Latanya Park Resort 4*– Atsauksmes

25
Novērtējums 5.610
№53 viesnīcas reitingā Bodruma
5.1 Numurs
5.1 apkalpošana
5.1 Tīrība
6.4 Uzturs
6.3 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 16 km attālumā no Bodrumas. Uzcelta 1996. gadā, pēdējā restaurācija veikta 2007. gadā. Viesnīca atrodas Yaliciftlik ciematā, pludmalē. Viesnīca ir piemērota ģimenēm ar bērniem un romantiskiem pāriem.Vairāk →
аватар kisutiv
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Man bija ļ oti apnicis gaidī t reģ istrē š anos, jo ieradā mies agri no rī ta, bet reģ istrē š anā s pē c 14.00. Kad es ieraudzī ju mums piedā vā to numuru, es biju š okā . Istaba pirmajā stā vā , ļ oti maza diviem pieauguš ajiem un 6 gadus vecam bē rnam, un balkons metra reizē , kas balstā s pret saimniecī bas telpu - mani iedzina stuporā . … Tomēr ▾ Man bija ļ oti apnicis gaidī t reģ istrē š anos, jo ieradā mies agri no rī ta, bet reģ istrē š anā s pē c 14.00. Kad es ieraudzī ju mums piedā vā to numuru, es biju š okā . Istaba pirmajā stā vā , ļ oti maza diviem pieauguš ajiem un 6 gadus vecam bē rnam, un balkons metra reizē , kas balstā s pret saimniecī bas telpu - mani iedzina stuporā . Mē beles, tapetes, aizkari un viss pā rē jais ir ļ oti noguris, plus pilnī gi nestrā dā još a kondicionē š anas sistē ma. Pē c sarunas paaugstinā tā tonī , nā kamajā dienā istaba tika nomainī ta pret tā du paš u tikai ar skatu uz palmu un darbojoš os kondicionieri, kas telpas mazā izmē ra dē ļ iepū ta tieš i iekš ā . bē rna gulta. Gaisa plū smas regulē š anas funkcija kondicionē tā jā nestrā dā ja, vairs nebija spē ka lamā ties reģ istratū rā , tā pē c gulē jā m ar atvē rtu balkonu. Š ī iemesla dē ļ naktī s, protams, bija smacī gs miegs, nemitī gi kā pa iekš ā daž i kukaiņ i, plus 2-3 naktī kaimiņ i turki varē ja sarī kot pulcē š anos uz balkona ar mū ziku, sarunā m un smē ķ ē š anu. Tas, iespē jams, man ir vienī gais lielais un treknais mī nuss, kas izsvī tro visus labos iespaidus par pā rē jo š ajā viesnī cā . Spriež ot pē c puiš u acī m reģ istratū rā , redzams, ka, reģ istrē joties, mū s sagaidī ja papildus balvas. Istabu tī rī ja katru dienu, bet 7 dienas ne reizi nemainī jā m gultas veļ u un dvieļ us. Pā rē jā viesnī ca ir standarta 4. Pludmalē sauļ oš anā s krē sli bija aizņ emti pirms brokastī m, galdiņ š ē damistabā arī bija aizņ emts priekš galā , citā di vē lā k ar š o bū tu problē mas. Ē diens ir normā ls, tā pat kā citā s š ī s kategorijas viesnī cā s, daž reiz nevarē ja atrast galda naž us vai beidzā s sula un tē ja. Personā ls principā ir draudzī gs, lai gan viņ i praktiski nerunā krieviski un angliski, bet viņ i cenš as saprast, ko jū s no viņ iem vē laties. Animā cija vakaros bija bē rniem un pieauguš ajiem turku valodā , jo kaut kur trī s ceturtdaļ as tū ristu ir turki. Lielā kais pluss š ajā visā ir jū ra, tā protams ir lieliska! ! !
аватар tanyshka_mgmail_com
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Š ajā viesnī cā atpū tā mies 2021. gada jū nija beigā s, jū lija sā kumā , uzreiz gribu atzī mē t, ka neesam izvē lī gi tū risti un atpū tā mies 4 istabiņ ā s, bet š ī viesnī ca man pirmo reizi lika rakstī t atsauksmi. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā atpū tā mies 2021. gada jū nija beigā s, jū lija sā kumā , uzreiz gribu atzī mē t, ka neesam izvē lī gi tū risti un atpū tā mies 4 istabiņ ā s, bet š ī viesnī ca man pirmo reizi lika rakstī t atsauksmi.
Sā ksim ar š ī s viesnī cas plusiem:
• Liela pludmale, kuras, cik saprotu, nav daudzā m viesnī cā m, jo ​ ​ akmeņ ains krasts, pā rsvarā pontoni.
• Tī rā kā jū ra, jo Bodrumā lielā jahtu skaita dē ļ ū dens nav tik dzidrs kā pie mums.
• Zaļ a teritorija, daudz palmu, redzē ju pat banā nu ar zaļ iem banā niem.
• Ē diens - parasts, bez frillē m, vista, tī tars, pā ris reizes bija liellopu gaļ a un zivis, salā ti, sieri, augļ i: arbū zi un melones. Vispā r jau normā li, pā rē jā beigā s apniks vienmuļ ī ba, bet tā nav problē ma.
• Uzkodas gandrī z visu dienu, ļ oti ē rti, ierodoties un aizbraucot nevis uz galveno maltī ti.
Mī nusi:
• Uz sauļ oš anā s krē sliem nav matrač u – visur vietnē s ir norā dī ts, ka tā di ir. Tas rada lielu diskomfortu, ja vē laties pavadī t laiku pludmalē .
• Tī rī š ana, labi, nav ī sti nepiecieš ama, 8 dienas viņ i nekad nemainī ja gultu, bet arī tas ir labi. Piecas dienas neviens nenā ca istabā , papī rs beidzā s, atkritumi izkrita no spaiņ a, un tikai 6. dienā mums atnesa papī ru, bet 7. dienā izņ ē ma atkritumus un beidzot atnesa "svaigus" dvieļ us. - iztinot tā s izrā dī jā s netī rā kas par iepriekš ē jā m, un tie nebija izskaloti traipi, bet tieš ā m netī ri dvieļ i, kas acī mredzot gulē ja uz grī das sveš ā istabā un tad atnesa mums. Katru dienu mē s gā jā m un lū dzā m nomainī t dvieļ us un atnest papī ru. Jau no pirmā s dienas istabā izdega ventilators, kuru ieslē dzot, š ausmī gi smirdē ja pē c piedeguš as plastmasas, vienkā rš i prasī jā m neieslē gt, bet katru apmeklē jumu mū su istabā , un tā di bija 3 8 dienu laikā viņ i to ieslē dza un aizgā ja. Š ampū na un balzama nebija, prasī ja atnest, bet mums atbildē ja, ka nē . Tajā paš ā laikā redzē ju, kā turku istabā s katrā tī rī š anas reizē tika likta kosmē tika. Arī ventilators nedarbojā s. Runā jā m ar citiem tū ristiem, arī viņ i sū dzē jā s, ka nemainī ja dvieļ us un nav arī kosmē tikas.
• Bet visvairā k mani sarū gtinā ja neziņ a un diskriminā cija. Alkoholu nelietojā m vispā r un gā jā m tikai uz bā ru pē c ū dens. Tu nā c klā t, stā vi rindā , rā di ū deni, un viņ i sasalst, turki nā k klā t, apkalpo viņ us, un tu gaidi 10-15 minū tes, kamē r viņ i tev atbild, tev bija jā ņ em lī dzi telefons un jā ieslē dz video, tad viņ i ā tri pasniedza)). Vienreiz skatī jos, kā viņ i taisa mohito Turku, saku arī mohito, tikai bezalkoholisko - man ielē ja minerā lū deni un iemeta citronu un piparmē tru un ar viltī gu smī nu atdeva. Š is ir tikai viens piemē rs, un it visā bija negatī vs no personā la puses.
Viesnī ca nav slikta, bet serviss ir tikai vietē jiem, un slā viem visā di liecina, ka viņ i š eit nav gaidī ti un tas sabojā visu iespaidu par viesnī cu un pā rē jo kopumā .
Tas nav mans personī gais viedoklis, satikā m citus tū ristus, arī viņ i sū dzē jā s.
аватар kudeliace
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Iespē jams, ja atnā ksiet kā pā ris, tad jums nebū s tā du problē mu, kā das bijuš as mums un ne tikai. Bijā m 2 mammas un 2 bē rni 7 gadus veci. Meklē jot viesnī cu, viņ i uzreiz meklē ja vienu istabu ar divā m guļ amistabā m. … Tomēr ▾ Iespē jams, ja atnā ksiet kā pā ris, tad jums nebū s tā du problē mu, kā das bijuš as mums un ne tikai.
Bijā m 2 mammas un 2 bē rni 7 gadus veci. Meklē jot viesnī cu, viņ i uzreiz meklē ja vienu istabu ar divā m guļ amistabā m. Mē s esam bijuš i š eit agrā k, un tas ir ē rti.
Mums bija guļ amistabas + viesistabas piedā vā jums, bet piemaksā jā m par 2 atseviš ķ ā m guļ amistabā m.
Izlidojā m 3 no rī ta, Latā nijā ieradā mies 7 no rī ta. Reģ istrē jieties pulksten 14.00 un ne sekundi agrā k ar kā diem maziem bē rniem jū s ieradī sieties. Tad mū s aizveda uz mū su istabu. Tumš s, mazs skapis, kuru pat nevar nosaukt par dzī vojamo istabu, un tad mirusi istaba. Teikš u uzreiz, ka esmu Turcijā ceturto reizi, esmu bijis viesnī cā s un 3 un 4 zvaigznē s. Tas nav 4 zvaigznes un tuvu. Slikts trio. Garī gi sagatavojieties tam nekavē joties.
Vienā guļ amistabā bija divguļ amā gulta, viesistabā vienvietī ga gulta. Kad jautā jā m, kas tas ir, mums atbildē ja, ka š is ir numurs, par kuru esam samaksā juš i, un tagad mums atnesī s saliekamo gultu.
Tad bija pat vairā k kā.6 stundas gaidī š anas uz gultiņ u un 4 braucieni uz reģ istratū ru, kur mē ģ inā jā m paskaidrot, ka š ī nav tā istabiņ a, par kuru samaksā jā m un iedodam vismaz gultiņ u. Bē rni jau gulē ja, pat stā vē ja kā jā s, atspieduš i galvu pret sienu.
Mē s viņ us nelikā m gulē t, jo gaidī jā m, ka kuru katru brī di viņ i mums atnesī s gultu.
Par recenzentu vē los runā t atseviš ķ i. Ir dā ma ar izš ļ akstī tiem matiem. Viņ a uzreiz sā k kliegt. Un ne tikai uz mums. Pē c daž ā m dienā m piezvanī ja ģ imene, kurā bija 8 gadus vecs bē rns un apmē ram gadu vecs bē rns. Viņ i arī ieradā s pulksten 7 no rī ta. divi bē rni vienkā rš i guļ uz mā tes. jau 14.30, un viņ i pat negrasī jā s apdzī vot. Tā tad, uz manas mā tes jautā jumu, š ī dā ma sā ka uz viņ u kliegt, modinot bē rnus.
Vispā r 8os vakarā un jau konkrē ti sastrī dē juš ies saņ ē mā m gultiņ u. Nā kamajā dienā š ī gultiņ a nokrita uz grī das, kad es uz tā s apsē dos. Tad es vienkā rš i noliku matraci uz grī das.
Ja es gribē tu gulē t uz matrač a uz grī das, es ī rē tu lē tā ko istabu kaut kur Azovas jū rā . Un tas nav fakts, ka es tagad atrastu š ā dus apstā kļ us. Nolobī tas sienas, visas tapetes notraipī tas un izkaltuš i odi.
Treš ajā dienā mē s tikā mies ar mū su tū risma operatoru un sū dzē jā mies. Viņ a runā ja ar menedž eri, ceturtajā dienā viņ i solī ja mū s pā rcelt. Tā tad, lai izkustē tos, mū s apspē lē ja vē l 3 reizes. Atnā c pē c stundas, atgriezies pē c stundas.
Bet vismaz mū s pā rcē la. Bet ģ imene, kas lidoja ar mums, nē . Un ir tē tis, mamma, dē ls 17 gadus vecs un dē ls 10 gadus vecs. Viņ iem arī solī ja 2 guļ amistabas, bet viņ i apmetā s tā pat kā mē s. Kā viņ i tur nokļ uva, es nezinu. Mē s tik tikko iekļ uvā m š ajā skapī . Bija tikai viens skapis, lietas vē l stā vē ja koferos, jo visi skapī neietilpa.
Katru dienu vismaz 3 reizes gā jā m uz reģ istratū ru. Mū su durvis iestrē ga, tualetes noteka saplī sa, dvieļ u ā ķ is atdalī jā s, izlietnes noteka aizsē rē jusi.
Bet pē c pā rvietoš anas (starp citu, mē s tikā m izmitinā ti tajā paš ā istabā , par kuru samaksā jā m), tas nekļ uva daudz labā ks.
Pirmkā rt, no vienas guļ amistabas paveras skats uz pastā vī gi dungoš o ē ku. Labi, ka logs nelaida skaņ u cauri. Jo, ja mums bū tu svarī gi gulē t ar atvē rtu logu, tad tas nebū tu iespē jams. Moskī ts uz loga neaizvē rā s un bija tikai skaistumam. Arī ā rdurvis neaizvē rā s.
Es guļ u uz dī vā na, un pē kš ņ i no caurvē ja pilnī bā atveras durvis, un durvis iziet garā koridorā . Labi, ka biju saģ ē rbusies. Tā pē c naktī mē s durvis atbalstī jā m ar augsto krē slu. Un š eit galvenais bija neaizmirst par baroš anas krē slu un nenogalinā t sevi par to naktī . Arī aizbraucot bija rū pī gi jā pā rbauda. Jo reiz atbraucā m no pludmales, durvis atradā m plaš i atvē rtas, lai gan š ķ ita, ka tā s ir normā li aizvē rtas.
Ī paš i vē los runā t par dzī vajā m bū tnē m. Mē s nogalinā jā m pirmo tarakā nu istabā . Viņ š bija labu puscollu garš . Otrais atrodas netā lu no bā ra.
Š is bija lielā ks un arī lidoja.
Es jau rakstī ju par kaltē tiem odiem uz sienā m. Bet muš as ē damistabā vispā r ir alvas. Viņ i kā pj visur un visu laiku. Un ne tikai savā š ķ ī vī , bet arī izplatī š anā . Reiz sautē jumā atradu beigtu biti.
Par pā rtiku. Gatavojieties stā vē t rindā . Cilvē ku ir ļ oti daudz. Rindas ē dienam visur un visu laiku. Ņ emot grilu, pā rbaudiet to pirms doš anas bē rniem. Biež i saskā rā s ar nepietiekami termiski apstrā dā tā m zivī m un gaļ u.
Es vairs nerakstu par nelielā m nepatikš anā m. Un tik daudzas lietas.
Secinā jums: bū tu labā k, ja es aizbrauktu uz vasarnī cu un mierī gi tur atpū stos.

P. S. Starp citu, ja vē laties atstā t atsauksmi, atrodoties viesnī cā , tad diez vai jums tas izdosies. Tur ir bloķ ē tas daudzas atsaucamas vietnes. Jū s varat piekļ ū t, tikai izmantojot VPN. Internets gandrī z nedarbojas.

Un tā lā k. Viņ iem ir 2 ģ imenes numuri. Vienā ir viesistaba, bet otrā - divas guļ amistabas. Un, izmantojot to, viņ i maldina tū ristus.
Jo, kad mē s cī nī jā mies, viņ i uzstā ja, ka viņ iem ir viena ģ imenes istabas versija. Un, kad mū s pā rcē la, dzirdē ju, kā administratore reģ istratū rā saka, ka mū s vajag pā rcelt uz ģ imenes istabu.
Это наш балкон. Это стена возле кровати. Стены все такие были. Снова стена возле кровати. Вырванный кусок обоев. В мертвых и присохших комарах были все стены. Это наша вторая Этого мы убили в комнате. Этого возле бара.
аватар erosfera52
Viesnī ca tika izvē lē ta pē c "Sambuca Tour" vadī tā jas Viktorijas ieteikuma. Reģ istrē š anā s notika uzreiz un bez kavē š anā s, jo ieraš anā s bija vakarā . Teritorija ir nesalī dzinā ma: redzama ainavu dizainera roka, viss zaļ š un ļ oti tī rs. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta pē c "Sambuca Tour" vadī tā jas Viktorijas ieteikuma. Reģ istrē š anā s notika uzreiz un bez kavē š anā s, jo ieraš anā s bija vakarā . Teritorija ir nesalī dzinā ma: redzama ainavu dizainera roka, viss zaļ š un ļ oti tī rs. Caurspī dī ga tī ra jū ra, skaista pludmale. Numuri ir ē rti, bez sū dzī bā m. Infrastruktū ra ē rta, viss ir pastaigas attā lumā - no baseina un uzkodu bā ra lī dz krastmalai ar pontonu. . . Personā ls uzmanī gs un pieklā jī gs. Ē diens ir visaugstā kajā lī menī , un dzē rieni ir labas kvalitā tes. Vispā r viesnī ca velk uz piecā m zvaigznē m! ! Vienī gais, kas man nepatika, bija karantī nas ierobež ojumi: ē dienu pasniegš ana notika caurspī dī gu starpsienu dē ļ , tā pē c rinda daž kā rt veidojā s. Un tomē r, pā rsteidzoš i, ne pā rā k liela augļ u izvē le, bet ir rudens! Bet kopumā esam ļ oti apmierinā ti gan ar viesnī cu, gan atpū tu un TA "Sambuca Tour" direktores - Viktorijas Jurjevnas darbu. Viņ a ir ī sta profesionā le! ! Aģ entū ru varam droš i ieteikt visiem saviem draugiem un paziņ ā m.
На территории отеля, возле Бассейн уютный, чистый и красивый, располагает к умиротворенному отдыху Уютные аллейки на территории отеля Латанья. Ликийские гробницы - фото с экскурсии по реке Дальян.
аватар 13shammm
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Viesnī ca 3 personā m ar stiepš anos! Es ceļ oju lielā kompā nijā ar vī ru un bē rniem (15 un 10 gadi) un krusttē vu ar bē rnu (12 gadi) 12 dienas. Viņ i maksā ja Ļ OTI lielu naudu...nav zinā ms par ko : (... Sā kš u ar viesnī cas plusiem - JŪ RA! UN VISS!! ! Tā tad, secī bā : Š oks reģ istratū rā - junk! Ir pienā cis laiks mainī t visas mē beles un veikt remontu. … Tomēr ▾ Viesnī ca 3 personā m ar stiepš anos!
Es ceļ oju lielā kompā nijā ar vī ru un bē rniem (15 un 10 gadi) un krusttē vu ar bē rnu (12 gadi) 12 dienas. Viņ i maksā ja Ļ OTI lielu naudu...nav zinā ms par ko : (...
Sā kš u ar viesnī cas plusiem - JŪ RA!
UN VISS!! !
Tā tad, secī bā :
Š oks reģ istratū rā - junk! Ir pienā cis laiks mainī t visas mē beles un veikt remontu.
Kā mums teica mū su tū roperators: Nerakstiet pirmajā dienā . Parasti ir "PIRMĀ S DIENAS SINDROMS! "
Tā tad, viņ š neizturē ja lī dz pē dē jam!
Norē ķ ins plkst. 14-00. Pirms tam var pastaigā ties un apskatī t teritoriju vai pā rģ ē rbties un sauļ oties. Dvieļ i tiek nodroš inā ti bez problē mā m. Visā viesnī cā prioritā te vietē jiem! Viesnī ca galvenokā rt ir vietē ja. Krievu valodu tikpat kā nesaprot.
Tī rī š ana ir briesmī ga. Restorā ns ir š ausmī gs. Muš as ir visur, to ir š ausmī gi daudz. Man bija jā pā rklā j ē diens ar salvetē m. Ne vienmē r viss ir svaigs. Bē rniem bija sā pes vē derā . Ē dienu izvē le ir ļ oti maza. Ē dienu ielej. Brokastī s viņ i uzcepa omleti, nolika to uz galda, un uz š ī s omletes nolaidā s muš as. Kad prasī ja gatavot svaigu, viņ i izlikā s nesaprotam. Man bija jā rā da ar pirkstiem.
Cipari joprojā m nesakrita. Tī rī š ana ir briesmī ga. Paņ emiet lī dzi š ampū nu un duš as ž eleju. Dvieļ u ir mazā k nekā istabā . Viņ i var aizmirst uzlikt dvieli sejai un kā jā m. Gulta netika mainī ta 12 dienas!
Viesnī cas gids nav uzstā jī gs. Mē s izbraucā m ekskursijā un iepirkā mies Bodrumā no Sami. Piemē ram: Pamukale par 45 c. u. (var kaulē ties lī dz 40) pie ceļ vež a 55.
Mikroautobuss uz Bodrumu kursē ik pē c 30 minū tē m. 5 liras. Apstā ties viesnī cas priekš ā .
Bodrumā tirgus ir katru dienu, izņ emot autoostu. Pā rtikas preč u veikals piektdien. Labā k maksā t lirā s.
Viesnī cā ir garš ī gs saldē jums ir vē l viens plus))).
Es parasti nerakstu tik daudz, bet kļ ū st pā rā k karsts.
Iesaku izvē lē ties citu viesnī cu. Pagā juš ajā gadā Sarigermē bija TUI BLUE Tropical (ex. TUI Family Life Tropical). Tur ir ļ oti forš i, bet š ogad tas ir slē gts (((Jā , es nevē los divreiz doties uz vienu un to paš u viesnī cu; )
Un visi atnā kuš ie (ar kuriem izdevā s parunā t) bija š okē ti par viesnī cu!
Neļ aujiet sevi apmā nī t ar viesnī cas fotogrā fijā m, tā s ir vecas un iepriekš rakstī tā s pozitī vā s atsauksmes neatbilst patiesī bai vai arī cilvē ki nav bijuš i labā s viesnī cā s. Kā rtē jo reizi par to naudu ir daudz labā kas viesnī cas! ! !
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Lieliska viesnī ca, garš ī gi ē dieni, tī ras istabas. Blakus atrodas kafejnī cas, kur var doties paē st. Bodruma pusstundas braucienā , Mausolus drupas. Mums patika viss, izņ emot klaiņ ojoš os dzī vniekus, kas ienā k viesnī cā (kaķ i, suņ i). … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca, garš ī gi ē dieni, tī ras istabas. Blakus atrodas kafejnī cas, kur var doties paē st. Bodruma pusstundas braucienā , Mausolus drupas. Mums patika viss, izņ emot klaiņ ojoš os dzī vniekus, kas ienā k viesnī cā (kaķ i, suņ i). Daudzi cilvē ki tur bija ļ oti saspringti.
аватар Natalja25527
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Mē s aģ entū rā rezervē jā m viesnī cu Golden Age Bodrum Hotel, tač u viņ i to nomainī ja mū su vietā . Mainī ts uz labu viesnī cu Latanya Beach Resort. Reģ istrē š anā s noritē ja labi, istabiņ a maza, 15 metri, bet tī ra, regulā ri tī rī ta, mums bija problē mas ar durvju slē dzeni, viss tika atrisinā ts ļ oti ā tri, problē ma tika novē rsta. … Tomēr ▾ Mē s aģ entū rā rezervē jā m viesnī cu Golden Age Bodrum Hotel, tač u viņ i to nomainī ja mū su vietā . Mainī ts uz labu viesnī cu Latanya Beach Resort. Reģ istrē š anā s noritē ja labi, istabiņ a maza, 15 metri, bet tī ra, regulā ri tī rī ta, mums bija problē mas ar durvju slē dzeni, viss tika atrisinā ts ļ oti ā tri, problē ma tika novē rsta. Telpā viss darbojā s, viss bija pieejams. Ē diens nebija slikts, teiksim, 4 no 5. Viesnī cas teritorija, protams, maza, animā cijas viesnī cā vispā r nebija, vakara programmas kā tā das nebija. Kopumā mē s neredzē jā m animatorus, ne bē rnus, ne pieauguš os. Pati teritorija ļ oti zaļ a, daudz koku, viens baseins, bija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, pludmalē bija pietiekami daudz dvieļ u, pludmale ir tuvu, pludmale ir tī ra, tā pat kā visa viesnī cas teritorija. Pastaigas attā lumā nebija nekā : ne veikalu, ne kafejnī cu, ne tirgus, nekā . Tū roperatora pā rstā vja piedā vā to ekskursiju kvalitā te bija laba. Nevienā vietē jā aģ entū rā nebija iespē jas iegā dā ties ekskursiju ā rpus viesnī cas, jo tā s tur vienkā rš i neeksistē . Tā pat pludmalē nebija ne ū dens aktivitā š u, ne banā nu, nekā tamlī dzī ga. Visticamā k, es neatgrieztos š ajā viesnī cā . . Bet principā varu viņ am ieteikt, bet ne ģ imenē m ar bē rniem.
аватар andwinter4360
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pirmo reizi Latā nijā bija pirms 8 gadiem. Š ogad atbrauca - it kā neaizbrauca. Viņ i rakstī ja, ka istabu skaits ir nolietots, bet patiesī bā viss nav tik skumji, kā viņ i raksta. Jā , vietā m salaiduma vietā s nolobī jā s tapetes, vandaļ i-tū risti atstā ja skrā pē jumus uz mē belē m, bet viss tik un tā stilī gi un ļ oti labi. … Tomēr ▾ Pirmo reizi Latā nijā bija pirms 8 gadiem. Š ogad atbrauca - it kā neaizbrauca. Viņ i rakstī ja, ka istabu skaits ir nolietots, bet patiesī bā viss nav tik skumji, kā viņ i raksta. Jā , vietā m salaiduma vietā s nolobī jā s tapetes, vandaļ i-tū risti atstā ja skrā pē jumus uz mē belē m, bet viss tik un tā stilī gi un ļ oti labi.
Kopts, zaļ š , sakopts, mā jī gs. Jū ra ir asara. Vistī rā kais. Mē reni vē ss.
Ē diens (č etriem) nav slavē jams. Ī paš i grilē ti ē dieni. Ar augļ iem kļ uva nedaudz sliktā k.
Personā ls ir draudzī gs un pretimnā koš s.
Vecuma grupa ir ļ oti mainī jusies. Pirmajā vizī tē bija daudz jaunieš u, un tagad viņ i ir pirmspensijas un pensijas vecumā . Bet tas ir kluss, mierī gs, bez dā rdoņ a un kņ adas.
Nenož ē loju, ka pā rkā pu principu un otrreiz atgriezos viesnī cā , viesnī cā , kurā jau biju atpū tusies.
аватар oksasaul
Viesnī ca atstā j pretrunī gus viedokļ us. Noteikts pluss ir š ikā jū ra un Bodrumas iemī ļ otais brī ze, pateicoties kam nav karsts. Bet tas nav viesnī cas nopelns. Tikai pirmo reizi daudzos ā rzemju braucienos viņ i bija apmulsuš i par tikš anos: jā , mē s ieradā mies vē lu, vienā naktī . … Tomēr ▾ Viesnī ca atstā j pretrunī gus viedokļ us.
Noteikts pluss ir š ikā jū ra un Bodrumas iemī ļ otais brī ze, pateicoties kam nav karsts. Bet tas nav viesnī cas nopelns.
Tikai pirmo reizi daudzos ā rzemju braucienos viņ i bija apmulsuš i par tikš anos: jā , mē s ieradā mies vē lu, vienā naktī . Bet izskatā s, ka viesnī cas darbinieki ir vairā k noguruš i nekā mē s. Mū s sagaidī ja pilnī gi tumš a uzņ emš ana ar divā m spuldzī tē m virs letes. Alva! Pat anketas nevarē ja aizpildī t. Dež urē još ais dež urants (kā pē c ilgā m prasī bā m uzzinā jā m viņ a vā rdu - Mesots) ir tī rs vī rs, kuram nebija pat ž etonu. Teicu viņ am, ka rakstī š u viesnī cas atsauksmē s par viņ a niķ ī go attieksmi pret tū ristiem, ko arī daru. Gandrī z visiem atbraukuš ajiem tū ristiem bija problē mas ar pā rvietoš anos un pasū tī to istabu neievē roš anu.
Vannas dvieļ us nevarē jā m dabū t gandrī z dienu, kartī tes no remagnetizā cijas numura katru dienu nestrā dā ja.
Istabas villā s ir ļ oti vecas, saplē stas tapetes, saplī suš i ā ķ i, istabā s nav uzkopš anas - grī das visu laiku netī ras. Dvieļ i netika mainī ti 6 dienu laikā . Š odien ir septī tā diena - kā ju dvielis (viens uz trim) jau melns!
Tie, kas atrodas pirmajā stā vā , sū dzas par smaku un mitrumu.
Viesnī cā.50% vā cieš i / tie ir izmitinā ti galvenajā ē kā un renovē tajā pirmajā villā / un 50% krievi un ukraiņ i. Personā ls nerunā krieviski / mē s to negaidī jā m /, bet ne visi saprot angļ u valodu pat reģ istratū rā !
Teritorija neliela, bet visa zaļ a, bet ne pā rā k kopta.
Istabā s nav interneta, un reģ istratū rā vakarā nav iespē jams kaut kur tikt cauri.
Pludmales restorā ns nav slikts: plā nā pica, grils, dā rzeņ i, daž i augļ i. Gandrī z visu dienu gatavo turku kū kas ar pildī jumu. No 12 lī dz 16 saldē jums.
Galvenajā restorā nā ē dienu sortiments ir neliels, nav jū ras velš u, 2-3 veidu zivis, jē ra gaļ as kotletes un kaut kas no liellopa gaļ as, grilē tas vai sautē tas vistas. Viss bez frillē m. Salā ti, kā jau visur Turcijā . Viesmī ļ i restorā nā strā dā labi, un viņ i nav vainī gi, ka salvetes uz galdautiem ir pilnas ar caurumiem. Galvenā restorā na bā rmeni viennozī mī gi vajag atlaist - vienmē r neapmierinā ta, mute neaizveras, nevī ž ī ga, visu laiku applū dusi bā ra lete.
6. dienā viņ i pā rstā ja izplatī t ž ā vē tas aprikozes un turku prieku. Nav augļ u sortimenta: ā boli, plū mes, bezgarš ī gi nektarī ni un melones, skā bie mandarī ni, nav arī arbū zs, ananā si un vī nogas.
Ir grū ti pabarot bē rnus.
Animā cijas praktiski nav, tā ir paredzē ta vā cieš iem.
Vispā r es nezinu, Muš as - viņ i ir gan restorā nā , gan bā ros, gan pludmalē . ​ ​ Teritorijā ir daudz kaķ u, viņ i brī vi iet visur un arī restorā nos - ne visiem tas var patikt. Smē ķ ē š ana ir visur, tā pē c tiem, kuri nepanes tabaku, jā meklē vieta, kur nesmē ķ ē .
Es neieteiktu š o viesnī cu nevienam no saviem draugiem.
аватар mila.popova17
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pirmo reizi atpū tos kopā ar vī ru Turcijā . Sā kotnē ji ceļ ojums bija plā nots uz citu viesnī cu, tač u 10 dienas pirms izlidoš anas operators mainī jā s uz Latania. Nevaru teikt, ka bijā m sajū smā par nomaiņ u, bet, kad ieradā mies vietā un apskatī jā mies, bijā m ļ oti apmierinā ti. … Tomēr ▾ Pirmo reizi atpū tos kopā ar vī ru Turcijā . Sā kotnē ji ceļ ojums bija plā nots uz citu viesnī cu, tač u 10 dienas pirms izlidoš anas operators mainī jā s uz Latania. Nevaru teikt, ka bijā m sajū smā par nomaiņ u, bet, kad ieradā mies vietā un apskatī jā mies, bijā m ļ oti apmierinā ti. Viesnī ca ir brī niš ķ ī ga, darbinieki ir draudzī gi un pretimnā koš i jebkurā diennakts laikā . Skaista labiekā rtota teritorija, pilna ar ziediem. Mums iedeva istabiņ u treš ajā korpusā.3314, mazo ar nelielu balkoniņ u treš ajā stā vā . Istaba ir nedaudz tumš a un apgaismojums ir tikai galda un naktslampas, bet tā kā mē s mī lam krē slu, tas mū s netraucē ja.
Istabas uzkopš ana katru dienu (vā ja, putekļ i nenoslaucī ti), mini bā ra papildinā š ana katru dienu (ū dens 2 pudeles pa 0.5l katrai, kola, fanta, sprite pa 2 burciņ ā m katrā ), dvieļ i tika mainī ti katru dienu un pē c pieprasī juma, š ampū ns un ž eleja tika uzstā dī ta 2 reizes, gulta netika mainī ta reizi nedē ļ ā .
Ē diens: daudz! Daž ā di dā rzeņ u ē dieni, gaļ a, salā ti, sieri, olī vas, saldumi, augļ i (melones, ā boli, mandarī ni, bumbieri, nektarī ni). Ē diens ir gandrī z visu diennakti, no 7 lī dz 24 var atrast, ko ē st. Viss ir ļ oti garš ī gi! Visā viesnī cā ir ledusskapji, kuros varat uzņ emt ū deni vai ayran. Dzē rieni, tē ja, kafija, kokteiļ i, alkohols bez laika un daudzuma ierobež ojumiem.
Jū ra: tas ir lieliski! Mē reni vē ss un ļ oti, ļ oti tī rs! Tik tī ru jū ru savā mū ž ā nebiju redzē jis. Pat dziļ umā jū s varat redzē t katru akmeni. Pludmale liela, pietika sauļ oš anā s krē slu, lietussargu, dvieļ us izsniedza par 10$ depozī ta karti. Jū s varat sauļ oties pludmalē un piestā tnē . Saulriets jū rā ir mazi oļ i, neteikš u, ka ļ oti ē rti, bet arī ne liktenī gi. Ū denī varē ja iekļ ū t arī no mola pa platajā m kā pnē m. No mola var barot zivis, kuru ir ļ oti daudz.
Baseins ir mazs bē rniem ar diviem maziem slidkalniņ iem un liels pieauguš ajiem ar sauļ oš anā s krē sliem un galdiem.
Viesnī ca ir orientē ta uz vā cieš iem, kuru tur ir vairā kums, turkiem. Pā rsvarā pusmū ž a cilvē ki un vecā ki pā ri. Brī dinā jums: daudz smē ķ ē . Visur: vestibils, bā ri, restorā ni, pludmale.
Animā cija vā cu un angļ u valodā s. Personā ls gandrī z nezina krievu valodu, bet cenš as saprast un palī dzē t. Ar ž estu palī dzī bu un vā ju angļ u valodu var atrisinā t jebkuru problē mu. Ī paš s paldies viesnī cas gidam Mansuram. Pateicoties viņ am, mū su atvaļ inā jums bija veiksmī gs, neskatoties uz visiem JointUp uzņ ē muma centieniem to sabojā t.
Wi-Fi ir pieejams reģ istratū rā un vestibilā , nedaudz restorā nā , daž reiz tas nokļ ū st pludmalē , vā jš , bet tur. Kad visi iet gulē t, tas parasti lido.
Ja ir kā di jautā jumi ar prieku atbildē š u. Es atgrieztos š ajā viesnī cā , bet mans aģ ents saka, ka jums ir jā paplaš ina redzesloks un nav jā ķ eras pie vienas vietas. ?? ? ?
Parādīt vairāk »


iemiesojums vedrogvozdey
Cik viesnīca ir piemērota jauniešiem, kāds kontingents, animācija, ēdiens, numuriņi, jūras temperatūra, izklaide viesnīcā un ārpus viesnīcas? Paldies.
4 gadā atpakaļ  •  6 abonenti 23 atbildi
iemiesojums klichko
Atvainojuma vēstule: "Lidojuma programmas optimizācijas dēļ lidojums ar šo aplikāciju netiks veikts. Tiek piedāvāts pārrezervēt pieteikumu uz Antāliju par tiešsaistes atlases cenu." Par Antāliju sākotnēji nedomāja, tikai Bodruma ... turklāt viņi mērķtiecīgi sākumā atņēma Lataniju. jūlijs ... turklāt cenas jau ir kosmiskas viesnīcu normām ... turklāt laupījumu atdod pēc vecā kursa, balstoties uz "tūristu sapratni" Saproti-piedod (s)? Jā, shaZZ ((( Kurš saskārās ar tādu kaķi un kā sodīja šos ķēmus?!
8 gadiem atpakaļ  •  17 abonenti 65 atbildes
iemiesojums Lena40
Labdien! vai kāds var atcerēties, cik maksāja viesnīca 2011. gada vasarā? nu vai vismaz 2010. Paldies!!
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
iemiesojums djamiliya
Mēs pagājušajā gadā bijām zaļā pludmales viesnīcā, mums nepatika, kur doties šajā mēs nezinām bērniem 16 un 12 gadus veciem palīdziet man izvēlēties viesnīcu
15 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 6 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Bodrumas pils un Zemūdens arheoloģijas muzejs
Novērtējums 9.5
Turcija, Bodruma
Arhitektūra, Muzeji, Reliģija, Stats
kamieļu pludmale
Novērtējums 9.3
Turcija, Bodruma
Pludmales
Myndos vārti
Novērtējums 10.0
Turcija, Bodruma
Arhitektūra, Stats

Отель расположен в 16 км от г. Бодрум. Построен в 1996 году, последняя реставрация сделана в 2007 году. Отель находится в поселке Ялычифтлик, на берегу моря. Отель подходит для семейного отдыха с детьми и романтического отдыха парой.

Atrašanās vieta В 40 км от аэропорта г. Бодрум, 16 км от центра г. Бодрум.
Pludmales apraksts Вход в море: галечный, есть каменистая часть. Длина: 123 м. Пляжные полотенца под депозит. Павильоны на пляже (платно). Бар на пляже (бесплатно).
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, камера хранения багажа, услуги по глажке одежды (платно), факс/ксерокопирование (платно), room service (до 01:00, платно), Wi-fi в лобби (бесплатно), Интернет-уголок, диетическое меню, 2 конференц-зала, (на 15–70 чел.), 2 ресторана: 1 основной, 1 a la carte (платно, необходима предварительная резервация), 4 бара, магазины, 1 открытый бассейн с пресной водой, без подогрева, площадь 480 м2, у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы: бесплатно.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 1 открытый бассейн. Мини-клуб для детей 4-12 лет. Детская коляска (платно).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports 2 водные горки, дартс, каноэ (платно), водные виды спорта (платно), бильярд и настольный теннис (инвентарь под депозит), хамам (платно), сауна (бесплатно).
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 204 номера. Состоит из одного основного 3-х этажного здания (24 номера, 1 лифт) и четырех дополнительных 3-х этажных зданий (180 номеров, лифты есть).

Istabās

В номерах представлено: центральный кондиционер, спутниковое ТВ, телефон, мини-бар (пополнение только в день заезда), душ/ванна, фен, сейф (бесплатно), дополнительная кровать (по запросу), балкон.

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase
Adrese Yalı Mahallesi Yalı Kümeevleri No:5, Bodrum, Turkey
Tālruņi: +90 (252) 241 24 41
Tīmekļa vietne: Latanya Park Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.