Goddess of Bodrum Isis Hotel 5*– Atsauksmes

44
Novērtējums 5.810
№42 viesnīcas reitingā Bodruma
5.7 Numurs
6.1 apkalpošana
6.2 Tīrība
7.3 Uzturs
6.8 Infrastruktūra
Viena no populārākajām viesnīcām savā kategorijā – atrodas netālu no Bodrumas, naktsmītne bungalo ēkās vai galvenajā ēkā ar skatu uz jūru. Skaista liela teritorija, kas atrodas kalnā. Klubs uzcelts 1994. gadā, viesnīca celta 1998. gadā, pēdējā restaurācija veikta 2018. gadā. Piemērots ģimenes un jauniešu atpūtai.Vairāk →
аватар oksasaul
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Bodrumā jau 6. reize, tā pē c ir ar ko salī dzinā t. 1. Milzī ga viesnī ca ar daudzā m kā pnē m un lielā ko daļ u numuru ar skatu uz sienu. 2. Neliels baseins ar dubļ ainu ū deni pie milzī gas viesnī cas. 3. Turcijas mū zika, kas visu dienu pludmalē . … Tomēr ▾ Bodrumā jau 6. reize, tā pē c ir ar ko salī dzinā t.
1. Milzī ga viesnī ca ar daudzā m kā pnē m un lielā ko daļ u numuru ar skatu uz sienu.
2. Neliels baseins ar dubļ ainu ū deni pie milzī gas viesnī cas.
3. Turcijas mū zika, kas visu dienu pludmalē .
4. Ē nu pludmalē atrast ir gandrī z neiespē jami - lietussargi nekustas un negriež as, sauļ oš anā s krē sli - kā jau labā kajos laikos Krimā - visi ir viens virs otra.
5. Pastā vī gas milzī gas rindas pie visiem bā riem - viens bā rmenis netiek galā ar tik daudz cilvē ku.
6. Cikā des kliedz visu diennakti.
7. Neparasti, kā jau Bodrumam, karstums un aizsmakums.
8. Dvieļ i, peldkostī mi nekur nav jā ž ū st.
9.2 a la carte restorā ni. Turku un zivis. Nekas ī paš s, bet pierakstī ties rindā.8:00 - ieraksts katru dienu. Alva!
10. Personā ls nerunā krieviski.
11. Internets ķ er ne visur. Bet jū s varat pielā goties - nevis pludmale, bet gan uzņ emš ana.
12. Ē diens restorā nā ir labs - noteikts pluss.
13. Jū s nevarat iet ar maziem bē rniem, veciem cilvē kiem un slimiem - soli soļ i - bez liftiem!
14. Neliels smilš ains pludmales gabaliņ š ar tieš u ieeju jū rā . Pā rē jā pludmale ir koka klā js ar sauļ oš anā s krē sliem tuvu viens otram.
Atslā binā š anos nesaņ ē mu - galvenokā rt dē ļ cilvē ku pū ļ iem un mū zikas rū koņ as pludmalē , smacī bas.
аватар juliakvitka79
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī cu Borispilī piedā vā ja kompā nija Bambarbia. Ekskursija nav pē dē jā brī dī , apmaksā ta iepriekš . Menedž ere Alla apliecinā ja, ka atrodas š ajā viesnī cā , un viņ u iespaidoja vestibilā esoš ā s klavieres. … Tomēr ▾ Viesnī cu Borispilī piedā vā ja kompā nija Bambarbia. Ekskursija nav pē dē jā brī dī , apmaksā ta iepriekš . Menedž ere Alla apliecinā ja, ka atrodas š ajā viesnī cā , un viņ u iespaidoja vestibilā esoš ā s klavieres. Jā skatā s nevis uz klavierē m, bet gan uz ģ ē rbtuvi un tev viss kļ ū s skaidrs. Reģ istratū rā un kopumā arī viesnī cā nav krieviski runā još u darbinieku (izņ emot divus animatorus). Viesnī ca ir 80% piepildī ta ar turkiem, ē diens ē damzā lē ir viss turku, nacionā lais. Tē ju var dzert tikai no rī tiem (Lipton pī rā gi un viss, nav no kā izvē lē ties). Nedē ļ u gulta netika mainī ta, tikai atkritumi tika izvesti un tā ir visa viņ u tī rī š ana.
Viesnī ca nav iztē rē tā s naudas vē rta, svē tki sabojā ti. Š oks no pirmā s dienas! Ikviens, kurš iesaka slā viem turp doties, nav savas jomas profesionā lis un nezina reā lo situā ciju viesnī cā , negatavojas, nelasa atsauksmes un nejauš i sū ta cilvē kus. Vietē jiem š ie ir lieliski svē tki, mums tie nav piemē roti, un mums ir tiesī bas to zinā t pirms izbraukš anas! ! !
Стул в холле отеля балкон и вид с окна
аватар semyonova.juliya
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Pirms tam apskatī jā m tikai Turcijas Kemeras piekrasti. Bodrumā esam pirmo reizi. Viesnī cā runā turku valodā , un nedaudz angliski runā još ā krievu valoda š eit ir minimā la. 1. Norē ķ ins - ā tri 5 minū tē s. 2. Numurs 4501. … Tomēr ▾ Pirms tam apskatī jā m tikai Turcijas Kemeras piekrasti. Bodrumā esam pirmo reizi.
Viesnī cā runā turku valodā , un nedaudz angliski runā još ā krievu valoda š eit ir minimā la.
1. Norē ķ ins - ā tri 5 minū tē s.
2. Numurs 4501.5 kotedž as.
3. Telpā ož pē c mitruma
4. Istabā : liela gulta 2 personā m, arkls bē rnam ne augstā ks par 160 cm, televizors, ledusskapis, kondicionieris, galds un divi krē sli ā rā , elektriskā tē jkanna, tē jas un kafijas maisiņ i, matu ž ā vē tā js.
Vē rš u jū su uzmanī bu, ka no vannas piederumiem tikai š ampū ns un duš as ž eleja!! ! . Tā tad zobu birstes, vates spilventiņ i un ausu kociņ i ir jū su.
Dvieļ i trī s, tikai divi, bet atrodot personā lu (kas runā tikai turku valodā vai uz pirkstiem) mums iedeva vē l vienu dvieli.
5. Mini bā rs: kola, fanta, ū dens ar un bez gā zes. Ledusskapis minibā ram nesasalst, bet nedaudz atdziest. Bā ru papildinā jā m reizi nedē ļ ā (bet staigā jot pa viesnī cu, ieraugot minibā ra maš ī nas, savā cā m pietiekami daudz kolas, forfetu, minerā lū dens)
6. Seifs istabā par maksu, 4 € diennaktī
Cipars uz cietā.4.
6. Uzturs:
Vakariņ as ir standarta Turcijā , bet ne standarta 5* viesnī cā . Ja esat dzirdē juš i, ka Bodrumā tiek pasniegts daudz zivju, tad tas nav par š o viesnī cu. Dorado zivs, viena paplā te. Kam nebija laika..... tad vista ir aiz muguras. Jā , vienu brī di š ī ir pirmā viesnī ca, kurā iekš ā netika cepta grilē ta vista. Aiz grila vienmē r ir rinda, jo ne visi ē d makaronus un frī kartupeļ us, kā arī ē dienus no pusē stiem vakara vai rī ta produktiem.

Brokastis ir standarta: olas, olu kultenis, konditorejas izstrā dā jumi (ļ oti garš ī gi), sieri un biezpiens (un raksturī gi, ne š ausmī gi sā ļ i, kā parasti Turcijā ), pankū kas utt.
Vakariņ as ir standarta un neievē rojamas.
Reiz vista bija sapuvusi.
Dā rzeņ i: persiki, vī nogas, ā boli, melone (zaļ a), arbū zs ir garš ī gs, bet silts (ne visiem).
Izsalkuš i nebijā m, bet gandarī jumu no ē dieniem š ajā viesnī cā nesaņ ē mā m. Uzturs 3.
Reģ istratū ras bā rs, kas ir atvē rts 24 stundas diennaktī , ir ļ oti ē rts.
Alkohols tikai turku valodā , regulā ri beidzas bā ros.
Pludmales bā rs ir ī paš a vieta. Briesmī ga balinā tā ja smaka (kā padomju publiskajā tualetē ) no muš ā m, punduriem.
Ī paš s iespaids ir papī ra glā zī tes alkoholam un dzē rieniem, kuras, ja uzreiz nedzer š ķ idrumu, pē c 20 minū tē m krū ze izmirkst un salokā s ((
Peldbaseins ir airē š anas baseins.
Pludmale ir maza. Piestā tne ir ē rta, tajā ir kā pnes, lai iekļ ū tu jū rā . Jū ras teritorija ir iež ogota ar bojā m, neliela. No bezmaksas ū dens aktivitā tē m peldvietā ir neliels plastmasas plosts.
Spa - darbojas, bez personā la lī dzdalī bas Vispā r! Es to redzē ju pirmo reizi, milzī gs spa centrs bez neviena cilvē ka. Nav dvieļ u, nav ziepju, nav š ampū nu, nekas un neviens, ko ņ emt.
Trenaž ieru zā le atrodas ē rtā vietā ar skatu uz jū ru un ir atvē rta 24 stundas diennaktī . Ierodoties, no 3 skrejceliņ iem darbojā s 1, kas arī pā rstā ja darboties pē c trim dienā m.
Viesnī ca ir orientē ta tikai uz turku, arā bu tū ristiem. Ļ oti maz krievu.
Jū ra un daba ir pā rsteidzoš a! Izklaidē jā mies ar visā dā m ū dens aktivitā tē m (cenas dā rgas) un ekskursijā m.
Lū dzam ņ emt vē rā , ka, izvē loties ekskursijas, noteikti pajautā jiet gidam, cik ilgi jā brauc lī dz ekskursijas sā kuma vietai, viņ i par to klusē . Tā tad, mē s devā mies uz Kleopatras salu, 4 stundas tur ar autobusu, 6 stundas jū rā , 4 stundas atpakaļ . Kopumā autobusā pavadī jā m 8 stundas!
Viesnī ca ir no 3*-4*.
Очередь за мясо гриль.
аватар carlitos90
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca nav ī paš i laba pieredze, jo bija sezonas beigas. Man š ķ iet, ka mums par to ir jā runā iepriekš , brī diniet tū ristus, jo septembrī -oktobrī turki jau zaudē pozī cijas, viņ i vispā r nedarbojas vai strā dā slikti, animā cija jau ir nogurusi. … Tomēr ▾ Viesnī ca nav ī paš i laba pieredze, jo bija sezonas beigas. Man š ķ iet, ka mums par to ir jā runā iepriekš , brī diniet tū ristus, jo septembrī -oktobrī turki jau zaudē pozī cijas, viņ i vispā r nedarbojas vai strā dā slikti, animā cija jau ir nogurusi. Principā mē s daļ ē ji gaidī jā m, ka tā varē tu bū t. Par ē dienu varu teikt, ka augļ u bija ļ oti maz, par apkalpoš anu, ka viņ i jau strā dā lē nā m un ne pā rā k labprā t. Viesnī cas rajons ir super, patiesī bā zinā jā m uz kurieni ejam, gribē jā m uz Bodrumu, gribē jā m tur pastaigā ties, tā nav pirmā reize, kad tur atpū š amies. Zinā jā m, ka š ī viesnī ca ir forš a, jo tur mitinā jā s tikai eiropieš i un ķ ī nieš i, bet tad no animatoriem uzzinā jā m, ka sezonas vidū viņ i sā ka tirgot vauč erus krieviem un ukraiņ iem, tā pē c mainī jā s kvalitā te. Kopumā esam apmierinā ti, jo cena atbilda kvalitā tei. Vieta ir forš a, Bodrumā ir forš i, tas ir tiem, kam patī k pastaigā ties, apmeklē t klubus. Gids mums neko nepiedā vā ja, sagaidī ja, mē ģ inā ja ar mums sarunā ties autobusā , pirms apstā š anā s pie viesnī cas izkā pa un pat neaizveda mū s lī dz viesnī cai un nepalī dzē ja reģ istrē ties, š is puisis manuprā t bija gruzī ns, vā rdu neatceros . Mē s gaidī jā m, ka viesnī ca iegū s 10 punktus, patiesī bā - 7.
аватар drozdovich_b
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š ogad atpū tā mies Isis Hotel & Spa. Mē s par to dzirdē jā m un nolē mā m paš i izmē ģ inā t. Patiesī bā izrā dī jā s, ka viesnī ca ir vienkā rš i maģ iska. Pā rsteidzoš i skaists dizains ir apvienots ar funkcionalitā ti un komfortu. … Tomēr ▾ Š ogad atpū tā mies Isis Hotel & Spa. Mē s par to dzirdē jā m un nolē mā m paš i izmē ģ inā t.
Patiesī bā izrā dī jā s, ka viesnī ca ir vienkā rš i maģ iska. Pā rsteidzoš i skaists dizains ir apvienots ar funkcionalitā ti un komfortu. Liela un skaista teritorija, daudz izklaides visu vecumu cilvē kiem. Ļ oti biež i apmeklē jā m hammam, gā jā m uz ū dens aerobiku, masā ž u. Runā jot par istabu, mē s dzī vojā m viesnī cas numurā ar skatu uz jū ru. Bijā m apmierinā ti ar visu: tī rī ja katru dienu, biež i mainī ja veļ u un dvieļ us, ē rtas mē beles, skats pa logu ir tikai acu svē tki! Personā ls bija lielisks. Trase. vasarā gribam lidot ar draugiem, jo ​ ​ Isis atstā ja ļ oti labus iespaidus.
аватар mhanna1
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca laba, nav liela, bet viss nodroš inā ts, viss kompakts, zaļ umu ieskauts. Neviens nerunā krieviski, angliski - 10% darbinieku. Viesnī cu apmeklē galvenokā rt turki, 10% - slā vi, 10% - eiropieš i, daudzi turki, kuri dzī vo Eiropā , bet atbrauca atpū sties mā jā s. … Tomēr ▾ Viesnī ca laba, nav liela, bet viss nodroš inā ts, viss kompakts, zaļ umu ieskauts.
Neviens nerunā krieviski, angliski - 10% darbinieku. Viesnī cu apmeklē galvenokā rt turki, 10% - slā vi, 10% - eiropieš i, daudzi turki, kuri dzī vo Eiropā , bet atbrauca atpū sties mā jā s.
Reģ istratū rā bez problē mā m un kukuļ iem nomainī ja istabu uz tuvā k jū rai (man ir 2 mazi bē rni). Istabas no 4000 - augstā kais lī menis, tā lu no jū ras un pat galvenajā m viesnī cas un restorā na telpā m. Paziņ as pē c viņ u lū guma mainī ja numuru 2 reizes.
Virtuve ir garš ī ga, teritorijā ir daudz bezmaksas kafejnī cu. Reizi nedē ļ ā varat ē st kā dā no a la carte restorā niem, tikai iepriekš jā rezervē . Bijā m zivī s - garš ī gi. Dzē rieni tur ir dā rgi: vī ns - no 20 eiro par pudeli, ū dens - 1.5 eiro par pudeli, sulas - 2-5 eiro par glā zi.
Jū ra tī ra, mierī ga, ū dens super. Tai ir sava smilš u un oļ u pludmale un koka promenā de (kaimiņ u viesnī cai bija tikai promenā de, ar bē rniem tur aiziet grū ti). Sauļ oš anā s krē slus zem lietussargiem paņ em iepriekš : ). Pa dienu karstumā iesaku atpū sties spa iekš telpu baseinā . Tas ir bez maksas, tā pat kā pirts.
No mī nusiem: slikti tī rī ti (pat balkonus neslauka; ja neizkarina zī mi vai aizpū š ar vē ju, tad nenoņ ems), personā ls nerunā angliski, ikdienā vienmuļ i animā cija (ī paš i bē rniem), numuriņ i ir mazi (2 pieauguš ie, 2 bē rni - nedaudz pā rpildī ti), vannas istabas ir vecas.
аватар redfry
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Ekskursiju rezervē ju nepilnu nedē ļ u pirms izbraukš anas un nebija lielas izvē les, bet tomē r. Kad ieradā mies viesnī cā , mums pateica, ka konferences dē ļ nav brī vu istabu un ka mums bū s jā pavada divas naktis blakus esoš ajā Rosso Verde viesnī cā . … Tomēr ▾ Ekskursiju rezervē ju nepilnu nedē ļ u pirms izbraukš anas un nebija lielas izvē les, bet tomē r. Kad ieradā mies viesnī cā , mums pateica, ka konferences dē ļ nav brī vu istabu un ka mums bū s jā pavada divas naktis blakus esoš ajā Rosso Verde viesnī cā . Jau uz š o soli viesnī ca ir manā personī gajā melnajā sarakstā uz visiem laikiem. Tiesa, š ī s divas dienas mums bija atļ auts paē st viesnī cas restorā nā , sauļ oties tā s pludmalē , iet uz š ū puļ krē slu un tamlī dzī gi, kā kompensā ciju nodroš inā ja arī bezmaksas WiFi un seifu uz visu uzturē š anā s laiku, bet tomē r tas nav atlī dzinā t viesnī cas vainu. Starp citu, es neiesaku jums tur iet caur bruņ urupuci - tā s darbinieki š ajā situā cijā ieņ ē ma pozī ciju "mana bū da atrodas malā , es neko nezinu, š ī ir jū su izrē ķ inā š anā s ar viesnī cu, mums nav ko. dariet ar to un netraucē jiet mū s ar savā m problē mā m. " Tikai piezvanot reģ iona pā rstā vim - turkam un kā du laiku ar viņ u runā jot angliski, mums izdevā s saņ emt atvainoš anos un nodroš inā t mums visas izvē lē tā s ekskursijas bez maksas.
Viesnī ca atrodas tieš i pie jū ras, lī dz š osejai uz Bodrumu, pa kuru iet dolmush, jā kā pj pa diezgan stā vu joslu. Autobuss, kas kursē uz un no lidostas, nevar braukt pa š o joslu un paliek gaidī t augš pusē , un no viesnī cas tiek uzņ emts neliels marš ruta autobuss. Sī kums, bet neē rts. Starp citu, dienas laikā marš ruta autobusam uz š oseju pē c grafika bū tu jā brauc ik pē c piecpadsmit minū tē m, bet reā li tas brauc tikai tad, kad š oferis to vē las. Viesnī cas numuriņ i ir netī ri, manā istabā nedarbojā s elektriskā tē jkanna, bija jā iet uz reģ istratū ru, lai lū gtu nomaiņ u. Restorā nā ir problē mas ar sē dvietā m, pietiek ar gaļ u, zivī m, kartupeļ iem, maizi, vermicelli, salā tiem un saldumiem, bet augļ u vienmē r ir par maz. Turki reģ istratū rā ir kaut kā neadekvā ti, viņ iem nav ne jausmas, kā sazinā ties ar klientiem, bet kā ne.
Batoniņ os regulā ri beidzas vai nu alus, vai Coca-Cola, vai raki, vai tē ja, vai tī ras glā zes, bā rmeņ i ar rokā m lej glā zē s ledu, lai gan knaibles ir turpat ledus bļ odā . Vā rdu sakot, neiesaku.
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pirms brauciena, protams, lasī jā m atsauksmes internetā , nebijā m ī paš i apmierinā ti, bet. . . biļ etes jau nopirktas! Ierodoties viesnī cā.11. 00 nebija jā gaida lī dz 14.00, pē c brokastī m 12.00 bijā m uzreiz iekā rtojuš ies istabiņ ā . … Tomēr ▾ Pirms brauciena, protams, lasī jā m atsauksmes internetā , nebijā m ī paš i apmierinā ti, bet. . . biļ etes jau nopirktas! Ierodoties viesnī cā.11. 00 nebija jā gaida lī dz 14.00, pē c brokastī m 12.00 bijā m uzreiz iekā rtojuš ies istabiņ ā . Istaba lieliska - tī ra, gaiš a, ē rta, ar visā m ē rtī bā m. Nekur, kā rakstī ja atsauksmē s, "nevelk ar mitrumu", "griesti nenokrī t uz viņ u galvā m". . . ) Dvieļ u maiņ a, telpu uzkopš ana - katru dienu. Kad viņ i atstā ja dzeramnaudu nevis uz gultas, bet uz naktsgaldiņ a, meitene tos neņ ē ma!! ! ! Tas ir par zā dzī bu viesnī cā ))) Personā ls ne visi runā krieviski, bet, ja jū s vismaz nedaudz zinā t angļ u valodu, tad ar saziņ u vispā r nav problē mu. Ē diens ir izcils visā m gaumē m! Jū s neatgriezī sities bez papildu mā rciņ ā m, tas ir fakts! Teritorija tī ra, zaļ a, kopta! Visi darbinieki ir draudzī gi un izpalī dzī gi. Jū ra ir vienkā rš i zila! Vienī gais, tū roperators piedā vā ļ oti dā rgas ekskursijas, pilsē tā labā k tā s doties paš iem! Viesnī ca mums ļ oti patika! Braukt var droš i un bez bailē m, pā rē jais netiks aizmirsts! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар petrlarisa
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Atpū tā s ar kompā niju viesnī cā "isis" jū lijā -augustā . Brī niš ķ ī ga jū ra un PILNĪ GS apkalpoš anas trū kums!!!! ! Restorā ns: Ē dnī cā (neuzdroš inos to saukt par restorā nu) netī ri galdauti, nenoņ emami galdi, viesmī ļ u trū kums vai tū ristu ignorē š ana, vispirms cenš as apkalpot turkus, ē dienkarte vienmuļ a, tē ja un kafija tikai no rī ta. … Tomēr ▾ Atpū tā s ar kompā niju viesnī cā "isis" jū lijā -augustā . Brī niš ķ ī ga jū ra un PILNĪ GS apkalpoš anas trū kums!!!! !
Restorā ns: Ē dnī cā (neuzdroš inos to saukt par restorā nu) netī ri galdauti, nenoņ emami galdi, viesmī ļ u trū kums vai tū ristu ignorē š ana, vispirms cenš as apkalpot turkus, ē dienkarte vienmuļ a, tē ja un kafija tikai no rī ta. Vispā r š ausmas! Par kā du ultru nevar runā t, jo bā rā visi importa dzē rieni ir maksas, tikai vietē jie par brī vu. Bā rā nav viesmī ļ u.
Pludmale: Pludmale tiek tī rī ta negribī gi, tač u vietu ir daudz un problemā tiski ir arī dzē rieni pludmalē - alus, "body" kompots un sprite-cola. A la carte restorā ni: visi apmeklē ja, vairā k vai mazā k patika tikai turku. Visi dzē rieni a la carte ir maksas, vī na pudele 33 eiro.
Istabas-oooooo, tā ir dziesma! Vannas istabā ir sē nī te, eļ ļ as auduma aizkars un nemainī gi dvieļ i. Dvieļ i netiek mainī ti, tie tiek vienkā rš i sarullē ti un nolikti plauktā , un tur, kur nevar saprast, kurš , man bija jā organizē “izsekoš ana”
SPA: no laba lī dz laba masā ž a, bet, ja aizmirstat istabā novilkt rotaslietas (gredzenus, ķ ē dī tes u. c. ), tā s var arī neatgū t. Vecā kais bē rns devā s uz masā ž u, viņ am tika noņ emta ķ ē de, un, kad viņ š pē c stundas par to atcerē jā s, viņ i to viņ am nedeva, paskaidrojot, ka "MĒ S NEKAVĒ JOTIES JĀ Ņ EM", kam tas bija jā dara, sakot zobus. , zagtas-pazaudē tas ķ ē des vietā nopē rc to ķ ē dī ti ar piekariņ u, uz kuru viņ a norā dī ja juvelierizstrā dā jumu veikalā . Vispā r iespaids par jū ru ir brī niš ķ ī gs, bet viesnī ca š ausmī ga, mū su kā jas š ajā viesnī cā vairs nebū s un visiem neiesaku.
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Briesmī ga viesnī ca, istabā smird pē c mitruma, ē diens pretī gs, apkalpoš ana sū dī ga, nā cā s paš iem vilkt koferus uz bungalo, tā kā gaidī jā m kā du pusstundu personā lu un nolē mā m doties paš i, tur ir pat ne praktisks skats uz jū ru. … Tomēr ▾ Briesmī ga viesnī ca, istabā smird pē c mitruma, ē diens pretī gs, apkalpoš ana sū dī ga, nā cā s paš iem vilkt koferus uz bungalo, tā kā gaidī jā m kā du pusstundu personā lu un nolē mā m doties paš i, tur ir pat ne praktisks skats uz jū ru.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums 90gorelov
Kas iepriekš atpūtās šajā viesnīcā, pastāstiet man, kas jums bija pieejams no alkohola un dzērieniem. Paldies jau iepriekš
6 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
iemiesojums anita16
Man ļoti nepatīk vēsā jūra (+20)
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Bodrumas pils un Zemūdens arheoloģijas muzejs
Novērtējums 9.5
Turcija, Bodruma
Arhitektūra, Muzeji, Reliģija, Stats
kamieļu pludmale
Novērtējums 9.3
Turcija, Bodruma
Pludmales
Myndos vārti
Novērtējums 10.0
Turcija, Bodruma
Arhitektūra, Stats

Один из популярных отелей в своей категории — расположен неподалеку от Бодрума, размещение в корпусах-бунгало или в основном корпусе с видом на море. Красивая большая территория, расположенная на холме. В 1994 году построен Club, в 1998 — Hotel, последняя реставрация сделана в 2018 году. Подходит для семейного и молодежного отдыха.

Atrašanās vieta В 45 км от аэропорта и в 4 км от центра Бодрума, в 2 км от поселка Гюмбет, на берегу моря.
Pludmales apraksts Бетонная платформа. Пирс. Бар на пляже (бесплатно).
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, услуги по глажке одежды (платно), факс/ксерокопирование, Wi-Fi бесплатно (на территории отеля), room service 24 часа (платно), диетическое и вегетарианское меню, 5 ресторанов — 1 основной ресторан, 4 a la carte: рыбный, китайский, итальянский, турецкий (по предварительной записи, за время проживания посещение 1 раз — бесплатно; напитки — платно), 8 баров, 3 конференц-зала (на 80–400 чел.), 2 бассейна (1 крытый, 1 открытый), у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы, полотенца: бесплатно, амфитеатр, магазины.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • izmitināšana ar dzīvniekiem  FREE 
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Водные горки, детский буфет, детский клуб (4-12 лет).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Безмоторные водные виды спорта бесплатно, моторные водные виды спорта платно, теннисный корт бесплатно (днем; с жестким покрытием), прокат теннисных ракеток и мячей бесплатно, уроки тенниса платно, аквааэробика бесплатно, бочче бесплатно, водное поло бесплатно, дартс бесплатно, уроки подводного плавания платно, серфинг с лицензией бесплатно, каноэ бесплатно, компьютерные игры платно, библиотека бесплатно.
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • sērfošanu  FREE 
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 374 номера. Отель состоит из одного 7-этажного здания Hotel и двадцати четырех 2- и 3-этажных коттеджей Club Garden.

Istabās

В номерах представлено: душ, халат и тапочки, банные принадлежности, фен, кондиционер, ТВ (2 российских телеканала), телефон, мини-бар, набор для приготовления чая и кофе, Wi-Fi (бесплатно), сейф (платно).

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • balkons/terase
Adrese Gümbet Mah., Turkuaz Sok. No:8/10, 48400 Bodrum, Muğla, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 252 319 66 66
Fax: +90 252 319 66 65
Tīmekļa vietne: Goddess of Bodrum Isis Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги yes. Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).