laba viesnīca

Rakstīts: 7 septembris 2016
Ceļošanas laiks: 30 augusts — 6 septembris 2016
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 8.0
Mē s ilgi izvē lē jā mies viesnī cu, lasī jā m atsauksmes (vairā k negatī vas) par š o viesnī cu, bet laiks trū ka, un uz visā m pā rē jā m viesnī cā m, izņ emot š o, paņ ē mā m Join Ap, par kuru ir daudz vairā k sliktu atsauksmju, un devā mies uz Lielais parks. Mē s nenož ē lojam. Ī ss apraksts zemā k:
Plusi:
1. Atraš anā s vieta (netā lu no centra, bet bez trokš ņ a un netī rumiem). Ja salī dzinā m jū ras tī rī bu viesnī cā un ciemata centrā - divas milzī gas atš ķ irī bas. Š ķ iet, ka tā s ir 2 daž ā das jū ras.
2. Jū ra ir lieliska, caurspī dī ga, tī ra (nedaudz vē sa, bet tas mums ir pluss).

3. Ē diens ir labs, ir no kā izvē lē ties. Un gaļ a, un jū ras veltes, un dā rzeņ i, un deserti / augļ i. Un ū dens dzerš ana uz katra stū ra (ledusskapjos) ir ē rta.
4. Pludmale ir lieliska. Un pontons un smiltis, ko vien vē lies tad izvē lies. Mē s dodam priekš roku pontonam.
5. Animatori - mē s par viņ iem neinteresē jā mies, bet viņ i mē ģ inā ja. Vakaros izklaidē ja bē rnus un pieauguš os (viss ir vē rsts uz turkiem). Bet, tā kā viesnī cā ir daudz eiropieš u, tika ņ emtas vē rā arī viņ u intereses.
Katru vakaru jauna programma: vai nu koncerts, vai izrā de, vai viktorī na. Apmeklē jā m tikai vienu pasā kumu - no Gruzijas tū rē ieradā s akrobā ti, mums ļ oti patika.
6. Istaba ir plaš a, gaiš a un tī ra. Sā nu skats uz jū ru (ī paš i nav rezervē ts).
7. Apkalpoš ana - viesmī ļ i un reģ istratū ra centī gi, smaidī gi un gatavi tikties visos jautā jumos (ī paš i ņ emot vē rā , ka turku valodu neprotam, bet angļ u valodu neprotam labi). Bet viņ i atrada kopī gu valodu. Krievu viesnī cas personā ls runā maz un slikti. Kā dus 2-3 vā rdus zina. Daudzi zina tikai "sveiki". Bet tas nekļ uva par problē mu.

Mī nusi:
1. Viesnī ca vairs nav gadu vai divus. Viņ am ir nepiecieš ams remonts. Ja jū s neatrodat vainu, tad to nevar pamanī t.
2. Istaba - vannasistaba laba, tikai vannai arī vajadzī gs neliels remonts. Bet ne kritiski. TV - varē tu piekā rt lielā ku ekrā na diagonā li, par mazu. Istabā bija ļ oti maz, bet, kad tie bija, bē rns ieslē dza klipš us.
3.

Ja jū s dodaties uz š ejieni ar mē rķ i "pač akarē ties" Bodrumā - tas izrā dā s tā lu. Paš am jums jā dodas no viesnī cas uz Bodrumu ar transfē ru (30 minū tes lī dz Turgutreis (ar dolmush) un vē l 50 minū tes no Turgutreis lī dz Bodrumai) ...Un, ņ emot vē rā karstumu / sauli, tas nav ē rti. Varat izmantot viesnī cas "transfē rs uz Bodrumu" pakalpojumus (tie tū ristus pā rvadā vairā kas reizes dienā ) - tas bū s ā trā k un ē rtā k, bet ne lē ti. Cenas bū s tā das paš as kā taksometram - precī zus skaitļ us neatceros, bet jū s neripinā siet.

KOPĀ : Laba viesnī ca. Pā rē jie bija apmierinā ti. Visi mī nusi nav kritiski, ņ emu vē rā cenu politiku.

Ja nepiecieš ama sī kā ka informā cija - rakstiet, atbildē š u.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu