Kadikale Resort 5*– Atsauksmes

37
Novērtējums 6.910
№23 viesnīcas reitingā Bodruma
7.3 Numurs
6.8 apkalpošana
7.4 Tīrība
7.5 Uzturs
6.7 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 4 km attālumā no Turgutreis ciema, jūras krastā. Uzcelta 1989. gadā, pēdējā restaurācija veikta 2014. gadā. Uz vietas atrodas vēsturiska pils. Viesnīca ir piemērota relaksējošām ģimenes un jauniešu brīvdienām.Vairāk →
аватар p.kos71
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
1. ē dienu izvē le ir ļ oti laba. Vistas, tī tara, jē ra gaļ a, zivis, augļ i, rī si, makaroni un citi. 2. Wi-fi tikai viesnī cas vestibilā. 3. Pludmale: visiem ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu. Nobrauciens jū rā pa kā pnē m (platformu) apakš ā akmeņ ains, bet labs. … Tomēr ▾ 1. ē dienu izvē le ir ļ oti laba. Vistas, tī tara, jē ra gaļ a, zivis, augļ i, rī si, makaroni un citi.
2. Wi-fi tikai viesnī cas vestibilā.
3. Pludmale: visiem ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu. Nobrauciens jū rā pa kā pnē m (platformu) apakš ā akmeņ ains, bet labs.
4. tikai izklaides animatori.
5. daudz vecā ku pā ru. Un jaunieš i ar maziem bē rniem.
6. Kā jau kuponā , man bija pierakstī ta istaba ar skatu uz jū ru un viņ i mani apmetinā ja.
7. santehnika ir ļ oti labā stā voklī.
Es rakstu, uzturoties viesnī cā .
аватар fauxbin
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Viesnī ca neatbilst deklarē tajai kategorijai. Tas ir ne vairā k kā.3 * ar piekļ uvi jū rai. Ī paš i neapmierinoš i: - rupja personā la uzvedī ba - istaba bez logiem (lai gan tika rezervē ts skats uz jū ru) - nestrā dā još i gaisa kondicionieri un pilnī gi antisanitā ri apstā kļ i Pē c 2 dienu uzturē š anā s tika mainī ta viesnī ca. … Tomēr ▾ Viesnī ca neatbilst deklarē tajai kategorijai. Tas ir ne vairā k kā.3 * ar piekļ uvi jū rai. Ī paš i neapmierinoš i:
- rupja personā la uzvedī ba
- istaba bez logiem (lai gan tika rezervē ts skats uz jū ru)
- nestrā dā još i gaisa kondicionieri un pilnī gi antisanitā ri apstā kļ i
Pē c 2 dienu uzturē š anā s tika mainī ta viesnī ca.
Nebojā savu atvaļ inā jumu!
аватар tatarsci86
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Pē c ieraš anā s viņ i aizpildī ja standarta anketu, nosū tī ja brokastī s un pē c tam nekavē joties nostiprinā ja (9:00). Skaisti skati, tī rā ka jū ra neesmu redzē jusi, tā pē c ne tik silts, bet tas ir relatī vi. Mana ģ imene (4. … Tomēr ▾ Pē c ieraš anā s viņ i aizpildī ja standarta anketu, nosū tī ja brokastī s un pē c tam nekavē joties nostiprinā ja (9:00). Skaisti skati, tī rā ka jū ra neesmu redzē jusi, tā pē c ne tik silts, bet tas ir relatī vi. Mana ģ imene (4.8 gadi) peldē ja vismaz 20 minū tes, sā kot no rī ta. Personā ls ir draudzī gs, no sirds vē las palī dzē t. Mums bija 3 ģ imenes un visi bija laimī gi. Par bē rnu animā ciju neko nevaru teikt, jo tā sā kā s mū su izbraukš anas dienā . Bet pieauguš ajiem viss ok, sā kot no 10:30 un lī dz pat dienas beigā m ir ko izklaidē t, vajag tikai vē lmi. Un mē s arī nesaprotam tos, kas nebija ne garš ī gi, ne tī ri, vai kas cits...Par tā diem lī dzekļ iem, mū suprā t, nevarē tu bū t labā k.

Ja jums ir nepiecieš ams taksometrs Turgureys centrā , maksā.40 liras no reģ istratū ras un 15 pretē jā virzienā (kā ds pelna uz tū ristiem)

Laba iepirkš anā s Bodrumas pilsē tas centrā , netā lu no reģ istratū ras varat rezervē t marš ruta autobusu (± 20 minū tes) no viesnī cas $ 8 (5 €) pieauguš o $ 4 (3 €) bē rnu biļ ete abos virzienos. Bet droš i vien ir cits vietē jais transports.
Nekavē joties ņ em 2. atslē gu jo ē rti ieiet istabā kur nav +38.

30 minū tes bez maksas katamarā ns, kajaki...Iesakā m izmē ģ inā t visiem.

Pasū tiet itā ļ u vai zivju restorā nus no rī ta nā kamajā dienā reģ istratū rā.

Kū rorta valoda ir angļ u.

Ja vē laties smilš u pludmali blakus pa kreisi ir es sapratu pilsē tas pludmali, arī ar gultā m, sauļ oš anā s krē sliem, kur atļ auts bez jautā jumiem. Tieš i tā pē c bē rniem ir paredzē ts maigs saulriets.

Labi atpū ties.
Ресторан
аватар voyt1974
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Nesaprotu tos cilvē kus, kuri raksta daudz negatī vismu, acī mredzot, viņ i ir neapmierinā ti ar dzī vi. : ) Par š o naudu - lieliska viesnī ca. Ē diens - lieliski, plaš a ē dienu izvē le, dā rzeņ i, augļ i, gaļ as ē dieni, deserti - viss garš ī gi un svaigi. … Tomēr ▾ Nesaprotu tos cilvē kus, kuri raksta daudz negatī vismu, acī mredzot, viņ i ir neapmierinā ti ar dzī vi. : ) Par š o naudu - lieliska viesnī ca. Ē diens - lieliski, plaš a ē dienu izvē le, dā rzeņ i, augļ i, gaļ as ē dieni, deserti - viss garš ī gi un svaigi.
Ķ ī miskos dzē rienus nedzeru, jo par to kvalitā ti neteikš u. Alus - normā ls, viegls, karstumam - tieš i tā ds. Slaucī t, tī rī t, ū deni.
Numuru uzkopš ana notiek katru dienu un lieliski. Než ē lojiet meitenei apkopē jai dolā ru - divus, nenopliciniet. Pludmale? Nu redz, te ir Egejas jū ras piekraste, tur tā ds reljefs, ka nav pludmales kā tā das.
Tā pē c š ai jomai - tā ir akrobā tika. Peldbaseins, baseina bā rs, dvieļ i, sauļ oš anā s krē sli - viss labi. Biju patī kami pā rsteigts par Wi-Fi pieejamī bu un kvalitā ti istabā (varbū t tā du dabū ju). Kopumā lieliska viesnī ca. Droš i varu ieteikt draugiem.
аватар rud.victor.victorovich
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Es rakstu savu apskatu, tā teikt, neatkā pjoties no kases. Es no visas sirds atbalstu visas negatī vā s atsauksmes. Saskaņ ā ar vauč eru mums ir standarta numurs 2 + 2 (bē rns 12.99) ar skatu uz pagalmu. Sā kotnē ji es jautā ju, vai tas ir iespē jams ar skatu uz jū ru - viņ i prasī ja 100 USD. … Tomēr ▾ Es rakstu savu apskatu, tā teikt, neatkā pjoties no kases. Es no visas sirds atbalstu visas negatī vā s atsauksmes. Saskaņ ā ar vauč eru mums ir standarta numurs 2 + 2 (bē rns 12.99) ar skatu uz pagalmu. Sā kotnē ji es jautā ju, vai tas ir iespē jams ar skatu uz jū ru - viņ i prasī ja 100 USD. Viņ š atteicā s piemaksā t - viņ i apmetā s ar diviem bē rniem odzē . Sā kotnē ji iedeva 206. istabu, atslē ga viņ am nederē ja, viņ š skrē ja, iedeva 208. Maza istabiņ a ar trim gultā m, un salauztā m. Gā ju kā rtot, jo esam 4 un it kā mazi bē rni. Viņ u galvenā administratore teica, ka mē s jums piegā dā sim lielu gultu. Izrā dā s, ka istabā bū s divas lielas gultas un naktsgaldiņ š . Jums bū s jā iet uz sā niem. Tī rī š ana ir briesmī ga. Viņ i runā kā sū di. Lai gan es redzē ju, kā viņ i pā rspē ja cilvē kus no blakus istabas, iespē jams, 50 USD, ko par viņ iem piedā vā ju, nebija nauda.
Š o dā vanu viesnī ca uzdā vinā ja manā dzimš anas dienā !
аватар per4ickjanna
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
1. Mē s izvē lē jā mies viesnī cu, pamatojoties uz atsauksmē m un vidē jo cenu. 2. Sā kš u ar labo: teritorija skaista, daudz ziedu, sauļ oš anā s krē sls, duš a. Laba apkalpoš ana gan istabā s, gan ē damistabā . Vienmē r ā tri un palī dziet. … Tomēr ▾ 1. Mē s izvē lē jā mies viesnī cu, pamatojoties uz atsauksmē m un vidē jo cenu.
2. Sā kš u ar labo: teritorija skaista, daudz ziedu, sauļ oš anā s krē sls, duš a. Laba apkalpoš ana gan istabā s, gan ē damistabā . Vienmē r ā tri un palī dziet. Garš ī gi deserti. Tas ir viss.
3. Jū ra ir auksta un vē jaina. Pludmale ir mā kslī gi slī pē tu smilš u bē rums ar sauļ oš anā s krē sliem uz betona, nav pludmales kā tā das no betona pakā pieniem lī dz akmens dibenam, kur bruģ akmeņ i klā ti ar gļ otā m
4. Telpas ir sakoptas, bet no lē ta materiā la. Jau pokotsany lampas rū sē duš ā .
5. Pā rtika ir zem vidē jā lī meņ a. Makaroni un kartupeļ i ir galvenie ē dieni, tiem varat pievienot vistas gaļ u un nedaudz liellopa gaļ as. No rī ta olas, siers un bulciņ as. Zaļ umi pā rgatavojuš ies rukola un pē tersī ļ i, zaļ i zā laugu. No augļ iem, ā boliem, arbū zu un greipfrū tu bija 1 reizi.
6. Dzē rieni ir tikai aizsargš ķ ī stoš ā kafija, atš ķ aidī ta ar ū deni, dzē rieni ļ oti ķ ī miski, vienas UG firmas vī ns. Kokteiļ i pludmalē ar minimā lu baudī jumu.
7. Vē los izteikt ī paš u sveicienu tū risma aģ entū rai Compass. Tū risma organizā cija ir š ausmī ga. Lē tā kā ekskursija ir USD 40 vienai personai. Lī č i, kuros pieturas peldē š anai ir vē jaini - starp citu, peldē š ana ir vienī gā izklaide tū rē . Pusdienas uz kuģ a ir auksti makaroni un vistas kā jiņ a. Jū ras cilvē ki. Un nebija pat gida no mū su ceļ ojumu aģ entū ras. Atceļ ā sagatavojieties stā vē t sastrē gumos 1.5 stundas.
аватар Irina22820
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ē diens viesnī cā ir lielisks, tā pat kā visā s 5 zvaigž ņ u viesnī cā s Turcijā . Pakalpojums arī mums bija labs. Pludmale š eit ir vienkā rš i skaista. Kad viss ir patī kami, kad viss piestā v, vienkā rš i nav par ko brī dinā t. … Tomēr ▾ Ē diens viesnī cā ir lielisks, tā pat kā visā s 5 zvaigž ņ u viesnī cā s Turcijā . Pakalpojums arī mums bija labs. Pludmale š eit ir vienkā rš i skaista. Kad viss ir patī kami, kad viss piestā v, vienkā rš i nav par ko brī dinā t. Esam absolū ti apmierinā ti ar š o viesnī cu.
аватар 12041963
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Septembra beigā s atpū tā mies. Visiem patika. Mē s ieradā mies viesnī cā.9:00 un gandrī z nekavē joties tikā m reģ istrē ti. Rokassprā dzes š eit nevalkā . Teritorija skaista, personā ls pieklā jī gs, ļ oti tī rs. … Tomēr ▾ Septembra beigā s atpū tā mies. Visiem patika.
Mē s ieradā mies viesnī cā.9:00 un gandrī z nekavē joties tikā m reģ istrē ti. Rokassprā dzes š eit nevalkā . Teritorija skaista, personā ls pieklā jī gs, ļ oti tī rs. Saziņ as valoda ir angļ u, krieviski tikai pā ris vā rdi, un tas vē l nav viss. Reģ ions ir š ā ds.
Istabas ir lielas un gaiš as, mums bija otrajā stā vā ar balkonu un sā nu skatu uz jū ru. Nevienam par neko nemaksā ja. Viss strā dā ja pareizi. Tā kā liela karstuma vairs nebija, kondicionieris netika lietots. Tī rī š anas kvalitā te.
Man ļ oti patika ē diens. Viss ir super garš ī gs.
Jā , visur ir pā rā k daudz soļ u, bet jā ņ em vē rā Bodrumas ī patnī bas. Gandrī z visas viesnī cas atrodas š ā dā veidā .
Acī mredzot tā pē c, ka bija jau gandrī z sezonas beigas, bija daudz brī vu sauļ oš anā s krē slu, maz bē rnu, pā rsvarā angļ i, poļ i un nez kā pē c daudz bulgā ri atpū tā s. Vairā ki pā ri no Ukrainas.
Man ļ oti patika animatori, viņ i aktī vi strā dā ja, visu dienu komunicē ja ar atpū tniekiem, katru vakaru sarī koja forš us š ovus, no rī ta joga utt. utt.
Aizgā jā m lī dz Turgutreis ciemam. Tas atrodas pa kreisi no viesnī cas. Vispirms nedaudz pa smiltī m, un tad sā kas diezgan patī kama Sabanč u promenā de. Ceļ š ilga apmē ram 40-60 minū tes. Paš ā ciematā ir neliels tirdziņ š , veikali, kafejnī cas, ļ oti jauks laukums krastmalā pie mola. Mē s nolē mā m atgriezties dolmus un to nož ē lojā m. Kamē r tikā m lī dz autoostai, kamē r gaidī jā m izbraukš anu, pazaudē jā m tā s paš as 60 minū tes un braucā m 5 minū tes.
Nu par laikapstā kļ iem. Jū ra joprojā m bija silta, pirmā s 2 dienas bija ļ oti vē jains un vē ss. Un tad pat karsti.
Kopumā mums ar vī ru par Kadikales kū rortu bija tikai pozitī vi iespaidi.
Paldies personā lam par mū su jauko uzturē š anos!
Номер довольно большой и очень светлый Вид с нашего балкона, номер 464 Отель в виде симпатичных бунгало в греческом стиле Очень красивая видовая площадка возле нашего номера Снек бар на пляже Может ступенек и много, но благодаря этому виды изумительно красивые Центральный бассей и бар - самые тусовочные места Под этими деревьями всегда прохладно
аватар Mikola376730
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Reģ istrē š anā s bija lieliska, istaba tika uzkopta katru dienu. Kas attiecas uz pā rtiku, tad visa pietika. Veikalu tuvumā neredzē ju, uz Bodrumu braucā m ar viņ u mikroautobusiem, 40 min brauciens. Rajons tī rs, nepietiekami zaļ š , jo nebija kur š o zaļ umu audzē t. … Tomēr ▾ Reģ istrē š anā s bija lieliska, istaba tika uzkopta katru dienu. Kas attiecas uz pā rtiku, tad visa pietika. Veikalu tuvumā neredzē ju, uz Bodrumu braucā m ar viņ u mikroautobusiem, 40 min brauciens. Rajons tī rs, nepietiekami zaļ š , jo nebija kur š o zaļ umu audzē t. Pludmalē - mols, man patika viss. No gides nopirkā m ekskursiju pa Pamukalu, patika. Arī darbinieki š ajā viesnī cā ir lieliski.
аватар Vika284
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca patieš ā m atrodas uz Bodrumas Turgutreis un Gumusluk rajonu robež as, pā ri jū rai ar Grieķ ijas robež u, precī zā k ar Grieķ ijas salā m Kos Pserimos Kalymnos Leros, kas ir ļ oti labi redzamas no viesnī cas pludmales un viesnī cas numuriem un viesnī cas restorā niem. … Tomēr ▾ Viesnī ca patieš ā m atrodas uz Bodrumas Turgutreis un Gumusluk rajonu robež as, pā ri jū rai ar Grieķ ijas robež u, precī zā k ar Grieķ ijas salā m Kos Pserimos Kalymnos Leros, kas ir ļ oti labi redzamas no viesnī cas pludmales un viesnī cas numuriem un viesnī cas restorā niem. . Papildus Grieķ ijas salā m ar viesnī cu robež ojas neliela Turcijas sala ar maizes nosaukumu Pitta.

1. No Bodrumas Milas lidostas uz viesnī cu Kadikale Resort ar standarta transfē ru no tū roperatora paies 1.5-2 stundas, ja tū risma operators nekavē joties nosū tī s autobusu uz Turgutreis rajonu, iepriekš nereģ istrē joties Yalikavak viesnī cā s. un Golturkbuku rajoni, viss atkarī gs no tū roperatora pā rstā vju alkatī bas un cik tas ietaupa transfē ra tū roperatora.
Ja iepriekš rezervē jat privā tu transfē ru vai taksometru par USD 35, jū su pā rsū tī š anas laiks bū s mazā ks par stundu. Ja lidostā bez pasū tī juma, taksometra pakalpojuma izmaksas maksā s 60–70 USD.

2.
Viesnī ca atrodas Kadikaleš os, tā ir neliela daļ a no Bodrumas Turgutreis rajona. Kadikaleš i Kadikaleš u apkaime nosaukta vē sturiskā s tiesneš a rezidences jeb pils vā rdā , š ī s pils paliekas ir saglabā juš ā s pie viesnī cas, kā arī viesnī ca nosaukta pē c tiesneš u pils vē sturiskā s vietas.

3. Braucot no Turgutreis centra, viesnī cas teritorijas sā kumā nogriež aties pa kreisi, jū s nokļ ū stat zem ļ oti romantiskas un skaistas ziedu un koku arkas.

4. Viesnī cas numuri atrodas ē ku-mā ju 2. -3. stā vā . Viesnī cas teritorija ir apbū vē ta ar terasē m. Mū su istaba atradā s 3. stā vā ar skatu uz jū ru un salā m, istabiņ ā.2-vietī ga, dī vā ns, galds, TV, seifs (maksa reģ istratū rā.1, 5 eiro dienā ) vannas istabā visi vannas piederumi: dvieļ i, duš as ž eleja, ķ ermeņ a krē ms, š ampū ns un matu balzams, ziepes, diegu komplekts ar adatu. Ir telpas ar skatu uz tiesneš a pils paliekā m.

5.
Baseini, viesnī cā ir 7 baseini, viens no populā rā kajiem skaistā m fotogrā fijā m ir bezgalī bas baseins un baseins ar mini ū denskritumu, baseins ar slidkalniņ iem, kas ir populā rs izklaidei bē rniem un pieauguš ajiem, š ie slidkalniņ i nav piemē roti ļ oti maziem bē rniem. Galvenais baseins atrodas tieš i pie centrā lā s zā les un reģ istratū ras, blakus centrā lajam baseinam atrodas bā rs un blakus galvenajam restorā nam. Izmantoja tikai bezgalī bas baseinu.

6. Jū ra, pirmā lī nija, privā tā s pludmales ieeja pludmalē viesnī cas viesiem nav pieejama, no vienas puses platforma ar birstoš ā m smiltī m, tad masī vkoka mols, tad mols ar ļ oti populā rā m mež acū kā m. Ir ļ oti maza ieeja ar smiltī m, bet ļ oti neē rta, tā pē c visi peld no platformas vai mola. Daž i dodas uz blakus esoš ā s viesnī cas Bodrum Bouqet house pludmali, tur ir pludmales saulriets, kur ir smiltis

7.
Pludmales kabī nes, Kabī ni ī rē jā m divu iemeslu dē ļ , jo viesnī cā uzturē jā mies 3 dienas un tā pē c viesi no Ukrainas, Krievijas, Baltkrievijas, Moldovas un Kazahstā nas 6-7 no rī ta ved sev lī dzi un savus draugus labā s vietā s sauļ oš anā s krē slos ar saulessargiem. pie jū ras , un pē c 7:30-8 no rī ta sauļ oš anā s krē sli tiem, kas gulē ja lī dz 8 no rī ta, paliek gandrī z visi atklā tā saulē bez lietussargiem, kas ceļ as agri un lietussargiem. Par kuili uz 2 cilvekiem samaksā jā m 35 eiro dienā . Kabī nei ir privā ta neliela piestā tne un kā pnes lejup uz jū ru, galvenais lielais pludmales stū ra dī vā ns zem nojumes un 2 sauļ oš anā s krē sli, mini ledusskapis, seifs un galvenais atseviš ķ s strā dā još s Wi-Fi.

8. Restorā ni un ē dieni. Apmeklē ju tikai galveno restorā nu un uzkodu kafejnī cu. Ē dienā ir pietiekami daudzveidī gi gaļ as un zivju ē dieni, laba piedevu un salā tu izvē le un atseviš ķ i dā rzeņ i, daudz augļ u.
Restorā nā trauki tī ri un galdauti tī ri, vakariņ ā s galdus cenš as izrotā t ar mī ļ iem maziem puš ķ iem vai svecī ti vai puķ u lapiņ ā m.

9. Viesnī cas atraš anā s vieta, viesnī ca atrodas 5 km no Turgutreis centra, 3 km no Gumusluk centra un 20 km no Bodrumas centra. Š ajā sakarā viesnī cā ir transfē ri katru dienu visas dienas garumā
- viesnī ca-centrs Bodrum-hotel
- viesnī ca-tirdzniecī bas centrs Oasis-viesnī ca
Viesnī ca-iepirkš anā s centrs Midtown-viesnī ca
viesnī cas centrs Turgutreis-viesnī ca.
Nevis par velti, bet lē tā k un ā trā k nekā paš am braukt ar dolmuš u un paš valdī bas autobusiem. Turgutreis centru var sasniegt ar kā jā m pa promenā di, kas sā kas netā lu no viesnī cas.

10. Spa, sniedz daž ā da veida masā ž as un spa programmas, ķ ermeņ a ietī š anas, akmens terapiju, aromterapiju, matu procedū ras, sejas un ķ ermeņ a procedū ras. Man patika akmens terapija, kas papildus ietver hammam.

vienpadsmit.
Animā cija, sporta animā cija, bē rnu animā cija, vakara š ovi, bē rnu diskotē ka, disko tū res uz Bodrumas klubiem, tas viss.

12. Viesnī cā apsardze biež i pā rbauda Jū su elektroniskā s kartes, ī paš i, ja ieejat viesnī cā no ieejas, kur atrodas Turgutreis promenā des sā kums.

13. Wifi ir ļ oti slikts, nav. Lielisks wifi viesnī cā pludmales kabī nē s

14. Apskates objekti, viesnī ca atrodas Turgutreis rajonā , Turgutreis ir sava mazā osta no kuras kursē prā mji uz Grieķ ijas salā m Kos, Kalymnos, Leros. Laimī gie biometriskā s pases turē tā ji, Ukrainas pilsoņ i, mums organizē ts brauciens uz Kosas salu uz vienu dienu maksā no 20-21 eiro un ietver transfē ru viesnī ca-osta Turgutreisa-viesnī ca un vienas dienas prā mja biļ etes Turgutreisa-Kosa. -Turgutreis. Krievijas un Baltkrievijas pilsoņ iem ir iespē ja iegū t salu Grieķ ijas vī zu un apmeklē t arī Grieķ ijas salas.
Ir pieejamas lē tā kas un bezmaksas atrakcijas, uz kurā m varat doties vai staigā t viens pats:
- viesnī cas Kadikale augš ē jā terasē atrodas vē sturiskā s tiesneš a pils paliekas;
- ja ejat uz Kadikaleš u moš eju, uzkā piet no apkā rtnē esoš ā s moš ejas, tas ir, vecā s grieķ u baznī cas, ceļ š no viesnī cas ir 20 minū š u gā jiena attā lumā;
- 3 km no viesnī cas Gumuslukā ir populā ra bezmaksas dabas apskates vieta Truš u sala, uz kuru var brist pa jū ru, lī dz Gumuslukas krastmalai labā k braukt pa dolmusu, kas apstā jas, izejot no viesnī cas Kadikale un š ķ ē rsojot ceļ u;
- 13 km Akyarlar reģ ionā (kaimiņ os esoš ais Turgutreis reģ ions) atrodas sens izdzisis vulkā ns, kas atrodas Aspat pludmalē , dodieties ar dolmusu lī dz visu Turgutreis dolmu pieturai un pā rbrauciet uz dolmus uz Akjarlaru, pietura ir Aspat pludmale Aspat koyu.
Viesnī ca tika apmeklē ta, lai izvē lē tos romantisku vietu nelielai kā zu ceremonijai.

Viesnī ca bū s laba izvē le ģ imenē m ar bē rniem no 5 gadiem, veciem cilvē kiem, kā arī romantiskai atpū tai pā riem, aktī viem un sportiskiem cilvē kiem. Bet, ja jums ir nepiecieš ami klubi, iepirkš anā s un restorā ni, tad labā k izvē lē ties citu viesnī cu.
Parādīt vairāk »


iemiesojums inna_ya
Pludmale ir platforma. Ieeja tikai no tā? Daudz akmeņu? Vai jūs varat stāvēt ūdenī vai vienkārši peldēt?
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums keithe
Labdien. Izlasīju visas atsauksmes par viesnīcu, bet man ir pāris jautājumi. Mani interesē viesnīcas numuriņi, ja no istabas nav skats uz jūru, tad vispār ir pieņemams dzīvošanai un tad ir skats uz ko...? Un, otrkārt, vai es varu iznomāt automašīnu viesnīcā un pats doties uz Pamukali? Lasīju, ka piedāvātās ekskursijas laikā ir daudz ievērības cienīgu pieturu, ka labāk vairāk laika veltīt Pamukalei. Vai tā ir? Paldies
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Bodrumas pils un Zemūdens arheoloģijas muzejs
Novērtējums 9.5
Turcija, Bodruma
Arhitektūra, Muzeji, Reliģija, Stats
kamieļu pludmale
Novērtējums 9.3
Turcija, Bodruma
Pludmales
Myndos vārti
Novērtējums 10.0
Turcija, Bodruma
Arhitektūra, Stats

Отель находится в 4 км от поселка Тургутрейс, на берегу моря. Построен в 1989 году, последняя реставрация сделана в 2014 году. На территории отеля находится исторический замок. Отель подходит для спокойного семейного и молодежного отдыха.

Atrašanās vieta В 50 км от аэропорта г. Бодрум, в 18 км от центра г. Бодрум.
Pludmales apraksts Платформа, протяженность 300 м. Павильон на пляже — платно. Душ на пляже.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, room service (платно), ежедневная уборка номера, услуги по глажке одежды (платно), факс / ксерокопирование (платно), Wi-Fi в лобби (бесплатно), 4 ресторана — 1 основной, 1 снэк-ресторан, 2 a la carte (итальянский и морепродукты), 4 бара, 3 открытых бассейна, магазины.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 2 открытых бассейна, мини-клуб для детей (4-12 лет), детский уголок в ресторане.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports 2 водные горки, 4 теннисных корта бесплатно (бетонное покрытие), теннисные мячи, ракетки бесплатно, освещение теннисного корта платно, дартс бесплатно, шахматы бесплатно, мини-гольф бесплатно, мини-футбол бесплатно, пляжный волейбол бесплатно, стэп-аэробика, кинозал, игровая комната.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • golfs  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • sērfošanu  FREE 
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 293 номера.

Istabās

телевизор, сейф (платно), мини-бар бесплатно (вода ежедневно), фен, балкон или терраса, телефон, кондиционер: индивидуальный, ванна.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese Kadikalesi Mevki Peksimet Koyu, 48963 Turgutreis, Bodrum, Turkey
Tālruņi: 0 252 424 02 88
Tīmekļa vietne: Kadikale Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол, футбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.