Slikts ... un vilšanās ...... pilnīga

Rakstīts: 13 oktobris 2016
Ceļošanas laiks: 27 septembris — 4 oktobris 2016
Viesnīcas vērtējums:
4.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 1.0
Uzturs: 3.0
Infrastruktūra: 8.0
Es apzinā ti gaidī ju laiku, lai atdziestu un neuzrakstī tu atsauksmi ar neķ ī trā m valodā m ...lai gan joprojā m bū s grū ti atrast normā lus vā rdus.

Mē s ļ oti gaidī jā m atpū tu, izlasī ju daudz pozitī vu atsauksmju un, bez š aubā m aiz dvē seles, nopirkā m ģ imenei (es, vī rs un 3 gadus vecs bē rns) ekskursiju uz š o viesnī cu. Tas vienkā rš i nav uzdevums - izrā dī jā s, ka atpū ta septembra beigā s - oktobra sā kumā turkiem vairs netiek uzskatī ta par "sezonu", un, kā izrā dī jā s, viņ i jau bija "ļ oti noguruš i", kā personī gi Join Up ceļ vedis. man teica jau vietā . Tas ir tas, kas attaisno š ausmī go netī rī bu, nolaidī bu un teritoriju, un skaitu, un pakalpojumu trū kumu kopumā . Pats kaitinoš ā kais ir tas, ka pē c aptaujā š anas ar vietē jiem, viņ i uzzinā ja, ka vē l pirms septembra vidus viss bija vienkā rš i super, un ē diens, un apkalpoš ana, un tī rī ba, un tad viņ i tikai guva vā rtus, par visu..........


Nā ca ar 3 gadus vecu bē rnu uz viesnī cu. Neviens, protams, nesteidzā s norē ķ inā ties.
Par pā rē jo visspilgtā kais iespaids ir tā ds, ka viesnī ca bija pilna ar srach..... neizmē rā ma mē roga, un visur: istabā , ē damistabā (trauku kalni uz galda, izlijuš i ē dieni/dzē rieni uz grī das - lai jū s to saprastu, viss netika iztī rī ts uz piesā rņ ojuma faktu, un tad ē dienreizes beigā s (brokastis, pusdienas vai vakariņ as), t. i. , atnā kot beigā s - izrā de ne vā jprā tī gajiem), kafejnī cā , bet kopumā visā teritorijā . Reģ istrā cijas dienā mū s piespieda sastrī dē ties, jo mē ģ inā ja mū s ievietot sliktā kas kategorijas istabā nekā mē s izpirkā m. Uzreiz teicu, ka principā neko nemaksā sim. Kad sā ku izdomā t, turki reģ istratū rā visu vainoja tū roperatoru kļ ū dā s (Kijeva un vietē jais - Join Up - pē dē jais ir atseviš ķ s stā sts), un nā kamajā dienā tū roperators ierodoties visu vainoja elektroniskā rezervē š anas sistē ma... vispā r galu galā nevar atrast, viņ i visi tur viltī gi.
Viņ i vienojā s nakš ņ ot piedā vā tajā istabā , un tad viss sā kā s: viņ i iegā ja un netī rī ja to trī s gadus. Mati, putekļ i, mazi zemes gabali uz grī das. 2h laikā.5 reizes gā ju uz reģ istratū ru, bet neviens nenā ca tī rī t, tikai sola. Vispā r es neizturē ju un ļ ā vu viņ iem tik sū dī ties, ka viņ i grasī jā s tur saukt policiju. Pieskrē ja ģ enerā lmenedž eris, es viņ am teicu aiz auss un vispā r istabā , lai nekavē joties izņ em, viņ š personī gi, vai personā ls, kurš nekā di nevarē ja nokļ ū t........, lū k, tas notika ....atnā ca č alis ar putekļ u sū cē ju ! Un mops! Un noņ emts! Tiesa, es raudā ju no nervu sabrukuma, bet viņ i arī dabū ja savu...Par to, ka vannas istabā bija pelē jums, un istabā tapetes no sienā m attā linā jā s no visiem leņ ķ iem, tas viņ u galvenais vadī tā js nevarē ja. paskaidro man kaut ko saprotamu...

Nā kamajā dienā viņ i bez nepatī kamā m niansē m pā rcē lā s uz izpirkto istabu, kas bija trī sreiz lielā ka, ar milzī gu balkonu ar skatu uz jū ru.
Tiesa, nevis pulksten 10, kā solī ja Join Up aģ ents, bet gan 3 dienā s (arī š ie aģ enti tur karina nū deles, saka vienu, tad “mē s to neteicā m” vai “tu nesaprati mē s”). Vispā r velni joprojā m ir tie.

Bē rnu pā rtikas nebija, tas jau ir atcelts, jo atkal ir "ā rpus sezonas". Tā bija ļ oti "forš a" siera kū ka. Nebija ar ko pabarot mazuli, un nebija arī ko ē st, pareizā k sakot mē ms - desa no mocī bas. papī rs vai piparota vai sā lī ta vista, vai pā rā k salda rī su putra. Muš u bars, kas lidoja pā ri ē dienam, arī neradī ja pā rliecī bu...Viņ i ē da dā rzeņ us un ā bolus. Mani iepriecinā ja saldē jums, ī sts, ā rprā tī gi garš ī gs. No dzē rieniem - tiem, kas beidzā s - vairs netika papildinā ti, tā pē c š eit ir viss iekļ auts ...

Tas, kas izglā ba mū su nož ē lojamo uzturē š anos š ajā nož ē lojamajā vietā , bija jū ra, neprā tī gi tī ra! Viesnī cas koncepcija, starp citu, ļ oti patika, un daudz augu. un dizains kopumā , un kompaktums - ja to visu vē l noņ emtu.....cenas nebū tu!

Tagad par Join Up aģ entu - pienā ca piedziedā š anas meitene, kura uzreiz sā ka man lasī t, ka es te izaudzinā ju kipiš u un cik ļ oti aizvainoju nabaga turkus. Man nebija vā rdu...... T. Respektī vi, pirms tikš anā s ar mani sū dzē jā s, ka piespiedu pacelt un pā rcelt 5. punktu, un viņ a arī metā s nabadziņ us sargā t....vispā r es arī ļ ā vu viņ ai lū gt * bū t necieņ ai. Tagad nezinu, kopš kura laika ceļ ojumu aģ entū ras aizstā vē ja slinko un nevī ž ī go viesnī cu darbinieku, nevis atpū tnieku intereses...tas man ir noslē pums lī dz š ai dienai.

Kopumā secinā jums ir š ā ds: samta sezonā Bodrumā ne pliki, jo tur visi "jau ļ oti noguruš i". Un tas attiecas ne tikai uz š o 4 zvaigž ņ u viesnī cu, bet arī uz 5 zvaigž ņ u viesnī cā m (kā uzzinā jā m uz vietas un no atpū tniekiem no 5 zvaigž ņ u viesnī cā m). Turkiem š is ir pilns siestas periods, un lai cik cilvē ku bū tu viesnī cā (un mums tā bija sapakots), cik maksā ji, viņ i jau ir vienkā rš i noguruš i........
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu