Riva Bodrum Resort 4*– Atsauksmes

26
Novērtējums 4.810
№69 viesnīcas reitingā Bodruma
4.7 Numurs
6.1 apkalpošana
5.5 Tīrība
8.0 Uzturs
5.1 Infrastruktūra
Viesnīca atklāta 1993. gadā, pēdējais renovācija veikta 2019. gadā. Atrodas 2 km attālumā no Gumbet ciema. Piemērots relaksējošām brīvdienām.Vairāk →
аватар xep286
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Pirmajā dienā mē s ieradā mies, iegā jā m istabā un mū s sarū gtinā ja traipi uz sienā m, spuldze (tā pat kā asinis) un ļ oti netī rā grī da vannas istabā un paš ā istabā . Un mums, divā m meitenē m, iedeva tikai divus dvieļ us (nebija ne kā jā m, ne sejai utt. … Tomēr ▾ Pirmajā dienā mē s ieradā mies, iegā jā m istabā un mū s sarū gtinā ja traipi uz sienā m, spuldze (tā pat kā asinis) un ļ oti netī rā grī da vannas istabā un paš ā istabā . Un mums, divā m meitenē m, iedeva tikai divus dvieļ us (nebija ne kā jā m, ne sejai utt. )
Ieradā mies izsalkuš i, jo lidojā m ar Pigasus, apstā jā mies divos pē cpusdienā , un ē diens bija tikai 15.30 (uzkodu bā rs), no bada apsē dā mies bā rā un paņ ē mā m alu un izsalkuš i no bezcerī bas dzē rā m, tā kā labas sievietes mums iedeva frī kartupeļ us, kurus paš as vakariņ ā s ņ ē ma pie alus. Beidzot paē dā m un likā s, ka viss kā rtī bā . Mē s devā mies uz reģ istratū ru un lū dzā m sakopt un pievienot dvieļ us un vē l vienu segu. Nā kamajā dienā bija dvieļ i, nebija tī rī š anas, segas arī.
Pē c vē l diviem vai trim lū gumiem parā dī jā s segas, saņ ē mā m reģ istratū ru un viņ am bija jā pasaka, lai dodam segas. Urrā.
Tī rī š anas nebija, pat pati tī rī ju.
Bet es gribu teikt, ka mē s ī rē jā m divas istabas, viena bungalo (standarta), otra galvenajā ē kā tika iztī rī ta vairā k vai mazā k (dzeramnauda palika tā da pati)
Otrajā dienā konstatē jā m, ka galda piederumi un š ķ ī vji ir slikti izmazgā ti, noslaukti ar š ņ abi, mitrā s salvetes. Alkohols ir pietiekami toksisks, tā pē c, dzerot to katru dienu, jū s varat sabojā t savu veselī bu. Mans draugs bija slims divas dienas, atkritumi)))
Pā reja uz jū ru ir grū ta, bet ja laba fiziskā . sagatavoš ana, tas nav svarī gi, bet pat pluss. Ap viesnī cu ir arī kā pnes, un, starp citu, tur nevar ripinā t smagu koferi, bet jā velk.
kad mē s apstā jā mies, viņ i palī dzē ja to nogā dā t istabā , un, kad mē s aizgā jā m, vilkā m to paš i.
Personā ls ir daž ā ds, ir daž i darbinieki, kuri ir sirsnī gi un pieklā jī gi, bet galvenā daļ a ir divkosī gi augstprā tī gi cilvē ki.
Sanā ca interesanta situā cija, vī rietis tika izlikts, jo runā ja ar meiteni, kurai iepatikā s viens no lī deriem, ļ oti dī vains un dubļ ains stā sts, kas runā par vadī bas nekompetenci un absolū tu vienaldzī bu (vismaz sezonas beigā s)
Iespaidi bija divē jā di, skaists skats, bet pat viņ š neiepriecinā ja atvaļ inā juma beigā s, gribē jā s mā jā s.
Es bū tu ļ oti sarū gtinā ts, ja par š o atvaļ inā jumu atdotu vairā k nekā.23 tū kstoš us rubļ u. Un tā attaisnoja visas brī vdienas par lē tu cenu.
(Ja jū s joprojā m tur dodaties, paņ emiet lī dzi ausu aizbā ž ņ us)
Es arī atstā ju brilles pie baseina, kas tū ristiem nebija vajadzī gas, it kā apkopē jas izmetuš as vai aiznesuš as, un draugs atstā ja krustiņ u istabā , zvanī ja 6h pē c izrakstī š anā s, saka, ka tur nav nekā . Viņ iem vienkā rš i ir vienalga.
Vē l viens š ī s vietas pluss: skats uz skaisto saulrietu, pā rsteidzoš s.
аватар ksukovalyova
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Es vē los dalī ties savos iespaidos par atpū tu Riva Bodrum Resort. Uzreiz teikš u, ka ir plusi, ir mī nusi, un, ja izvē laties š o viesnī cu, tad tas jā ņ em vē rā , lai nesabojā tu garastā vokli un atpū tu. Sā ksim ar reģ istrē š anos: viesnī cas vestibilā reģ istratū rā uzrā dī ja mū su pases, aizpildī ja anketu, iedeva numura atslē gas karti un lika gaidī t, kamē r mū s aizvedī s uz istabu ( tā kā paš iem grū ti atrast, pirmajā dienā vispā r bijā m neizpratnē , kur iet, un prasī jā m personā lam). … Tomēr ▾ Es vē los dalī ties savos iespaidos par atpū tu Riva Bodrum Resort. Uzreiz teikš u, ka ir plusi, ir mī nusi, un, ja izvē laties š o viesnī cu, tad tas jā ņ em vē rā , lai nesabojā tu garastā vokli un atpū tu.
Sā ksim ar reģ istrē š anos: viesnī cas vestibilā reģ istratū rā uzrā dī ja mū su pases, aizpildī ja anketu, iedeva numura atslē gas karti un lika gaidī t, kamē r mū s aizvedī s uz istabu ( tā kā paš iem grū ti atrast, pirmajā dienā vispā r bijā m neizpratnē , kur iet, un prasī jā m personā lam). Nogaidī jā m 20 minū tes reģ istratū rā , lī dz pamanī jā m, ka visi, kas ieradā s ar mums, vairs neatrodas vestibilā , un citus tū ristus no vestibila pavadī ja viesnī cas darbinieki, kuriem jau bija rokassprā dzes (sā kumā domā jā m, ka tie tika uzvilkti pē c tam, kad viņ i iekā rtojā s, bet izrā dī jā s, ka mē s vienkā rš i aizmirsā m tos pakā rt), beigā s mums bija jā nā k un jā pajautā sev. No vienas puses var saprast, ka darbinieki arī ir cilvē ki un nogurst, bet no otras kaut kā neprofesionā li. Mums iedeva arī A4 lapu ar viesnī cas koncepciju (skat. pievienotā s fotogrā fijas).
Mē s ielidojā m ļ oti izsalkuš i (paē dā m lidostā.10:00, un izmitinā jā m mū s ap 17:20), bet nepaspē jā m paē st, jo. uzkodu bā rs jau bija slē gts (tas ir lī dz 17:00), un vakariņ as no 19:00. Reģ istratū rā viņ i vispā r nereaģ ē ja, iedeva piegā des vizī tkarti un teica, lai pasū ta ē dienu. Ja mē s joprojā m gaidī tu piegā di, mē s noteikti mirtu no bada. 3 minū š u gā jienā no viesnī cas atradā m veikalu un tur nopirkā m bageles ar sezama sē klā m un kefī ru (ē diens nu tā ds, bet vismaz kaut kā remdē ja izsalkumu).
Uzreiz gribu brī dinā t, ka š ajā Turcijas daļ ā ir grū ti satikt krievvalodī gos (izņ emot tū ristus), viesnī cas personā ls runā angļ u vai turku valodā (atš ķ irī bā no Kirish, Kemer, kur mē s iepriekš atpū tā mies).
Tagad par istabu: bijā m iekā rtojuš ies trī svietī gā istabā ar divvietī gu un vienvietī gu gultu ar skatu uz jū ru (pievienoju arī istabas foto). Matracis un spilveni bija lieliski, un gulta bija ē rta. Vannasistabā nebija duš as ž elejas (aka š ampū ns), lai gan mums bija lī dzi savi vannas piederumi, bet mums ar tiem nepietiks, tā pē c informē jā m reģ istratū ru par ž elejas trū kumu un nā kamajā dienā viņ š jau bija dozators. Istabā ir arī seifs par depozī tu (reģ istratū rā maksā.20$, tev iedod atslē gu un izmanto, un izrakstī š anā s dienā tu iedod atslē gu un paņ em depozī tu, mums nebija mazā k nekā.50 USD, tā pē c viņ i iedeva 50 USD, tie tika atgriezti, kad jū s nodevā t istabu).
Uztura ziņ ā viss bija lieliski: brokastī s ņ ē ma olu kulteni un grilē tus grauzdiņ us ar grilē tu sieru + garš ī gas pankū kas ar š okolā di + kafiju (ē dā m galvu); pusdienā s ņ ē ma kaut ko gaļ u, dā rzeņ us, siera kū kas, retā k piedevu (dī vaini, ka viņ iem bija absolū ti bezgarš ī gi kartupeļ i jebkurā formā ) + saldumi, arbū zi, saldē jums (ī paš i garš oja pistā cijas un š okolā de); vakariņ ā s pā rsvarā ņ ē ma zivis/gaļ u ar dā rzeņ iem + saldumus. Viņ i arī dzē ra tē ju, bet tai pievienoja citrona sulu un piparmē tru - tā garš o labā k. Pamē ģ inā jā m alu no alkohola (pusdienā s un vakariņ ā s tas gā ja ar blī kš ķ i pie ē diena), un pē c vakariņ ā m devā mies uz bā ru un dzē rā m kokteiļ us: ir forš i un ne tik daudz, bet tas, kā saka, ir jautā jums pē c garš as.
Kas attiecas uz viesnī cas teritoriju: rindu apbū ve, pirmajā stā vā zā le ar reģ istratū ru, -2 stā vā ir spē ļ u istaba ar bezmaksas biljardu, galda tenisu un š autriņ ā m (bet tur ir smacī gs, jo nav kondicionieri + vienā no vakariem atnā cā m tur pē c 22:00 uzspē lē t biljardu, pē c 20 minū š u spē lē š anas atnā ca viesnī cas darbinieks, klusi aizvē ra durvis un kļ uva neizturami smacī gi, mē s tā s atvē rā m, pē c kā viņ š atnā ca atkal un aizvē ra, mē s uzreiz atvē ra tā s atpakaļ - uz ko viņ š sā ka runā t angliski, ka jā slē dz ciet, mē s atbildē jā m, ka ar aizvē rtā m durvī m it kā bū tu pirtī , viņ š sā ka teikt, ka troksnis no biž eles sitiena pa bumbu neļ ā va viesiem gulē t (acī mredzot bija pretenzijas un viņ š nā ca slē gt), bet mums tas bija nepatī kami, jo mē s arī esam viesi un viņ š varē ja sā kotnē ji izskaidrot, kas par lietu, nevis aizcirst stulbā s durvis). Kopumā tas arī bū tu jā ņ em vē rā .
Kas attiecas uz jū ru: mē s devā mies uz savvaļ as pludmalē m. Viena atrodas netā lu no Isiz viesnī cas (no galvenā s izejas ir jā staigā apmē ram 10 minū tes, bet ir ļ oti stā vs nobrauciens, grū ti kā pt atpakaļ + netā lu no tā s notiek bū vniecī ba un visticamā k drī z š ī pludmale bū s privā ta un slē gta Riva Bodrum Resort viesi). Lai dotos uz citā m mež onī gā m pludmalē m, pā rsvarā bezceļ a gar jū ru, ir vajadzī gas 20-50 minū tes, bet tas ir tā vē rts - jū ra tur ir daž ā du zaļ o un zilo nokrā su ar dzidru debeszilu ū deni un kalnu skatu + var redzē t satriecoš u saulriets. Bija arī pilsē tas publiskajā s pludmalē s - nepā rsteidza: dubļ ains ū dens un sekla.
Viesnī ca ir mikroautobusa Bodrum-Gumbet beigu pietura, kur varat nokļ ū t Gumbetā , apmeklē t Svē tā Pē tera pili, apskatī t mauzoleju, amfiteā tri vai vienkā rš i apmeklē t pilsē tas pludmali. Mē s tur devā mies 2 reizes (pirmo reizi nopirkā m ekskursiju uz Daljanas rezervā tu, bija forš i, iesaku, par cenu tas mums izmaksā ja 30 USD no cilvē ka + mē s iztē rē jā m papildu 14 USD par porciju 3 krabjiem ( 7 USD), 3 pudeles granā tā bolu sulas (0 katra , 33 l = 6 USD) un dzeramnauda š oferim (1 USD), otrreiz, kad gribē ja apmeklē t pili, viņ i izlasī ja internetā , ka ieeja maksā.20 liras. cilvē ks, un uz vietas izrā dī jā s, ka 90 liras ($ 11.25). tas ir dā rgi tikai paskatī ties uz mū ra ē ku no iekš puses. Blakus pilij ir osta un tas bū tu nedaudz dā rgā ks (par 125 lirā m = 15.5 USD), lai kuģ otu ar jahtu un peldē tu 6 daž ā dos lī č os no pulksten 11 lī dz 18 ar iekļ autā m pusdienā m, jū s sapratā t mū su saš utumu.
Kā rtē jo vakaru viesnī cā pī pē jā m ū denspī pi par 15$ - biezi un blī vi dū mi, to bija daudz, pī pē jā m ū denspī pi apmē ram 1.5h, normā li.
Attiecī bā uz ū deni: reģ istrē joties minibā rā bija 2 pudeles pa 0.5 l - vairā k ū dens nenes, mums bija vē l 2 pudeles pa 0.5 l (lidmaš ī nā iedeva ū deni), tā tad 2 l. mums pietika braucieniem uz un no pludmales. Viņ i ū deni savā ca restorā nā , bā rā , zā lē no tirdzniecī bas automā tiem.
Kas attiecas uz dvieļ iem: tos lū dz nelietot pludmalē un baseinā , 1 reizi pa dienu peldē jā mies baseinā un dvieļ us nevajadzē ja, bet tomē r aizvedā m uz pludmali, t. uz. viņ iem nebija savē jo.
Par tī rī š anu: nav, piesedz gultu, nomaina dvieļ us un novā c atkritumus no grī das, ja uzmet, gulta netika mainī ta pat reizi nedē ļ ā , nesū c.
Par WiFi: ķ er tikai vestibilā , restorā nā , bā rā un vā jā k sauļ oš anā s krē slos pie baseina.
Концепция отеля Ключ-карта от номера Перекус в ближайшем магазине Карта отеля Кондер слабенький Кровать с удобным матрасом и хорошими подушками Ванная Номер
аватар nany_
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Es vē los dalī ties atsauksmē no Riva Bodrum Resort. Kopumā viesnī ca man patika. Ļ oti draudzī gs un izpalī dzī gs personā ls, ir vairā ki krieviski runā još i puiš i. Teritorija ir tī ra un pastā vī gi uzkopta. Teritorijā ir trī s peldbaseini. … Tomēr ▾ Es vē los dalī ties atsauksmē no Riva Bodrum Resort. Kopumā viesnī ca man patika. Ļ oti draudzī gs un izpalī dzī gs personā ls, ir vairā ki krieviski runā još i puiš i. Teritorija ir tī ra un pastā vī gi uzkopta. Teritorijā ir trī s peldbaseini. Mē s atpū tā mies uz diviem, viens bija mazā ks un tuvā k mū su istabai, otrs bija galvenais, starp bā ru un ē damistabu. Arī baseini vienmē r ir tī ri, ū dens padeve ir nemainī ga, lai ū dens nesastā vē tu, bet gan tiktu atjauninā ts visas dienas garumā . Naktī s (laikam no 22) peldē ties nevar, jo baseinā ieliets tī rī š anas lī dzeklis (ū dens nesmird pē c balinā tā ja un nesausina ā du, viss tiek lietots saprā tī gā daudzumā ) blakus ir sauļ oš anā s krē sli un lietussargi baseinos, lai jū s varē tu ē rti atpū sties visu dienu. Bā rā ir katla karte (4 bezalkoholiskie kokteiļ i uz sulu un sī rupu bā zes un droš i vien 10-15 veidu alkoholiskie kokteiļ i uz vī na, degvī na un raki bā zes) vakaros bā rā redzē jā m popkornu. Arī vakarā par papildus samaksu iespē jams pasū tī t ū denspī pi.
Kas attiecas uz uzturu. Viss bija garš ī gi. Uztura pamatā bija svaigi dā rzeņ i, salā tu lapas, salā ti, pide (lī dzī gi picai, tikai ļ oti plā nas un laivas formā ), kā rtainā s mī klas rullī š i ar gaļ as vai siera pildī jumu. Katrā ē dienreizē bija liela turku desertu izvē le (7-10 veidi) un vienmē r bija svaigi, un galvenais nogatavojuš ies augļ i (arbū zs, melone, ā boli, apelsī ni) Brokastī s dā vinā ja mazas bulciņ as ar biezpienu un sezama simiti bageles , un mazie kruasā ni, olas (vā rī tas, olu kultenis, olu kultenis ar dā rzeņ iem), desiņ as, sagriezts š ķ iņ ķ is, desa, daž ā di sieri), bija arī porcijā s ievā rī jumi, medus, sviests, kausē tais siers. Pusdienā s un vakariņ ā s tika pasniegta zupa. Vairā ku veidu piedevas (parastie tvaicē ti rī si, vermicelli daž ā dā s mē rcē s, frī kartupeļ i, reizē m bija kartupeļ u kroketes (vā rī ti kartupeļ i cepti panē jumā ), sī polu gredzeni, frī , gaļ a kā dreiz bija jē ra cepetis, tī tara rullī tis, bet biež ā k bija vistas gaļ a (stilbiņ i, spā rniņ i un fileja (sautē ti ar dā rzeņ iem un tī rradņ u veidā ), grila zonā bija kotletes vai grilē ta vistas fileja, grilē ti dā rzeņ i (marinē ti sī poli, tomā ti, paprika) reizi divā s dienā s bija zivs ( lī dzī gi kā forele) veselas ceptas uz grila.
Pē c pusdienā m un vakariņ ā m varē ja baudī t gardu saldē jumu bumbiņ ā s vafeļ u konusā (parasti bija trī s garš as, no kurā m izvē lē ties (vaniļ as, š okolā des, citrona, karameles, pistā ciju, zemeņ u, ogu maisī jums).
No bezmaksas atpū tas tiek piedā vā ta pirts, hammam, trenaž ieru zā le, galda teniss, vairā kas reizes 9:00 pie baseina notika joga. Bet mē s neko no tā neizmantojā m.
Mē s nedzī vojā m galvenajā ē kā , bet tā saucamajos "bungalo" (divstā vu mā ja ar č etrā m istabā m) un, protams, tas nevelk 4 zvaigznes. No labā : ē rti matrač i un spilveni, tī ra gultas veļ a, daudz dvieļ u (pa vienam kā jā m un divi dvieļ i katram( mazam un lielam). Katru dienu ienā ca uzkopt, nezinu dvieļ i tika nomainī ti vai vienkā rš i glī ti salocī ti, bet par tī rī bu sū dzī bu nebija Reiz pē cpusdienā ienā ca un apstrā dā ja istabu pa perimetru no odiem (un tas tieš ā m ir efektī vi, kukaiņ i nemaz netraucē ja). 'arī nelā dē , kamē r esi prom. ) Televizors mazs, guļ ot gultā nav ē rti skatī ties. liels, nav ē rti lietojams, vannasistabā bija tikai š ķ idrā s ziepes, kas arī nav ī paš i ē rti lietot, labi, ka paņ ē ma lī dzi parasto cieto ziepju gabaliņ u.
Noteikti gribu atzī mē t, ka viesnī ca atrodas uz kalna un pateicoties tam no teritorijas paveras skaisti skati uz Gumbet lī ci.
Pastaigas uz pludmali tieš ā m nav tuvu 15-20-30 minū tes, atkarī bā no tā , kur jū s dodaties. Bet pats galvenais, ka jebkurā gadī jumā bū s jā atgriež as lejup (augstā un stā vā ). Visa pilsē ta sastā v no kā pumiem un nobraucieniem, kas aizstā j viens otru.
Ir Bitez krastmala (pludmale š aura 3-5 metri, pilna ar iestā dē m piederoš iem sauļ oš anā s krē sliem, to var izmantot kaut ko pē rkot. Katram ir savā dā ki noteikumi, vajag pieiet un pajautā t. Brī vas daļ as kur Tu praktiski nav var vienkā rš i pagulē t uz smiltī m. Var aizstaigā t uz otru pussalas pusi , cauri lielveikalam Migros un futbola laukumam, tur pludmale plaš ā ka, bet var arī ē rti atpū sties izņ emot restorā nā un te jau cenas kodī s . neliels gabaliņ š no pamestas pludmales. No nojumē m palicis tikai rā mis, pludmale oļ aina. Un pē dē jais variants mež onī gai atpū tai ir lagū nas gar "veselī bas" taku (tū risti sapratī s, marš ruts marķ ē ts ar krā su uz akmeņ iem ) bū s daudz, katrai gaumei, tikai ej un izvē lies. Š eit ū dens bū s pavisam citā krā sā , debeszilā ks, skaistā ks, saulriets: daž i metri oļ i, un tad smalkā kā s smiltis) spī tī gā kie sasniegs akvā riju (atzī mē ts uz g oogle kartes), ļ oti skaisti, dzidrs ū dens, peld zivis, jahtas stā v. No mī nusiem - daudz atkritumu (kukurū zas serdes, citrons, plastmasa, krū zes, uzkodu iesaiņ ojumi, saplī suš i stikli). Pludmale atkal ir - oļ i, nav daudz ko gulē t. Kā tur nokļ ū t: dodieties lejā uz Liman Bitez un ejiet pa kreisi, dodieties uz mola galu un tur sā kas akmeņ ains ceļ š .
Iesaku aizbraukt uz Bodrumu, apskatī t vecpilsē tu, cietoksni, krastmalu, pastaigā ties pa š aurajā m ieliņ ā m, atrast starp tā m grieķ u, nofotografē ties skaistas, iedzert tē ju vai kafiju paš ā jū ras krastā , kafejnī cu pietiek katram. garš a (daudziem ir otrais stā vs, no kurienes skats vē l labā ks). Tur var viegli nokļ ū t ar mikroautobusu (dolmush), maksa ir 6.50 TL pie viesnī cas, kā arī jā dodas uz pē dē jo (autostā vvietu). Labā k ir atgriezties tajā paš ā vietā , pretē jā gadī jumā pastā v risks nepaķ ert mikroautobusu, tajā virzienā viņ i brauc vienā virzienā un atgriež as pa otru pusi. No ielas pā rtikas iesaku izmē ģ inā t loukoumades / lokma (saldos fritē tus virtuļ us). Interesanti bū s arī doties uz Jalikavaku (apmē ram 20 km no Bodrumas), kur galvenā atrakcija ir krastmala ar greznā m meionā ru jahtā m un aleja ar lielu skaitu elites veikalu un restorā nu.
Лобби отеля Вид с территории отеля Вид с территории отеля Вид из номера Чистая вода
аватар rgardiev
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Septiņ as dienas atpū tā mies ar dē lu, paskrē jā m garā m kā mirklis. Ierodoties ā tri bijā m iekā rtojuš ies un tas bija bungalo, protams, biju ļ oti sarū gtinā ts, tač u tā nav viesnī cas vaina - mē s pā rpratā m jē gu, ka: Standart Club Room DBL ir bungalo. … Tomēr ▾ Septiņ as dienas atpū tā mies ar dē lu, paskrē jā m garā m kā mirklis.

Ierodoties ā tri bijā m iekā rtojuš ies un tas bija bungalo, protams, biju ļ oti sarū gtinā ts, tač u tā nav viesnī cas vaina - mē s pā rpratā m jē gu, ka: Standart Club Room DBL ir bungalo.

Bet, no otras puses, skats no 1064. telpas balkona aptver baseinu un restorā nu, un lī ci ar laivā m, un arku ar ziediem, skats, protams, ir lielisks, un tas kompensē ja š o bungalo.

Personā ls ļ oti draudzī gs un uzmanī gs, katru dienu barots ar gaļ u, augļ iem, saldē jumu un daudz, daudz zaļ umiem.

Iesaku visiem apmeklē t SPA centru. Tur strā dā profesionā ļ i, forš a masā ž a un hammam, ī paš s paldies SPA adminam. Viņ š runā krieviski - Serdar, viņ am ir ne tikai zelta rokas, bet arī zelta sirds!

Gribu š eit atgriezties vē l un vē l.. .
аватар Tereza5
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Braucā m uz viesnī cu 22/06/2021 ar draugu pē cpusdienā , ā tri iekā rtojā mies, laba recepte, kurā ir labs Wi-Fi. Reģ istratū rā ir tikai viena krieviski runā još a meitene, un visi pā rē jie darbinieki runā angļ u un turku valodā . … Tomēr ▾ Braucā m uz viesnī cu 22/06/2021 ar draugu pē cpusdienā , ā tri iekā rtojā mies, laba recepte, kurā ir labs Wi-Fi. Reģ istratū rā ir tikai viena krieviski runā još a meitene, un visi pā rē jie darbinieki runā angļ u un turku valodā . Numurs bez rež ģ a balkona, bet ar skaistu skatu uz Bitez lī ci.
Mē beles ļ oti vecas un nobruž ā tas, istabā nepiecieš ams kapitā lais remonts, darbojā s santehnika, ledusskapis. Grī du ar tī rī š anu notī rī t ir problemā tiski, nomainiet tikai dvieļ us. Viesnī cas teritorija nav labi kopta, nav sakopta.
Ē diens man patika, tieš ā m garš ī gs daudz sezonas dā rzeņ u, augļ u (melones, arbū zi). Š ī viesnī ca atrodas augstu kalnā starp diviem Bitezas un Gumbet lī č iem, un vakariņ ā s varat baudī t saulrietu. Viesnī cas galvenā priekš rocī ba ir skaistais skats un uz vietas esoš ie baseini.
Viesnī cai nav savas pludmales, lī dz jū rai 250 m, bet visur privā tā teritorija ir apsargā ta un jū rā neielaiž.
Lī dz tuvā kajai pludmalei 900-1100 m. Bitez lī cis, ar stā vu nobraucienu, lī dz Gumbet 2200 m. (Sauļ oš anā s krē sli un saulessargi ir maksas) cenas daž ā das. Pludmale ir daļ ē ji oļ i un importē tas smiltis no marmora un kvarca bū vgruž iem. Viesnī cā ir daudz pakā pienu, jums ir daudz jā iet kā jā m, ja neesat tam gatavs, labā k izvē lē ties citu iespē ju!
аватар cosmetology.kh.ua.koziura
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Atbraucā m pa dienu. Mē s diezgan ā tri iekā rtojā mies. Un tad sā kā s Istaba maza un nobruž ā ta. Uz sienas ir kaķ a vai suņ a ķ epu pē das. Balkona vietā ir rež ģ is. Ū deni var ņ emt no dzē rienu automā ta. … Tomēr ▾ Atbraucā m pa dienu. Mē s diezgan ā tri iekā rtojā mies. Un tad sā kā s
Istaba maza un nobruž ā ta. Uz sienas ir kaķ a vai suņ a ķ epu pē das. Balkona vietā ir rež ģ is.
Ū deni var ņ emt no dzē rienu automā ta. Ū dens ir duļ ķ ains un tam ir dī vaina garš a. Mē s nolē mā m nopirkt ū deni tirgū . Tuvā kais lielveikals Migros atrodas 15 minū š u gā jiena attā lumā (((Un pats galvenais, viesnī cai NAV savas pludmales ! ! ! Lai gan viesnī cas mā jaslapā ir rakstī ts, ka tai ir sava pludmale, tā NAV! Tuvā kā pludmale ir ļ oti stā va lejā ). 15-20 minū tes. Var pagulē t uz sveš iem sauļ oš anā s krē sliem par 18-20$. Atsauksmē s augš ā redzē ju, ka ielaida pē c kokteiļ a, visur nelaiž . Pludmalē smilš u vietā atnesa marmora un kvarca atkritumi, un tie ir ļ oti bī stami ķ ermenim (((
"+" Labs ē diens, skats uz jū ru
аватар ykirileskul1
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Apmetos bungalo - istabiņ a maza, bet tī ra, kondicionieris labs, TV viens krievu kanā ls, vienam pietika. No istabas skats uz jū ru. Ē diens č etriem super, daudz gaļ as - vista, liellops, jē rs, no rī ta pankū kas ar karsto š okolā di. Man nav savas pludmales, bija jā iet lī dz pilsē tai 800 metri, kur nopirku ū deni, lai izmantotu sauļ oš anā s krē slu, ir iespē ja kā pt kalnos un sasniegt akvā rija lī ci, kur tū ristus ved ar jahtā m. … Tomēr ▾ Apmetos bungalo - istabiņ a maza, bet tī ra, kondicionieris labs, TV viens krievu kanā ls, vienam pietika. No istabas skats uz jū ru. Ē diens č etriem super, daudz gaļ as - vista, liellops, jē rs, no rī ta pankū kas ar karsto š okolā di. Man nav savas pludmales, bija jā iet lī dz pilsē tai 800 metri, kur nopirku ū deni, lai izmantotu sauļ oš anā s krē slu, ir iespē ja kā pt kalnos un sasniegt akvā rija lī ci, kur tū ristus ved ar jahtā m. Cilvē ku ir maz, vienam ir garlaicī gi, ja nelieto alkoholu. Kopumā viesnī ca man patika, personā ls kulturā ls, skats no terases skaists, bē rnu nav. Mū zika ir vā ja, tu nedejosi. Iesaku relaksē još ā m brī vdienā m!
аватар puma-d32
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Rezervē ja kluba istabu. Vakarā ieradā mies viesnī cā . Mums iedeva istabas atslē gu, un paldies Dievam, ka viņ i mū s aizveda. Ja esi pensionā rs vai tev ir problē mas ar kā jā m, tad tevis te noteikti nav. Apmetā s bungalo 2054 otrajā stā vā . … Tomēr ▾ Rezervē ja kluba istabu. Vakarā ieradā mies viesnī cā . Mums iedeva istabas atslē gu, un paldies Dievam, ka viņ i mū s aizveda. Ja esi pensionā rs vai tev ir problē mas ar kā jā m, tad tevis te noteikti nav. Apmetā s bungalo 2054 otrajā stā vā . Atverot durvis, bijā m maigi izsakoties š okē ti. Istaba niecī ga, grī da netī ra, balkons 0.24 kv. m Sienas ir nejauš i apmestas un no tā m lī st apmetums. Ū dens tualetē nekad nepā rstā ja tecē t. Mē beles ir 100 gadus vecas. Ar kondicionē tā ju vispā r nevar gulē t, rada troksni kā traktors un liekas, ka drī z sabruks. Telpas uzkopš ana sastā v tikai no gultas saklā š anas. Pē c ieraš anā s uz gultas bija traipi no iepriekš ē jiem viesiem.
Nolē mā m, ka mums nepaveicā s ar istabu un nolē mā m pā rvā kties uz citu istabu. 50 liras un esam vienā bungalo tikai vienu stā vu zemā k, kab. 2051. Š eit, kā izrā dī jā s, viss ir nemainī gs, tikai vē l "vē sā ks". Istaba ar tā saukto balkonu ir aptuveni 2.5 x 2.5 metri. Š eit neviens nekad nesū dzas. Uz tuvē jā balkona gulē ja lietots prezervatī vs. Un visu mū su atvaļ inā jumu neviens pat neuztraucā s to noņ emt. Bet kā izrā dī jā s, mē s neesam vieni istabā un uz balkona. Tie ir milzī gi prusaki. Jā ! Reģ istratū rā , ieraugot prusaku fotogrā fiju, viņ i skatī jā s ar pā rsteigtā m acī m. Viņ i saka, ka š ī ir pirmā reize! Pē c tam istabā vienkā rš i bija kā rtī gs un viss.
Ē diens ir vienmuļ š . Katra diena ir vienā da. Ē damzā lē bija nepatī kams brī dis: kad pienā cu pē c ceptā s zivs, viesnī cas darbiniece teica, ka 5 minū tes. Es ierados pē c 10 minū tē m. Viņ š teica vē l 1 minū ti. Tā es stā vē ju vē l 5 minū tes, lī dz pienā ca ū denspī pes vī rs Ibrahims, kurš runā krieviski. Ibrahims paskaidroja, ka viņ i nedod zivis, jo jū s to jau paņ ē mā t. Pē c tam, kad Ibrahims paskaidroja, ka es tikko atnā cu vakariņ ot, incidents bija beidzies. Vienā no vietā m ir norā dī ts, ka ir marš ruta autobuss uz pludmali. Tie ir meli. Ja gribi salauzt kā jas, tad uz priekš u. Uz pludmali stomp un stomp. Dzē rieni ir pretī gi. Personā ls liek jums justies kā mā jā s. Viesnī cā ir daudz kaķ u, kuri var ielē kt jū su istabā vai uz galda ē damistabā .
Vienī gais viesnī cas pluss ir skaists skats uz lī ci.
аватар ppfora
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Biju pie vī ra 2020. gada augustā , ko lai saka, viss ir skumji par viesnī cu. Vā rds bungalo tagad mani vienmē r satrauks. Š ī viesnī ca ir kaut kas. Tie nebija kā rtī gi iztī rī ti, tie ir mazi tieš ā un pā rnestā nozī mē . … Tomēr ▾ Biju pie vī ra 2020. gada augustā , ko lai saka, viss ir skumji par viesnī cu. Vā rds bungalo tagad mani vienmē r satrauks. Š ī viesnī ca ir kaut kas. Tie nebija kā rtī gi iztī rī ti, tie ir mazi tieš ā un pā rnestā nozī mē . Briesmī gi, veci. Tas ir par mā jokli. Bodrumā jū ra ir pasakaina, bet virsotnes bija jā iekaro katru dienu, jā , daž iem tas ir kardio, man tā ir ņ irgā š anā s par cilvē kiem. Ē diens super, esmu pat nogurusi no gaļ as pā rbagā tī bas. Augļ i bija katrai gaumei un pastā vī gi. Arbū zi, melones, ā boli, plū mes, persiki. Vai es atgrieztos š ajā viesnī cā ? NEKAD.
аватар alenaalena9127
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Atpū tā mies ar draugu, izgā jā m cauri Pegasus tū risma aģ entū rai (starp citu, par viņ iem vispā r nav sū dzī bu, visas ekskursijas viennozī mī gi paredzē tas laikā , gidi visi patī kami komunikā cijā un vienmē r palī dzē s). … Tomēr ▾ Atpū tā mies ar draugu, izgā jā m cauri Pegasus tū risma aģ entū rai (starp citu, par viņ iem vispā r nav sū dzī bu, visas ekskursijas viennozī mī gi paredzē tas laikā , gidi visi patī kami komunikā cijā un vienmē r palī dzē s).
Bet tagad par viesnī cu, sā ksim no paš a sā kuma, reģ istrē š anā s no 14.00, bet ir kā visur citur, visā s pasaules viesnī cā s, tikai brī dinu tos, kas nezina. Viņ i mums iedeva bungalo, vai kā viņ i to sauc par kluba istabu, un tad mē s bijā m š okā , visā telpā ir ļ oti netī ras flī zes uz grī das, basā m kā jā m nestaigā , bet par laimi istabā ir č ī bas, istaba ir ļ oti mazs, gaisa kondicionieris sver no daž iem pinkainiem gadiem un visa siena ir aizlī mē ta ar celtniecī bas lentu (mē s to nekad neieslē dzā m) siena uz letes tas viss ir noklā ts ar tapeš u ielā piem, naktsgaldiņ i ir netī ri, un iekš ā bija atkritumi no iepriekš ē jiem viesiem, gultas veļ a visu laiku bija kaut kā dos traipos un nebija tī ras veļ as sajū tas, mums ar draugu nā kamajā dienā bija pinnes, tieš i tajā sejas pusē , uz kuras mē s pā rsvarā guļ am , vannasistaba mū s vienkā rš i š okē ja vē l vairā k, uz grī das vai nu netī rumi vai pelē jums, uz duš u gā jā m tikai č ī bā s, savā dā k vienkā rš i baisi tā bija, visa santehnika jā maina vai jā remontē , krā ni trī c.
Tī rī š ana ir atseviš ķ s stā sts, visa viņ u tī rī š ana sastā v no jū su pasteļ veļ as pā rklā š anas un mainī jā m 1 reizi 10 dienā s, un tas tā pē c, ka iepriekš gā ju 100 reizes un prasī ju nomainī t, dvieļ us var mainī t, kad pienā k, var arī ne jā maina atbilstoš i noskaņ ojumam, es domā ju.
Viesnī cas teritorija var bū t liela, bet tas nav jū tams, jo ir tikai viena vieta, kur vakarā var pasē dē t un pa teritoriju daudz nestaigā si, ir trī s baseini, nav sava pludmale, tā pē c tev ir jā iet lejā uz pludmali un jā peldā s citu cilvē ku pludmalē s un jā domā , ka viņ i tevi izsitī s vai nē .
Ē diens viesnī cā ir parasts, tā pat kā visā s Turcijas viesnī cā s ar labu ē dienu, kā arī alkoholu, ir labi alkoholiskie kokteiļ i.
Viesnī cā gandrī z neviens nerunā krieviski, visi zina angļ u valodu un runā tajā .
Viesnī ca sevi pozicionē kā jaunieš u un ballī š u viesnī ca, es teikš u tā , ja ceļ ojat ar savu lielo kompā niju, tad jums nebū s garlaicī gi, bet jums bū s jā meklē izklaide paš iem, ja ceļ ojat kopā vai trī s , tad ir labi, ja satiec kā du un bū s jautri, citā di bū s garlaicī gi un pavadī si vakarus klusi mierī gi, dzerot kokteiļ us. Cilvē ku 50+ ir ļ oti daudz, tā pē c reizē m liekas, ka esi nevis viesnī cā , bet pansionā tā .
Starp citu, lī dz atvaļ inā juma beigā m viņ i pamanī ja, ka š ajos bungalo ir izmitinā ti visi krievvalodī gie tū risti, bija daudz neapmierinā tu cilvē ku, daudz cilvē ku staigā ja apkā rt un lamā ja, lū dza mainī t istabu (pie plkst. veidā , mē s arī prasī jā m, mums iedeva tieš i tā du paš u istabiņ u, ne labā ku), un apmeklē jot vietnes par š o viesnī cu nav tik daudz sliktu atsauksmju, mē s bijā m ļ oti pā rsteigti, bet tad mums klusī bā pateica, ka daudzi tiek lū gti rakstī t labs apskats apmaiņ ā pret kaut kā du dā vanu.
Vai es ieteiktu š o viesnī cu saviem draugiem? NĒ .
Vai tu dotos tur vē lreiz? Nē .

Par samaksā to naudu bijā m daudzkā rt labā kā s viesnī cā s.
Es ceru, ka mans pā rskats palī dzē s jums izvē lē ties viesnī cu. Fotogrā fijas ir pievienotas.
Lai jaukas brī vdienas)
Parādīt vairāk »


iemiesojums ilchenko23n
Es vēlos šovasar atpūsties Turcijā un pat vienatnē. Ir kaut kā biedējoši lidot 23 gadus. meitene.
11 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 7 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Bodrumas pils un Zemūdens arheoloģijas muzejs
Novērtējums 9.5
Turcija, Bodruma
Arhitektūra, Muzeji, Reliģija, Stats
kamieļu pludmale
Novērtējums 9.3
Turcija, Bodruma
Pludmales
Myndos vārti
Novērtējums 10.0
Turcija, Bodruma
Arhitektūra, Stats

Отель был открыт в 1993 году, последняя реновация проводилась в 2019 году. Расположен в 2 км от поселка Гумбет. Подходит для спокойного отдыха.

Atrašanās vieta В 40 км от аэропорта и в 4 км от центра Бодрума, в 2 км от посёлка Гюмбет.
Pludmales apraksts Пляж находится в 600 м от отеля. Автобус на пляж ходит 2 раза в день (бесплатно).
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, камера хранения багажа, экскурсионное бюро, услуги консьержа, услуги по глажке одежды (платно), Wi-Fi (бесплатно, в лобби и у бассейна), ежедневная уборка номера, мини-маркет, ТВ уголок (бесплатно), 1 конференц-зал (147 м2, на 50 чел.), 3 бара, 1 основной ресторан, 3 открытых бассейна (без подогрева) — открытый бассейн 120 м2, релакс-бассейн 140 м2, верхний бассейн 160 м2, терраса для загара.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca pieaugušajiem
Bērniem 3 бассейна.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports Дартс, сауна бесплатно, турецкая баня (хамам) платно, кинотеатр бесплатно, баскетбол бесплатно, оздоровительный центр платно, игровой салон платно.
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • basketbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • disko klubs
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 162 номера. Состоит из основного здания и 2-этажных бунгало.

Istabās

В номерах представлено: индивидуальный кондиционер, спутниковое ТВ, мини-бар (2 бутылки воды – только в день заезда), телефон, душ, халаты, тапочки, банные принадлежности, фен, балкон или французский балкон (в клубном стандарте), сейф (бесплатно).

  • vanna/duša
  • fēns
  • (ne visās istabās)
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese Adnan Menderes caddesi No:110, Gumbet, 48400, Bodrum, Mugla, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 (252) 319-64-00
Fax: +90 (252) 319-63-98
Tīmekļa vietne: Riva Bodrum Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями.