MyElla Bodrum Resort & Spa 5*– Atsauksmes

5
Novērtējums 7.910
№37 viesnīcas reitingā Bodruma
8.8 Numurs
8.5 apkalpošana
7.2 Tīrība
8.4 Uzturs
7.5 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas blakus Bodrumas pilsētas pludmalei. Uzcelta 2015. gadā. Sastāv no vienas 5 stāvu ēkas. Bodruma atrodas 16 km attālumā no viesnīcas, savukārt Didima atrodas 37 km attālumā. Piemērots ģimenes un jauniešu atpūtai.Vairāk →
аватар KaineUA
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Apmetā mies š ajā viesnī cā kopā ar sievu. Kopumā saņ ē mā m to, ko gaidī jā m – nauda samaksā ta ne velti. Plusi: Viņ i barojas diezgan daudz un garš ī gi, daudz gaļ as, daudz dā rzeņ u, daudz garš ī gu dzē rienu, saldumu utt. … Tomēr ▾ Apmetā mies š ajā viesnī cā kopā ar sievu. Kopumā saņ ē mā m to, ko gaidī jā m – nauda samaksā ta ne velti.
Plusi:
Viņ i barojas diezgan daudz un garš ī gi, daudz gaļ as, daudz dā rzeņ u, daudz garš ī gu dzē rienu, saldumu utt. Tā pē c pieci un viss iekļ auts.
Netā lu ir jū ra, viesnī cā ir bezmaksas sauna, vairā ki baseini, vairā ki atseviš ķ i mini restorā ni, kas atvē rti noteiktā s dienā s. Virtuve tur ir nedaudz savā dā ka, bet eksotiskā ka. Ar internetu nebija problē mu, IMHO, tas ir visur. Pat pie jū ras var skatī ties YouTube un nav nekā du kļ ū mju.
Un viss bū tu kā rtī bā , bet pirms aizbraukš anas ar mani notika nelaime...
Mī nusi:
1) pē c tī rī š anas, pirms izbraukš anas konstatē jā m, ka mū su turku gardums ir atvē rts (ar nagu tika norautas cilpas, kas bija piestiprinā tas ar lī mlenti un mums tika nozagts konfektes gabals)
Mē ģ inā jā m noskaidrot š o situā ciju, jo. š im absurdam nebija robež u - nozagt gabaliņ u turku sajū smas. Par personā lu atbildī gā sieviete skatī jā s uz mums kā uz idiotiem un pat nedaudz uzskrē ja mums, sakot "ko mē s runā jam par viņ as personā lu un neviens viņ ai to nevarē tu izdarī t", bet bū sim godī gi - cilvē ki neizdomā s tā ds traks stā sts par papildus tī ru dvieli vai vī nu par 3 dolā riem, ko tev iedos reģ istrā cijas sā kumā .
Un beigā s mums pateica, ka saka "atstā s sū dzī bu" un pierakstī ja uz lapiņ as mū su numuru un...viss. neviens mums neko nepaskaidroja un tā pē c tas aizmirsā s. Pē c tam saldumus ieliekam seifā . Tas ir smieklī gi.
Tā pē c iesaku ikvienam vē rtslietas glabā t vienā un tajā paš ā vietā .
2) pusdienu kastī tes ir joks. Pirms izbraukš anas palū dza uztaisī t pusdienu kastī ti. Mums iedeva divas bļ odas ar ē dienu. Bija ļ oti smieklī gi pē c to atvē rš anas, kad ieraudzī jā m š o gatavoš anas brī numu - bagetes gabaliņ u, bez pildī juma; divi mazi siera kubiņ i, divas tomā tu š ķ ē les (un sievai arī bija divas gurķ a š ķ ē les) un viens mandarī ns. Š ī viesnī ca Cairaba Princes skaitā s pusdienas, lai gan ē diens ir daudz garš ī gā ks, ja ē d virtuvē .
3) garlaicī gi animatori, pareizā k sakot tā du gandrī z nebija. 8 naktis redzē jā m tikai karaoke un austrumu dejas no spec. Pā rē jais bija kaut kas lauku diskotē kas lī menī .
Rezultā ts ir tā ds - viesnī ca laba, personā ls patī kams, ē diens labs, ir kur atpū sties un pastaigā ties. Ja ne trī s mī nusus, varē tu stabili uzlikt maksimā lo atzī mi, bet ak vai.
аватар vea7331
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Sveiki! Es iesaku š o viesnī cu. Man patika viss! Standarta divvietī gs numurs ir plaš s, tī rs, glī ti izremontē ts, nav pelē juma, skaidu vai rū sas. Ir televizors, mini bā rs, gaisa kondicionieris. Wi-fi visā viesnī cā , mū su istabā bija pie loga (ē rti bija dī vā ns) un uz balkona. … Tomēr ▾ Sveiki! Es iesaku š o viesnī cu. Man patika viss! Standarta divvietī gs numurs ir plaš s, tī rs, glī ti izremontē ts, nav pelē juma, skaidu vai rū sas. Ir televizors, mini bā rs, gaisa kondicionieris. Wi-fi visā viesnī cā , mū su istabā bija pie loga (ē rti bija dī vā ns) un uz balkona. Istabas dziļ umos it kā bija wi-fi, un it kā nebija, vietā m. Uz iPhone viss darbojā s, gan Viber, gan WhatsApp, gan citas programmas. Personā ls ir draudzī gs, nav uzbā zī gs. Ja ir vē lmes par uzkopš anu vai citiem pakalpojumiem - pie galvenā s ieejas kreisajā pusē sē ž meitene, ņ em vē rā jū su kaprī zes. Jū s varat pasū tī t vakariņ as restorā nā . Bē rnu ir maz, gribē tos vē l mazā k. Pirms zī mola maiņ as š ai viesnī cai bija 16+, un tā netika atstā ta velti. Daudzi turki ar bē rniem, bet tie bija gandrī z nedzirdami un neredzami. Daudzi vā cieš i. Kopumā kontingents ir mierī gs.
Vakaros skanē ja dzī vā mū zika, dziedā ja daž ā dā s valodā s, Egle dziedā ja, Tu mani piekrā pi : ) Mū su istaba bija virs š ī s platformas, lai aizmigtu aiztaisī ja durvis uz balkonu un normā li, var gulē t. Pludmale ir attī rī ta no aļ ģ ē m, vienmē r tiek slaucī tas takas. Daudz bezmaksas sauļ oš anā s krē slu gan pludmalē , gan pie baseina. Nebija jau tā , ka no rī ta viss bija aizņ emts ar dvieļ iem vai grā matā m. Vienmē r atradī sies vieta. Ē diens ir lielisks! Augļ i, salā ti, dā rzeņ i, omletes, visā das vistas, daudz vietē jo saldumu. Vietē jais rozā vī ns ir garš ī gs.
Slikti, ka sā kumā mums bija izbraukš ana pulksten divos, un tad to pā rcē la uz pieciem, atbraucā m ar vē lu, viena diena tika pazaudē ta.
Radā s problē ma ar izlī gumu - nesaņ ē mā m istabu? ? ? ? Mū s nosū tī ja uz citu viesnī cu Mio Bianco Resort 4 *. Mē s tur nakš ņ ojā m. Tad mums sekoja maš ī na un aizveda uz Labrandu. Mē s nopirkā m ekonomiskā s klases numuru un tikā m izmitinā ti Standard kā kompensā ciju par neē rtī bā m, kas saistī tas ar norē ķ inu.
Tad viņ i ienesa istabā vī nu un augļ us, lai bū tu vē l jautrā k.
Animatori mū s neinteresē ja, lai gan viņ i ir, viņ i mū s pat aicinā ja uz jogas nodarbī bā m zā lienā . Starp viesnī cu un pludmali ir ceļ š visas piekrastes garumā , pa to var pastaigā ties un pā rliecinā ties, ka Labranda ir labā kā viesnī ca š ajā promenā dē : ) un ka Turgutreis ir skaistā kā baltā moš eja. Izmē ģ inā ju vienu ī su bezmaksas masā ž u viesnī cā , uzzinā ju, ka vajag vē l vismaz piecas masā ž as, bet par naudu : )
Ak jā , reģ istratū rā runā krieviski un angliski, arī bā ros. Ar smaidu un labu garastā vokli varat sazinā ties ar jebkuru cilvē ku. Ir valū tas maiņ a, it kā mē s neizmantotu.
Viesnī ca ir brī niš ķ ī ga! Svē tki bija izdevuš ies!
аватар krusholeksiy
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
1. Wi-fi neķ eras pludmalē , Viber ir bloķ ē ts, video komunikā cija caur Skype, Viber un WhatsApp nav iespē jama. 2. Daudzi griezumi uz kā jā m no pludmales, jo visur ū denī ir asi akmeņ i. 3. Viesnī cā atpū š as tikai turki, nu vai 95% : ) Animā cija dabiski viss turku valodā , ja to tā var nosaukt, jo daļ ē ji tiek turē ta ē damzā lē un turki ieņ em galdiņ us stundu pirms starta, citā di nevar apsē sties. … Tomēr ▾ 1. Wi-fi neķ eras pludmalē , Viber ir bloķ ē ts, video komunikā cija caur Skype, Viber un WhatsApp nav iespē jama.
2. Daudzi griezumi uz kā jā m no pludmales, jo visur ū denī ir asi akmeņ i.
3. Viesnī cā atpū š as tikai turki, nu vai 95% : ) Animā cija dabiski viss turku valodā , ja to tā var nosaukt, jo daļ ē ji tiek turē ta ē damzā lē un turki ieņ em galdiņ us stundu pirms starta, citā di nevar apsē sties.
4. Mē s ceļ ojā m lielā kompā nijā , ja ne š is fakts, jū s varē tu nomirt no garlaicī bas.
5. Piemē ram, viesnī cā ir uzkodu bā rs, ir ledusskapis ar saldē jumu, bet tas ir atvē rts tikai stundu dienā . Tas pats ar dž akuzi, ir it kā , bet tikai 2 stundas dienā .
6. Nav pietiekami daudz vietu uz sauļ oš anā s krē sliem. Tas attiecas gan uz pludmali, gan uz baseinu. Man bija jā iet ieņ emt vietas pulksten 7:00.
7. Esmu bijis viesnī cā s, kur vienkā rš i viss iekļ auts ir labā ks par š o Ultra All Inclusive. . .
8. Es nezinu, kā ir visā viesnī cā , bet es savam numuram nedoš u 5 zvaigznes, 4 ir stiept.
Izņ emot to, tā ir laba viesnī ca : )
аватар maryvitkovska
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pirmo reizi atvaļ inā jumā Turcijā . Viesnī ca ļ oti apmierinā ta, atstā ja labu iespaidu. Viesnī cas personā ls ir draudzī gs un vienmē r gatavs palī dzē t, ja jums ir kā di jautā jumi. Ē diens gandrī z bez atelpas, ē diens gana garš ī gs, izvē le liela. … Tomēr ▾ Pirmo reizi atvaļ inā jumā Turcijā . Viesnī ca ļ oti apmierinā ta, atstā ja labu iespaidu. Viesnī cas personā ls ir draudzī gs un vienmē r gatavs palī dzē t, ja jums ir kā di jautā jumi. Ē diens gandrī z bez atelpas, ē diens gana garš ī gs, izvē le liela. Man patika viesnī cas tī rī ba un personā la apzinī gā attieksme pret tī rī bu. No mī nusiem varu atzī mē t to, ka daž i darbinieki zina angļ u valodu. . Istaba tiek uzkopta katru dienu, lai gan vairā kas reizes istabene aizmirsa uzlikt dvieļ us un tualetes papī ru. no pā rē jiem viesnī cā ir daudz turku un paš u eiropieš u. maz krievu. Pludmale ir tī ra, smilš aina, lai gan pie ieejas jū rā ir lieli oļ i. pati jū ra bija vē sa un ļ oti sā ļ a, tā pē c lielā ko daļ u laika pavadī jā m baseinā . rakstiet vietnē . ka viesnī ca ir tikai pieauguš ajiem, bet bē rni nez kā pē c satikā s. Vē lā pē cpusdienā te notiek dzī vie koncerti, daž ā di deju priekš nesumi, mū zika uz atvē rtā s terases skan lī dz 11-12, pē c tam diskotē ka turpinā s atseviš ķ ā disko zā lē , no kurienes gandrī z nav dzirdams. . Patika arī ē rtais viesnī cas plā nojums, viss ir novietots ļ oti racionā li. Kopumā iespaids labs, iesaku š o viesnī cu.
аватар kolek1111
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Laba uzturē š anā s, Turcijā bijā m pirmo reizi, cerams, ka ne pē dē jo, viesnī ca patika, bijā m patī kami pā rsteigti, ka bildes ir patiesas, numuriņ i tī ri, apdare jauna, vietas pietiek 2 personā m cilvē ki, personā ls draudzī gs, numuriņ i iztī rī ti labi, recepcijā ir krieviski runā još s strā dnieks, ap baseinu vienmē r bija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, visā viesnī cā nebija problē mu ar internetu. … Tomēr ▾ Laba uzturē š anā s, Turcijā bijā m pirmo reizi, cerams, ka ne pē dē jo, viesnī ca patika, bijā m patī kami pā rsteigti, ka bildes ir patiesas, numuriņ i tī ri, apdare jauna, vietas pietiek 2 personā m cilvē ki, personā ls draudzī gs, numuriņ i iztī rī ti labi, recepcijā ir krieviski runā još s strā dnieks, ap baseinu vienmē r bija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, visā viesnī cā nebija problē mu ar internetu. Tagad par mī nusiem, 1 - ē diens, godī gi sakot ē diens nebija garš ī gs, bet domā jam, ka tas atkarī gs no š efpavā ra, sajū ta bija tā da, ka viņ š nezina par garš vielā m un sā li, var pagatavot to paš u vistu vai tī taru, bet daudz garš ī gā k . Otrā animā cija, puiš i centā s visu iespē jamo, bet viesnī cā viņ i bija tikai 3, tad ko viņ i trī s varē ja darī t? nav vietas arī rī ta vingroš anai, tikai par vakara izrā dē m, tā kā š ajā ziņ ā viesnī ca nav ī paš i pā rdomā ta, animatori cenš as izkļ ū t no situā cijas kā var, bet labā k bū tu, ja viesnī cas vadī ba par to parū pē jā s. Tā kā nebija diskotē ku sezona, mums par nož ē lu, viesnī cas nebija, domā ju, ka š o problē mu var kaut kā atrisinā t, sarunā joties ar tuvā kajā m viesnī cā m un pē c kā rtas rī kojot diskotē kas. Mū zika, daudzi nā ca atpū sties, kas nozī mē izklaidē ties un izklaidē ties, bet tā kā pā ris kaitī gi veci indivī di gribē ja tikai gulē t, no pulksten 12 lī dz 15 mū zika tiek izslē gta un mū zika skan diezgan klusi, bet tomē r viņ i piespiež to izslē gt. Treš kā rt, vē los saņ emt vairā k informā cijas ieejot viesnī cā un vē lams daž ā dā s valodā s, piemē ram, viesnī cas plā nu, kas un kur atrodas, kur ir spa, kur var dabū t dvieļ us un tā tā lā k, mums bija skrienam jautā t reģ istratū rā par katru sī kumu, vienmē r saņ ē mā m atbildi, vienmē r izturē jā s laipni un pieklā jī gi, bet labā k bū tu pa rokai karti un grafiku, kad un kur viss strā dā . Kopumā bijā m ļ oti apmierinā ti, pā rē jais izdevā s pasakains, ar prieku nā ksim vē l.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Bodrumas pils un Zemūdens arheoloģijas muzejs
Novērtējums 9.5
Turcija, Bodruma
Arhitektūra, Muzeji, Reliģija, Stats
kamieļu pludmale
Novērtējums 9.3
Turcija, Bodruma
Pludmales
Myndos vārti
Novērtējums 10.0
Turcija, Bodruma
Arhitektūra, Stats

Отель расположен рядом с пляжем в городе Бодрум. Построен в 2015 году. Состоит из одного 5-этажного здания. Город Бодрум находится в 16 км от отеля, а город Дидим — в 37 км. Подходит для семейного и молодежного отдыха.

Atrašanās vieta Расположен в 1 км от поселка Тургутрейс, в 50 км от аэропорта.
Pludmales apraksts В 50 м от отеля.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Услуги консьержа, камера хранения багажа, круглосуточная стойка регистрации, факс/ксерокопирование, магазины на территории, доставка еды и напитков в номер.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Мини клуб для детей в возрасте от 4 до 9 лет (открыт 6 дней в неделю), мини-диско.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • galda teniss  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

Всего 255 номеров в 5-этажном здании отеля.

Istabās

Чайник, мини-бар (бесплатно), сейф (бесплатно), кондиционер, фен, плазменный телевизор, телефон, Wi-Fi (бесплатно), балкон или терраса, тапочки и халат.

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  •  FREE 
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
Adrese Bahçelievler Mahallesi, Zeyyat Mandalinci Cd. No:155, 48960 Bodrum/Muğla, Türkiye
Tālruņi: +90 252 311 21 21
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями.