Titanic Luxury Collection Bodrum 5*– Atsauksmes

9
Novērtējums 3.010
№82 viesnīcas reitingā Bodruma
3.3 Numurs
2.9 apkalpošana
3.1 Tīrība
3.6 Uzturs
3.9 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 3 km attālumā no Guvercinlik ciema. Didima atrodas 37 km attālumā no naktsmītnes Titanic Deluxe Bodrum. Atvērts 2016. gadā. Viesnīca ir lieliski piemērota ģimenēm.Vairāk →
аватар Spehterevae
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Š ī viesnī ca nav naudas vē rta! Š obrī d apmetamies š ajā viesnī cā . Numurs 3711. Viss kā rtī bā: ??? ? uzņ emš ana Ieradā mies vakarā . Mē s sē dē jā m 20-30 minū tes. Ieejot š ampanietis, ar š okolā di pā rklā tas zemenes un limonā de. … Tomēr ▾ Š ī viesnī ca nav naudas vē rta!

Š obrī d apmetamies š ajā viesnī cā . Numurs 3711.

Viss kā rtī bā:
??? ? uzņ emš ana
Ieradā mies vakarā . Mē s sē dē jā m 20-30 minū tes. Ieejot š ampanietis, ar š okolā di pā rklā tas zemenes un limonā de. Nav viesmī ļ u pakalpojumu. Ir bā rs ar alkoholu.

??? ? cipariem
Istabas ir noguruš as. Sanitā rais mezgls ir tikai ar duš as telpu, nav ā ķ u, ienā ca halā tā un droš i var vai nu piekā rt uz tualetes poda, vai iekā rt izlietnē . Kosmē tika ir lē ta. Tī rī š ana vē lu un viduvē ji. Matracis labs, spilveni lieli un neē rti.
Č ī bas nebija, prasī ja.
Bē rnu aksesuā ri podiņ š un vanna ir netī ri un arī jau noguruš i.
Un arī drausmī gā dzirdī ba istabā s gan kaimiņ os, gan koncertos un ballī tē s. Sajū ta, ka tavā istabā uzstā jas pasā kumu programma. Ja jū s dodaties gulē t, tas nedarbosies.

??? ? pludmale un jū ra
Š eit bez izlikš anā s
Lai gan paš as jū ras š eit nav, tas ir neliels lī cis bez ī paš as vietas.
Ieeja jū rā ir neē rta, nodurtie oļ i ir ļ oti sā pī gi pie ieejas. Sauļ oš anā s krē slu stā vvads uz lielapjoma smiltī m.
Serviss labs, visur kodi
Sauļ oš anā s krē slu ir daudz, bet cilvē kus te izdodas aizņ emt, bet, te jau runa par atpū tnieku mentalitā ti : )

??? ? ē diens
Nav nekā gastronomiska, bez volā niem, bet izsalcis nepaliksi.
Deserti ir pretī gi Viņ iem nav konditora.
Treš ajā vai ceturtajā dienā man vairs nav vē lē š anā s doties uz restorā nu. Vidē jais piektais lī menis.

??? ? animā cija
Katrs atradī s kaut ko sev tī kamu.

??? ? bē rnu klubs
Pretī gi.
Š eit nav bē rnu aprū pes lī meņ a. Tā pat kā pā rē jā viesnī cā . Bē rni ne ar ko nenodarbojas, skraida pa sev vai vecā kiem atstā to klubiņ u. Grī das segums jau ir nolietojies. Arī rotaļ lietas no 1. lī dz 3. grupai ir jā nomaina. Uz vietas ir bē rnu kafejnī ca. Jū s varat pabarot bē rnus.

??? ? slaidi
Parastie slaidi, kā visur citur.

??? ? peldbaseini
Galvenais baseins ir liels, silts un ar animā ciju.
Otrais iekš telpu baseins spa.
Š eit viss ir lieliski.

??? ? spa
Kā jau visā s viesnī cā s Turcijā , bet bez atbilstoš as ​ ​ apkalpoš anas.

??? ? rezultā ts ir,
visas recenzijā s rakstī tā s saldā s odas, iespē jams, ir cilvē ki, kas š eit nav bijuš i vai ir pirmo reizi pē c Gelendž ikas Biež ā sektora Turcijā.
Visas negatī vā s atsauksmes ir PATIESAS.
Piedod, ka nepievē rsu viņ iem nekā du uzmanī bu.

? ja tavs atvaļ inā jums ir reizi gadā , iesaku to nesabojā t un netē rē t naudu viesnī cā tā lu no luksusa lī meņ a.

? vē jā izmesta nauda, ​ ​ sirdsmiers nestrā dā ja. Pilnī ga miskaste. Cena neatbilst deklarē tajam lī menim.

? Sliktā kā viesnī ca Turcijā .
Вид из номера Вид из номера Лестница Пол в сан узле Косметика Пляж
аватар mandarina91
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Pirmo reizi nolē mu uzrakstī t atsauksmi, vē los brī dinā t cilvē kus, ka viņ i nesabojā atvaļ inā jumu. Diemž ē l nekas labs nav sakā ms par viesnī cu. Es ī sti nesaprotu, no kurienes cē lies nosaukums “Deluxe”. Vienī gais viesnī cas pluss, liela skaista teritorija. … Tomēr ▾ Pirmo reizi nolē mu uzrakstī t atsauksmi, vē los brī dinā t cilvē kus, ka viņ i nesabojā atvaļ inā jumu. Diemž ē l nekas labs nav sakā ms par viesnī cu. Es ī sti nesaprotu, no kurienes cē lies nosaukums “Deluxe”. Vienī gais viesnī cas pluss, liela skaista teritorija. Jū ra ir tī ra un silta. Viss pā rē jais ir pilnī ga vilš anā s. Sā kot ar reģ istrē š anos, mē s ar bē rnu tikā m izmitinā ti ļ oti tā lu no eskalatora, lī dz pagraba stā vam, bija jā nes bē rns uz rokā m kalnā , viņ i prasī ja mainī t istabu, viņ i nedaudz iedeva istabu. tuvā k. Welcome drink netika piedā vā ts, man likā s, ka tas ir obligā ts nosacī jums luksusa viesnī cai. Varbū t es kļ ū dos.
Turklā t nav iespē jams nekomentē t ē dienu. Ir š ausmī gi, izvē le ir liela, BET viss peld taukos un eļ ļ ā , nav ko barot bē rnu. Mū su uzturē š anā s 6 dienā s nebija ne vistas zupas, ne pat vistas buljona! Visas zupas ir turku gaumē , bez garš as. Nesaprotu, kā das ir grū tī bas uzvā rī t buljonu un vismaz ē dienkarti pietuvinā t eiropeiskajai!?
6 dienas bē rns ē d makaronus bez mē rces, jo visas mē rces ir vai nu treknas vai asas, viss ir cepts. Nu, vismaz brokastis ir daudzveidī gas. Jau 6 dienas nekad nav bijis zivju diena, man tas ir tikai nieks! Mums brī vdienas pie jū ras asociē jas ar jū ras veltē m, tač u tā s š eit NAV. Vienu dienu bija garneles krē mī gā mē rcē , otrā ar rī siem pildī tas mī dijas (paš as mī dijas pat nebija redzamas, likā s, ka tie ir tikai rī si gliemeņ u č aulā ).
Mani draugi atsū ta fotogrā fijas no citas viesnī cas, kurā ir daudz garneļ u, gliemeņ u un vē ž u, un es saprotu, ka viesnī cu izvē lē jā mies neveiksmī gi un esam ļ oti vī luš ies. (Un jā , ceptas zivis ē d katru dienu). Augļ u izvē le slikta, pat arbū zs uz 6 dienā m nekad nav bijis. Atpū tā mies daž ā dā s valstī s, bet tik š ausmī gu ē dienu nekur neesam redzē juš i, un Turcijā esam ne pirmo reizi, ir ar ko salī dzinā t. Tas ir ļ oti interesanti, viesnī cas ī paš nieki interesē jas, ar ko viņ i š eit baro apmeklē tā jus?
Pusdienā m pē c grafika jā bū t lī dz 14:30, bet 14:00 viesmī ļ i vairs nenā k klā t ū deni liet, apkalpot. Š ķ iet, ka visi jau ir noguruš i un ar nepacietī bu gaida sezonas beigas.

Vē l ļ oti liels mī nuss ir tas, ka pludmalē nav servisa, ļ oti neē rti, jā skrien pē c ū dens. Pā ris reizes pludmalē bā rā dzē rā m kokteiļ us, nekad neesmu dzē rusi tik negarš ī gas lietas, un dzert nav iespē jams, tie smird pē c balinā tā ja, taisa daiquiris ar lielu ledu, acī mredzot tā dā luksusa viesnī cā nav ko. samaļ ledu ar! Viņ i pat nevarē ja pagatavot normā lu mohito. Kopumā pludmalē.6 dienas dzē rā m ū deni, paldies, lai gan tas nesmarž o pē c balinā tā ja. Gribu atzī mē t, ka baseina bā rā viss ir daudz labā k, kokteiļ i ir garš ī gi. Saldē jums Gelateria ir pā rsteidzoš s.

Uz vienu dienu paņ ē ma maksas bungalo, bet vairs neredzē ja jē gu pā rmaksā t, jo viesmī ļ i tur ir nevē rī gi, ē dienkarte ļ oti niecī ga.
Vienī gais pluss ir tas, ka bungalo var rezervē t iepriekš , jo brī vā pludmalē ir grū ti atrast bezmaksas sauļ oš anā s krē slus (lai gan viesnī ca nav pā rpildī ta), cilvē ki nā k 6 no rī ta, izmet dvieļ us un dodas prom, mans bē rns un es ierados 10, visi sauļ oš anā s krē sli ir aizņ emti ar dvieļ iem, manuprā t, personā lam tas jā uzrauga, vismaz reizi stundā jā paiet un jā atbrī vo sauļ oš anā s krē sli no dvieļ iem.

Nu, es gribu rakstī t par bē rnu animā ciju, tie noteikti ir smiekli. Raidī jumi vakaros ir tik primitī vi, ka pat mans 3 gadus vecais dē ls tos neskatī jā s. Vakar tikko ieslē dza multfilmu bē rniem, vai to sauc par bē rnu animā ciju? Es atkā rtoju, mē s bijā m daž ā dā s valstī s, bet pirmo reizi redzu š ā du ņ irgā š anos, atvainojiet, es nevaru atrast citu vā rdu. Vienā no dienā m bija cirks, bija interesanti, citā s dienā s nebija izrā de, bet nesaprotu kas.

Kopumā viesnī cu neiesakā m un ļ oti atvainojamies, ka ieradā mies š eit.
Море
аватар Jbelka
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Labā kā s brī vdienas pē dē jo 5 gadu laikā Atpū tā mies viesnī cā Titanic Deluxe Bodrum ar ģ imeni (es, vī rs un meita 7 gadi) no 2018. gada 12. lī dz 27. jū nijam. Viesnī ca ir jauna, celta 2016. gadā , saņ ē musi Bodrumas labā kā s viesnī cas balvu 2016. … Tomēr ▾ Labā kā s brī vdienas pē dē jo 5 gadu laikā
Atpū tā mies viesnī cā Titanic Deluxe Bodrum ar ģ imeni (es, vī rs un meita 7 gadi) no 2018. gada 12. lī dz 27. jū nijam.
Viesnī ca ir jauna, celta 2016. gadā , saņ ē musi Bodrumas labā kā s viesnī cas balvu 2016. kopumā teikš u uzreiz,
ka viesnī ca ir 100% luksusa kategorija un pat augstā ka. Dizains, interjeri, pludmale, daba, priedes,
virtuve ir visaugstā kajā lī menī . Viesnī cas dizains veidots EKO stilā – apdarē daudz dabī gu materiā lu,
akmeņ i, koks, marmors, viss ir ļ oti skaisti un stilī gi.
Pirmkā rt, es gribē tu teikt, ka Bodruma ir pavisam cita Turcija! Tā ir grieķ u Turcija!
Klimats š eit ir pā rsteidzoš s, dienā ir karsts, vakarā ir ē rti elpot, jū ra ir silta (kopš lī č a).
Š ī ir labā kā vieta, kur palikt kopā ar bē rniem.
Bodrumā ieradā mies 7 no rī ta, mums bija Elites transfē rs, ar Mercedes mikroautobusu, bijā m pē c 15 minū tē m
nogā dā ts viesnī cā . Viņ i mū s apmetinā ja uzreiz, mums bija Superior istaba (52 m2), milzī ga istaba ar diviem milzī giem
gultas (150x200 cm), savienojot tā s saņ ē mā m 3 m gultu, uz kuras š iki gulē jā m, milzī ga vannas istaba,
plaš a duš as telpa, 2 izlietnes, pilns izcilas kvalitā tes duš as produktu komplekts, gludinā mais dē lis un gludeklis,
milzī ga plazma ar krievu kanā liem (kopā.60 TV kanā li), un, protams, milzī gs š iks balkons-lodž ija,
ar diviem ē rtiem atzveltnes krē sliem ar galdu, un pats galvenais - krā š ņ s skats uz zaļ ajiem kalniem un tirkī zzilo jū ru!
Istaba: vispirms gultas - ē rti matrač i, guļ at kā mazulis, izvē le 1 no 4 spilvenu veidiem,
gaisī gas segas un satriecoš i, kraukš ķ ī gi balta satī na gultas veļ a, kas tika mainī ta katru dienu.
Istaba tika uzkopta katru dienu mū su norā dī tajā laikā (jā zvana uz reģ istratū ru un jā lū dz, lai uzkopj
lī dz 11:00 un lī dz 11 viss bū s tī rs un kā rtī gs).
Jū ra: labā kā pludmale un jū ra pē dē jo 5 gadu laikā ! milzī ga gara pludmale ar ē rtiem sauļ oš anā s krē sliem un auduma mī kstiem matrač iem,
aizkari un galds. Apbrī nojama tirkī za jū ra! baidī jā mies, ka bū s auksti, bet tā kā viesnī ca atrodas lī cī ,
jū ra bija silta, bē rns netika ā rā ! un galvenais - nav lielu viļ ņ u, jū ra mierī ga un ļ oti tī ra.
Visu dienu peldē jā mies jū rā . Es arī pamanī ju tā du momentu, ka jū ras sā ls ir pavisam citā dā ks (nav tas pats, kas Antā lijā ),
tu izkā p no jū ras un pat duš ā nav jā nomazgā jas, tas ir ē rti, nespiež un neniez.
Ā da pē c jū ras ū dens kļ uva elastī ga un samtaina. 2 piestā tnes ar ē rtā m kā pnē m. Apmaksā to kuiļ u teritorija,
70 eiro dienā , rezervē jot caur reģ istratū ru, bet tur jū ties kā karaliene ar personī gajiem viesmī ļ iem,
tur tu atpū š as visu dienu, viņ i tevi pabaro visu dienu, nes augļ us, dzē rienus, kukurū zu, saldē jumu, alkoholu,
ē dienkartes pusdienas. un jums ir personī ga ieeja jū rā ! un neviens tevi netraucē - mums patika!
Restorā ni: ē diens bija ļ oti garš ī gs, nevar paņ emt, garš ī gs un svaigs ē diens. Brokastis: putra (auzu pā rslu, manaja, rī si),
graudaugi, musli, augļ i, ž ā vē ti augļ i, š okolā de, konditorejas izstrā dā jumi, rieksti, olas, jogurti, garš ī ga kafija, olas, grauzdiņ i, grauzdiņ i,
dā rzeņ i, sieri (15 veidi), desiņ as, sā lī ts lasis, tuncis. Viss ir ļ oti garš ī gi! Pusdienas: daudz gaļ as, zupas, augļ i, dā rzeņ i,
ielī mē t. Arī itā ļ u restorā ns ir atvē rts no 12:00 lī dz 16:00 (tur var ē st burgerus, donerus, picas - siers ir vienkā rš i lielisks),
makaroni, deserti. Un arī kafejnī ca kur taisī ja daž ā das kū kas-ļ oti garš ī gas! Saldē jums un vafeles no plkst. 12. Konditorejas izstrā dā jumi
atvē rts no 16:00 lī dz 23:00 - tie ir neticami Eiropas lī meņ a svaigie deserti (eklē ri, tiramisu, ar augļ iem un ogā m,
putas, medus kū kas, daudz cepumu, daudz beļ ģ u š okolā des un saldumu, konditorejas izstrā dā jumi, smalkmaizī tes, virtuļ i, rieksti š okolā dē .
Kafija ir garš ī ga: espresso, kapuč ī no, americano, latte ar biezā m putā m. Jū s varat izvē lē ties tē ju: zaļ o, melno, zā ļ u.
Vakariņ as: tas ir cits stā sts - tur bija daudz zivju, garneļ u, kalmā ru, vē ž u, tī taru, jē ru, cū kgaļ u, steiku,
daudz augļ u: zemenes, ananā si, arbū zi, melones, ķ irš i, ā boli, bumbieri, plū mes, persiki, nektarī ni, apelsī ni!
vispā r - ī sti vē dera svē tki! plus 5 kg nodroš inā ti. Ir viss bē rniem, bē rnu ē diens pā rim, konservi!
A la carte restorā ni: garš ī gi, eiropeiski, izcila apkalpoš ana, ē diens lī menī . Bezmaksas, izņ emot skursteņ a mā ju.
Bē rnu klubs: liela, lego istaba, labi animatori, kino, rotaļ u laukums, bungee, sporta laukumi, rotaļ u laukums
ar strū klakā m, ū dens slidkalniņ iem! vakarā bē rnu diskotē ka, š ovi, klauni!
Animā cija Izklaide Turku animā cija, pā rsvarā dzī vā mū zika, koncerti, sā kums 22. Parasti pasē dē jā m 20-30 minū tes un devā mies gulē t.
Personā ls: pieklā jī gs, izpalī dzī gs, restorā nā daž i runā krieviski.
Viesi: starptautiskā viesnī ca, bijā m vieni no Maskavas! daudzi itā ļ i, amerikā ņ i, vā cieš i, ukraiņ i, baltkrievi,
Turki, visas ģ imenes ar bē rniem - LUXURY lī meņ a ģ imenes viesnī ca.
Mē s lieliski atpū tā mies, peldē jā mies, ieguvā m spē ku un papildu mā rciņ as)
Mē s ļ oti iesakā m apmeklē t š o vietu.
аватар galtata
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Izvē lē jā s š o viesnī cu. mk. pagā juš ajā gadā atvaļ inā jumu pavadī ja uz Titā nika Belekā . Un tā mē s nolē mā m paskatī ties uz Egejas jū ru no Titā nika. Visur, kur viņ i apmetas bez problē mā m, pati viesnī cas celtniecī ba kalnos ir pelnī jusi uzslavu no arhitektoniskā s un tehniskā s puses. … Tomēr ▾ Izvē lē jā s š o viesnī cu. mk. pagā juš ajā gadā atvaļ inā jumu pavadī ja uz Titā nika Belekā . Un tā mē s nolē mā m paskatī ties uz Egejas jū ru no Titā nika. Visur, kur viņ i apmetas bez problē mā m, pati viesnī cas celtniecī ba kalnos ir pelnī jusi uzslavu no arhitektoniskā s un tehniskā s puses. Tev absolū ti nav grū ti uzkā pt no pludmales uz savu istabu vai SPA jo visur ir eskalatori! Ē diens!! ! ! Katra maltī te ir karaliska! Liels paldies! Vadī tā ji reģ istratū rā ir ļ oti draudzī gi un mierī gi, palī dz ar visiem jautā jumiem! Mē s gatavojamies atgriezties vē lreiz
аватар daria.chesnocova
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ģ imenē m ar bē rniem Bodrumā ļ oti ieteicams. Š eit ir visa viesnī cas video apskate bē rna acī m - https://www.youtube.com/watch? v=QZ4aSSCOopY … Tomēr ▾ Ģ imenē m ar bē rniem Bodrumā ļ oti ieteicams.
Š eit ir visa viesnī cas video apskate bē rna acī m - https://www.youtube.com/watch? v=QZ4aSSCOopY
аватар 022768456
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s palikā m š ajā viesnī cā augusta sā kumā . Reģ istrē š anā s noritē ja ā tri, ņ emot vē rā , ka ieradā mies ap 22.00, vakariņ ā m nebija laika, un diemž ē l mums pat augļ u š ķ ī vjus nepiedā vā ja: (teica, ka ē st varē s pē c 12:00 naktī ??? ? Pē c lidojuma noguris : ( un izsalcis aizgā ju gulē t. … Tomēr ▾ Mē s palikā m š ajā viesnī cā augusta sā kumā . Reģ istrē š anā s noritē ja ā tri, ņ emot vē rā , ka ieradā mies ap 22.00, vakariņ ā m nebija laika, un diemž ē l mums pat augļ u š ķ ī vjus nepiedā vā ja: (teica, ka ē st varē s pē c 12:00 naktī ??? ? Pē c lidojuma noguris : ( un izsalcis aizgā ju gulē t. Neskatoties uz to, ka š ī diena bija pilnī bā apmaksā ta : ) Kopumā viesnī ca laba, ir nelielas nianses, virtuve ir labi, lai gan kā dreiz zivs smirdē ja : ( Jū ra burvī ga, laiks ē rts. Daudz atpū tnieku ar bē rniem, ne jaunieš iem, kluss, maz animā cijas, tiem, kas vē las pensijā : ) Jā un uz pē dē jā atpū tas diena, plē ves klā tbū tne uz jū ras virsmas no rī ta mū s apbē dinā ja, it kā ū denī bū tu ielieta degviela, tuvumā ir mini osta, viss varbū t tuvā k vakariņ ā m, viss notī rī ts uz augš u. Lū k iespaidi pē c pā rē jiem : )
аватар OKSI70
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Tā bija pirmā reize Turcijā . Un ar š o pirmo reizi pietika, lai iemī lē tos kalnos, palmā s, jū rā . Man ļ oti patika klimats Bodrumā - maigs, nav smacī gs, ļ oti ē rts. Atpū ta ar ģ imeni. Ar diviem bē rniem. Jū ra ir pā rsteidzoš a! Pludmale ir ļ oti jauka ar tī ru ū deni. … Tomēr ▾ Tā bija pirmā reize Turcijā . Un ar š o pirmo reizi pietika, lai iemī lē tos kalnos, palmā s, jū rā . Man ļ oti patika klimats Bodrumā - maigs, nav smacī gs, ļ oti ē rts.
Atpū ta ar ģ imeni. Ar diviem bē rniem.
Jū ra ir pā rsteidzoš a! Pludmale ir ļ oti jauka ar tī ru ū deni. Personā ls vienmē r smaidī gs, pieklā jī gs. Ī paš i liels paldies krieviski runā još ajā m meitenē m ar viesu radniecī bu Tatjanai un Annai. Ē diens izcils, daudzveidī gs, daudz augļ u, salā ti, ī paš i siers. Pietika. Istaba bija ē rta, tī ra katru dienu, veļ a tika mainī ta katru dienu.
Sauļ oš anā s krē slu vienmē r bija pietiekami daudz gan jū rā , gan pie baseina. Vakara programma bija ļ oti iespaidī ga, katru dienu notiek koncerti ar labiem specefektiem.
Es gribē tu piebilst, ka vairā k aktivitā š u bē rniem. Animā cijā trū kst krieviski runā još u darbinieku.
Internets vienmē r bija istabā un uz ielas.
Mē s atpū tā mies 14 dienas un bijā m ļ oti apmierinā ti, ī paš i bē rni.
Mī lestī ba pret Turciju sā kā s ar tevi. Paldies. Lai laba sezona!
аватар pika2
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Ī si par mī nusiem 1. +9.252 31.5252 pirms ieraš anā s uzrakstī ja uz numuru, lai uzdotu pā ris mani interesē još us jautā jumus, uzrakstī ja uz sejas, bet pagaidā m neviens nav atbildē jis. Esmu š eit nedē ļ u. Atbildes nav... 2. pā rtika vakar vakarā tika pasniegta gaļ a. … Tomēr ▾ Ī si par mī nusiem
1. +9.252 31.5252 pirms ieraš anā s uzrakstī ja uz numuru, lai uzdotu pā ris mani interesē još us jautā jumus, uzrakstī ja uz sejas, bet pagaidā m neviens nav atbildē jis. Esmu š eit nedē ļ u. Atbildes nav...
2. pā rtika
vakar vakarā tika pasniegta gaļ a. Rinda bija vismaz 30 viesi. Jautā jot, kā das bakhanā lijas, š efpavā rs laipni atbildē ja, ka ribiņ as pasniedz karstas un ir garš ī gi, tā pē c bē rni, mammas, ratiņ i, veci cilvē ki, visi ar š ķ ī vji sā ka stā vē t garā rindā . savukā rt jautā ju š efpavā ram vai viņ š ir mē ģ inā jis arī citus ē dienus pagatavot garš ī gus?!...piemē ram: desu sagriež un pasniedz brokastī s, pa dienu cep vakariņ ā s , vakarā vakariņ ā s tiek pasniegts sviestmaizes iekš ienē...ī si sakot ja gribi atnā kt uzkrā j savu pā rtiku. . . kā te ir 3 zvaigž ņ u viesnī cas lī menī...Vai piem. , tu paē di vakariņ as un gribi saldē jumu. Nu viss ir atpakaļ.300 soļ us. Kad nā kamreiz gribi saldē jumu desertā , tad padomā vai ir vē rts 40 karstumā stutē t pē c raga puskilometru
3. Jū ra
Jū s guļ at jū rā , sauļ ojaties, peldaties. Gribi nomainī t slapjo dvieli? lifts. Paejiet vē l 30 soļ us lī dz dvieļ u dozatoram. Nomainiet dvieli pret jaunu un atpakaļ pa to paš u marš rutu. . . un viss tā pē c, ka ir tikai 1 (!! ! ) vieta Kā rlim uz zemes gabala 80 tū kstoš u kvadrā tmetru platī bā ! ! ! Viena vieta dvieļ u saņ emš anai un atgrieš anai...Starp citu, ja jū s vē laties atvieglot sevi, jums ir jā iet gandrī z tikpat daudz))) neviens jums netuvosies no personā la un neko nepiedā vā s.
Principā klienta elektroinstalā cijai viss strā dā , piemē ram, fotogrā fija 10x15 maksā.10 eiro, spē ļ u zā lē automā ti vidē ji 3-5 eiro par ž etonu, pie ā ra baseina ir tikai 2 viesmī ļ i, viesnī ca ietaupa absolū ti uz visu ko var un ko nevar glā bt. Uz jautā jumu kā pē c nemitī gi zū d wifi administrā cija atbildē ja, ka cilvē ku ir daudz, visi izmanto un vajag gaidī t un ticē t, ka internets parā dī sies arī tev )
Ī si par plusiem
1. Rī t izbraucam
Rezultā ts:
Viesnī cu atvē ra pagā juš ogad un cerē ju, ka viss bū s lī menī . Bet vadī ba un vadī ba ir uz nulles. . . ja vē lies uz š ejieni nā kt, un arī ar ģ imeni un maziem bē rniem padomā divreiz.
P. Z. Visticamā k š eit atbildē s, ka ņ ē muš i vē rā visus trū kumus un nā kamreiz darī s visu labā k un novē rsī s visas kļ ū das un gaidī s utt. utt. bet domā ju, ka tie, kam tas patiktu, viesnī cu lī dz tā dam lī menim nenovestu
аватар tina35
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Nolē mā m š ogad atpū sties kopā ar ģ imeni Bodrumā . Mē s izvē lē jā mies Titanic Deluxe Bodrum viesnī cu. Mū su istaba bija liela un plaš a. Tī rī š ana notika katru dienu. Numuros ir gludeklis un dē lis, kas mums bija ļ oti liels pluss, jo ne katrā viesnī cā ir š ā da funkcija. … Tomēr ▾ Nolē mā m š ogad atpū sties kopā ar ģ imeni Bodrumā . Mē s izvē lē jā mies Titanic Deluxe Bodrum viesnī cu. Mū su istaba bija liela un plaš a. Tī rī š ana notika katru dienu. Numuros ir gludeklis un dē lis, kas mums bija ļ oti liels pluss, jo ne katrā viesnī cā ir š ā da funkcija.
Uzturs. Pā rsvarā ē dā m galvenajā restorā nā . Ē diens ļ oti garš ī gs un daudzveidī gs. Liels paldies pavā rē m.
Pludmale. Pludmales krē sli ir ļ oti ē rti un lieli. Pludmale ir smilš aina, kas ir pluss.
No izklaides katru vakaru cita š ova programma. Mums ļ oti patika.
Viesnī cas personā ls ir ļ oti pieklā jī gs, smaidī gs un izpalī dzī gs. Uz visiem mū su pieprasī jumiem tika atbildē ts ļ oti ā tri.
Mē s bijā m ļ oti apmierinā ti ar savu uzturē š anos jū su viesnī cā un noteikti atgriezī simies.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Bodrumas pils un Zemūdens arheoloģijas muzejs
Novērtējums 9.5
Turcija, Bodruma
Arhitektūra, Muzeji, Reliģija, Stats
kamieļu pludmale
Novērtējums 9.3
Turcija, Bodruma
Pludmales
Myndos vārti
Novērtējums 10.0
Turcija, Bodruma
Arhitektūra, Stats

Отель находится в 3 км от п. Гюверджинлик. Город Дидим находится в 37 км от Titanic Deluxe Bodrum. Открыт 2016 году. Отель прекрасно подойдет для семейного отдыха.

Atrašanās vieta Расстояние от отеля до ближайшего аэропорта Милас-Бодрум составляет 16 км.
Pludmales apraksts Собственный песчаный пляж находится рядом с отелем. Протяженность пляжа составляет 350 м. Шаттл на пляж, бесплатно.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

К услугам гостей принадлежности для барбекю и открытая терраса. Стойка регистрации работает круглосуточно. Предоставляются услуги по продаже билетов. Есть камера хранения багажа. На территории есть магазины. Оборудованы места для курения.

3 A’la Carte ресторана, 6 баров, 2 теннисных корта, 8 конференц зала (470, 250, 50, 75, 2 по 155, 100 и 880 кв.м, на 700 чел.).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • vēlā izbraukšana
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детские шоу-программы, дискотека, подогреватель детского питания, футбольная и баскетбольная площадка, аквапарк, комната для отдыха и сна, комната для смены подгузника, детская коляска (платно).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Дартс, игровая комната. Предоставляется оборудование для занятия водными видами спорта. В аквапарке, где 4 водные горки для взрослых и 4 детские горки для разных возрастных категорий.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Номерной фонд отеля насчитывает 600 номеров.

Istabās

Телефон в номере и в ванной комнате, сейф, бесплатный Wi-Fi, кондиционер, LCD-телевизор, международные спутниковые каналы HD, фен, шкаф, кровать, кресло, мини-бар, балкон, халат и тапочки, принадлежности для приготовления чая и кофе, гладильные принадлежности, кровать, прикроватные тумбочки, стол, стул.

Не во всех номерах: джакузи, турецкий хамам, сауна, лифт, бассейн, кухня.

Adrese Meşelik Mah. Çomça Mevkii Sok. No:8, Bodrum, 48200, Muğla, Turkey
Tālruņi: +90 252 311 52 52
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.