Jura Hotels Bodrum Resort 4*– Atsauksmes

28
Novērtējums 5.410
№56 viesnīcas reitingā Bodruma
5.2 Numurs
5.3 apkalpošana
4.5 Tīrība
6.2 Uzturs
5.5 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas slavenās Kamieļu pludmales krastā, kas tiek uzskatīta par vienu no skaistākajām Bodrumas pussalas pludmalēm un kurai ir piešķirts UNESCO Zilais karogs. Lieliski skati no istabām. Uzcelta 2005. gadā, pēdējo reizi renovēta 2017. gadā. Piemērots ģimenēm.Vairāk →
аватар Antonio_gio
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ī si par priekš rocī bā m: 1. Forš i skati, panorā ma ir fascinē još a. 2. Laba ē dienu izvē le, pusdienā s vakarā divu veidu gaļ as (vistas, liellopa) tī rradņ i utt. Ar augļ iem un desertiem vienmē r pietiek. Ik pē c daž ā m dienā m vakariņ ā s tiek pasniegtas zivis. … Tomēr ▾ Ī si par priekš rocī bā m:
1. Forš i skati, panorā ma ir fascinē još a.
2. Laba ē dienu izvē le, pusdienā s vakarā divu veidu gaļ as (vistas, liellopa) tī rradņ i utt. Ar augļ iem un desertiem vienmē r pietiek. Ik pē c daž ā m dienā m vakariņ ā s tiek pasniegtas zivis. Bā rā ir vairā k vai mazā k normā ls alus un bezalkoholiskie dzē rieni. Ja tev garš o smags alkohols - ņ em beznodokļ u rež ī mā , jo tā te nebū s.
3. Istabas ar skatu uz jū ru.
4. Tī rs ū dens, maigs saulriets, sekls nā kamie 20 metri, vienkā rš i lieliski piemē rots bē rniem. Jū s varat vē rot, kā zivis peld netā lu no krasta.

No mī nusiem:
1. Daudz kā pņ u (subjektī vi), kam ir slinkums staigā t, š o viesnī cu neuztver vienkā rš i.
2. Nedaudz netī ra pludmale, smiltis nesijā jas.
аватар iryna01
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī ca tika izvē lē ta skatu un saulrieta dē ļ jū rā . Komforta ziņ ā nav mega prasī gi, rē ķ inā jā s ar parastajiem 4ku. Bet! Istabas otrpus ceļ am pat nevelk uz stabilu trī s. Tie ir ļ oti slikti iztī rī ti (izmazgā t traipus uz sienā m, spoguļ iem, iztī rī t tualetes podu - tas nav par š ī s viesnī cas personā lu). … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta skatu un saulrieta dē ļ jū rā . Komforta ziņ ā nav mega prasī gi, rē ķ inā jā s ar parastajiem 4ku. Bet! Istabas otrpus ceļ am pat nevelk uz stabilu trī s. Tie ir ļ oti slikti iztī rī ti (izmazgā t traipus uz sienā m, spoguļ iem, iztī rī t tualetes podu - tas nav par š ī s viesnī cas personā lu). Mums bija rī ta ieraš anā s, apmetnē teica, ka pulksten 14:00, viņ i saka, ka ir daudz cilvē ku. Sā kotnē ji viņ i apmetā s telpā , kur nolū za un pilē ja viens kondicionieris, spriež ot pē c peļ ķ es, uz 10-12 stundā m (kur ir telpas sagatavoš ana, ay), un duš ā , spriež ot pē c stā vokļ a, kaut kas tika uzspridzinā ts. . Man bija jā iet lamā ties reģ istratū rā . Meitene reģ istratū rā nezina, kā runā t angliski (tikai daž kā rt atseviš ķ i vā rdi), viņ a savā telefonā izmanto tulku. Pē c tam, kad viņ i piezvanī ja galvenajam menedž erim, viņ i mums apsolī ja citu numuru. Tur situā cija bija nedaudz labā ka, vismaz abā s telpā s darbojā s kondicionieri (ģ imenes istaba), lai gan atseviš ķ ā telpā dzesē š anas tikpat kā nebija.
Seifs ir aizslē gts. Viņ i teica, ka vajag - ej paņ em galveno atslē gu un atver to. Viņ i neriskē ja. Nā kamajā dienā redzē jā m, kā darbinieks to paš u seifu (ne mū su) kaut kur nes uz pleca. Vannas istabā visi metā la turē tā ji ir pā rklā ti ar kaut kā du pā rklā jumu. Spogulis saplī sis. Nekā da ziepju, š ampū na un duš as ž elejas papildinā š ana vispā r nebija. Tie. trī s pudeles katra produkta nedē ļ ā . Tī rī š ana pā ris reizes notika pē c principa - noslaucī t grī das 3 minū tē s, savā kt dvieļ us uz grī das un atkritumus. Un, labi, gultas pā rklā ji uz gultas tiks salaboti. Tas ir viss. Atvē rtā s terases (a la balkons, kas stiepjas gar istabā m) neredzē ja, ka tā s pat reizi dienā s tika mazgā tas - kas nokrita un gulē ja apkā rt.
Kas attiecas uz pā rtiku - izsalcis nepaliksi, bet nerē ķ inies ar marinē tiem gurķ iem. Trauku sadale pa darbiniekiem, bet globā li bet - visas paplā tes atrodas 3 lī dz 4 metru attā lumā no tevis un tev a) jā izdomā , kas tur ir un vai vē lies pamē ģ inā t, b) ar ž estiem jā paskaidro darbiniekam ko un cik tev ieliet. Un tas ir diezgan ievē rojamu rindu apstā kļ os (pē dē jā dienā notika cī ņ a par salā tiem, lai gan starp vietē jiem). Lai arī ē dnī cas (par restorā nu nevietā saukt) darbinieki cenš as, redzams, ka viesmī ļ i pā rsvarā ir ļ oti operatī vi, gatavo galdus, cenš as palī dzē t, cik var (lai gan ar tā du slodze tas ir diezgan problemā tiski). Gaisa kondicionieri gandrī z nekad netika ieslē gti, tvaika pirts bija briesmī ga. Kā jau vestibilā (bet tur vismaz logi veras uz 90 grā diem).
Nā kamais lielais mī nuss ir pludmale. Tikko ieskrū vē ta. Es nevaru atrast citu vā rdu. Turklā t, ja staigā gar krasta lī niju, tad pē c 100-200 metriem pilsē tas pludmale (maksa), tā pē c tur smiltis tiek uzbē rtas kā rtī gā kā rtā , un tā s katru dienu tiek kā rtī gi iztī rī tas. Kā pē c nevar sakopt viesnī cu, kur pludmale ir divas vai trī s reizes mazā ka - noslē pums. Jā , un viesnī cā s tā lā k - arī pludmalē m sekoja daudz vairā k nekā š ajā viesnī cā .
Jū ra ir tī ra, skaista, daudz vē sā ka, salī dzinot ar Vidusjū ru. Baseinos ū dens siltā ks (viens 6. , otrs 11. stā vā ). Par to, ka skatā s vairā k 6 cilvē ki, blakus ir arī bā rs.
Lifts, kas ieiet pā ri ceļ am esoš ajā s ē kā s, nolaiž as uz 1. stā vu (iziet bū vniecī bas un remonta koridorā ar nobruž ā tu grī du), bet augš ā paceļ as tikai no 2 lī dz 3 (jā pakā pj pā ris kā pnes). Es pat nevaru iedomā ties, kā vecā ki cilvē ki pā rvietojā s ar kruķ iem un maziem (no seš iem mē neš iem lī dz pusotram gadam) bē rniem.
Galvenajā ē kā ir vairā kas kā pnes (akmens) bez margā m. Kad gaisma izslē dzā s (un tā tika samazinā ta katru dienu no maziem intervā liem lī dz pusstundai), bija vienkā rš i bail iet. Jā , un braukt ar liftu arī ir mē ms, jo. tie ir ļ oti mazi (izņ emot vienu) un tur ir ļ oti karsts. Pā ris minū tes ir labi, bet sē dē t vismaz 10 minū tes ir diez vai reā li.
Tā pē c ir pienā cis laiks slē gt viesnī cu remontam vismaz uz 3-4 gadiem.
Paturiet to prā tā , izvē loties viesnī cu.
аватар cenya111
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Man ļ oti patika uzturē š anā s viesnī cā . Viesnī ca izpirkta 2019. gadā , pā rdē vē ta, pā rkrā sota, izremontē ti daudzi numuriņ i, tiek veikta apkā rtnes apbū ve, tiek komplektē ts personā ls ar angļ u un krievu valodas zinā š anā m. … Tomēr ▾ Man ļ oti patika uzturē š anā s viesnī cā . Viesnī ca izpirkta 2019. gadā , pā rdē vē ta, pā rkrā sota, izremontē ti daudzi numuriņ i, tiek veikta apkā rtnes apbū ve, tiek komplektē ts personā ls ar angļ u un krievu valodas zinā š anā m. Nebū s skata uz dā rzu vai uz kaimiņ u numuriem, jo ​ ​ visā m istabā m ir izeja uz balkonu ar skatu uz jū ru!

Ieradā mies 15:00, reģ istrē š anā s no 14:00, tā pē c negaidī jā m. Starp citu, par iepriekš ē jo apskati, ja noteikumos reģ istrē š anā s ir no 14, tad norē ķ inā s no 14 gan turki, gan neturki. Turki, starp citu, ir izmitinā ti arī augš istabā s, tā pē c neobjektī vā attieksme pret krievvalodī gajiem atsauksmē s ir pā rspī lē ta.
Tā kā viesnī ca atrodas uz kalna dzegas, visi numuri ir vē rsti uz jū ru, kas viesnī cā s ir retums. Un skats ir burvī gs, katru rī tu tu piecelies un nespē j noticē t, ka tevi ieskauj š is skaistums, tev uzreiz paceļ as garastā voklis!
Numuri ir plaš i, standarta, mazā kie ar vienu divvietī gu un vienu vienvietī gu gultu.
Par ē dienu vispā r nesū dzos, bija viss, gan gaļ a, gan zivis, graudaugi, makaroni, kartupeļ i, sautē jumi, daž ā di salā ti, sieri, augļ i, saldumi. Mē s nepā rē dā mies, ņ ē mā m tik daudz, cik parasti apē dam mā jā s. Pateicoties uzkodā m 16-17 stundā s (burgers, tī rradņ i, boreks, kartupeļ i, saldē jums, arbū zs, cepumi) jū s varat ē st gandrī z visas dienas garumā.
Kas attiecas uz alkoholu, es te neesmu eksperts, citā s viesnī cā s es nezinu, kā ds alkohols. Bet te vī ns bija no pudelē m, ko pā rdod veikalos, un vietē jie dzer š o, un veikalā var paņ emt alu, piemē ram, turku Efesu salī dzinā jumam. Bā rmenis pie baseina (Hamza) gatavo labā kus kokteiļ us nekā pludmales bā rs.
Ekskursija ar kuģ ī ti: Pats nebraucu, bet pē c to stā stiem, kas bija no viesnī cas gida un no pā rdevē jā m pludmalē , varu secinā t: no gida tū re ir dā rgā ka, bet ar laivu labā k jaunā ks, 2 stā vi, ar diskotē ku, labā ks ē diens, plus ekskursija krievu valodā . Protams, arī.40 USD ir daudz pat par uzlabotu pakalpojumu, tā pē c izvē lieties savu. Kad viņ i atver ziņ u ar Fr.
Kosa Iesaku visiem aizbraukt uz turieni uz dienu, biļ ete turp un atpakaļ no Bodrumas 20 €, burā t 40 minū tes, baudot skatus.
Infrastruktū ra: pludmalē ejiet pa kreisi gar krastu, un jū s varat doties uz krastmalu, kur ir mazi veikaliņ i, kafejnī cas, juvelierizstrā dā jumu un suvenī ru tirgus. Krastmalas vidū ir pagrieziens uz autoostu, ir arī bankomā ti, kuros var izņ emt naudu, blakus arī tā di lielveikali kā Migros un Bim. Mikroautobusi dodas uz Bodrumu vai Ortakentu, kur atrodas Midtown iepirkš anā s centrs. Maksā jot ar kredī tkarti, var palū gt piestā t pie tirdzniecī bas centra, ja uz Bodrumu, tad gala ir vecajā tirgū , centrā . Izklaidei arī var iet, lī dzi jā bū t HES kodam, daudzviet bez tā iztikt nedrī kst.
Ir arī mikroautobusi no viesnī cas reģ istratū ras, jautā jiet reģ istratū rā grafiku.
Internets: viesnī cā diezgan vā jš , istabā var neķ erties, pie mums ķ ē rā s uz balkona, labi ķ eras pie spa, pie baseina, pludmalē.
Savienojums var nebū t uzreiz, jo notiek datubā zes ielā de, jā gaida 3-4 stundas no reģ istrē š anā s brī ž a viesnī cā . Man bija jā strā dā , un es nopirku sev SIM karti (cena ir aptuveni 20 €). Var nopirkt lidostā ierodoties vai vē lā k kā dā no saziņ as veikaliem (krastmalā neviena nav, jā brauc uz Ortakentu vai arī saka, googlē kā di tur saloni). Paņ ē mu no Turk Telecom par 17€, 15GB interneta, ik pē c pusgada jā papildina, lai karte bū tu aktī va un ņ emtu uz nā kamo gadu.
Kas attiecas uz aptumš oš anu: atradā m arī š o periodu, tas saistā s ar ugunsgrē kiem, deg arī elektrolī nijas, puiš i.
Tī rī š ana: tī ra katru dienu, daž reiz mē s pat atteicā mies, jo mē s piegruž ojam maz. Dvieļ i tiek mainī ti, gē la burciņ as bija jā prasa mainī t, bet meitenes bez problē mā m iedeva veselu kaudzi un atvainojā s, ka nav pamanī juš as.
Izrakstī š anā s: 12:00, bet var palikt viesnī cā , peldē ties, ē st, izmantot dvieļ us, pie baseina un pludmalē ir duš a, pirms izbraukš anas var nomazgā ties, ja ir daudz laika pirms izbraukš anas varat vienkā rš i atpū sties pie bā ra, reģ istratū rā vai doties uz pilsē tu. Neviens jū s nepametī s uz ilgā ku laiku, tā pē c esiet piesardzī gs, izvē loties ekskursiju un izbraukš anu.

Paldies viesnī cai un personā lam par brī niš ķ ī go uzturē š anos! Jū ra un skats ir brī niš ķ ī gs!
аватар _780068
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Es vienmē r sapņ oju atpū sties Bodrumā , un tagad š ī iespē ja radā s. Man uzreiz iepatikā s vieta, viesnī ca atrodas gleznainā lī cī , skats uz jū ru vienkā rš i fantastisks! ! ! Viesnī ca atrodas kalnā , tai ir 11 stā vi ar terasē m, daudz pakā pienu, ir lifti, bet jā gaida, tā kā cilvē ku daudz, bet tas mani ī paš i netraucē ja, biju iekš ā nesteidzieties, gaidot varat apbrī not skatu uz jū ru. … Tomēr ▾ Es vienmē r sapņ oju atpū sties Bodrumā , un tagad š ī iespē ja radā s. Man uzreiz iepatikā s vieta, viesnī ca atrodas gleznainā lī cī , skats uz jū ru vienkā rš i fantastisks! ! ! Viesnī ca atrodas kalnā , tai ir 11 stā vi ar terasē m, daudz pakā pienu, ir lifti, bet jā gaida, tā kā cilvē ku daudz, bet tas mani ī paš i netraucē ja, biju iekš ā nesteidzieties, gaidot varat apbrī not skatu uz jū ru. Reģ istrē š anā s pē c 14.00, ieradā mies no rī ta, izkā rtojā m mani 17.00, vajadzē ja bū t pacietī gam, pirmā s iekā rtojas ģ imenes ar bē rniem un turki. Bet varē ja paņ emt dvieli, atstā t lietas reģ istratū rā , iepirkties un papusdienot.
Istabu iedeva tī ru, pē c remonta, pā ri ceļ am ar skatu uz jū ru, istabā viss darbojā s. Tī rī š ana notika katru dienu, tā tad č etros. Bija jā maina dvieļ i un gultas veļ a. Viesnī cā notiek remonts, tā pē c daž i numuri ir labi, bet daž i nav piemē roti dzī voš anai. Ja jū s saskaraties ar š ā du numuru, varat pajautā t menedž erim, un viņ š jums nomainī s numuru. Personā ls, starp citu, nezina krievu valodu, saprot angļ u valodu, tā pē c, ja jū s nezinā t angļ u valodu, tad zī mju valoda un Google palī dzē s.
Gribu brī dinā t, ka krieviski runā još ais viesnī cas gids Elnurs nekā di nepalī dzē s, tikai saka, ka var palī dzē t, patiesī bā nepalī dzē ja atrisinā t nevienu jautā jumu, turklā t nostā da personā lu pret tū ristiem, ja jū s neņ ē mā t no viņ a ekskursiju, tad viņ š var mierī gi pateikt vadī tā jam, lai viņ š atsakā s mainī t jū su numuru. Mani draugi ir š ajā situā cijā . Ja jums ir jā atrisina problē ma, nekavē joties dodieties pie viesnī cas ģ enerā ldirektora, viņ i vienmē r dodas uz sapulci.
Ē diens normā ls, badā neviens nepaliks, daudz salā tu un augļ u, ja esi gardē dis un mī li daž ā dī bu, tad tevis te nav. Ar saldumiem kaut kā ne pā rā k labi. Bet man ļ oti patika terase, kas iznā k no restorā na, tu paņ em ē st, apsē dies, skaists skats uz jū ru un baudi.
Jū ra ir brī niš ķ ī ga, maiga, tī ra, mierī ga, maiga ieeja, smiltis. Sauļ oš anā s krē sli ir aizbā zti, tā pē c visi agri no rī ta skrien paņ emt sauļ oš anā s krē slu.
Man patika spa, meitenes strā dā ar dvē seli, pateicoties Sonjai.
Bā ri strā dā visu dienu, dzer cik gribi.
Ir slidkalniņ š , bet, kad bijā m tur, tas nedarbojā s.
Apakš ē jā un augš ē jā terasē ir divi baseini, bē rniem patī k, viņ i plunč ā jā s ar prieku.
Labi atpū tos, man brī niš ķ ī ga jū ra un skaists skats ir pats svarī gā kais.
аватар _780068
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Es vienmē r sapņ oju atpū sties Bodrumā , un tagad man ir tā da iespē ja. Viesnī cā š obrī d notiek remonts, tā pē c ir labas istabas, un ir pilnī gi nederī gas dzī voš anai, ja sanā k tā da istaba, var aiziet pie ģ enerā lmenedž era un lemt par telpas maiņ u. … Tomēr ▾ Es vienmē r sapņ oju atpū sties Bodrumā , un tagad man ir tā da iespē ja. Viesnī cā š obrī d notiek remonts, tā pē c ir labas istabas, un ir pilnī gi nederī gas dzī voš anai, ja sanā k tā da istaba, var aiziet pie ģ enerā lmenedž era un lemt par telpas maiņ u. Man bija neliela istabiņ a pā ri ceļ am ar skatu uz jū ru, istabiņ a bija tī ra tikai pē c remonta. Tī rī š ana bija katru dienu, tā tad vā jam č etriniekam. Nā cā s lū gt nomainī t gultu un veļ u. Viesnī cas personā ls ir draudzī gs, cenš as, bet vē l daudz kas jā apgū st.
Tā kā viesnī ca atrodas kalnā , tai ir 11 stā vi, daudz pakā pienu, protams ir lifts, bet jā gaida, jo cilvē ku ir daudz, bet tas mani netraucē ja, es nesteidzā s, kamē r gaidī jā m liftu, var apbrī not skatus, un skati uz jū ru vienkā rš i brī niš ķ ī gi!! !
Man ļ oti patika restorā na atraš anā s vieta: tu paņ em ē dienu un dodies uz terasi ar skatu uz jū ru ir ļ oti skaista. Kas attiecas uz ē dienu: ē diena ir pietiekami, salā tu un augļ u daudz, badā neviens nepaliks, bet, ja gribas kaut ko ī paš u un daudz daž ā dī bu, tad tevis te nav.
Jū ra ir brī niš ķ ī ga, maiga un tī ra, mierī ga, smilš aina, gluda ieeja. Š ā das jū ras dē ļ esmu gatavs pievē rt acis uz daž ā m neē rtī bā m. Sauļ oš anā s krē sli ir dibeni, tā pē c visi agri no rī ta skrien paņ emt sauļ oš anā s krē slu.
Man patika spa, meitenes strā dā ar dvē seli, pateicoties Sonjai.
Ir slidkalniņ š , bet, kad bijā m tur, tas nedarbojā s.
Ī paš i vē los teikt par viesnī cas gidu Elnuru: es nekad neesmu saticis tā dus gidus, nepalī dzē ja atrisinā t nevienu jautā jumu, sniedz nepatiesu informā ciju, nostā da personā lu pret tū ristiem, draugiem bija tā da situā cija: viņ i nebrauca ekskursijā . no viņ a, viņ š teica vadī tā jam, lai nemainī tu numuru, tad viņ i vē rsā s pie ģ enerā lmenedž era un numurs tika mainī ts. Ja jums ir kā di jautā jumi, nekavē joties sazinieties ar darbiniekiem, viņ i vienmē r dodas uz tikš anos.
Personā ls nezina krievu valodu, tā pē c ir zinā mas saziņ as neē rtī bas, bet zī mju valoda un Google palī dzē s, ja vien nezina angļ u valodu, protams, daudzi cilvē ki tur saprot angļ u valodu.
Es labi atpū tos, man jū ra, saule, brī niš ķ ī gs skats, un tas viss par tā du naudu ir diezgan normā li.
аватар dmitrysudakevich
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Mums bija agra reģ istrē š anā s. Saskaņ ā ar starptautiskajiem noteikumiem reģ istrē š anā s notiek pulksten 14:00. Mū s tā iekā rtoja, bet Turcijas pilsoņ us uzreiz un labā kajā s istabā s. Sā kotnē ji mē s bijā m apmetuš ies ē kā s pā ri ceļ am. … Tomēr ▾ Mums bija agra reģ istrē š anā s. Saskaņ ā ar starptautiskajiem noteikumiem reģ istrē š anā s notiek pulksten 14:00. Mū s tā iekā rtoja, bet Turcijas pilsoņ us uzreiz un labā kajā s istabā s. Sā kotnē ji mē s bijā m apmetuš ies ē kā s pā ri ceļ am. Istabā nedarbojā s gaisa kondicionieris, ledusskapis un seifs. Pā rē jais bija bē dī gā stā voklī , lai gan skaidrs, ka kosmē tiskais remonts tika veikts.
BET! Skati no viesnī cas ir brī niš ķ ī gi, jū ra ir burvī ga. Par cenu, ko samaksā jā m, mē s samierinā jā mies ar visā m problē mā m. Jā , alkohols un kokteiļ i ir lieliski! Bā rmeņ i cenš as!
Ē diens pacieš ams, saldumi galī gi bezgarš ī gi - tas Turcijai ir retums. Viesnī cā ir jā strā dā .
Reģ istratū ras darbinieki pieņ em atbildī gus lē mumus tikai pē c sazinā š anā s ar ģ enerā lmenedž eri. Man vienmē r bija jā iet pie ģ enerā lmenedž era, lai atrisinā tu visas problē mas.
Viesnī cas ceļ vedis no tū roperatora "Compass" Elnur - nepiecieš ams mainī t š ā du ceļ vedi. Palī dzī ba ZERO. Nekas nepalī dzē ja, viss bija jā izlemj paš am. Katru dienu pē c tikš anā s viņ š baroja "brokastis", ka viņ i mainī s numuru, tač u viņ š š ajā ziņ ā neko nedarī ja. Un pē dē jā dienā viņ š sā ka likt spieķ us riteņ os. Sarunā ju ar ģ enerā lmenedž eri par 20 eiro telpas pagarinā š anu lī dz 17:00. Elnur, uzzinā jis, ka no viņ a nepirkā m tū ri, kaut ko par mums pateica reģ istratū ras darbiniekiem, un viņ i mū su numuru nepagarinā ja! BET! Atkal visu izš ķ ī ra komunikā cija ar ģ enerā lmenedž eri.
Vē l viena viesnī cas specifika ir staigā š ana pa kā pnē m. Jā , ir lifti, bet reizē m tur nesanā k, jo ir daudz cilvē ku. Paturiet to prā tā , izvē loties viesnī cu.
Secinā jums: par mē renu naudu, ja mā ki komunicē t ar ī stajiem cilvē kiem, ja nesamulsina ejot pa kā pnē m - droš i var doties uz š o viesnī cu, skati un jū ra te ir BOMBA!
Š eit ir mans pirmais video par izlī gumu un pirmais iespaids:
https://www.youtube.com/watch? v=p1hxz0HwVW0
Manā kanā lā bū s daudz video par š o viesnī cu, tā s apkā rtni, tū ri ar jahtu un braucienu uz Bodromu ar sabiedrisko transportu. Tā pē c laipni lū dzam manā youtube kanā lā . Abonē jiet un komentā ri ir laipni gaidī ti!
Приехали в отель, а тут жесть! Первое впечатление... Обзор семейного номера Чем кормят туристов?! Обзор завтрака, обеда и ужина. День второй. Осваиваемся... Обзор пляжа и водного мира. День четвертый - переломный?! Мысли вслух об отеле во время снэков... Ура! Нам поменяли номер! Обзор номера стандарт (для 4-х). МЕГА-обзор отеля.
аватар sap111
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Viesnī cas stā voklis drausmī gs, kosmē tiskais remonts it visā ir sen nokavē ts. Viņ i apmetā s š ausmī gā istabā , daudz netī rumu, rū sa, istabā nav Wi-Fi, nedarbojas televizors, durvis uz balkonu neaizveras, seifs nedarbojas (aizveras pē c 10 sekundē m ) un jū ras ū deni no krā na. … Tomēr ▾ Viesnī cas stā voklis drausmī gs, kosmē tiskais remonts it visā ir sen nokavē ts. Viņ i apmetā s š ausmī gā istabā , daudz netī rumu, rū sa, istabā nav Wi-Fi, nedarbojas televizors, durvis uz balkonu neaizveras, seifs nedarbojas (aizveras pē c 10 sekundē m ) un jū ras ū deni no krā na. Dzī vojamā rajonā (nomalē ) visur kanalizā cijas smaka. Attiecī bā uz vietu, kur bijā m apmetuš ies (nomalē - aiz š osejas), tur ir izmitinā ti visi krievvalodī gie pilsoņ i. Jā iet ar bē rniem pā ri trasei. Eiropieš i un turki ir apmetuš ies netā lu no pludmales, pirms ceļ a. Virtuve pretī ga un vienmuļ a, brokastis vispā r nekas, pusdienas un vakariņ as C pakā pē , kafija no kafijas automā ta garš o kā maiss trī s vienā .
Alkohols g. . . uz leju. Pā rvaldniece stā sta, ka tā ir visas Turcijas problē ma. Es domā ju, ka tā ir viesnī cas problē ma. Pie administratī vā galda visi darbinieki nesaprot krievu valodu. Ņ emot vē rā ļ oti slikto Wi-Fi sliktā viesnī cā , nav iespē jams runā t. Viesnī cas vadī tā ja ir meitene ar lielu muti un viss. Mē s atbraucā m uz vienpadsmit naktī m. Pagā ja trī s dienas, lī dz telpa tika iedarbinā ta. Gids saka, ka es atrisinā š u jautā jumu pē c jū su cipariem un jums bū s pā rsteigums no viesnī cas Ģ enerā ldirektora, un tad es sapratu, ka viss ir slikti. Trī s dienas vē lā k mū s JŪ LIJĀ pā rcē la no divvietī gas istabas uz vienvietī gu istabu ar nestrā dā još iem gaisa kondicionieriem. Trī s puiš i mē ģ inā ja salabot un ienesa kondensā tu uz istabu))).
Gids Elnur ir cits stā sts. Maldinā tā js un melis. Piedā vā.40 ASV dolā ru jahtu ekskursiju, kas tiek pā rdota pludmalē par 18 ASV dolā riem vienai personai. Pludmales dvielis (par kuru ir jā iemaksā depozī ts USD 5) netiek mainī ts vienpadsmit naktis, piemē ram, tas ir tī rs)))). Pludmales bā rmenis Firatsems ir bā rdains bastardis. Ar viss iekļ auts, viņ š astoņ us gadus vecam bē rnam saka - nav jums Pepsi Cola, ej uz ē damistabu. Š is sarkanais kakls pastā vī gi ir ā rā no ledus. Slē pj piparmē tru mohito. Jū s prasā t viskiju-kolu ielej degvī nu-kolu, jo krievvalodī gie. Es saku sū dzē ties par tevi - viņ š saka, ka es nebaidos. prasa naudu par alkoholiskajiem kokteiļ iem. Domā ju, ka viesnī cas ī paš nieks nemaz neiedziļ inā s sava ī paš uma problē mā s. Nenā c š eit nekad savā dzī vē .
аватар juliabelova266
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Plusi: - skaista dzidra jū ra - pienā cī gs ē diens - arī par dzerš anu nebija jautā jumu (daudz kokteiļ u, vī na, alus. . . kopumā ar š o viss ok) - skaista teritorija ar daudz jaukiem ziediem Mī nusi: - tik rupju, rupju personā lu reģ istratū rā vē l neesam satikuš i visā ceļ ojumu vē sturē . … Tomēr ▾ Plusi:
- skaista dzidra jū ra
- pienā cī gs ē diens
- arī par dzerš anu nebija jautā jumu (daudz kokteiļ u, vī na, alus. . . kopumā ar š o viss ok)
- skaista teritorija ar daudz jaukiem ziediem
Mī nusi:
- tik rupju, rupju personā lu reģ istratū rā vē l neesam satikuš i visā ceļ ojumu vē sturē .
Viņ i mū s apmetinā ja ē kā pā ri ceļ am uz augstā kajā m istabā m ar neaizslē gtā m durvī m!
Grandioza skandā la gaitā izrā dī jā s, ka š ī s bija sliktā kā s piebū ves telpas, un, pē c dokumentiem, mums ir standarti galvenajā ē kā .
Protams, sā kā m skandā li vē l vairā k, draudot ar tū ristu policiju un arī ierasto.
2 cā ļ i no reģ istratū ras cī tī gi izlikā s, ka mū s nesaprot, un Google tulkotā js mums uzskricelē ja, ka nevar mums nekā di palī dzē t.
Sā kā m zvanī t gidam. Tas pats redneck Elnur mē ģ inā ja mums kliegt, ka tie ir klasiskie standarti. Bet viņ a mute ā tri aizvē rā s. Beigā s viņ a teica, ka no rī ta pā rcelsies.
Naktī s gulē jā m ar atvē rtā m durvī m!
No rī ta no 3 pieš ķ irtajā m istabā m š ie chmoshniki reģ istratū rā mums iedeva atslē gas 2 istabā m, piemē ram, nav 3. Kā rtē jais skandā ls. . .
Kopumā ar cī ņ u izsita pieklā jī gus skaitļ us.
Aizbraucā m uz Efezu, 5 no rī ta, nā kam uz reģ istratū ru pē c pusdienu kastī tē m, dod 5 nevis 6, paskaidrojot, ka bē rnam nav jā bū t pusdienu kastī tei! Pē c smaga dialoga bē rns saņ ē ma pusdienu kastī ti.
Š ī attieksme bija absolū ti nogalinoš a!
Pie bā riem, ē dnī cā attieksme ir labā ka.
Animā cija ir bezjē dzī ga. 3 slams 2 stomp.
Pludmale nav tī rī ta, netī ra.
Sauļ oš anā s krē slu ļ oti pietrū kst, vajag aizņ emties 5 no rī ta.
Vispā r š is Ornament ciems, kur š ī viesnī ca nav, var pastaigā ties pa 1. nelaimī go ielu. Naudu nav kur samainī t, aptiekas nav, viss ir Bodrumā . Š eit nekā nav.
Starp citu, nebrauciet ekskursijā s no š ī Elnura, viņ š izgriež lielu naudu, uz š ī s miruš ā s ielas ir telts, kur tas ir daudzkā rt lē tā ks nekā ekskursijas (ejiet pa pludmali lī dz galam un taisni).
Viesnī ca atrodas liftos un kā pnē s, sastā v no lī meņ iem. Mē s nebijā m saspringti, bet kam tas nepatī k, paturiet prā tā .
Mierinā ja tas, ka devā mies par santī mu (8 naktis par 2.000 par trim).
Secinā jums: ja izsit normā lus skaitļ us un iet lē ti, tad var paņ emt, bet jā saprot, ka palī dzī ba jā izsit ar kautiņ u.
Starp citu, mū su veco istabu durvis lī dz mū su aizbraukš anai palika nesaremontē tas.
аватар Anna28897
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī cā nokļ uvā m nejauš i: devā mies uz Guverč inliku, bet Ortakentā nonā cā m ne tikai lidojumu, bet arī izmitinā š anas viesnī cā s "optimizā cijas" dē ļ uz Covid-19 pandē mijas fona. Bet tas ir atseviš ķ s stā sts par uzņ ē muma Compass negodī go attieksmi pret klientiem. … Tomēr ▾ Viesnī cā nokļ uvā m nejauš i: devā mies uz Guverč inliku, bet Ortakentā nonā cā m ne tikai lidojumu, bet arī izmitinā š anas viesnī cā s "optimizā cijas" dē ļ uz Covid-19 pandē mijas fona. Bet tas ir atseviš ķ s stā sts par uzņ ē muma Compass negodī go attieksmi pret klientiem...
Tā tad, viesnī ca Light House Bodrum 4 * atrodas Ortakent ciematā skaistā Bitez lī č a krastā , un š ī s vietas daba liek novē rst uzmanī bu no visā m viesnī cas vadī bas problē mā m. Un problē mu ir daudz.
Angļ u valodā runā tikai meitene (dienas administratore, nā k pē c 9-00) un vairā ki menedž eri bā rā un restorā nā (tā s vē l jā izdomā ). Krievu valodā - tikai elektriķ is Hasans (zvaniet reģ istratū rā ) un jū su viesnī cas gids, kuram par visu laikus jā pajautā . Tā tad, mā cieties turku valodu.
Pirms 14:00 apdzī vo tikai turki. Ierodoties no pulksten 7 rī tā , vestibilā bijā m pietiekami daudz redzē juš i un dzirdē juš i skandā lus, tostarp saš utuš os turkus. Mē s ī sti nesapratā m, par ko strī damies, bet tad, kad iekā rtojā mies, uzzinā jā m, ka ir daudz iemeslu.
Viesnī ca Light House Bodrum 4 * tika iecerē ta vē rienī gi, tač u, acī mredzot, projekta ī stenoš anas procesā nebija pietiekami daudz resursu vai arī autors zaudē ja interesi par to. Viņ i raksta, ka tā celta "2005. gadā , pē dē jā renovā cija notika 2017. gadā ". Bet telpu tehniskais aprī kojums (televizori, fē ni un kondicionieri) ir par 10 gadiem vecā ks par 2005. gadu. . . Vestibila un telpu interjers ir "bijuš ā s greznī bas paliekas". Bet tas nav tik biedē još i. Sliktā k, ja neskaita vestibilu, restorā nu un deju grī du, nekur netiek tī rī ts. Pavisam. Vai š ī viesnī ca ir licencē ta saskaņ ā ar Covid-19?...kad daudzi citi š o sezonu neatvē ra. . .
Lifti ir netī ri un smacī gi, kā pnes starp stā viem aizauguš as ar smiltī m un zirnekļ u tī kliem, pludmale simboliski tiek sakopta pē c atpū tniekiem no rī ta, katrs pie sevis, nomazgā jas un noslauka sauļ oš anā s krē slu no smiltī m un rasas. Kopumā viesnī cas jē dziens ir "aktī vs atpū tnieks radī s sev apstā kļ us un atdzī vinā s viesnī cu, bet pasī vais cietī s". Smarž o pē c kanalizā cijas no izlietnes? Izlabojiet rievojumu zem izlietnes, kur aizmirsā t uztaisī t celi, lai nesabojā tu gaisu. Nepatī k ainava? Š eit ir divas lā pstas, kas izceļ as no zā liena, jū s varat piedalī ties))). Slapja grī da? Nopē rc lupatu un pats noslauki (ā trā k nekā pus dienas dzenā t personā lu) utt.
Nevarē ju saprast, kā pē c viesnī cas pludmales smiltis vienmē r ir slapjas? Tač u drī z vien viņ i ieraudzī ja, ka uz pludmali tika atvestas baseina un lietus notekas no visiem stā viem, neskaitot notekas no pludmales duš ā m. Tualete pie restorā na no rī ta ne tuvu nav dzirdama, miasma ir kā no padomju rezervē ta sē dekļ a auto. Tī rī š ana sā kas pē c pulksten 10:00. Tualetes papī ra nepietiek, tā pē c arī papī ra dvieļ i tur ā tri beidzas. Sievieš u tualetē viena kabī ne no trim ir atvē rta. . . neš ķ iet, ka katru dienu tiek tī rī ta. . .
Telpas netiek iztī rī tas, tā s tikai iznes miskasti; tas ir izplatī ts stā sts, pat "baksheesh" ne vienmē r palī dz. Uz 10 uzturē š anā s dienā m gulta ne reizi netika mainī ta, dvieļ i tika mainī ti vienu reizi, pē c "akcijas" 10 tl. Deklarē ta ikdienas dvieļ u maiņ a un ik pē c trim dienā m - gulta. Santehnika tek, draugi istabā pie lampas pilē ja no griestiem, par ko ziņ oja, tač u remontē tā ji problē mu novē rst nevarē ja. Duš a ir veidota tā , ka vannas istaba vienmē r ir applū dusi (š ī ir klasika), bet nav ko slaucī t. Mē s nopirkā m grī das lupatas Carrefour, bet mū su lupata tika iznesta kopā ar atkritumiem mū su prombū tnes laikā . Treš ajā dienā "lidinā jā m" elektronisko atslē gu, nevarē jā m iekļ ū t istabā . Problē ma tika novē rsta stundas laikā , mainot akumulatoru slē dzenē . Vē lā k no viesnī cas atnesa augļ us un pudeli vī na, domā jā m laboties. Bet pē c daž ā m dienā m tas pats notika ar mū su draugiem ar atslē gu, viņ i nolē ma uz pusi dienas. "Atvainoš anā s" nebija. Sapratā m, ka tas bija tikai pā rpratums. . . Vannas istabā ir tikai š ķ idrā s ziepes, kas arī ir š ampū ns, š ķ iet. Ir jā labo noteka tualetē , lai ū dens neplū st visu laiku. Mū su balkons ir apmē ram divus metrus (no kurienes no 8. lī meņ a pavē rā s burvī gs skats uz lī ci), bija aprī kots ar vecu ventilatoru un noteikti nebija tī rī ts kopš pagā juš ā s vasaras. . . Istabā pū ta kondicionieris...vienā rež ī mā...
Tagad par labo. Istabā s gandrī z vienmē r ir ū dens. Viesnī cai ir sava pludmale, no rī ta sauļ oš anā s krē slu pietiek visiem, pē cpusdienā un vakarā - ne vienmē r. Ū dens, neskatoties uz notekū deņ iem, ir dzidrs. Jū s varat staigā t lī dz pludmalei pie kaimiņ iem un "aiz stū ra pa kreisi" uz Ortakentas pilsē tas pludmali.
Ē diens visas dienas garumā , gandrī z bez pā rtraukuma no 7 lī dz 21. Bā ri strā dā kā rtī gi gan pludmalē , gan pie baseina (to vadī tā js brauc kā sidorovas kazas), ir viss, kas norā dī ts. Ē diens restorā nā ir vienkā rš s, bet garš ī gs. Grilē ta zivs 3-4 reizes 10 dienā s, grilē ta vista, vistas iesmi - pā ris reizes 10 dienā s. Baklaž ā ni ar gaļ u, cepta makrele vai stavrida, sautē ti un svaigi dā rzeņ i, augļ i, arbū zs, siera melone, divu veidu desas, olī vas, desiņ as tomā tos, pupiņ as, rī si, bulgurs u. c. katru dienu. Brokastis - Vidusjū ras standarts + pā rslas ar pienu un rū guš pienu. Nav kafijas automā ta! ! ! Tikai š ķ ī stoš ā kafija. Pieklā jī ga tē ja. Č etru veidu sulas, vī ns, raki, kokteiļ i (nedzē ru, bet š ķ iet pieprasī ti), gā zē tie dzē rieni visā da veida. garš ī gas un ļ oti kalorijas), sī rupā mē rcē tas vecmā miņ as un braunijas. Tu nepaliksi izsalcis, atradī si kaut ko sev. Viesmī ļ i cenš as, pavā ri arī . Viesnī ca labi izturas pret bē rniem (kas vispā r atš ķ ir turkus).
Vakarā - deju grī da + bā rs, sestdienā s un pirmdienā s dzī vā mū zika. Viesnī ca paceļ as no pludmales lī dz vestibilam par 8 lī meņ iem (stā viem), tā pē c mū zika, ja neesat fans, istabā s nav pā rā k traucē još a.
Tiem, kas nav gatavi kā pnē m, ir lifti, bet tomē r nerunā jam par kompaktumu, bū s visu laiku jā pā rvietojas augš ā un lejā un atpakaļ vietā s, kur nav lifta. Virs ceļ a, kas iet netā lu no vestibila, ir viesnī cas turpinā jums kalnā . Neesam tur bijuš i, bet dzī voš ana š ķ iet tā lu no visa: pludmale ir 1. lī menis, restorā ns 2. , deju grī da 3. , veikals un SPA (š ķ iet, ka joprojā m ir slē gts) ir 4. , tā lā k uz vestibilu ir vē l 4 stā vi. . . Baseins ir 5. lī menī , tī rs, bet mē s neesam mā kslī go ū denskrā tuvju cienī tā ji pie jū ras. . . Pa dienu tur vienmē r ir daudz cilvē ku, a tuvumā atrodas bā rs, piemē ram, pludmale.
Ortakent krastmala atrodas tieš i pa kreisi no viesnī cas pludmales, ap stū ri. Netā lu atrodas lī cis ar brī niš ķ ī gā m kafejnī cā m un garu, garu pilsē tas pludmali. Ļ oti atmosfē riska un jautra vieta.
Mikroautobusi uz Bodrumu kursē ik pē c 15-20 minū tē m tieš i pie viesnī cas, 5.85 tl (maksā š ana tikai ar karti). Brauciet 30 minū tes. Bodruma ir brī niš ķ ī ga pilsē ta, tač u trokš ņ aina un rosī ga kā skudru pū znis. Ar to mums mā jā s gada laikā pietiek, tā pē c labprā t atpū š amies klusā s vietā s. Ortakent š ajā ziņ ā ir lieliska iespē ja. Gleznainā Biteza, skaistā jū ra, vindsē rferi, laba pludmale, relaksē tā un draudzī gā vasaras krastmalas atmosfē ra izkausē s jebkura atpū tnieka sirdi.
Un Light House Bodrum 4* var dot tikai 3. . .
Битез, Ортакент, вид на бухту  из отеля Light House Bodrum 4* Битез, Ортакент, вид на бухту  из отеля Light House Bodrum 4* Light House Bodrum 4* Номер в Light House Bodrum 4* Номер в Light House Bodrum 4* Номер в Light House Bodrum 4* (балкон, но есть и побольше) Номер в Light House Bodrum 4* Light House Bodrum 4* (бассейн)
аватар sfialka2017
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Sliktā ku neesmu redzē jis. Es augš upielā dē ju ī stas fotogrā fijas. … Tomēr ▾ Sliktā ku neesmu redzē jis. Es augš upielā dē ju ī stas fotogrā fijas.
Parādīt vairāk »


iemiesojums larkalarkalarka
8 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums larkalarkalarka
8 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Bodrumas pils un Zemūdens arheoloģijas muzejs
Novērtējums 9.5
Turcija, Bodruma
Arhitektūra, Muzeji, Reliģija, Stats
kamieļu pludmale
Novērtējums 9.3
Turcija, Bodruma
Pludmales
Myndos vārti
Novērtējums 10.0
Turcija, Bodruma
Arhitektūra, Stats

Отель расположен на берегу знаменитого Camel Beach, который считается одним из красивейших пляжей на полуострове Бодрум и награжден Голубым флагом ЮНЕСКО. Прекрасные виды из номеров. Построен в 2005 году, последняя реновация прошла в 2017 году. Подходит для семейного отдыха.

Atrašanās vieta Отель в 45 км от аэропорта и в 12 км от центра Бодрума, в поселке Ортакент-Яхщи, на берегу моря.
Pludmales apraksts Протяженность пляжа — 250 м. Вход в море: песчано-галечный. Пляжные полотенца выдаются под депозит.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, консьерж, услуги по глажке одежды (платно), факс / ксерокопирование, Wi-Fi в лобби (бесплатно), tv-room, 1 конференц-зал (до 100 персон), 2 ресторана — 1 основной, 1 рыбный ресторан a la carte — платно, 5 баров, 3 открытых бассейна.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Мини-клуб для детей 4-12 лет, игровая комната.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports 1 водная горка, дартс (бесплатно), водные виды спорта (платно), турецкая ночь (1 раз в неделю).
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 180 номеров. Отель состоит из одного 3-этажного основного здания Main Building и четырнадцати 3-этажных корпусов Annex.

Istabās

Спутниковое ТВ, кондиционер, мини-бар пустой (бесплатно), сейф (бесплатно), душ или ванна, фен, телефон (платно), балкон или терраса, уборка номера: ежедневно, смена белья: два раза в неделю.

  • vanna/duša
  • fēns
  • (ne visās istabās)
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • balkons/terase
Adrese Ortakentyahşi, Kargı Cad. 39/A 48420 Bodrum, Muğla
Tālruņi: (0252) 440 00 38
Tīmekļa vietne: Jura Hotels Bodrum Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.