Jautājums o Bodruma

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
825 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Saziņa un internets»
Bodruma. Vai ir izdevīgi iegādāties Turcijas SIM karti internetam vai arī labāk ir ņemt viesabonēšanas paketi ar Ukrainu?
Bodruma. Vai ir izdevīgi iegādāties Turcijas SIM karti internetam vai arī labāk ir ņemt viesabonēšanas paketi ar Ukrainu?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
4 abonents  • prasīja 2020-08-264 gadā atpakaļ
Atbildes  •  3
аватар Vika284
SIM karte internetam, bet Turcijas SIM karte var pašbloķēties nedēļas laikā
аватар kratatai258
Man pašam tāds jautājums. Draugs ar pieredzi ieteica tikai LIFECELL ar viesabonēšanu. Viņš pats nu jau pusgadu sēž emirātos un telefonā ir dzīve ar viesabonēšanu. Viņš saka, ka kvalitāte ir izcila un lētāka nekā telefonam pirkt vietējo internetu. Es paskatījos uz nosacījumiem, salīdzinot ar Kyivstar un Vodafone un IMHO, tas ir diezgan labs risinājums
аватар 1914820
Es izmantoju perfektu viesabonēšanu no Kyivstar. Katram klientam viņi piedāvā dažādus nosacījumus (nezinu, kāpēc). Bet mani nosacījumi ir šādi: jūs maksājat 275 UAH, jūs saņemat 150 papildu viesabonēšanas UAH, kas jums jāiztērē 1 mēneša laikā. Pēc tam jūs tos iztērējat pēc likmes, kas norādīta vietnē internetam, zvaniem un SMS. Protams, ar nepārtrauktu kāpelēšanu sociālajos tīklos nepietiek, taču pietika ar saziņu ar māju un operatīvās informācijas meklēšanu. Es izmantoju šo pakalpojumu jau vairāk nekā gadu.
Sīkāka informācija: https://kyivstar.ua/ru/mm/roaming sadaļā "Jūsu ideālā viesabonēšana" (ievadiet savu tālruņa numuru un izlasiet noteikumus).
Pirms nedēļas no Marmarisas atgriezās draugs. Tur viņai tika izsniegta tūristu SIM karte par 375 lirām (1200 UAH).
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Bodruma
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl