ umā redzē ti bruņ urupuč i, pat pludmalē redzē ja, kā bruņ urupucis izš ķ ī lā s. Garš ī gs ē diens labā restorā nā pie upes. Un gide bija ļ oti interesanta un visu stā stī ja. Kopumā ļ oti labi atpū tā mies.
аватар elenamuravyova1
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Gā ja lielā grupā ar bē rniem. Ļ oti apmierinā ti ar svē tkiem! Ļ oti liela skaista teritorija, garš ī gi daudzveidī gi ē dieni, skaidra jū ra, gā dī gs personā ls, bezmaksas Wi-Fi, daudz bē rniem. Atvaļ inā jums bija izdevies! Noteikti iesaku š o viesnī cu! ! !. … Tomēr ▾ Gā ja lielā grupā ar bē rniem.
Ļ oti apmierinā ti ar svē tkiem!
Ļ oti liela skaista teritorija, garš ī gi daudzveidī gi ē dieni, skaidra jū ra, gā dī gs personā ls, bezmaksas Wi-Fi, daudz bē rniem.
Atvaļ inā jums bija izdevies!
Noteikti iesaku š o viesnī cu! ! !
аватар gulnararafisovna72
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Iespaids par viesnī cu: pē c viesnī cas teritorijas reģ istrā cijas saimniekam beidzā s lī dzekļ i!! ! ! Pati viesnī ca, ē diens, baseins, pludmale un apkalpoš ana ir trijotne! Nu ne pieci! Telpas ir vecas un nepiecieš amas kapitā lais remonts, ē diens ir pretī gs. … Tomēr ▾ Iespaids par viesnī cu: pē c viesnī cas teritorijas reģ istrā cijas saimniekam beidzā s lī dzekļ i!! ! ! Pati viesnī ca, ē diens, baseins, pludmale un apkalpoš ana ir trijotne! Nu ne pieci! Telpas ir vecas un nepiecieš amas kapitā lais remonts, ē diens ir pretī gs. Neviena gaļ a, vista un zivis nav ē damas! Deserti Turcijai - divi punkti! Baseins ir pilns ar hloru! Pludmale ir netī ra un nekopta, mans vī rs pirmajā slinkumā , spē lē jot volejbolu, savainoja kā ju, izsmē ķ i pludmalē un stikla glā zes ir ierasta lieta! Gultas ir vecas! Restorā nā apkalpoš anas nav, vietu pietiek, ja kavē si, pusstundu meklē si galdiņ u! Viesmī ļ iem ir pilnī gi vienalga, ne palī dzē t viesim atrast vietu, ne piedā vā t dzē rienus! Nekad! Bet turku pieciniekiem tā ir norma! Vispā r, ja neskaita viesnī cas dabu un teritoriju, š eit nav nekā ī paš a! Kopē jais rezultā ts trī s! Un padoms meklē t citu viesnī cu!
аватар romashka1425
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Es apmetos š ajā viesnī cā ar draugiem pirms pā ris nedē ļ ā m. Kopumā par savu cenu - diezgan vidē ja viesnī ca. Viss bija saskaņ ā ar cerī bā m. Mē s nopirkā m tū ri caur t-o TPG. Ar atpū tas organizē š anu bijā m pilnī bā apmierinā ti, lidojā m labi, transfē rs tika nodroš inā ts laicī gi, menedž ere pavadī ja visu brī vdienu pa telefonu. … Tomēr ▾ Es apmetos š ajā viesnī cā ar draugiem pirms pā ris nedē ļ ā m. Kopumā par savu cenu - diezgan vidē ja viesnī ca. Viss bija saskaņ ā ar cerī bā m. Mē s nopirkā m tū ri caur t-o TPG. Ar atpū tas organizē š anu bijā m pilnī bā apmierinā ti, lidojā m labi, transfē rs tika nodroš inā ts laicī gi, menedž ere pavadī ja visu brī vdienu pa telefonu. Pē c ieraš anā s mū s ā tri ievietoja istabiņ ā s, darbinieki reģ istratū rā bija patī kami, pieklā jī gi, izpalī dzī gi. Rezervē ti standarta numuriņ i. Izrā dī jā s, ka š ī ir parka zona.
Numuri atrodas skaistā s ē kā s. Ir atseviš ķ s baseins. Mū su istaba atradā s otrajā stā vā . Diezgan viegls un plaš s. Liela gulta, atzveltnes krē sls, galds, spogulis. Skapis ar seifu (par papildu samaksu). Tv. Gaisa kondicionieris. Balkons. Vannas istaba ir aprī kota ar duš u. Ir kosmē tikas komplekts, dvieļ i. Tī rī š ana katru dienu. Viesnī cas teritorija ir milzī ga un skaista, daudz daž ā du apstā dī jumu un veģ etā cijas.
Teritorijā ir daudz lietu bē rniem - klubs, rotaļ u laukums, mini zoodā rzs. Ļ oti patika animā cija, dzī va, interesanta, forš a, ī paš i vakara š ovi, daž ā du mā kslinieku un radoš o kolektī vu priekš nesumi. Viesnī cā ir arī savs naktsklubs, kurā vakaros varat pavadī t laiku. No parka zonas ir tā lu, lai dotos uz pludmali, tač u š ī s pastaigas mū s netraucē ja. Ir daudz sauļ oš anā s krē slu, lai gan, protams, daudzi cilvē ki tos aizņ em kopš vakara)) Smiltis paš as ir tumš as, nav atkritumu. Ir skaista piestā tne ar kā pnē m ū denī un sauļ oš anā s krē sliem. No krasta ir diezgan asa iekļ ū š ana ū denī un daudz akmeņ u.
Es neteikš u, ka ē dieni ir ī paš i daudzveidī gi, bet ē dienu ir daudz un ir no kā izvē lē ties. Daž kā rt uz grila bija sarkanas zivis, suš i, gaļ a un tā - tī tara, liellopa gaļ a, vista, zivis, salā ti, piedevas, dā rzeņ i, saldumi. No rī ta omletes, graudaugi, graudaugi, konditorejas izstrā dā jumi, izcirtņ i. Vidē jas kvalitā tes dzē rieni. Apkalpo draudzī gi viesmī ļ i. Gordā var nokļ ū t ar taksometru vai autobusu, pietura blakus viesnī cai. Apkā rtnē nav daudz citu.
Varu ieteikt viesnī cu klusai, mē renai atpū tai. Galvenais ir pozitī va attieksme un nepievē rst uzmanī bu sī kumiem un trū kumiem)
аватар lunatic2323
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mums bija liela kompā nija ar bē rniem atpū sties maija brī vdienā s Turcijā , prasī bas bija neskaitā mas - ģ imenes viesnī ca, skaista teritorija, bē rnu animā cijas klā tbū tne, daudzveidī gs ē diens, arī alerģ iskiem - viesnī ca atbilda visiem mū su prasī bā m, piestā jot nebijā m vī luš ies! Ieradā mies 23:00 - iekā rtojā mies 10 minū š u laikā , restorā nā bija "nakts bufete" - paē dā m labas un daudzveidī gas vakariņ as Istabas ir mazas, vecmodī gas, panorā mas logu un 3 metru griestu nebū s - bet istabā s pavadī jā m tikai nakti, tā pē c mums bija vienalga Krievu tū ristu nav ī paš i daudz, vairā k britu Animā cija ir diezgan standarta, bet vakara š ovi ir krā š ņ i! uzaicinā tie mā kslinieki rā da interesantus priekš nesumus, animā cijas š ovi ar viesnī cas viesiem ir ļ oti dzī vespriecī gi un jautri, bē rnu animā cija pē c labā kajā m Turcijas tradī cijā m - mū su bē rni (3. … Tomēr ▾ Mums bija liela kompā nija ar bē rniem atpū sties maija brī vdienā s Turcijā , prasī bas bija neskaitā mas - ģ imenes viesnī ca, skaista teritorija, bē rnu animā cijas klā tbū tne, daudzveidī gs ē diens, arī alerģ iskiem - viesnī ca atbilda visiem mū su prasī bā m, piestā jot nebijā m vī luš ies!
Ieradā mies 23:00 - iekā rtojā mies 10 minū š u laikā , restorā nā bija "nakts bufete" - paē dā m labas un daudzveidī gas vakariņ as
Istabas ir mazas, vecmodī gas, panorā mas logu un 3 metru griestu nebū s - bet istabā s pavadī jā m tikai nakti, tā pē c mums bija vienalga
Krievu tū ristu nav ī paš i daudz, vairā k britu
Animā cija ir diezgan standarta, bet vakara š ovi ir krā š ņ i! uzaicinā tie mā kslinieki rā da interesantus priekš nesumus, animā cijas š ovi ar viesnī cas viesiem ir ļ oti dzī vespriecī gi un jautri, bē rnu animā cija pē c labā kajā m Turcijas tradī cijā m - mū su bē rni (3.4, 5 gadi) ar prieku devā s gan uz bē rnu klubiņ u, gan diskotē ku.
Ē diens un alkohols - garš ī gi, daudzveidī gi, neviens nesaindē jā s, bē rniem bija no kā izvē lē ties, vietē jais alus un vī ns, importa stiprais alkohols, bā rs strā dā visu diennakti, ir bā rs, kurā tiek gatavoti kokteiļ i
Daudz daž ā du ekskursiju programmu, es neko nevaru pateikt - mē s nedevā mies
Teritorijā atrodas zoodā rzs - dzī vnieki ir kontaktdzī vnieki, neizskatā s izsalkuš i, var pabarot
Ir arī dī ķ is ar zivī m un ū densputniem.
Wi-Fi ir iekļ auts cenā , nedarbojas visā teritorijā
Pludmale ir maza, bet, ja no rī ta ņ emat sauļ oš anā s krē slus, tas ir bez maksas, jū ra ir tī ra, pludmale ir smiltis un mazi oļ i, piestā tne ir labi aprī kota - ir pat nirš anas tornis
Nakts izklaide - ir diskotē ka, negā jā m, bet varu teikt, ka atrodas paš ā jū ras krastā un no istabā m mū ziku nevar dzirdē t
Netā lu no viesnī cas ir veikals ar diezgan saprā tī gā m suvenī ru cenā m - nav jā brauc uz pilsē tu vai jā pē rk viesnī cā
Padoms tiem, kas ceļ o:
- apmesties kluba zonā , ja vē lies doties uz pludmali un piedalī ties viesnī cas aktī vajā dzī vē
- apmesties parkā , ja vē laties visnomaļ ā kā s brī vdienas
- ja vē laties darbī bu vakaros, elegantu istabu un daudz pieauguš o izklaides - izvē lieties citu viesnī cu
9 no 10 tikai par to, ka telpas ir ļ oti dzirdamas, citus mī nusus neatradu!
Serviss - ē rts un neuzkrī toš s! ja no rī ta nevarē ja iztī rī t, jo kā ds bija istabā , tad noteikti ieradā s otrajā pusē , viesmī ļ i un bā rmeņ i strā dā ā tri, draudzī gi
аватар trrrrr
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī ca nepavisam nav 5 zvaigž ņ u. Vecs, nobruž ā ts, bet tī rs. Briesmī gs ē diens no pusfabrikā tiem, biezi melni mati bija siera š ķ ī vī!! ! ! Ceturtajā dienā baigā saindē š anā s ar pā rtiku, vī rs ieteica dezinfekcijai visu nomazgā t ar alkoholiskajiem dzē rieniem, kā Indijā. … Tomēr ▾ Viesnī ca nepavisam nav 5 zvaigž ņ u. Vecs, nobruž ā ts, bet tī rs. Briesmī gs ē diens no pusfabrikā tiem, biezi melni mati bija siera š ķ ī vī!! ! ! Ceturtajā dienā baigā saindē š anā s ar pā rtiku, vī rs ieteica dezinfekcijai visu nomazgā t ar alkoholiskajiem dzē rieniem, kā Indijā.....Bet alkohols ir vē l trakā k, alkohols ar ū deni, par kokteili pat nekomentē š u. pludmale. Bī stams veselī bai. Dzī vojā m bungalo, vī rs nosauca kazarmas, dzirdamī ba ir neticama, tomē r paldies, ka neesi zoodā rza tuvumā , cilvē ki tur nemaz neguļ . Ir tikai divi dvieļ i, kosmē tika pē c lietoš anas netiek pievienota. Mī nusu ir daudz, plusos tikai daba un teritorija.
аватар organic
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū tā mies 2018. gada septembra vidū ar ģ imeni ar diviem bē rniem, bijā m mega apmierinā ti! ! ! Viesnī ca ļ oti jauka, istabiņ a lieliska, uzkopš ana katru dienu, dvieļ i mainī ti katru dienu. Milzī ga zaļ ā zona, viss kopts un skaists, aug banā ni, granā tā boli, palmas, ir mini zoodā rzs, dī ķ is ar zivī m un zosī m. … Tomēr ▾ Atpū tā mies 2018. gada septembra vidū ar ģ imeni ar diviem bē rniem, bijā m mega apmierinā ti! ! ! Viesnī ca ļ oti jauka, istabiņ a lieliska, uzkopš ana katru dienu, dvieļ i mainī ti katru dienu. Milzī ga zaļ ā zona, viss kopts un skaists, aug banā ni, granā tā boli, palmas, ir mini zoodā rzs, dī ķ is ar zivī m un zosī m. Lieliska animā cija, daudz izklaides bē rniem, baseini tieš i pie jū ras. Restorā ns ir milzī gs, š iks, vakarā dzī vā mū zika; vienmē r garš ī gi, daudz ē dienu, katrai gaumei, daudz zivju, garneļ u, mī diju, daudz augļ u un daž ā du saldumu, vienkā rš i nereā li visu izmē ģ inā t ! ! ! Arī pakalpojums ir visaugstā kajā lī menī ! Skaistums ap kalniem! Milzī gs mols, kur arī atpū sties un baudī t! ! ! Jū ra ir tī ra, bē rni negribē ja braukt prom, un mē s arī ne))) Mē s iesakā m š o viesnī cu visiem saviem draugiem un jums visiem!! ! ! Paldies par brī niš ķ ī go uzturē š anos brī niš ķ ī gā viesnī cā !
Parādīt vairāk »


iemiesojums marinasimonova70
4 gadā atpakaļ  •  8 abonenti 8 atbildes
iemiesojums katrin116
Labdien, dodamies uz šo viesnīcu, kluba istabiņas, kur labāk apmesties, kuru numuru lūgt? un par ieeju jūrā tiešām ir tik šausmīgi?
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
iemiesojums drimdim
kādai ieiešanai jūrā ir nepieciešami drošības apavi
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Ieleja Kabak
Novērtējums 9.5
Turcija, Fethiye
Daba, Pludmales
Oludeniz apmetne
Novērtējums 9.0
Turcija, Fethiye
Atpūta, Daba
Zilā lagūna
Novērtējums 7.3
Turcija, Fethiye
Daba, Pludmales

Клубный отель для любителей активного отдыха. Делится на Клубную часть (17 трехэтажных бунгало, расположены ближе к морю) и Парковую зону (7 трехэтажных бунгало, расположены через дорогу от Клубной зоны). Отдыхающие пользуются инфраструктурой двух зон. Отель построен в 1993 году, последняя реновация проведена в 2016 году. Представляет собой комплекс бунгало, расположенных на обширной зеленой территории с садом. Расположен в 2 км от поселка Яныклар, на берегу моря. Отель подойдет для семейного отдыха с детьми.

Atrašanās vieta Отель расположен в 42 км от аэропорта г. Даламан, в 190 км от аэропорта Милас Бодрума, в 17 км от г. Фетхие.
Pludmales apraksts Пирс: длина 98 м. Пляжные полотенца: бесплатно.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, камера хранения багажа, экскурсионное бюро, услуги по продаже билетов, услуги по глажке одежды (платно), факс/ксерокопирование (платно), Wi-Fi в лобби, в баре у бассейна, в номерах — бесплатно, 2 конференц-зала, интернет-кафе (платно), магазины, 2 открытых бассейна (без подогрева): площадь 980 м2 и 130 м2, часы работы: с 07:00-19:00.

Рестораны и бары:

Главный ресторан — шведский стол, есть диетическое и вегетарианское меню (бесплатно).

Kebab House — турецкий ресторан a la carte (платно). Необходима предварительная резервация.

Restorante Roma — итальянская кухня, a la carte (возможно одно бесплатное посещение). Необходима предварительная резервация.

Рыбный ресторан — a la carte, возможно одно бесплатное посещение. Необходима предварительная резервация.

Лобби-бар 08:00-24:00.

Бары у бассейнов 08:00-24:00.

Клуб Снек-бар/ Парк Снек-бар — 12:30-17:00.

The bar — работает круглосуточно.

Poseidon Bar — 11:00-24:00.

Zoo Bar — 11:00-17:30.

Диско-бар — 23:00-02:00.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 2 открытых бассейна, 3 водные горки, 2 детских клуба (мини-клуб 4–7 лет; юниор-клуб 8–14 лет), мини-зоопарк (бесплатно).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Амфитеатр вместимостью 600 человек, 3 водные горки, 5 теннисных кортов бесплатно днём (4 корта с кварцевым песком и 1 корт с мягким покрытием): освещение, аренда ракеток и мячей (бесплатно), уроки тренера (платно), пляжный волейбол (бесплатно), мини-футбол (бесплатно), мини-гольф (бесплатно), баскетбол (бесплатно), массаж (платно), моторные водные виды спорта (платно), безмоторные водные виды спорта (бесплатно), уроки подводного плавания (платно), стрельба из лука (бесплатно), стрельба из пневматической винтовки (бесплатно), ааквааэробика (бесплатно), дартс (бесплатно), игровые автоматы (платно).
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • skvošs  FREE 
  • golfs  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 502 номера:

353 club room (из них 3 номера для инвалидов, макс. 2+2 чел., 24–30 м2);

60 двукомнатных family room (2 спальни с дверью, макс. 4+1 чел., 43 м2).

75 park room (макс. 3 чел., 18–24 м2);

14 двухкомнатных family room (две спальни с дверью, макс. 4 чел., 39 м2).

Istabās

Кондиционер: центральный (в Club), индивидуальный кондиционер (Park), телевизор, сейф (платно), телефон (платно), Wi-Fi (бесплатно), мини-бар (в день заезда вода, пиво — бесплатно, дальнейшее пополнение платно), ванная комната, фен (бесплатно), туалетные принадлежности, балкон. Уборка номера: ежедневно, смена белья: 2 раза в неделю.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • balkons/terase
Adrese Yaniklar Мах. Mezargediği Sk. No: 61, 48300 Fethiye, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 (252) 633 6316, +90 (252) 633 6317 Fax: +90 (252) 633 6324
Tīmekļa vietne: Club Tuana Fethiye
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол, футбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.