Rexene Resort 4*– Atsauksmes

12
Novērtējums 6.910
№40 viesnīcas reitingā Bodruma
7.0 Numurs
6.5 apkalpošana
7.0 Tīrība
8.7 Uzturs
7.7 Infrastruktūra
Viesnīca Rexene Resort ir celta 1998. gadā, viesnīcas kopējā platība ir 27 000 kv.m, pēdējā restaurācija veikta 2012. gadā. Rexene Resort Hotel sastāv no divdesmit diviem 2 stāvu bungalo kompleksa. Viesnīca atrodas Gümbent ciemata centrā. Mājīga tīra viesnīca. Laba cenas un kvalitātes attiecība.Vairāk →
аватар ToryV
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Un arī skaitļ i! Tā ir vienkā rš i katastrofa! Vannasistabā jaucē jkrā ni sarū sē juš i, kondicionieris darbojā s katru otro reizi, vadi lī st ā rā no kontaktligzdas. Tī rī š ana. Š eit vispā r viss ir ļ oti dī vaini. … Tomēr ▾ Un arī skaitļ i! Tā ir vienkā rš i katastrofa! Vannasistabā jaucē jkrā ni sarū sē juš i, kondicionieris darbojā s katru otro reizi, vadi lī st ā rā no kontaktligzdas.
Tī rī š ana. Š eit vispā r viss ir ļ oti dī vaini. Lai iztī rī tos vismaz reizi divā s dienā s, jā iet lamā ties, daž reiz pat viņ iem nebija tī ru dvieļ u, arī paš am jā iet un jā paprasa duš as ž eleja.
Animā cija. 95 procenti atpū tnieku ir attiecī gi turki, un izklaide turku valodā ir interesanta tikai pirmā s 30 minū tes, tad saproti, ka esi š eit kā nelū gts viesis.
! ! ! Mē s ceļ ojā m ar bē rnu, tā pē c prasī jā m papildu gultu, bet pat treš ajā reizē viņ i to mums neatnesa. Viss, ko es saņ ē mu, bija spilvens. Otrajā dienā bija skaidrs, ka bez cī ņ as nekas nesanā ks, un man bija jā ķ eras reģ istratū rā gandrī z aiz apkakles, lai tomē r dabū tu š o nelaimī go gultu.
Uzturs. Ciets 5+. Viss bija ļ oti garš ī gi un daudzveidī gi. Deserti ir bumba. Visi bija sajū smā . Restorā na darbinieki, tostarp viesmī ļ i, ir vienkā rš i lieliski: viņ i bija mū su animatori) ļ oti draudzī gi un jauki. Ī paš s paldies viņ iem un bravo!
Man liekas, ka par 500$ vienai personai. varē ja atpū sties lielā komfortā .
Padomā jiet trī s reizes, pirms dodaties uz Rexene 4 *, jo es nevaru dot vairā k par 2 zvaigznē m
аватар rufat.ars
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Uzraksti pā ris teikumus: 1. Kā pē c izvē lē jā ties š o viesnī cu un kā noritē ja reģ istrē š anā s? 2. Kas jums patika viesnī cā , viesnī cas teritorijā ? 3. Skaitļ a priekš rocī bas un trū kumi 4. … Tomēr ▾ Uzraksti pā ris teikumus:
1. Kā pē c izvē lē jā ties š o viesnī cu un kā noritē ja reģ istrē š anā s?
2. Kas jums patika viesnī cā , viesnī cas teritorijā ?
3. Skaitļ a priekš rocī bas un trū kumi
4. Kā ar ē dienu, apkalpoš anu?
5. Kas nepatī k? Hmm . . apkalpoš ana š ajā viesnī cā ir vienkā rš i nož ē lojama.
Viņ i krā pjas, kad reģ istrē jaties istabā s, viņ i nebrī dina jū s par izbraukš anu pulksten 12:00, ja jums nebija laika vai esat nokavē jis 20 dolā rus, lai paņ emtu savas lietas.
1. Norē ķ ins.
Mē s paņ ē mā m Superium numuru (tas ir uzlabots standarts), kā rezultā tā pē c ieraš anā s viņ i paņ ē ma istabu, kurā remonts nebija pabeigts, viņ i atvainojā s un nosū tī ja mani uz pagaidu standarta numuru (minimī tnē nebija ū dens bā rs, dvieļ i bija netī ri, istaba nebija gatava ievā kties). Viņ i teica, lai nā k rī t no rī ta, atnā ca atkal nosū tī ts uz pirmo istabu, iegā ja un apdullinā ja tualeti, kas gulē ja gaitenī . Viņ i teica, ka nā ks pulksten 3 pē cpusdienā , viss bū s gatavs. Viņ š atnā ca, menedž eris, kurš mani apliecinā ja, aizgā ja mā jā s, un pā rē jais tips nav zinā ms un brī vu istabu nav.
Nā ca sekot. dienā no rī ta viņ š atkal bija tur, sataisī ja skandā lu, pā rliecinā ja, ka pulksten trijos vē l viena istabiņ a bū s brī va, viņ š atnā ca trijos un š ī vadī tā ja atkal nebija un, protams, neviens neko nezina.
Viņ i spļ ā va un palika standarta istabā , piespieda laizī t pagaidu istabu, atnest ū deni, mazgā t visu, pā rģ ē rbties (gultas veļ a, dvieļ i utt. )
2. Personā ls
Darbinieki nezina ne tikai krievu un angļ u valodu, pat turki nevar ar viņ iem sazinā ties, jo visi darbinieki ir kurdi (tie ir turki ar savu dialektu). Saziņ a ar darbiniekiem ir elle. Jū s prasā t rumu ar mietu, viņ i pā rlej Fantu ar rumu, jū s prasā t alu, viņ i ielej spritu))))))
Nedē ļ u gultas veļ u nemainī ja, dvieļ us mainī ja pē c tam, kad iedeva pā ris dolā rus. Ledusskapis gandrī z nedarbojas. Istabā saplī sa jaucē jkrā ns (teica, ka jā maina un jā atstā j)
3. Izklaide
Animā cija ir ļ oti vā ja, un, protams, ne krievu valodā .
Animators Liza ir mū sē jais, ļ oti jauka meitene, bet viņ š jau ir aizgā jis. . .
Pludmale ir lieliska, visiem ir daudz sauļ oš anā s krē slu.
Baseins arī labs, un arī sauļ oš anā s krē slu pietiek.
4. Ē diens
Ē diens ir normā ls, bet visiem vietas nepietiek, jā gaida, un gaidī š anas laikā tiks apē sts visgarš ī gā kais))
5. Zemestrī ce
Bojā ja garastā vokli)))) bet darbinieki strā dā ja raiti un ā tri.
Turcijas televī zijā viņ i teica, ka tas kratī sies lī dz augusta vidum.
Pē c pirmajiem satricinā jumiem 50% turku padevā s) Otrajā dienā aizbrauca vē l 20% turku un puse slā vu.
Rezultā ts
Viesnī cā nav eiropieš u. 90% turki un 10% slā vi.
Neiesaku š ai viesnī cai, numuri ir š ausmī gi, viņ i pa ceļ am saviem turkiem iedod labā kā s istabas un nerū pē jas par visiem pā rē jiem. Serviss ir pabeigts, animā cija ir garlaicī ga. Un, starp citu, Egejas jū ra ir ļ oti auksta.
аватар IrinaKYEV
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī cā nokļ uvā m caur Fortuna 5 * ar Join Up, viņ i iemeta, Fortuna 4 * bija daudz lē tā ks, bet pirms nebija kā rtī ga kompā nija, ne pirmo reizi gā jā m ar viņ iem. Viesnī ca nav jauna, bet teritorija zaļ a, pirmā lī nija, smiltis, akmeņ i, divi moli ar lietussargiem un matrač iem, ieeja jū rā tiem, kas nepeld 25 metrus dziļ i jū rā ir sekla, tiksiet' t slī kst, bē rniem tas ir super, viņ i taisa smilš u torņ us. … Tomēr ▾ Viesnī cā nokļ uvā m caur Fortuna 5 * ar Join Up, viņ i iemeta, Fortuna 4 * bija daudz lē tā ks, bet pirms nebija kā rtī ga kompā nija, ne pirmo reizi gā jā m ar viņ iem.
Viesnī ca nav jauna, bet teritorija zaļ a, pirmā lī nija, smiltis, akmeņ i, divi moli ar lietussargiem un matrač iem, ieeja jū rā tiem, kas nepeld 25 metrus dziļ i jū rā ir sekla, tiksiet' t slī kst, bē rniem tas ir super, viņ i taisa smilš u torņ us. Kas peld arī ir izcils, bojas ir tā lu un var peldē t gar piekrasti ap 500 metru vienā virzienā , gar divā m viesnī cā m. Pie jū ras ir viena solā riju rinda, var pasē dē t arī augstā k zem palmā m, uz zā les ir augsti matrač i, vietas ir bijuš as vienmē r. Jū ra bija silta un skaidra, no kuras paveras skats uz dzirnavā m, jahtu piestā tni un Grieķ ijai piederoš o Kosas salu. Viesnī ca atrodas ļ oti stā vā kalnā , grū ti uzkā pt uz reģ istratū ru un ē kā m, virs restorā na lī meņ a.
tika nokā rtoti 17:00, istabiņ a iedota pirmajā stā vā , tumš a, veca ar slapju smaku, bez seifa, bet tuvu jū rai. Ejam pā rģ ē rbties, gide Dž oins Ups bija klā t, puisis teica, ka nav istabiņ u, nā c rī t 12h, kad atpū tnieki brauks, atbrauca - viņ a nav, pagaidī ja pusstundu, tad palū dza meiteni pā rģ ē rbties. otrais stā vs, pē c pā ris minū tē m iedeva atslē gas citai istabiņ ai, bez papildus maksas, tī rs, gaiš s, balkons mazs, bet ar skatu uz jū ru, viss aprī kojums strā dā ja perfekti, dvieļ i, balta gultasveļ a, tī ra, š ampū ns , ž eleja, ziepes, tī rī š ana katru dienu.
Vakarā restorā nā ir daudz cilvē ku, jā atnā k uz atklā š anu un jā iesē ž as, tad jā nes ē diens. Ir arī daudz ē dienu, garš ī gas zupas, grilē ta gaļ a, daudz svaigu, ceptu dā rzeņ u, apelsī nu, ā bolu, arbū zu, persiku, daudz saldumu. Bet visiem pietika ar visu un zem priekš kara saldē jumu. . Viesmī ļ i lieliski pastrā dā ja, trauki tī ri, saindē š anā s nebija.
Brokastis laicī gi izstieptas, cilvē ki guļ . Kad gatavo omleti ar sieru, turku desu kā visur. Sieru izvē le liela, pā rē jais viss bļ odiņ ā s: ievā rī jumi, ievā rī jumi, nutella, halva, svaigi konditorejas izstrā dā jumi, vā rdu sakot, labi pastrā dā ts, viss garš ī gi.
starp brokastī m un pusdienā m bija arī otrā s brokastis pludmalē , un pē cpusdienas uzkodas bija arī jū rā . Arī pusdienas ir garš ī gas un bagā tī gas.
Autobuss uz Bodrumu piestā j tieš i pie viesnī cas izejas, pē c 16:00 ē nā bija +44 grā di, devā mies apskatī t cietoksni maksā.30 liras/pers. , dolā rus neņ em, mainu iepriekš , maiņ as kurss ir 3.5 liras = dolā rs, devā mies arī ar jahtu ar peldē š anu, pusdienā m un dž ipu safari pa apkā rtni, interesanti.
Vingroš ana, joga, ū dens aerobika, vakara koncerti, viss bija labi, interesanti - puiš i centā s, kā varē ja Labi č etri!
алея между корпусами бассейн корпус корпус вид с вершины отеля спуск к морю вид с крепости на Бодрум вид с крепости на город
аватар VIVALAVIT
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Problē ma ar reģ istrē š anos radā s uzreiz, istabu nebija, bija jā gaida 14.00, pē c darba dienas un nakts lidojuma tas radī ja diskomfortu. Viesnī ca man patika, jo istabiņ a, kurā biju iekā rtojusies 14.00, bija ļ oti tī ra, plaš a, svaiga, gaiš a, ar skaistu skatu uz jū ru, balkonu, kur varē ja apsē sties un istabā viss darbojā s. … Tomēr ▾ Problē ma ar reģ istrē š anos radā s uzreiz, istabu nebija, bija jā gaida 14.00, pē c darba dienas un nakts lidojuma tas radī ja diskomfortu.
Viesnī ca man patika, jo istabiņ a, kurā biju iekā rtojusies 14.00, bija ļ oti tī ra, plaš a, svaiga, gaiš a, ar skaistu skatu uz jū ru, balkonu, kur varē ja apsē sties un istabā viss darbojā s. Viņ i tī ra tā -tā , bet man tas bija tī rs, jo es pati esmu kā rtī ga. Teritorija milzī ga, patī kami staigā t starp baltajā m mā jā m, starp eksotiskiem ziediem un augiem, tas ir normā li, daudz pā rtikas, tikai apelsī ni un ā boli no augļ iem, ir daudz garš ī gu desertu, turku kafija ir kā turku kafija, bet man patika, neiesaku dzert jupi, kā man sintē tika. Kopumā baseina zona ir tī ra, jū ra arī ir tī ra, bet atkarī bā no tā , kurš staigā , ja jū s nepiegruž ojat un nemetat atkritumus miskastē , tad ir tī rs. Saulriets ir nedaudz akmeņ ains, bet ne ass. Krievvalodī gie animatori un turki, daž i runā angliski, no rī ta vingroš ana pie baseina, tad vingroš ana, vē lā k stepa aerobika, ir iespē ja aiziet uz vietē jo diskotē ku (par maksu). Kurš vē las omulī gu atpū tu, nevis greznī bu, bet patiesu, jū s esat š eit. Ne visas verandas ir vē rstas uz jū ru. Ne visas ē kas un bungalo. Ī paš s paldies animatorei Lolai, laipna un sirsnī ga. Tiesa, bijā m iekā rtojuš ies reģ istrā cijas laikā un ieradā mies 3 no rī ta, bet uzreiz uzvilkā m rokassprā dzes un devā mies brokastī s, bet viņ i mani nokā rtoja pē dē jo, bet ar numuru neapvainoja .
аватар Olga226468
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s atpū tā mies kopā ar 4 meiteņ u grupu 2017. gada maijā . Meklē jā m jaunieš u viesnī cu, jū ras krastā , mums piedā vā ja Rexene Resort. Mums bija agra ieraš anā s, attiecī gi - nokā rtoja mū s vē lā k. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies kopā ar 4 meiteņ u grupu 2017. gada maijā . Meklē jā m jaunieš u viesnī cu, jū ras krastā , mums piedā vā ja Rexene Resort. Mums bija agra ieraš anā s, attiecī gi - nokā rtoja mū s vē lā k. Reģ istratū ras darbinieces, kas brī vi runā ja krieviski un angliski, solī ja reģ istrē ties pē c iespē jas ā trā k, vismaz vienā istabā un jau 8 no rī ta ieč ekojā mies istabā , otrā istabiņ a bija gatava 12:00.

Teritorija skaista, daudz zaļ umu, viss ziedē ja maijā . Gatavojieties daudz staigā t augš ā un lejā . Reģ istratū ra atrodas kalnā , un istabas-mā jas kaskā des lejā uz jū ras krastu. Pie baseina ir ū dens slidkalniņ i. Ir bē rnu "bradā š anas baseins", bet bē rnu nav ī paš i daudz, kā teica iepriekš ē jos komentā ros.

Ē diens ļ oti garš ī gs un daudzveidī gs. Ir augļ i, dā rzeņ i, sieri, saldumi, dzē rieni – tas viss ir ļ oti daudz un daž ā di. Mums ļ oti paveicā s, nokļ uvā m Turcijas jaunieš u festivā lā - tas ir ļ oti skaisti!
Visi ģ ē rbuš ies nacionā lajā s krā sā s, jautrī ba, uguns š ovs, svē tki, grils, salū ts un brī niš ķ ī ga atmosfē ra!

Zem viesnī cas ir autobusa pietura, mierī gi apsē dā mies ar meitenē m un braucā m uz pilsē tu. Ir ko redzē t! Viena krastmala ir ko vē rta ar luksusa jahtā m! Senlietu un vē stures cienī tā jiem ir pieejams cietoksnis un muzejs. Š opaholiķ iem ir lielisks iekš telpu tirgus, suvenī ru veikali un daudz krā sainu kafejnī cu.

Ja esat jauns pā ris, draugu grupa vai cilvē ki, kas dod priekš roku mierī gā m jaunieš u brī vdienā m, vē laties baudī t brī niš ķ ī gus saulrietus, skaisto jū ru un smilš u pludmali, un nemitī gie jaunieš u svē tki lī dz pulksten 5 no rī ta jū s netraucē . (galu galā , tu pats tajā s piedalies : )), tad Rexene Resort ir lielisks variants atpū tai! Jebkura atvaļ inā juma atslē ga ir noskaņ ojums, ar kā du jū s dodaties atvaļ inā jumā .
аватар DIMA-A8918
 •  apceļots 17 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Skaistā kā vieta! Atpū tnieku brā lī bas atmosfē ra! Pilnī gi pozitī vs! P. S. Patika viesnī cas hammam! … Tomēr ▾ Skaistā kā vieta! Atpū tnieku brā lī bas atmosfē ra! Pilnī gi pozitī vs!
P. S. Patika viesnī cas hammam!
аватар man_dnepr
 •  apceļots 17 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Tā bija pirmā reize Turcijā , kā arī ā rzemē s kopumā . Viesnī ca man ļ oti patika, animā cija normā la, ē diens super. Vienī gais mazais mī nuss (atkarī bā no kura) personā ls nerunā ja krieviski. Tikai viens bā rmenis uz apakš ē jā stieņ a runā ja normā li. … Tomēr ▾ Tā bija pirmā reize Turcijā , kā arī ā rzemē s kopumā . Viesnī ca man ļ oti patika, animā cija normā la, ē diens super. Vienī gais mazais mī nuss (atkarī bā no kura) personā ls nerunā ja krieviski. Tikai viens bā rmenis uz apakš ē jā stieņ a runā ja normā li.
аватар AAlina
 •  apceļots 17 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Kopē jie iespaidi – pā rē jais izdevā s. Brī niš ķ ī ga valsts, klimats, cilvē ki. Sā kš u ar uzņ emš anu, atbraucā m trī s + bē rns, 10 minū š u laikā mums izsniedza 2 divvietī gas istabiņ as. Vienī gais negatī vais ir tas, ka darbinieki runā ja tikai angļ u un turku valodā , bet tas nekļ uva par problē mu. … Tomēr ▾ Kopē jie iespaidi – pā rē jais izdevā s. Brī niš ķ ī ga valsts, klimats, cilvē ki.
Sā kš u ar uzņ emš anu, atbraucā m trī s + bē rns, 10 minū š u laikā mums izsniedza 2 divvietī gas istabiņ as. Vienī gais negatī vais ir tas, ka darbinieki runā ja tikai angļ u un turku valodā , bet tas nekļ uva par problē mu. Bija viens indikatī vs moments, turku darbiniece reģ istratū rā piegā ja pie aparā ta ar ū deni padzerties un tad mamma man krieviski saka !! ! ka viņ a arī grib dzert, viņ š uzreiz lej ū deni vispirms viņ ai, tad sev mā te ir resna sieviete un nav jauna, tā pē c viņ as palī dz ne tikai ar jaunā m blondī nē m.
Somas palī dz nogā dā t istabā , tam ir pat speciā las maš ī nas. Istabā ir skapis ar seifu un plauktiem, mantā m mums pietika. Seifs ir bezmaksas un ļ oti ē rts. Visas vē rtslietas tika atstā tas tajā un neuztraucā s.
Kondicionieris darbojā s pareizi, televizorā bija tikai viens krievu valodas kanā ls, minibā rs gandrī z netika lietots. Pietiekami vietas diviem cilvē kiem. Ū dens vienmē r bija karsts. Dvieļ i tika mainī ti ik pē c 3 dienā m, gultas veļ a - reizi nedē ļ ā . Ī sā k sakot, dzī ves apstā kļ i ir lieliski atpū tai.
Restorā ns piedā vā ja gardus ē dienus. Pa dienu nebija iespē jams palikt izsalkuš am, pastā vī gi kaut kur baroja, tad cepa kū kas, tad nesa kukurū zu vai arbū zus, tad visā dus cepumus pie kafijas vai tē jas. Un zū doš ais ū dens, alus un kola bija pastā vī gi. Viesmī ļ i un apkalpotā ji ir smaidī gi un draudzī gi, nedaudz runā ja krieviski. Ļ oti strā dī gs, nemitī gi kaut ko nes, ved prom, sakopj. No rī ta redzē ju, kā celiņ i tika mazgā ti ar kaut kā du š ampū nu, normā li bija pa tiem staigā t basā m kā jā m. Patika, ka viesnī cas teritorija ir zaļ a. To te uzrauga, pastā vī gi laista, no kokiem laupa sausos ziedus. Pludmale ir smilš aina, pie ieejas jū rā ir daž i oļ i, tā pastā vī gi tiek izskalota. 2 piestā tnes, no kurā m var nirt un nokā pt pa ē rtajā m kā pnē m. Netā lu no pludmales ir 2 bā ri, tā pē c viņ i visu laiku dzē ra alu. Baseins ar tī ru ū deni, vakaros peldē ties jū rā kļ uva vē sā ks, tā pē c tusē jā s jau tur.
Par pludmales dvieļ iem tiek iemaksā ts depozī ts, kas pē c tam bez problē mā m tiek izsniegts reģ istratū rā , izrakstoties. Jū s varat tos mainī t katru dienu. Teritorijā bija turku pirts, sauna un dž akuzi. Viss ir bez maksas, bet masā ž a tur jau bija par naudu.
Ī paš i gribas teikt par animā ciju. Jā , tas bija aptuveni vienā ds katru dienu, bet bija daudz izklaides, tā pē c mums 2 nedē ļ u laikā nebija garlaicī gi. Bē rnu mini klubiņ u vadī ja krievu meitenes, meita priecā jā s. Pastā vī gi kaut ko krā soja un izgrieza, vakarā sarī koja dejas.
Pieauguš ajiem viņ i vakarā sarī koja š ova programmu, puiš i centā s visu iespē jamo. Viņ i rā dī ja filmas, kaut arī angļ u valodā , un diezgan jaunas filmas. Pa dienu spē lē ja š autriņ as, volejbolu, boč o. Tas bija ļ oti jautri. Pamanī ju vienu ī patnī bu, kaut kā dā s spē lē s un sacensī bā s piedalā s holandieš i, vā cieš i, briti, turki, bet ne krievi. Krievi bija 50%, bet viņ i nebija redzē ti un nedzirdē ti. Ž ē l, ka esam tik pasī vi.
Viesnī cā viss tiek darī ts tā , lai katrs varē tu atrast kaut ko sev, kā ds sauļ ojā s un peldē jā s, kā ds bā rā dzē ra alu un spē lē ja bekgemonu, kā ds pludmalē spē lē ja tenisu vai volejbolu, kā ds dzē ra tē ju ar kū kā m, kā ds gā ja vannā . utt. Man ī paš i patika. Aizbraucā m ar asarā m acī s, ī sti negribē jā m pamest š os viesmī lī gos cilvē kus. Nā kamgad noteikti atgriezī simies š ajā viesnī cā un ieteiksim to visiem.
аватар bellych
 •  apceļots 17 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Aizbraucu ar draugu paš ā augusta sā kumā . Man ļ oti patika! Pirmais viesnī cas pluss ir forš ā animā cija! Neskatoties uz to, ka animatori ir aizkustinoš i, bet ļ oti dzī vespriecī gi un mī ļ i, principā nav laika garlaikoties. … Tomēr ▾ Aizbraucu ar draugu paš ā augusta sā kumā . Man ļ oti patika! Pirmais viesnī cas pluss ir forš ā animā cija! Neskatoties uz to, ka animatori ir aizkustinoš i, bet ļ oti dzī vespriecī gi un mī ļ i, principā nav laika garlaikoties. Interesanta ir arī vakara programma: no standarta "Miss Hotel" lī dz spē lē m ar atpū tnieku piedalī š anos - daudz jautrī bas! Naktī diskotē ka nav ī paš i laba. Bodruma ir ballī š u pilsē ta, un bū tī bā visi atstā j viesnī cu.
Iedevu 4, jo ir daž i mī nusi. Viens no tiem ir skaitlis. Tagad saprotu, ka nevajadzē ja ļ aut tū roperatora pā rstā vei paš ai mū s reģ istrē t, bet jā iet un varbū t pat jā paprasa labā ka istabiņ a par naudu, jo. Mums nepavisam nav paveicies! Es nekad neesmu redzē jis š ā das vannas istabas! Tur un 4-ku nevilka. Visi bija š okē ti par mū su numuru! Nepatika arī Egejas restorā ns ar nesteidzī giem viesmī ļ iem, labā k aiziet uz turku kebabč iem. Kopumā ē diens tur ir labs, diezgan daudzveidī gs, lai gan augļ u un desertu ir maz. Arī ģ imenē m ar bē rniem ir ko darī t, ir ļ oti laba bē rnu animā cija. Kopumā svē tki bija lieliski! Es pat negribē ju iet prom. Neesmu pā rliecinā ts vai tur atgriezī š os, jo principā animā cija vē l bija, un animatori mainā s katru gadu : ))
аватар Antares
 •  apceļots 17 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca - Rexene Resort Hotel - protams, nav bez tarakā niem, bet kopumā viss vairā k vai mazā k atbilst 4 * statusam. Principā man paveicā s ar numuru, dabū ju normā lu, lai gan tas nebija iepriekš atrunā ts, bet daž i mū su grupas puiš i nokļ uva diezgan nobruž ā tā s, mazā s un neē rtā s istabiņ ā s. … Tomēr ▾ Viesnī ca - Rexene Resort Hotel - protams, nav bez tarakā niem, bet kopumā viss vairā k vai mazā k atbilst 4 * statusam. Principā man paveicā s ar numuru, dabū ju normā lu, lai gan tas nebija iepriekš atrunā ts, bet daž i mū su grupas puiš i nokļ uva diezgan nobruž ā tā s, mazā s un neē rtā s istabiņ ā s.
Parādīt vairāk »


iemiesojums Elenka_V
Es apsveru atvaļinājumu Rexene Resort 4 *. Es lasīju atsauksmes, daudz negatīvu. Pastāsti man, lūdzu, kas bija šogad, vai viss ir tik slikti?
7 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 5 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Bodrumas pils un Zemūdens arheoloģijas muzejs
Novērtējums 9.5
Turcija, Bodruma
Arhitektūra, Muzeji, Reliģija, Stats
kamieļu pludmale
Novērtējums 9.3
Turcija, Bodruma
Pludmales
Myndos vārti
Novērtējums 10.0
Turcija, Bodruma
Arhitektūra, Stats

Отель Rexene Resort был построен в 1998 году, общая площадь отеля составляет 27 000 кв.м, последняя реставрация была сделана в 2012 году. Отель Rexene Resort состоит из комплекса двадцати двух 2-х этажных бунгало.. Отель находится в центре поселка Гюмбент. Уютный чистый отель. Хорошее соотношение цена-качество.

Atrašanās vieta Отель расположен в 500 м от Гюмбета, в 3 км от Бодрума, в 38 км от аэропорта, на берегу моря.
Pludmales apraksts Длина пляжа 170 м.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Магазины, 2 ресторана, 3 бара.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Теннисный корт с твердым покрытием.
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • golfs  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 315 номеров.

Istabās

кондиционер, мини-бар (бесплатно), фен, телевизор со спутниковыми каналами, сейф (платно), телефон, душ, балкон

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese Adnan Menderes Cad. No:4 Asarlık Mevkii, Gumbet, Bodrum, Mugla
Tālruņi: 90 252 319 66 00
Tīmekļa vietne: Rexene Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.