Woxxie Hotel 4*– Atsauksmes

31
Novērtējums 6.010
pamatā
31 atsaukt
№44 viesnīcas reitingā Bodruma
4.8 Numurs
6.8 apkalpošana
4.2 Tīrība
7.3 Uzturs
6.5 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Turgutreis ciematā, 200 metru attālumā no savas pludmales. Uzcelta 1990. gadā, pēdējo reizi renovēta 2015. gadā. Viesnīca ir lieliski piemērota relaksējošām brīvdienām ar bērniem. Sastāv no galvenās 2 stāvu ēkas (1 lifts) un 3 stāvu bloku kompleksa.Vairāk →
аватар nastia10
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Kopumā atpū ta bija patī kama, viss izdevā s lieliski. Bet viesnī ca ļ oti pievī la, proti, tā s tī rī ba. Atmosfē ra viesnī cā ir lieliska, personā ls draudzī gs, ē diens labs un garš ī gs, bet numuriņ š jau reģ istrē joties izrā dī jā s netī rs, kamē r administratore izliekas, ka saprot, bet nekā di nereaģ ē . … Tomēr ▾ Kopumā atpū ta bija patī kama, viss izdevā s lieliski. Bet viesnī ca ļ oti pievī la, proti, tā s tī rī ba. Atmosfē ra viesnī cā ir lieliska, personā ls draudzī gs, ē diens labs un garš ī gs, bet numuriņ š jau reģ istrē joties izrā dī jā s netī rs, kamē r administratore izliekas, ka saprot, bet nekā di nereaģ ē . Uzkopš ana netiek veikta ne tikai istabā s, bet arī viesnī cas teritorijā . Visas 5 mū su uzturē š anā s dienas viesnī cas koridorā bija arbū zu ā das, izsmē ķ i, netī ri trauki un atkritumi no istabā m (foto pievienots) - nekā das reakcijas no personā la. To visu lī dz nedē ļ as beigā m pavadī ja nepatī kama smaka. Lieliski sapratā m, ka viesnī ca nav 5 zvaigznes, bet elementā rai uzkopš anai tomē r vajadzē tu bū t.
Nevienam neiesaku š o viesnī cu.
Мусор в коридоре отеля Мусор в коридоре отеля Мусор в коридоре отеля Мусор в коридоре отеля
аватар _104756
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Lī dz viesnī cai ir vajadzī gas 2 stundas, reģ istrē joties tikā m mī ļ i sagaidī ti, paldies Dinā rai, Saš ai un citiem par nemitī go smaidu un palī dzī bu. Ierodoties istabā , bija problē mas ar istabu (nestrā dā ja kondicionieris, ledusskapis), pē c 10-20 minū tē m burtiski viss tika salabots. … Tomēr ▾ Lī dz viesnī cai ir vajadzī gas 2 stundas, reģ istrē joties tikā m mī ļ i sagaidī ti, paldies Dinā rai, Saš ai un citiem par nemitī go smaidu un palī dzī bu.
Ierodoties istabā , bija problē mas ar istabu (nestrā dā ja kondicionieris, ledusskapis), pē c 10-20 minū tē m burtiski viss tika salabots.
Koronavī rusa dē ļ š obrī d teritorijā nav pieejams:
- sporta zā le
- sporta laukumi (teniss, volejbols, futbols)
Viesnī cā ir peldbaseins, lī dz jū rai, 3-5 minū š u gā jiens (katru pusstundu kursē minimaš ī na, kas viesus nogā dā no viesnī cas lī dz jū rai).
Ē diens ļ oti labs, ar skatu uz jū ru.
Arī Bodrumas pilsē ta pati par sevi ir vē ju pilsē ta, bija dienas, kad vakaros bija vē ss.
Vispā r man patika.
аватар arina21122
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī cā ieradā mies 6 no rī ta. Reģ istrē jies 10.15, lai gan pē c visiem rā dī tā jiem š osezon istabā vē l neviens nav dzī vojis. Telpā nestrā dā ja kondicionieris, ledusskapis, izplū des ventilators, duš ā slikta ū dens plū sma, duš ā nebija plauktu. … Tomēr ▾ Viesnī cā ieradā mies 6 no rī ta. Reģ istrē jies 10.15, lai gan pē c visiem rā dī tā jiem š osezon istabā vē l neviens nav dzī vojis. Telpā nestrā dā ja kondicionieris, ledusskapis, izplū des ventilators, duš ā slikta ū dens plū sma, duš ā nebija plauktu. Garderobē atradā s atkritumu grozi un celofā nā ietī ta tualetes birste. Uz sienā m ir saplaisā jis apmetums, netī ra izlietne, spoguļ a apakš ā bieza putekļ u kā rta. Paveicā s - mums bija mī ksti veseli dvieļ i un gultas veļ a. Kā stā sta citi atpū tnieki, viņ u dvieļ i un veļ a bijuš i nobruž ā ti. Mū su replikas reģ istratū rā tika uzklausī tas, bet nekā di nereaģ ē ja. Tikai nā kamajā dienā pē c mū su tikš anā s ar tū risma operatora pā rstā vi viņ i atbildē ja uz viņ as komentā riem par mū su sū dzī bā m. Ē damzā lē tika salabots kondicionieris, nomainī ts ledusskapis, iztī rī ta telpa. Kanalizā cija un ventilā cija palika nemainī ga.
Neticiet skaistajā m fotogrā fijā m viesnī cas mā jaslapā – skaists skats uz jū ru ir vienī gais skaistais š ajā viesnī cā . Teritorija nav labi kopta. Nav animā cijas (mums tas bija pluss) - rotaļ u laukums ir aizaudzis ar zā li un piegruž ots, skatuve un animā cijas amfiteā tris ir netī rs, notraipī ts no izlijuš iem š ķ idrumiem, uz galda uz skatuves ir nobruž ā ts galdauts, kas aizmirsts no plkst. pagā juš ais gads. Viesnī cas teritoriju sā k tī rī t tikai pulksten 8 no rī ta, turklā t ļ oti lē ni. Tā pē c esiet gatavi tam, ka no rī ta pakā pieni tiks pā rpludinā ti ar dzē rieniem, pie baseina nokritī s vienreizē jie š ķ ī vji un krū zes ar ē diena un dzē rienu pā rpalikumiem. Reklā mas fotogrā fijā s redzamais tenisa laukums un basketbola laukums nav krā sots jau daudzus gadus, augi teritorijā nav kopti. Atkritumi un papī ri ir izkaisī ti katrā kaktā un spraugā . Tū rists teica, ka vē jš izkaisa papī rus (domā jams, ka tā ir vietē jā klimata ī patnī ba), tač u neviens tos neizņ em, tie guļ vienā s vietā s gan mū su pirmajā , gan pē dē jā uzturē š anā s dienā . Mē beles - krē sli ē damistabā un atzveltnes krē sli vestibilā ir ļ oti netī ri, visi notraipī ti.
Atseviš ķ i vā rdi par pludmali - rinda pirmā , bet lī dz pludmalei no viesnī cas jā iet 300 metri. Viesnī cas priekš ā aug niedres un nekopti koki. Atklā ti sakot, skats no jū ras uz viesnī cu ir nož ē lojams. Pludmale ir š aura, š aura josla gar rosī gu ceļ u. Tā pē c esiet uzmanī gi, š ķ ē rsojot ceļ u, ī paš i ar bē rniem! netī ras smiltis pludmalē , jū ra izmet aļ ģ es, kuras darbinieki netī ra. Uz smiltī m vietā m melni plankumi, sajū tas kā maš ī nas eļ ļ as paliekas (domā ju no ceļ a tuvuma). Katrā ziņ ā otrā pludmalē tā dus plankumus neredzē jā m. Pludmale ir atdalī ta no ceļ a ar trausliem krū miem, tā pē c visi ceļ a putekļ i nosē ž as š ajā pludmalē .

Nekur nav rakstī ts, bet netā lu no viesnī cas blakus kalnā ir rosī gs bū vlaukums. Tas ne tikai sabojā tā skaistumu, bet arī putekļ i no bū vlaukuma burtiski caurstrā vo visu gaisu. Visa vietē jā veģ etā cija, kaut arī sulī gā krā sā , bet ar ī paš u putekļ u pā rklā jumu.
Klimats – esiet gatavi tam, ka ģ eogrā fiski viesnī ca atrodas tā , ka š eit biež i pū š spē cī gi ziemeļ u vē ji. Jū nija sā kumā tas bija liels š ķ ē rslis peldē š anai jū rā . Viesnī cas pludmale, lai arī sekla pie krasta (labi bē rniem), bet viļ ņ i un vē jš bija ļ oti stiprs un pludmalē bija vienkā rš i auksti peldē ties un sauļ oties. Tā pē c viss atpū tnieku pū lis drū zmē jā s ap baseinu.

Sliktos laikapstā kļ os jū rā un ar lielu viesnī cas iedzī votā ju skaitu baseina tuvumā nav pietiekami daudz vietu visiem. Pagrabstā vā atrodas hammam un sauna. Tač u esiet uzmanī gi, ejot tur lejā - ū dens no slidkalniņ a pie baseina plū st tieš i uz kā pnē m, kas ved uz hammam, tā pē c vienmē r ir ļ oti slidens un daudz ū dens.
Pirmajā s divā s uzturē š anā s dienā s viesnī cā biju š okā par š o visu. Mē s nopirkā m tū ri pienā cī gā (pē c vē rtē juma un atsauksmē m) č etriniekiem, bet tas pat nesaņ em 3 *. Lai gan operatore uz mū su pretenzijā m teica, ka viesnī cas kategoriju nosaka bā ru skaits (tā di ir 3), pludmales pirmā lī nija un baseina klā tbū tne. Tas viss ir klā t, bet KĀ DA ir tā kvalitā te? Es jau runā ju par pludmali. Bā ri - stiprie alkoholiskie dzē rieni kā teikts - vietē jie. Bet, ja agrā k, atpū š oties 3-4 * uz Turciju (Kemeras apgabalā ), kokteiļ i traucē ja vismaz liķ ieriem, tad š eit tie traucē iepakotā m sulā m, to nav iespē jams dzert. No alkoholiskajiem dzē rieniem pieklā jī gs bija tikai alus. Un man pat patika vietē jais degvī ns - Rakia (lai gan ar pektusa garš u).

Svarī gs moments ir tas, ka slapjā s drē bes nav uz kā ž ā vē t, tā s tiek ž ā vē tas uz balkonu parapetiem. Atseviš ķ ā.2 stā vu ē kā ir mazi balkoniņ i, bet uz tiem var vismaz piesiet virvi. Noteikti ņ emiet to lī dzi un drē bju š ķ ipsnas.
Apkā rtē jā s infrastruktū ras nav. Š eit vienkā rš i NAV veikalu, maiņ as punktu, suvenī ru veikalu utt. Tuvā kie pā rtikas veikali atrodas tikai Turgotreisā (2.5 km) vai virzienā uz Bodrumu (3 km). Brauciens uz Bodrumu 9 liras, brauciena laiks 40 min, uz Turgutreis 4 liras, laiks 20 min. Vē l mani pā rsteidza tas, ka arī pludmalē s NAV tualetes (ne viesnī cā , ne Bodrumā un tuvā kajā pieklā jī gajā pludmalē ). Apkā rtē jo ainavu veido apdeguš i pakalni, kas apbū vē ti ar vienmuļ ā m 2-3 stā vu villā m.

Lai nerastos iespaids, ka es tikai lamā ju visu, pastā stī š u par pozitī vajiem punktiem: istabā s ķ er wifi (vismaz mums bija), seifs istabā par brī vu, ē diens ir. diezgan garš ī gi, gandrī z katru dienu bija liellopu gaļ a, frī kartupeļ i, zivis (tikai stavridas), cepš ana, grils. No 10.00 lī dz vakaram tiek uzvā rī ta kafija (nav tā labā kā , bet ne tik traka kā no aparā ta). Katru dienu ir saldē jums. Pieklā jī gs alus. Personā ls ē damzā lē ļ oti labs, ā tri iztī rī ts, uzmanī gs. Pludmalē - moderni sauļ oš anā s krē sli, duš a, bā rs, mols, jū ra pie krasta sekla, koka celiņ i. Lieliska sauna, hammam, peldbaseins. Jū ra jū nijā bija ļ oti tī ra, lai gan vē sa.
Nevienam neieteikš u š o viesnī cu, biju pilnī bā vī lies. Lai gan lī dz atvaļ inā juma beigā m viņ i jau bija pielā gojuš ies apstā kļ iem un pat guvuš i kā du prieku no pā rē jiem. Padomi: tuvā ko pieklā jī go pludmali atradā m, ejot pa taku gar krastu (var pa š oseju) virzienā pretī Turgutreis, apmē ram 1 km no viesnī cas pludmales, aiz bā kas. Skaista smilš u pludmale, ar tī rā m smiltī m, no vē ja aizsargā ta ar ragu, tur ir kafejnī ca. Neesiet slinki, dodieties tur. Pa ceļ am ir jauka mež onī ga pludmale. Veikals Sok tajā paš ā virzienā , var doties gar pludmali gar krastu, tad pa š oseju un skaistas villas 3 km no viesnī cas (tas ir atzī mē ts Google kartē s). Kopumā ainava tajā virzienā ir daudz skaistā ka. Pastaigā jies. Paņ emiet lī dzi veļ as auklu un drē bju š ķ ipsnas. Mainiet naudu lidostā vai viesnī cas reģ istratū rā .
Вид с пляжа на окрестности и стройку Вид из номера, балкон Пыль и грязь на зеркале Трещины на стенах трещины на потолке Грязь с прошлого года на рукомойнике Грязь с прошлого года на  крышке унитазе Унылый вид на отель со стороны моря
аватар 10yar
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Otro reizi es š eit nenā ktu un nevienam neieteiktu. Pirmais iespaids nav slikts, bet pē c reģ istrē š anā s numuriņ os nestrā dā wi-fi, lai gan reģ istratū rā teica, ka viss strā dā labi, pats wi-fi sū c, it ī paš i, kad visa viesnī ca iziet pasē dē t pa telefoniem vakarā - vispā r neko nevar izdarī t . … Tomēr ▾ Otro reizi es š eit nenā ktu un nevienam neieteiktu.
Pirmais iespaids nav slikts, bet pē c reģ istrē š anā s numuriņ os nestrā dā wi-fi, lai gan reģ istratū rā teica, ka viss strā dā labi, pats wi-fi sū c, it ī paš i, kad visa viesnī ca iziet pasē dē t pa telefoniem vakarā - vispā r neko nevar izdarī t .
Nav animā cijas, bija jā izklaidē paš iem. gandrī z viss pā rē jais pū ta nereā li stiprs vē jš , telefons tika izpū sts no solā rija tieš i jū rā , bet tā nav pretenzija pret viesnī cu, lai gan š o brī di varē tu arī izdomā t, kā tos salabot, skaidrs ka personā ls cenš as, bet, reģ istratū rā meitene visa ir uz bungā m, daž reiz tas bija pat smieklī gi)) viņ a it kā saprot krieviski, bet viņ a nesaprata, ko viņ i no viņ as grib, nu vai nesaprata gribas saprast. Telpas ir netī ras, daudz putekļ u, pē c duš as kā jas ir netī ras)))
Ē diens garš ī gs, pietrū ka tikai daž as jū ras veltes, citā di zivs pā ris reizes, un tad, bez garš as.
Pludmale derē tu tikt sakopta, jo tur pat izsists stikls, gandrī z uzkā pts.
Un viesnī ca nekā dā gadī jumā nav 1. lī nijā , lī dz jū rai ir 500 metri, jā , ir a la transports, vienreiz gribē ja izmantot, un tas neizdevā s, jo viņ ai bija jā iet kaut kur, iekš ā . beigas visu laiku staigā jā m, tas viss bū tu nekas, bet atgriezties nav forš i, jo viesnī ca ir kalnā .
Ar animā ciju tieš ā m nepietiek ne bē rniem, ne pieauguš ajiem.
No plusiem - tas ir panorā mas skats uz jū ru, un lielisks saulriets - viss.
аватар Dolushka1
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Nopirku biļ eti, dienas laikā nelasot atsauksmes. Mē s nekavē joties savā cā m mantas un nā kamajā dienā izlidojā m caur Anex. Mē s lasī jā m atsauksmes, kad braucā m ar taksometru uz lidostu, godī gi sakot, bijā m sarū gtinā ti un gaidī jā m pilnī gu pā rē jo neveiksmi. … Tomēr ▾ Nopirku biļ eti, dienas laikā nelasot atsauksmes. Mē s nekavē joties savā cā m mantas un nā kamajā dienā izlidojā m caur Anex. Mē s lasī jā m atsauksmes, kad braucā m ar taksometru uz lidostu, godī gi sakot, bijā m sarū gtinā ti un gaidī jā m pilnī gu pā rē jo neveiksmi. Ierodoties Muglas lidostā , noskaņ ojums kļ uva jautrā ks, ā tri izgā jā m visas kontroles, ā tri iekā pā m mū s gaidoš ajā transfē rā (tur bija mazs mikroautobuss), pa ceļ am uz viesnī cu pavē rā s brī niš ķ ī gi skati, kas padarī ja to vienmē rī gu. laimī gā ki. Braucā m nepilnu stundu, pa ceļ am sagaidī tais gids no Aneksas Ramila viesnī cā uzslavē ja gidu, par to vē lā k.
Numurs. Reģ istrē š anā s nebija ilga, aizpildot anketas un gaidot reģ istrē š anos, meitene no personā la atnesa grā dī gos dzē rienus, bija jauki. Mums nebija mazo dolā ru, tā pē c reģ istratū rā samainī jā m 10 dolā rus ar kursu 7.4, lai varē tu iedot mazu naudu banknotā jam utt.
Reģ istratū rā pie reģ istrā cijas prasī ja istabu ar skatu uz jū ru, pirms "pateicī bas" uzkā pa apskatī t istabu. Gaisa kondicionieris un ledusskapis nedarbojā s. Pirmā diena pagā ja cauri š o trū kumu risinā š anai. Admins reģ istratū rā mī ļ i pasmaidī ja, izlikā s, ka pieņ em pieteikumu jau neskaitā mo reizi, bet problē ma netika atrisinā ta, puisis Admins vispā r uztaisī ja pokera seju, tā pē c par pateicī bu vairs nebija runas. Dzī vojā m 3. stā vā.3+1 istabiņ a (divi pieauguš ie un bē rni 16 un 8 gadi) ar skatu uz jū ru. Istaba lieliska. Balkons ir plaš s, no kura paveras pasakains skats uz lī ci un jū ru. Remonts labs, darbojā s visas lampas, darbojā s matu fē ns. Gulta nogurusi.
Vē rsā mies pie meitenes no Anex par nestrā dā još o kondicionieri un ledusskapi. Pa dienu viss, paldies, salabots. Rezultā tā kondicionieris ne reizi netika ieslē gts, nevajadzē ja, pa nakti jau bija vē ss.
Uz 8 dienā m tī rī š ana bija 3 reizes, pā ris dolā ri un š okolā des tā felī te vienreiz palika beigā s, kad aizbraucā m. No mī nusiem nebija kur ž ā vē t mantas, nebija ž ā vē tā ja, mantas lidoja uz krē sliem uz balkons, jo vē jš .
Š ajā viesnī cā vispā r nav daudz mī nusu, tač u bija galvenā spē le: viņ i nekavē joties nesniedza Wi-Fi, apgalvojot, ka mē s saņ emsim Wi-Fi nā kamajā dienā , tiekoties ar gidu. Ņ emot vē rā , ka maksas viesabonē š ana tajā vietā nebija savienota, Grieķ ijas un kalnu tuvuma dē ļ nebija iespē jams informē t radiniekus par to, kā tur nokļ uvā m.
Vadī t. Tikš anā s reizē ar gidu dabū jā m ilgi gaidī to Wi-Fi, noklausī jā mies Ramila lielisko prezentā ciju par ekskursijā m pa Aneksu, saldi izklausī jā s. Vispā r gids daudz runā ja, daudz solī ja, ī stenī bā solī tais bija tā lu no teiktā . Kā ekskursiju pā rdevē js ir labi padarī ts, izskatī gs, prot pasniegt preci. Katrs pats izlemj, vai ir vē rts viņ am uzreiz piesaistī t ekskursijas vai pat jautā t vietē jiem.
Ekskursija pirkta no gida - pilnī ga neveiksme. Solī tais brauciens ar jahtu, ar ievē rojamu vietu apskati, ar romantiskā m vakariņ ā m uz jahtas saulrietā , bija skaisti ieskicē ts, bet nemaksā ja 50$ no cilvē ka, labā k bū tu ar jahtu izbrauciens pa lī č iem plkst. viesnī cā , tas izmaksā tu 2 reizes lē tā k un pavadī tu mazā k ceļ ojuma laika. Neaizmirstamas vietas: vecie dzirnavu mū ri, Myndos vā rti, godī gi stā vē ja karstumā , klausī jā s un domā ja, ka bū s ā trā k doties uz jahtu. Pa ceļ am mū s aizveda uz iepirkš anā s centru, kur mums sā ka pā rdot saldumus un visā dus suvenī rus par pā rmē rī gā m cenā m, gids rū pī gi sekoja visai š ai kustī bai, nu, vispā r ž anra klasika))...Pē c tam jahta. Seš os devā mies ceļ ā , mums uzreiz paziņ oja, ka viss alkohols ir samaksā ts, lai gan agrā k tika teikts pretē jais. Alus 5 eiro. Stiprā ki 10 eiro. Č ipsi 5 eiro. Tā pē c iesaku no viesnī cas ņ emt lī dzi alkoholu un pā rtiku. No bezmaksas tē jas, ū dens.
Kuģ ojā m 30-40 minū tes, tuvā kajā lī cī uztaisī jā m pieturu uz stundu un visiem lika nopeldē ties, hmm, peldē jā s izmisuš ā kais pā ris, jo vakarā un baigā vē ja nemaz nebija. Vē lā k autostā vvietā vakariņ as piedā vā ja apakš ē jā klā jā . Vakariņ as bija "iespaidī gas", auksti spageti ar divā m ž ā vē tā m vistas stilbiņ ā m, (viena kā ja bē rniem)) zilo kā postu salā ti, desertā mikroskopisks arbū za gabaliņ š un pā ris apelsī na š ķ ē les ģ imenei. Visi palika izsalkuš i. Pē c apstā š anā s viņ i peldē ja atpakaļ . 21.10 iekrauts atpakaļ autobusā . Autobusi turp un atpakaļ ir labi un ē rti. Nomā ktā noskaņ ojumā braucā m atpakaļ uz viesnī cu. Bijā m ā rkā rtī gi neapmierinā ti ar ekskursiju. Izniekota nauda un izniekota diena. Vē los vē rst jū su uzmanī bu arī uz to, ka uz kuģ a pū š ļ oti stiprs vē jš , par ko mē s netikā m brī dinā ti. Noteikti paņ emiet kaut ko siltu. Viesnī cā atgriezā mies pē c 22.00, vakariņ ā m nebija laika, bet bija nakts zupa (, 23.00-24.00), bija garš ī gi, dabū jā m pat maizi izsalkuš ajiem))
Atgriež oties viesnī cā , vē los atzī mē t personā la pozitī vo attieksmi, nezinu, varbū t tā pē c, ka bija sezonas sā kums un mē s joprojā m nebijā m noguruš i, bet viss bija maksimā li draudzī gi. Puiš i visi enerģ iski, ā tri risina jautā jumus, viss ir cienī gi, neviens nekā pj, nepieķ eras. Es nezinu, varbū t viņ i grimasē zem maskā m, bet viņ u acis smaidī ja)). Bija rindas pē c ē diena, jo karantī nas dē ļ tū risti paš i sev ezī ti uzlikt nevar, darbinieki uzliek aiz loga, kurš grib izlaist rindu var nā kt nedaudz vē lā k. Kopumā izcili pavā ri, ē diens izcils, katrs var atrast sev tī kamo pē c savas gaumes. Sulas no pakā m, nevis UPI, alkohols nav greznī ba, bet beigā s piegā dē m no dutikas gā ja ļ oti labi). Septiņ i uz augš u un Pepsi izskatā s kā ī sti. Noteikti labā k nekā Ē ģ iptē . alus ir labs. Lidmaš ī nas plastmasas pudeles noderē ja, tajā s ē rti ieliet ū deni, ū deni neierobež otā daudzumā vienreizē jā s plastmasas burkā s. Priecē uzkoda starp pusdienā m un vakariņ ā m, tī rradņ i, frī kartupeļ i, pitas maize, saldē jums, vienkā rš i super!
Peldbaseins. Gandrī z visu laiku pavadī jā m pie baseina, bē rniem tur bija lielā ka interese, kopā bijā m pie jū ras 2 reizes. Skanē ja jauka mū zika. Bet nedē ļ as nogalē bija liels turku pieplū dums un kļ uva manā ms daudz turku mū zikas, nevis turku remiksi, kas visiem patika, bet gan turku, kas jau sā ka nedaudz nospiest smadzenes)). Slaidi pē c grafika. Kas attiecas uz animā ciju, jā , tā s tieš ā m pietrū ka, tač u karantī na uzliek daudz ierobež ojumu, tostarp attiecī bā uz animā ciju.
No veikaliem tuvumā - nekā . Pa brauktuvi var iet pa kreisi lī dz ciematam apmē ram 700 metrus, iziet cauri kapsē tai, tur uzreiz bū s neliels tirgus, augļ i, dā rzeņ i un veikals, š ampū ni, zobu birstes, č ipsi utt. Vai arī pa labi pa brauktuve no viesnī cas, pirmdien devā mies uz tirgu 4 km lī dz kaimiņ u ciemam. Var braukt ar taksometru ($ 5), vai ar autobusu (maksā t ar karti), var aizbraukt, ir arī ī sā kas iespē jas. Labā k gā jā m kā jā m, jo ​ ​ ar viņ u garš ī go ē dienu baidī jā mies, ka netiksim atpakaļ lidmaš ī nā , gribē jā s vismaz kustī bu. Viss bija tirgū . Suvenī rus un dā vanas mā jā s labā k iegā dā ties tur. T-krekli pa 5 eiro, tad velk aiz rokas, ejam pa 3 dolā riem. Netā lu ir tie paš i T-krekli vairumā par 20 lirā m. Ī sā k sakot, mē s nedrī kstam steigties, izskatī ties, tad ņ emt. Tirgus likme jau ir 8.4. Labā k ir maksā t lirā s, konvertē jot uz dolā riem vai eiro tiem ir spē cī gas kļ ū das.
Jū ra. Jū ra ir tī ra, saulē neparasti dzirkstoš a, tajā ir daudz dzirkstoš u mikrodaļ iņ u kā zelta putekļ i, skaista, sekla piekrastē , neliela pastaiga - dziļ a, temperatū rā - sajū ta, ka pie jū ras varē tu bū t gan silts, gan auksts. tajā paš ā laikā , it kā tajā bū tu daž ā das strā vas, sajaucas. Pludmalē pū š vē ji, daž reiz matrač i tika aizpū sti). Netā lu ejot, ar pajū gu nebraucā m, bija prieks mazliet pastaigā ties gan augš ā , gan lejā . Pludmalē fonā skanē ja mū zika. Patī kams bā rmenis Karims, runā krieviski. Vē rš u jū su uzmanī bu, ka darbinieki tur pamatā nerunā angliski, par krievu valodu nemaz nerunā jot. Viss ir izskaidrots uz pirkstiem, bet pamata frā zes angļ u valodā ir saprotamas, ar to pietika).
Hamam. Hamam, kā viņ i noskaidroja brī vdienu beigā s, ir bezmaksas, varat mē ģ inā t pieteikties tvaika pirtī bez maksas, bet tas, protams, ir ļ oti problemā tiski. Pirmajā s dienā s ņ ē mā m kompleksu par 30 dolā riem no cilvē ka, hammam, skrubi, putu masā ž u un pē c tam vispā rē jo masā ž u, galvu, kā jas, pirksti. Tas bija kaut kas! Meistars ir pā rsteidzoš s! ! ! Saka no Bali)
Vakarā izklaide. Protams, tas ir smagi. Nav kur iet pastaigā ties. Reģ istratū rā varat paņ emt lī dzi bekgemonu, lai spē lē tu. Viņ i skatī jā s turku kanā lus pa TV un vienu poļ u, vakaros viņ i skatī jā s Gyurem oriģ inā lā , viņ i raudā ja). Ceturtajā dienā noslē pumaini ieslē dzā s viesabonē š ana, es nezinu, varbū t kā ds satricinā ja antenu kalnos)), bet mums tie bija svē tki, jo Wi-Fi reģ istratū rā bija ļ oti vā jš .
Lidmaš ī na. Azur Air lidoja abos virzienos. Lidmaš ī nas ir lieliskas. Ū deni, kā vienmē r, Turcijā atsavinā ja kontrolē , atstā ja bē rnam 0.5.
Turcijā beznodokļ u maksā jums ir nedaudz dā rgā ks nekā Ukrainā .
Kopumā pā rē jais atstā ja tikai pozitī vas atmiņ as. Tiem, kas lido uz Bodrumu, jā saprot, ka galvenokā rt tie ir vē ji, mainī gi laikapstā kļ i, nestabila silta jū ra - bet to visu kompensē skaisti skati. Kuram kas patī k.
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī cā prioritā te ir pirmajā stā vā , kas ir puspagrabs un izejot uz balkona atpū š as pret kā du sienu, un par papildus samaksu tā s tiek pā rvietotas uz parastajā m istabā m. Serviss standarta, ja sā c ar viņ iem bļ austī ties - izliekas, ka neko nesaprot. … Tomēr ▾ Viesnī cā prioritā te ir pirmajā stā vā , kas ir puspagrabs un izejot uz balkona atpū š as pret kā du sienu, un par papildus samaksu tā s tiek pā rvietotas uz parastajā m istabā m. Serviss standarta, ja sā c ar viņ iem bļ austī ties - izliekas, ka neko nesaprot. Iesaku apmeklē t tuvē jā s salas.
аватар Alyona_Safronova
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca ir lieliska. Jums jā saprot, ka š ī ir budž eta segmenta viesnī ca, nevis Max Royal ar 24 stundu animā ciju! Pretī gi lasī t par virtuvi vispā r. ko tu melo? Pavā rs bez š aubā m ir sava amata cilvē ks. Pankū kas brokastī s izcilas, katru rī tu mandarī ni, apelsī ni garš ī gi. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir lieliska. Jums jā saprot, ka š ī ir budž eta segmenta viesnī ca, nevis Max Royal ar 24 stundu animā ciju! Pretī gi lasī t par virtuvi vispā r. ko tu melo? Pavā rs bez š aubā m ir sava amata cilvē ks. Pankū kas brokastī s izcilas, katru rī tu mandarī ni, apelsī ni garš ī gi. Pusdienā s un arbū zs un plū mes. Vakariņ ā s iedeva melones. Un saldumi ir vienkā rš i pā rsteidzoš i. Garda grilē ta gaļ a, brokastī s brī niš ķ ī gas omletes. Un salā ti ir garš ī gi. Jā , super daudzveidī bas nav, bet viss ir ļ oti garš ī gs!
Un bā ra serviss ir diezgan labs. Jā , reizē m sastapā mies arī ar bā rmeņ u slē ptu agresiju, tač u, tiklī dz mē s viņ iem pasmaidī jā m, viņ i pretī darī ja to paš u. Kā tu esi cilvē kiem, tā cilvē ki ir tev!
Nemeloš u, remonts tieš ā m vajadzī gs, ķ ermenis ir noguris. Viņ i rakstī ja visu patiesī bu par slidkalniņ iem, vecajiem, bet mē s tik un tā braucā m. Patika tas! Un jū ra ir laba un tī ra. Ir vē jš , bet nav tā das lietas kā notriekš ana. Un jā , viesnī ca atrodas kalnā , bet ik pē c 30 minū tē m brauc marš ruta autobuss un ar vē smu atved lī dz jū rai. (Par pā reju uz jū ru, 30-40 sekundes).
Mums patika viss! Godī gi sakot, es nā ktu vē lreiz.
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī ca vienkā rš i sū da. Finansu ziņ ā daudz diž oties nevarē jā m, tā pē c paņ ē mā m 4ku. Bet grū ti nosaukt š o viesnī cu par 4. vietu. Serviss un pati istabiņ a, teiksim, 4k ir 10 ballu skalā . Ē diens - izsalkuš i nebijā m, bet viss vienmuļ i, vienmē r vienā di. … Tomēr ▾ Viesnī ca vienkā rš i sū da. Finansu ziņ ā daudz diž oties nevarē jā m, tā pē c paņ ē mā m 4ku. Bet grū ti nosaukt š o viesnī cu par 4. vietu. Serviss un pati istabiņ a, teiksim, 4k ir 10 ballu skalā . Ē diens - izsalkuš i nebijā m, bet viss vienmuļ i, vienmē r vienā di. Vienī gā labā lieta ir apkā rtne un jū ra.
аватар 1-.9
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Septembrī š ajā reģ ionā biež i pū š stilī gi vē si vē ji! Š ī viesnī ca un tā s pludmale ir ļ oti vē jaina, paturiet to prā tā! Tagad par viesnī cu: netī rs, animā cija ļ oti zema lī meņ a, klubs smird, netī rs, no griestiem krī t ģ ipsis, slidkalniņ i diezgan noguruš i, sā p kustē ties lejā no platā s, jo visas salaiduma vietas lī st ā rā , odi tevi aprī s vakarā neatkarī gi no vē ja), bē rniem ir garlaicī gi , viņ i paliek traki, jo Bē rnu klubs nedarbojā s, tajā sienas ir nokrā sotas ar penī š iem pie ((( Par apkalpoš anu: visi smaida, bā rmeņ i ļ oti nokaitinā ti, dzē rieni tiek pasniegti tā , ka negribas ņ emt, it ī paš i vestibilā . … Tomēr ▾ Septembrī š ajā reģ ionā biež i pū š stilī gi vē si vē ji! Š ī viesnī ca un tā s pludmale ir ļ oti vē jaina, paturiet to prā tā!

Tagad par viesnī cu: netī rs, animā cija ļ oti zema lī meņ a, klubs smird, netī rs, no griestiem krī t ģ ipsis, slidkalniņ i diezgan noguruš i, sā p kustē ties lejā no platā s, jo visas salaiduma vietas lī st ā rā , odi tevi aprī s vakarā neatkarī gi no vē ja), bē rniem ir garlaicī gi , viņ i paliek traki, jo Bē rnu klubs nedarbojā s, tajā sienas ir nokrā sotas ar penī š iem pie (((

Par apkalpoš anu: visi smaida, bā rmeņ i ļ oti nokaitinā ti, dzē rieni tiek pasniegti tā , ka negribas ņ emt, it ī paš i vestibilā . Tī rī š ana "izrā dei". Negaidiet pusdienu kastī ti, ja jums ir agrs lidojums.

Kas attiecas uz pā rtiku: ē dams, vienmuļ š , izsalcis nepaliksi, tas velk uz vē rtē jumu “normā ls”.
Uztaisī ja baigo kebabu, arī zivs uz grila ir š ausmī ga, olī vas labā k neņ emt, tikai olī vas, uzmanieties ar salā tiem, pietrū ka, salda pietika, augļ u nav! pamatā bija tikai arbū zs, melone, retā k plū mes un mandarī ni. Tē ja un kafija laba, sulas no iepakojumiem normā las, alkohols tā ds pats kā citā s iestā dē s š ajā cenu segmentā . Viņ i pasniedza saldē jumu, kas bija garš ī gi. Ja ē dat uz atklā tas terases, tad neatstā jiet ē dienu bez uzraudzī bas, to ē d zvirbuļ i un kaķ i, un tad jū s)

Par istabu: mums paveicā s, iedeva divistabu dzī vokli, vidē jā sagrauš anas pakā pe, samaksā jā m par kluba skatu uz jū ru, tā tad ar skatu uz jū ru. Nekā dā gadī jumā neskatieties uz zemes skatu, jums bū s visas brī vdienas ar slē gtu balkonu un aizkariem, ī paš i kluba telpā , tie dodas taisni uz ceļ a, maš ī nas un cilvē ki karā jas collu attā lumā no balkoniem! Istabu stā voklis ir pieļ aujams, ir daudz sī kumu, bet tie nekaitina, vienī gais, kas mani nokaitinā ja, bija galvenā s gaismas trū kums vienā telpā , tikai stā vlampa, ļ oti dī vains lē mums.
Par atraš anā s vietu: ne pā rā k ē rta, sastrē gumi pā rcelt 3 stundas, bez sastrē gumiem 1.5. Atrodas starp ciemiem, nav kur staigā t, nav kur neko nopirkt, viesnī cas veikalā cenas trī sreiz par augstu. Man bija jā brauc Turgutreisā pa dolmuš u par 4 lirā m.

Par pludmali: neliels gabaliņ š ar sauļ oš anā s krē sliem gar intensī vu ceļ u, ļ oti netī rs. To stipri pū š vē ji (septembrī noteikti). Var iet 500 metrus gar krastu uz bā kas pusi, vē ju nav un pludmale laba, bet iet uz turieni, maigi sakot, nav ē rti. Jū ra laba, smiltis no rī ta spī d kā zelts. Pie viesnī cas dziļ ums 0.5 metri, nā kamie 20 metri no pludmales, citā s pludmalē s dziļ ums tiek sasniegts ā trā k.

Kopumā visas brī vdienas izglā ba panorā mas skati no jebkuras vietas viesnī cā un mū su istabā , jū ras maģ iskais mirdzums un mū su optimistiskais noskaņ ojums)))

Noteikti vairs nenā kš u un draugiem neieteikš u
аватар natashaaaaaaa
Viņ i ā tri nokā rtojas. Bet tā dā skaitā , ka pē c tam ir vajadzī gas divas dienas, lai pā rvietotos un pā rvietotos uz gandrī z tā diem paš iem apstā kļ iem. Par š ī s viesnī cas numuriem jū s varat padarī t mē mus par "gaidu-realitā ti". … Tomēr ▾ Viņ i ā tri nokā rtojas. Bet tā dā skaitā , ka pē c tam ir vajadzī gas divas dienas, lai pā rvietotos un pā rvietotos uz gandrī z tā diem paš iem apstā kļ iem.

Par š ī s viesnī cas numuriem jū s varat padarī t mē mus par "gaidu-realitā ti". Fotogrā fijas no vietas un kas viņ iem patiesī bā ir pirmajā stā vā un Anex bilding ē kā.
Manas neapmierinā tī bas virsotne bija PILNĪ GS karstā ū dens trū kums, tā vienkā rš i nebija!! ! Pirmo vakaru viesnī cā un mē ģ inā jumu ieiet duš ā pavadī ja braucieni uz reģ istratū ru, lai meklē tu santehniķ i, kurš tā arī neieradā s. Nabaga Afags mocī jā s, jū tot lī dzi, ka esmu spiesta atvaļ inā jumā mazgā ties aukstā ū denī un tad stā vē t lī dz kaulam tajā paš ā aukstajā ū denī , jo duš ā ū dens nenotecē ja, flī ze bija vai nu uzklā ta nevienmē rī gi, vai arī tā tad nogrima.
Pielikumā ir š ī s viesnī cas "realitā tes" fotogrā fijas.
Teritorijas nav daudz, bet no paš as viesnī cas paveras krā š ņ s skats uz Grieķ ijas salā m, un no restorā na var vē rot neticamos saulrietus.
Ē diens vienmē r ir svaigs, bet vienā ds.
Septembrī pludmalē bija vē jains.
Эта лампа - это ВСЕ освещение, которое было в номере!
Parādīt vairāk »


iemiesojums _944954
5 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 3 atbildi
iemiesojums galatenko1991
Paldies
5 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Bodrumas pils un Zemūdens arheoloģijas muzejs
Novērtējums 9.5
Turcija, Bodruma
Arhitektūra, Muzeji, Reliģija, Stats
kamieļu pludmale
Novērtējums 9.3
Turcija, Bodruma
Pludmales
Myndos vārti
Novērtējums 10.0
Turcija, Bodruma
Arhitektūra, Stats

Отель расположен в посёлке Тургутрейс, в 200 метрах от собственного пляжа. Построен в 1990 году, последняя реновация проведена в 2015 году. Отель идеально подойдёт для спокойного размеренного отдыха с детьми. Состоит из основного 2-этажного здания (1 лифт) и комплекса 3-этажных блоков.

Atrašanās vieta 50 км от аэропорта г. Бодрум. 20 км от центра Бодрума.
Pludmales apraksts Пляж в 200 м от отеля. Между отелем и пляжем проходит дорога. Имеется сервис до пляжа. Протяжённость – 100 м.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, услуги консьержа, магазины на территории, доставка прессы.

Завтрак 07:30-10:00, поздний завтрак 10:00-11:00, обед 12:30-14:00, закуски (в снэк баре) 14:30-17:00, ужин 19:30-21:30, поздний ужин (в лобби-баре) 23:00-24:00.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem Водная горка.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Шахматы, дартс. 2 водные горки.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • biljards
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • velosipēdu noma
  • sporta zāle  FREE 
  • disko klubs
Telpu apraksts

Всего 158 номеров в главном 4-этажном здании и 3-этажном корпусе Anex.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase
Adrese Akyarlar Mahallesi, Turgut Reis Caddesi Palamut Mevkii No:20, 48960 Turgutreis Bodrum/Bodrum/Muğla,Türkiye
Tālruņi: + (90) 252 424 08 10
Tīmekļa vietne: Woxxie Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, теннис, баскетбол. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).