Jautājums o Bodruma

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
825 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Dokumenti un apmales»
Esmu Turcijā 6 mēnešus, vai būs naudas sods vai izraidīšana pēc atgriešanās Ukrainā?
Sveiki, lūdzu, palīdziet man. Esmu Ukrainas pilsonis un ierados Turcijā 13. augustā, būs 6 mēneši kopš esmu Turcijā tagad gribu uz Ukrainu. Man tiks uzlikts naudas sods vai deportācija
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
3 abonents  • prasīja 2017-08-067 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  7
аватар ollennka
Es neesmu pārliecināts, ka šeit ir attiecināms jēdziens "deportācija", jo jūs brīvprātīgi pametīsit valsti, nevis piespiedu kārtā. Un sods būs precīzi (izmēru nepateikšu) plus iebraukšanas aizliegums trīs mēnešus. Ja nemaksāsiet sodu, jums var tikt liegta iebraukšana uz vairākiem gadiem.
аватар Vika284
Naudas sods būs precīzs un pasē ieliks izlidošanu, ap 500 liras ja vīza nokavēta līdz 3 mēnešiem, samaksā lidostā, ja kavēs par 3 mēnešiem, viņiem iebraukšana tiks aizliegta uz 3 mēnešiem , ja no 3 līdz 6 mēnešiem. aizliegts uz 6 mēnešiem, ja vairāk par 6 mēnešiem, tad uz 1 gadu aizliegumu.
аватар ollennka
Pasē nav "nodaļas", parastais izceļošanas zīmogs (grēcīgs, arī pārkāpts). Nokavēju 4 mēnešus, man uzlika sodu vai nu 330 vai 360 liras un karantīnu uz sešiem mēnešiem, šķiet. Tas bija sen, neatceros.
аватар Vika284
2015. un 2016. gadā jau uzlika zīmogu, un pirms lika selektīvi daudzi paziņas un draugi strādā tieši Bodrumā, tagad lira ir piedzīvojusi nelielu inflāciju, domāju, ka sods ir vairāk nekā 500 liras. Krievijas pilsoņiem sodi ir mazāki. Sodu apmērs ar katru gadu palielinās
аватар Vika284
Atbildi atradu Ārlietu ministrijas forumā Ukrainas pilsoņiem:
līdz 15 dienām = 165 ASV dolāri (aprēķināts kā divreiz lielāka uzturēšanās atļaujas cena tajā pašā rindā pēc vidējām likmēm)
vairāk nekā 15 dienas - aizliegums ieceļot Turcijā uz 1 mēnesi
ilgāk par 1 mēnesi - ieceļošanas aizliegums Turcijā uz 3 mēnešiem
vairāk nekā 3 mēneši - aizliegums ieceļot Turcijā uz 6 mēnešiem
vairāk nekā 6 mēneši - aizliegums ieceļot Turcijā uz 1 gadu
ilgāk par 1 gadu - ieceļošanas aizliegums Turcijā uz 2 gadiem.
vairāk nekā 2 gadi - aizliegums ieceļot Turcijā uz 5 gadiem.
Šajā gadījumā naudas sods par nelikumīgu uzturēšanos Turcijas teritorijā (proporcionāli pārkāpuma termiņam) ir jāmaksā jebkurā gadījumā.
аватар ollennka
"iepriekš iestatīts selektīvi"
Varbūt ielika tikai tos, kuri nemaksāja sodu?
аватар Vika284
Ja uzturēšanās pārkāpums nav pirmo reizi un atkarībā no nelegālās uzturēšanās perioda Turcijā un no kuras Turcijas lidostas lidojat, Stambulā Ataturkā šobrīd ir ļoti stingri noteikti termiņi, šogad tas būs vēl stingrāk jo lidot var ar ID kartēm. Ja šī ir Antālijas lidosta vai, šajā gadījumā Bodruma, un čarterreiss, piemēram, Bodruma (Milas) - Kijeva (Borispole), meitene maksās naudas sodu un ieceļošanas aizliegumu saskaņā ar noteikumiem Ukrainas pilsoņiem. , nevis Krievija, krieviem ir citi naudas sodi un citi uzturēšanās periodi, pilsoņiem tādiem kā Tadžikistāna ir atsevišķi noteikumi. Bet, ja meitene pērk biļetes caur Stambulu, tad var būt problēmas ar zīmogu. Tas, kuram uzspieda šo zīmogu, galvenokārt bija Ataturkā Stambulā un viņi arī samaksāja sodu, tad vienkārši nomainīja pasi
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Bodruma
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl