Club Aquarium 3*– Atsauksmes

3
Novērtējums 8.310
9.0 Numurs
8.3 apkalpošana
8.7 Tīrība
7.3 Uzturs
8.3 Infrastruktūra
Viesnīca tika atvērta 1985. gadā, pēdējā renovācija veikta 2004. gadā. Sastāv no trim 2 stāvu ēkām. Neliela mājīga viesnīca, kas piemērota vientulības un atpūtas cienītājiem prom no pilsētas burzmas.Vairāk →
аватар TanjaYad
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū ta 10 dienas. Tū risma operators TezTour. Viss notiek laikā , precī zi, bez pretenzijā m. Ieradā s agri, uzreiz iedeva 216. istabu otrajā stā vā . Skats no istabas skaists, viss strā dā , istaba patika. Teritorija ļ oti skaista, zaļ a, kompakta, mā jī ga. … Tomēr ▾ Atpū ta 10 dienas. Tū risma operators TezTour. Viss notiek laikā , precī zi, bez pretenzijā m.
Ieradā s agri, uzreiz iedeva 216. istabu otrajā stā vā . Skats no istabas skaists, viss strā dā , istaba patika. Teritorija ļ oti skaista, zaļ a, kompakta, mā jī ga. Patika arī pludmale. Ieeja jū rā ir ē rta un labā ka nekā citā s viesnī cā s. Pastaigā joties gar krastu sapratā m, ka mums ir visskaistā kā vieta. Jū ra ir tī ra, tikai pie krasta pazemes avotu dē ļ ir vē ss. Tā lā k - siltā ks. No rī ta vienmē r valdī ja klusums, pē cpusdienā vē jiņ š un neliels jū ras nelī dzenums.
Ē diens Ļ OTI pieticī gs, izvē le vā ja, salā ti un saldumi vakariņ ā s nebija ī paš i garš ī gi. Tiesa, zivis un vista bija labi pagatavotas. Vakarā katru dienu deva arbū zu, reiz bija melone. Tā bija vā jā kā maltī te mū su 11 uzturē š anā s laikā ā rzemē s. Bet mē s visi bijā m vienā di izsalkuš i. Augļ us, alu un ū deni nopirkā m Bodrumā Tansas veikalā , kas atrodas aiz autostā vvietas. Austrumu saldumi - centrā Babil (lē ti un kvalitatī vi). Darba dienā s, ejot gar krastu pa labi no viesnī cas, ir tirgus, kur var iegā dā ties lē tus augļ us. Piektdienas vakarā nokļ uvā m lielajā Bodrumas bazā rā iepretim veikalam Tansas. Uz pludmali tiek atnestas gardas kukurū zas (3 liras) un saldo virtuļ u bumbiņ as (5 liras mazā laiviņ ā ). Vispā r liekie kilogrami tomē r atnesa.
Pats ciemats ir mazs, nav kur iet. Bet labi, ka ik pē c pusstundas dolmuš i brauc uz Bodrumu (vienā virzienā.3, 5 liras) un mē s tur vairā kas reizes devā mies pastaigā ties. Patstā vī gi apmeklē ja cietoksni (ieeja 20 liras). Tur pavadī ja 2.5 stundas. Mierī gi, bez satraukuma visi skatī jā s. Skati ir skaisti. Tā kā Turcijā jau esam daudz ko redzē juš i, tad vietē jā aģ entū rā varē jā m izvē lē ties tikai ekskursiju pa Egejas jū ru ar jahtu par 13 lirā m bez transfē ra no viesnī cas ar pusdienā m, dzē rieniem par papildus samaksu. Bija piecas peldē š anā s daž ā dos lī č os, tostarp Č ernajā (ieeja alā ir 5 liras). Kopumā man patika, bet redzē ju arī interesantā kas vietas. Pū ta stiprs vē jš , tā pē c nebija ī paš i ē rti. Bet vienalga bija laba diena.
Viesnī cā pā rsvarā turki un jau daudz krievu. Bē rnu ir daudz, bet, izņ emot jū ru, viņ iem tur nav ko darī t. Tiesa, ieeja jū rā bē rniem laba. Vakaros vienmē r skanē ja dzī vā mū zika, kas paredzē ta galvenokā rt Turcijas publikai. Bija arī retro kompozī cijas angļ u valodā . Svē tku beigā s mazliet apnicis tas pats garlaicī gais repertuā rs. Mā ksliniekiem tas acī mredzot ir jā pā rdomā .
Ļ oti labi, ka ir bezmaksas internets, darbojā s pat istabā . Viesnī cas gids mums iedeva 2 piekļ uves punktu kodus. Ar mī ļ ajiem ir ē rti sazinā ties caur Skype. Istabā ir seifs ar atslē gu, ī res maksa 5$ nedē ļ ā . Mums tas nebija vajadzī gs, it ī paš i, ja tam bija kods, un es neredzu jē gu š ā dam seifam, lai vilktu apkā rt ar vē l vienu atslē gu, un ne visas vē rtī gā s lietas tajā ietilptu. Visu aizslē dzā m koferī , un mums nekā netrū ka.
Un tagad par apkalpoš anu viesnī cā . Personā ls vai nu jau bija noguris, vai arī ļ oti atslā binā jā s kopā ar vadī bu, bet mē s nejutā m nekā du interesi par darbu, kas paredzē ts viesnī cas prestiž a celš anai. Visi ļ oti aizmā rš ī gi un daž i miegaini. Uz pieprasī jumiem (ne tikai mū su) uzreiz netika atbildē ts. Viņ i iztī rī ja mū su istabu tikai divas reizes. Izrā dā s, ka viņ iem nebija rezerves atslē gas mū su numuriņ am, bet es par to uzzinā ju treš ajā uzturē š anā s dienā viesnī cā , kad jautā ju reģ istratū rā , kā pē c viņ i neiztī ra mū su istabu. Ja es nebū tu jautā jusi, neviens mū s neatcerē tos. Bet es par to ī paš i neuztraucos, jo mē s neesam sivē ni un nebija ī paš as vajadzī bas tī rī t istabu, bet mums bija apnicis izvest atkritumus atkritumu tvertnē s ā rpus teritorijas. Tad nā cā s paš ai iedot atslē gu apkopē jai, lai viņ a iztī ra un nomaina dvieļ us. Vai tieš ā m viņ i negrib nopelnī t savu bakš eš u, ko mē s katru dienu atstā jā m. Mē s ar to saskā rā mies pirmo reizi. Bet tas nav svarī gā kais, mē s tam nepievē rsā m ī paš u uzmanī bu, atpū tā mies, baudī jā m jū ru un ainavu. Bet, izejot no viesnī cas, mē s sabojā jā m iespaidu par viesnī cu. Mū s savā ca 7:20 no rī ta, reģ istratū rā nodevā m atslē gu miegainajam puisim. Gids palika tikt galā ar citiem tū ristiem no Krievijas ar rē ķ inu par bā rā nopirkto ū deni, un mē s devā mies uz autobusu. Un tad pie mums pieskrien gids un saka, lai samaksā jam kā du rē ķ inu par 40 lirā m. Viņ š saka, ka viesnī ca nav "viss iekļ auts" (š ķ iet, ka mē s to nezinā m un nesaprotam), un ka mē s it kā pusdienojā m restorā nā . Bet mē s viesnī cā neizmantojā m nekā dus maksas pakalpojumus, pat netuvojā mies bā ram, un mums kā bē rniem nā cā s taisnoties, ka rē ķ ins nav mū su. Tajā paš ā laikā autobuss, pilns ar miegainiem tū ristiem, klausī jā s, kā notiek kā rš u atklā š ana. Mums bija ļ oti neē rti. Bet, kad gide teica, ka atkal jā tiek galā ar rē ķ iniem, sapratā m, ka tā tur ir norma. Nav skaidrs, vai tū risti no laternas saka istabas numuru, un neviens to nekontrolē , vai arī viņ i paš i nesaprot, ko viņ i raksta. Turklā t viņ i vispā r nesaprot krievu valodu un angļ u valoda ir slikta. Tā tad, ja ir kā das problē mas, ir nepiecieš amas vismaz nelielas angļ u valodas zinā š anas, lai tā s varē tu izskaidrot. Viesnī cas gids ir reti sastopams viesnī cā , tikai tad, kad ierodas jauni tū risti, tā pē c jū s nevienam neizsakā t savas pretenzijas un vē lmes, kā arī nevē laties viņ ai zvanī t. Tā pē c atkā rtojiet skolas mā cī bu programmu.
Secinā jums. Viesnī ca ir laba. Ļ oti tuvu jū rai, skaista teritorija, salī dzinoš i lī dzens reljefs. Istabas ir ē rtas, bet mums labā k likā s otrajā stā vā . Restorā ns ir tī rs. Sliktā k tiek sakopta pludmale un teritorija. Bū tu nepiecieš ams pastiprinā t apkalpoš anu, nedaudz uzlabot ē dinā š anu, strā dā t ar personā lu, uzlabot sniegto pakalpojumu maksā jumu kontroles sistē mu vai labā k pā riet uz sistē mu viss iekļ auts, un par to nebū s cenas. Viesnī ca.
Par spī ti sabojā tajam noskaņ ojumam aizbraucot un paliekoš ajai nepatī kamajai pē cgarš ai, labi atpū tī š os, jo sī kumiem viņ i nepievē rsa ī paš u uzmanī bu, saprotot, ka brī numus no 3 zvaigznē m nevajag gaidī t.
аватар Ira2010
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū tā s kā pā ris no 31.08. 2010 lī dz 7.09. 2010. gads. Esam ļ oti apmierinā ti ar viesnī cu: mā jī ga, skaista, klusa, tī ra. Teritorija neliela, bet kopta, zaļ a: daudz palmu, banā nu, vī ģ u, granā tā bolu. Privā tā pludmale atrodas tieš i blakus viesnī cai. … Tomēr ▾ Atpū tā s kā pā ris no 31.08. 2010 lī dz 7.09. 2010. gads.
Esam ļ oti apmierinā ti ar viesnī cu: mā jī ga, skaista, klusa, tī ra. Teritorija neliela, bet kopta, zaļ a: daudz palmu, banā nu, vī ģ u, granā tā bolu. Privā tā pludmale atrodas tieš i blakus viesnī cai. Nolaiš anā s jū rā no pontona pa kā pnē m. Apakš daļ a ir tī ra un smilš aina. Jū ra ir tī ra. Ir piestā tne, no kuras var lē kt. Neviens ū dens transports netraucē s peldē t prom no krasta. Var iznomā t katamarā nus, ū densslē pes, ar kurā m, starp citu, viesnī cas saimniekam patī k braukt no rī tiem. Tas netraucē ja atpū tai, pat brokastu laikā izklaidē ja atpū tniekus. Ja vē laties, par 20 lirā m varat apgū t ū densslē poš anu stingrā viesnī cas ī paš nieka vadī bā (pirmā s sacensī bas ir bez maksas).
Istabā bija viss nepiecieš amais: divguļ amā gulta un vienguļ amā gulta, duš as telpa apvienota ar vannas istabu, televizors, fē ns, galds ar diviem krē sliem uz balkona. Turklā t viesnī ca ir uzbū vē ta tā , lai no visiem numuriem sā niski vai tieš s skats uz jū ru.
Numurs tika uzkopts katru dienu un mainī ti dvieļ i; veļ as maiņ a - 2 reizes nedē ļ ā . Starp citu, no otrā s dienas mū su istabā bija svaigi ziedi.
Personā ls ļ oti patī kams, atsaucī gs un neuzbā zī gs. Runā angliski.
Bijā m apmierinā ti ar ē dienu (HB): brokastis, pē cpusdienas tē ja (tē ja ar piparkū kā m plkst. 17:00) un vakariņ as. Ē dienu izvē le, ī paš i brokastī s, kā dam var š ķ ist vienmuļ a, tač u vienmē r viss bija svaigs.
Viesnī cā nav animā cijas, ko tomē r nevar saistī t ar mī nusiem: jū s varat droš i atpū sties pludmalē . Vakaros skan dzī vā mū zika, viesnī cas saimniekam nereti patī k iepriecinā t atpū tniekus ar savu dziedā š anu! Viesnī cas repertuā rs patī kami pā rsteidza: š eit jū s nedzirdē siet kaitinoš us trokš ņ ainus mū sdienu hitus; no rī ta - patī kama mū zika New Age stilā , vakaros - ā rzemju skatuve (retro), reizē m dziesmas turku valodā.

Ciemats atrodas nelielā lī cī , ko aizsargā skuju kokiem apauguš i pakalni.
Pirmdienā s ciematā ir tirgus ar labu augļ u, dā rzeņ u, riekstu, siera un citu produktu izvē li, kā arī trikotā ž as un suvenī ri par saprā tī gā m cenā m (t. i. lē tā k nekā Bodrumā ).
Bodrumā par 3 lirā m var nokļ ū t ar mikroautobusu, kas kursē ik pē c 30 minū tē m un pietur tieš i pie viesnī cas, aizvedī s uz autoostu (vietē jie to sauc par "garā ž u"). Bodrumā (tieš i aiz "garā ž as") ir neliels lielveikals TANSAR, pā rtikas cenas zemā kas nekā vietē jā tirgū un krastmalā.
Bodrumā ir vē rts apmeklē t cietoksni (ieeja - 10 liras), kas atrodas krastmalā.
Naudu ieteicams samainī t vietē jā pasta nodaļ ā (dzeltena zī me ar uzrakstu PPT). Tas atrodas centrā lā s alejas labajā pusē , kas ved no "garā ž as" uz krastmalu.

Ekskursijas: Tā s paš as alejas kreisajā pusē pirms pasta nokļ ū š anas jū s sastapsiet DIRECTOUR TOUR, kam vē los izteikt ī paš u pateicī bu.
Tur jū s noteikti atradī siet Olgu, kura ne tikai atbildē s uz visiem jū su jautā jumiem, konsultē s ekskursijas, bet arī atlaidī s tā m. Mē s devā mies divu dienu Efesas-Pamukales tū rē par 75 USD, atsakoties no mū su tū roperatora piedā vā juma apmeklē t Efesu un Pamukali atseviš ķ i par 60 USD. katrs. Divu dienu ekskursijā jū s ietaupā t galvenokā rt savu laiku un pū les. Tā , piemē ram, ceļ š no Bodrumas uz Pamukali aizņ emtu 3.5 stundas katrā virzienā . Ja ē dat divas dienas, tad pirmajā dienā apmeklē jat Efezu, Jaunavas Marijas mā ju (pē c izvē les un par papildus samaksu - 25 liras), vakarā ierodaties 3 * viesnī cā pie paš as Pamukales, kas, attiecī gi var redzē t naktī pastaigā joties pa parku ar ezeriem pie š ī m sniegbaltajā m travertī nā m. Un, protams, pietiekami gulē t un uzkrā t spē kus jaunai pieredzei (vakariņ as un brokastis viesnī cā ir iekļ autas ekskursijas cenā ).
Pē cpusdienā jums bū s pastaiga pa travertī niem, neatkarī ga ekskursija pa seno pilsē tu Hierapolisu, peldē š anā s Kleopatras termā lajā baseinā ar minerā lū deni (36 ° C), ieeja - 25 liras. Ja izlemjat par š ā du ekskursiju, neaizmirstiet paņ emt lī dzi pudeles minerā lū denim no Kleopatras baseina (tieš ā m garš ī gi, bet plastmasas pudelē “dzī vo” ne vairā k kā.24 stundas), kā arī ū denim no avota. netā lu no Jaunavas mā jas. Ekskursiju vadī ja krieviski runā još a gide Alena, ļ oti labi lasī ta, prot pasniegt informā ciju interesanti. Viens no mū su grupas puiš iem atzī mē ja: "Mē s nekad neesam klausī juš ies vē stures stundu ar tā du interesi. "

Vā rdu sakot, atpū ta "Akvā rijā " ir ideā li piemē rota tiem, kas vē las atpū sties no pilsē tas burzmas, patī k apcerē t dabas skaistumu un nav nepiecieš ama animā cija. Bijā m pā rsteigti, ka par mazu naudu var tik labi atpū sties.
аватар nasharu
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ļ oti patī kama, mā jī ga viesnī ca, viss ziedos un patī kami acij jau no pirmajā m minū tē m. Viesnī cas teritorija ļ oti zaļ a, kopta, ir pat dī ķ is ar zivī m un bū ris ar putniem. Tomē r teritorija ir diezgan maza, pat niecī ga, tā pē c paturiet to prā tā . … Tomēr ▾ Ļ oti patī kama, mā jī ga viesnī ca, viss ziedos un patī kami acij jau no pirmajā m minū tē m.

Viesnī cas teritorija ļ oti zaļ a, kopta, ir pat dī ķ is ar zivī m un bū ris ar putniem. Tomē r teritorija ir diezgan maza, pat niecī ga, tā pē c paturiet to prā tā . Viens pā ris, kas ieradā s kopā ar mums, bija vī lies, sakot, ka fotogrā fijas viesnī cas mā jaslapā neatbilst patiesī bai. Tā nav patiesī ba. Viesnī cas fotoattē li ir pilnī ga patiesī ba - viesnī ca ir ļ oti gleznaina, bet niecī ga, tā pē c negaidiet, ka ieraudzī siet vairā kus akrus dā rzus.

Viesnī ca atrodas ar burtu "P", ē ka ir trī sstā vu. Visā m istabā m ir balkons un skats uz mazo baseinu, 10 numuriņ i ir vē rsti uz jū ru, bet tā kā ir arī bā rs, tad vakaros š ajā s telpā s var bū t trokš ņ ains.
Istabā m pirmajā stā vā ir otra izeja pa balkonu/terasi uz baseinu vai bā ru, tomē r durvis no terases nevar atvē rt ar atslē gu, tā pē c iziet var tikai pa to, jā ieiet no "galvenā ieeja", no gaiteņ a, par ko ž ē l. Tiesa, tas prasī s papildus 2 minū tes.

Numuri ir arī mazi, bet tī ri un ē rti. Istabā ir viss nepiecieš amais (TV, ledusskapis, fē ns, seifs (5 usd nedē ļ ā ). Vannas istaba apvienota, ar duš u, no vannas piederumiem - tikai ziepes, bet š ī s nav 5 *. Mē beles nav jaunas , bet labā stā voklī Veļ a un dvieļ i tika mainī ti katru dienu un grī da mazgā ta.

Atmosfē ra ir draudzī ga un relaksē još a. Bā rs atrodas tieš i pludmalē , tā pē c varat pusdienot, vē rojot saulrietu. Vakarā skan dzī vā mū zika, izgaismota krastmala, uz galdiem novietotas lampas. Izrā dā s ļ oti romantiski. Jū ra ir ļ oti tuvu (2 minū tes no istabas). Lī cis mazs, nolaiš anā s jū rā ē rta (no perona), zem kā jā m smiltis.
Nedaudz tā lā k krastmalā atrodas Agean Garden Hotel AI, tač u jū s neiegū sit š ī s viesnī cas atmosfē ru. Parasta turku 3 * sliktā kajā , manuprā t. Krastmalā ir arī daudz restorā nu, pusdienu izmaksas ir apmē ram tā das paš as kā viesnī cā (15-17 usd), tikai ē diens ir labā ks. Restorā ni piedā vā gaļ u un svaigas zivis. Mē s devā mies tur pusdienot. Jū s varat arī pusdienot viesnī cā (paņ emiet bufeti vai pasū tiet no ē dienkartes, un ar vienu porciju pietiek diviem). Pirmajā dienā pasū tī jā m pusdienas viesnī cā no ē dienkartes, bet ī sti negarš oja. 17.00, kā jau te minē ts, bez maksas dod tē ju un cepumus.

Personā ls, kā minē ts, ir draudzī gs un izpalī dzī gs. Diezgan uzmanī gs pret pieprasī jumiem, ā tri reaģ ē . Neskatoties uz to, ka "reģ istrē š anā s" viesnī cā.14:00, un mē s ieradā mies 10:00, mē s bijā m iekā rtojuš ies 15 minū tē s. Tiesa, tobrī d viesnī cā bija maz cilvē ku, un telpas bija tukš as.
Vienī gais BET: izrakstoties, kad maksā jā m reģ istratū rā par dzē rieniem un pusdienā m, viņ i pierakstī ja uz mū su istabu, ko mē s nepaņ ē mā m. Nedomā ju, ka tas tika darī ts apzinā ti, drī zā k neuzmanī bas dē ļ : darbinieki vienkā rš i atceras jū su pasū tī jumu un nekad neapgrū tina kvī tis, kurā s jā parakstā s par vakariņ ā s pasū tī tajiem dzē rieniem un jā paņ em kopija sev. Kā liecina mū su pieredze, tas ir uz visiem laikiem pamatots. Č ekus labā k uzreiz paprasī t, tomē r, visticamā k, viņ i tos tā pat neiedos, smaidot sakot, ka nav par ko uztraukties. Bet var droš i teikt, ka š o un to nepasū tī ji un nemaksā par to, ko nepaņ ē mi, kā to darī jā m mē s. Tas neizraisī ja protestu un mums nebija nekā du problē mu, kad mū s izrakstī ja 6 no rī ta.

Kam viesnī ca ir paredzē ta: tiem, kam patī k klusas un relaksē još as brī vdienas, bez satraukuma. Iespē jams, tas nederē s jaunieš iem, kas jaunā ki par 30 gadiem, un tur var bū t garlaicī gi arī "tusē š anas" cienī tā jiem.
Bet visiem tiem, kam vienkā rš i vajadzī ga saule, tī ra jū ra, zaļ umi, mierī ga atmosfē ra, viesnī ca patiks. Arī ģ imenē m ar lielā kiem bē rniem (pē c 10 gadiem) tur bū s labi. Bē rniem lī dz 10 gadiem š ajā viesnī cā nebū s ko darī t, jo tur nav bē rnu un rotaļ u laukumu, baseins ir dziļ š , arī ieeja jū rā bē rniem nav paredzē ta.

Viesnī ca mums ļ oti patika. Saņ ē mā m to, ko gribē jā m, jo ​ ​ ī paš i tā pē c, ka tas bija diezgan lē ti (maksā jā m 300 usd no cilvē ka par 4 naktī m/5 dienā m, ieskaitot lidojumus, apdroš inā š anu, transfē ru, degvielas piemaksu un vī zu). Kopā atpū tā mies no 2009. gada 15. lī dz 19. augustam.

Es rakstu ī paš i, lai ieteiktu š o viesnī cu visiem. Viesnī ca ir 3 *, lai gan daž reiz viņ i raksta, ka tā ir 4 * zvaigznes vai "speciā lā klase". Nē , tas joprojā m ir 3*, bet ļ oti labs 3*.
Club Aquarium, Tурция, Бодрум Club Aquarium, Tурция, Бодрум Club Aquarium, Tурция, Бодрум Club Aquarium, Tурция, Бодрум


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Bodrumas pils un Zemūdens arheoloģijas muzejs
Novērtējums 9.5
Turcija, Bodruma
Arhitektūra, Muzeji, Reliģija, Stats
kamieļu pludmale
Novērtējums 9.3
Turcija, Bodruma
Pludmales
Myndos vārti
Novērtējums 10.0
Turcija, Bodruma
Arhitektūra, Stats

Отель был открыт в 1985 году, последняя реновация проводилась в 2004 году. Состоит из трех 2-х этажных корпусов. Небольшой уютный отель, подойдет для любителей уединения и отдыха вдали от городской суеты.

Atrašanās vieta Отель расположен в 15 км от аэропорта, в 18 км от центра города Бодрум, на берегу моря.
Pludmales apraksts Собственный песчаный пляж находится рядом с отелем. Протяженность пляжа составляет 50 м. 1 деревянный пирс, платформа. Пляжные полотенца и матрасы: под залог.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Wi-Fi бесплатно (на территории), room service (платно), магазин, 2 ресторана: 1 основной ресторан, 1 A la Carte, 2 бара: бар у бассейна, бар на пляже, 1 открытый бассейн, 40 кв.м. без подогрева.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Мини-гольф (платно), водные виды спорта (платно), дартс (бесплатно).
  • galda teniss  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 60 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase
Adrese Guvercinlik, Bodrum, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 252 374 5319, +90 252 374 5321
Fax: +90 252 374 5289
Tīmekļa vietne: Club Aquarium
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.